Cena €13.40 €15.58

Pilns apraksts

Sveiki, draugs, esiet laipni aicināti Hi, Seksīga Meitene Veikalā.

Sekojiet Hi, Seksīga Meitene, Veikalā un vieta jūsu pasūtījumu pirms sniedzot jums noslēpumaina nelielu dāvanu.

Mēs atbalstām iepirkumu vairumtirgotājiem.Lūdzu, sazinieties ar mani, lai nodrošinātu jūs ar ļoti apmierinoša pakalpojumu un cenu!

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Dzimums: Vīrieši
  • CN: Ķīna
  • Slēgšanas Tips: Viena Krūšu
  • Vienuma Tips: Bleizeri
  • Materiāls: Poliestera
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Stils: Ikdienas
  • Piemērojamo Skatuves: Iepirkšanās
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna

Komentāri

  1. / Anon - 2024-01-05

    NAV SLIKTI

  2. / Anon - 2024-01-12

    Pieņemamu cenu

  3. / Anon - 2023-12-20

    Drēbes ir mazliet par tievu. Tas ir ideāls valkāt rudenī.

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Luksusa Pāris Uzvalki, Vīriešu/Sieviešu Klasiskās Formālās Balli Puse Kāzu Uzvalku Tailore-Veikti 2 Gabali, Spīdīga Outwear Biznesa Žakete, Bikses
€136.57 €99.70

(welcoem, lai mūsu veikala mēs savu profesionālo rūpnīcas,mēs atbalstām pasūtījuma vīriešiem/sievietēm, tērpi, kāzu kleitas,līgavas kleitas,kleitas puķu meitene kleitas,kristību tērpi,māte līgava kleita,kāzu jakas utt.ja jums ir kādas bildes gribu, vienkārši sazinieties ar mums un parādīt man to, ko mēs varam sniegt jums vislabāko cenu, paldies !vīriešu izmērs informācijas pasākuma rokasgrāmata)

Izskatās arī
Vīriešu Uzvalks, Veste Biznesa Gadījuma Britu Stila tīrtoņa Krāsas Vestei Biznesa Banketu, Kāzu Sniegumu Sociālo Runāt Vīriešu Veste
€45.91 €16.07

(produkta informācija sezona: pavasaris, rudens, vasara,ziemas dzimums: vīrietis sakarā: gadījuma, puse, darba materiāls: polyestertype stils: ikdienas, skaists,modes fit: der izmēra kā mazgāt: roku mazgāšana aukstā, pakārt vai līnija, sausā)

Izskatās arī
vīriešu jaka drukāšanas gadījuma Modes Slim Fit Vienā krūtīm, mētelī pusi piedurknēm žakete uzvalks augšu
€38.16

(laipni lūgti manā veikalā noliktavā ātra piegāde!!! mēs atbalstām drop shipping/vairumtirdzniecība, laipni aicināti sazināties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas brīvs viens izmērs)

Izskatās arī
Vīriešu Formālu Samta Vienu Pogu Žakete Pavasara Uzvalks Jaka ar garām Piedurknēm, lai Puse
€19.88 €11.93

(vīriešu formālu samta vienu pogu žakete pavasara uzvalks jaka ar garām piedurknēm, lai puse specifikācijas: cietā krāsu dizains ir ļoti vienkārša un ikdienišķa.un dizains samta audums, kas padara tā ir skaista un spilgta krāsa, kas padara jums vairāk uzkrītošā. jūs varat uzvilkt un novilkt žakete viegli, jo vienas pogas dizainu.un tā funkcijas korejiešu stilā, kas ir ļoti stilīgs)

Izskatās arī
Sasniedza Atloks, Slim Fit Vīriešu Uzvalki, Kāzu Tērpiem Vienu Breasetd Līgavainis Elegants Apģērbs Jakas Bikses 2gab Žakete Masculino
€100.64 €85.54

(laipni lūgti mūsu veikalā būt džentlmenis mūsu veikšanu: augstas kvalitātes produktus kāpēc izvēlēties mūs? mūsu uzvalks var būt pasūtījuma, krāsu un izmēru vēlaties. mums ir mūsu pašu rūpnīcā, tāpēc visi tērpi ir roku darbs, mūsu pieredzējušu šuvēju. mēs nejauši nosūtīt kuponu, lai mūsu sekotājiem. uzvalks attēlu krāsu karte visas)

Izskatās arī
Pavasarī un Rudenī vīriešu slim dobi atbilstu ikdienas valkāšanai pasūtījuma top modes skate, liela izmēra mētelis
€108.30 €99.64

(izmēru m, der 50-55kg, izmērs l der 58-63kg, izmērs xl, der 65-70kg, izmērs xxl atbilst 70-78kg, izmērs 3xl der 78-85kg. pasūtījuma kleitu! lūdzu, sniedziet datus par augstumu, svaru, plecu platums, krūšu apkārtmēru un vidukļa apkārtmēru.paldies ļoti daudz! krāsas, kuras var pielāgot: maksājuma veids kad jūs pievienojiet objektu)

Izskatās arī
Daudzkrāsains Vīriešiem Sequin Žakete Krāsains DJ Jaka Šiks Atvērt Slēgšanas Īss Vīriešu Skatuves Tērpu, Bārs, Naktsklubs Parādīt Tērpiem, Dziedātāja
€132.66 €66.33

(piezīmes krekls nav iekļauti. izmēri vairāk informācijas daudzkrāsains vīriešiem sequin žakete krāsains dj jaka šiks atvērt slēgšanas īss vīriešu skatuves tērpu, bārs, naktsklubs parādīt tērpiem, dziedātāja)

Izskatās arī
Veste Vīriešiem Red Pleds Skotijas Pleds Veste Cēloņu Puse Vīriešu Apģērbu bez Piedurknēm, Veiciet Krūšu Veste piemērota Liela Izmēra
€27.64 €21.56

(laipni lūdzam vitoo uzvalku veikals veste vīriešiem vīriešu uzvalks, veste biznesa oficiālu vīriešu apģērbu bez piedurknēm, viena krūšu veste piemērota liela izmēra jaunu mēs esam rūpnīcas piegādātājs !firmas nosaukums: dredress.w e, online 24 stundas.jūs varat sazināties tikties jebkurā laikā, ja jums ir nepieciešams. 1)lūdzu, izvēlieties atbilstoša izmēra un mīļāko krāsu uz)

Izskatās arī
Modes Lakatu, Atloks, Melns Izšūti Balli Smokings Kleitu, Uzvalku Vīriešu Skatuves Dziedātāja Kostīmu Homme Vīriešu Kostīmi Ar Biksēm Kāzu
€76.55 €38.28

(modname=ckeditor apraksts: 1. materiāls:70% poliesters, 30% viskoze 2. dizains iedvesma: vīriešu uzvalku, kāzu vīriešu uzvalku/biznesa uzvalks 3. mašīna mazgā aukstā iekšā ārā / mazgā bez fedings 4. luksusa tērps piemērots, lai personu, pasākums, svinības, balles, telpas banketiem, liecina, veiktspēju, svētki, svētki, un citu īpašu gadījumu 5. lūdzu, pārbaudiet)

Izskatās arī
Vīrieši Žakarda Luksusa Bleizeri Komplekti, Elegants Kleitas, Kāzu Uzvalki, Vīriešu Drēbes Halloween Kostīmi 2 Gabalus (Jaka+Bikses+Josta)
€106.82 €74.77

(laipni lūgti mūsu veikalā puse uzvalks, kāzu tērps, biznesa apģērbam, ikdienas apģērbam, lūdzu, laimīgu iepirkšanos! mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. foto parādīt izmēri par standarta izmēri:)

Izskatās arī
Individuāli Cilvēks Pelēks Tvīda Uzvalks Vīriešu Ziemas Jaka 2 Gabals Kostīmu Homme Slim Fit Vintage Žakete Uzstādīt Terno Masculino Pasūtījuma
€130.50 €80.91

(c. d ambīcijas ir veikals, kas galvenokārt nodarbojas sieviešu un vīriešu uzvalki, kāzu drānās un maternitātes kleita. mēs esam pieredzējuši, šuvēju, kas atbildīga par katras kategorijas apģērbiem.mēs sniegt pielāgotus pakalpojumus visu veidu apģērbu, un mēs arī sniegt nometiet kuģniecības, lai nodrošinātu vislabākās kvalitātes produktus un pakalpojumus par jums. ja jums ir vēl idejas,)

Izskatās arī
Skaists Žakarda Kāzu Uzvalki Vīriešu Slim Fit Līgavainis Tuxedos Groomsmen Balli Žakete Hombre 3 Gabalu Komplekti, Kostīmu Homme
€141.99 €88.04

(pasūtījuma pilnu sekot informācijai pēc tam, kad jums jāmaksā : lūdzu, aiciniet savu valstu profesionālās pielāgot, lai jūsu mērījumus... savu izmēru, ir svarīgi. piezīme: šī ir informāciju jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu. izmērs mērvienība: cm vai collas postenis color =____(attēlu vai pielāgotu krāsu, pielāgotu krāsu, skatiet mūsu krāsu swatches) 1.izgriezums)

Izskatās arī
Rūtotais Pleds Navy Uzņēmējdarbības Vīriešu Uzvalki Pasūtījuma Ekskluzīvs Klasiskās Kāzu Uzvalki Vīriešiem Pasūtījuma Šūtu Uzvalku Vilnas Tuxedos Vīriešiem
€218.77

(piezīme nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.šie tarifi ir pircēja pienākums.lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk. mūsu šuvēju būs piemērots, balstoties galvenokārt uz savu mērījumus, kostīmi, dizains un pieredzi, nelielu korekciju, kas tiks veikti attiecīgi. 1~2 cm novirze)

Izskatās arī
Spīdīga Zelta Shiny Shiny Dekorēts Žakete, Jaka Vīriešiem, Nakts Kluba Absolvēšanas Vīriešu Uzvalka Žakete Homme Skatuves Kostīmu Valkāt Dziedātāja
€23.54 €11.07

(šarmu vīriešu ikdienas viena poga fit žakete, jaka sequin puse augšu funkcijas: 1 .tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, pietiekami izturīgs, lai jūsu ikdienas valkā 2.stilīgs un modes dizainu padara jums vairāk pievilcīgu un izskatīgu 3. ērts materiāls, kas piemērots dažādiem gadījumiem. produkta informācija: sezona: pavasaris, rudens,ziemas, vasaras dzimums:)

Izskatās arī
Jauns Vīriešu Ikdienas Žakete Britu Stila Business Slim Fit Tīrtoņa Krāsas Žakete Ar Garām Piedurknēm Vīriešu Formālu Vienu Sprādzi Uzvalks Jaka
€45.93 €32.15

(padomi: lūdzu, pārbaudiet izmēru pirms pasūtījuma! 1. šī ir āzijas izmēram, tas ir 2-3 izmērs ir mazāks par es/us izmērs.ja jūs nēsājat es/asv izmērs 2. ja jūs neesat pārliecināts par izmēru, jūs varat pateikt mums savu augumu (cm) un svars (kg) pirms 3. kā mēra ar roku,1-3 cm atšķirība ir atļauts (1cm=0.39 collas). 4 dažādas datoru var parādīt dažādās krāsās pat)

Izskatās arī
Vīriešu Luksus Žakarda Drukāt Uzvalks Jaka Fashion Biznesa Gadījuma Posmā Puse pieguļoša Žakete Oficiālu Kāzu Uzvalku Vīriešu Apģērbs
€54.13 €29.77

(prece ir āzijas korejiešu izmērā,3-4 izmērs ir mazāks par euro/asv.pls pārbaudiet izmēru chart uzmanīgi padomi kā izvēlēties izmēru: pls izmantot līdzīgs audums no jums, lai salīdziniet ar izmēru chart. 1. pls, ļauj 1-3cm tolerances dēļ rokasgrāmata pasākums. 2. krāsu var atšķirties no attēla sakarā ar citu datoru ekrānu un gaismas ietekmē. 3.ja jūs neesat pārliecināti par)

Izskatās arī