Cena €240.81 €481.64

Pilns apraksts

✔【100% BEZVADU, Viegla Uzstādīšana] aicina Nr. vads ir nepieciešams, lai izveidotu savienojumu.Tā atbalsta WiFi (2.4 G & 5G) un US915mhz,Eiropā 868mhz frekvences signālu pārraide.WiFi ir pārraidei starp mobilo tālruni un durvju zvans, lai jūs varētu zināt, kurš zvana pa "TuyaSmart", ja jūs neesat mājās. 915mhz un 868mhz biežumu pārraidei starp monitoru un durvju, to atrisināt šo problēmu izplatība nav pietiekami spēcīga, un attālums nav pietiekami ilgi.Tā derīga attālums ir līdz 500m atklātā kosmosā(bez sienu vai metāla)

✔【7 Collu 1080P TOUCH SCREEN MONITORS] aicina Bezvadu 7 collas TOUCH SCREEN MONITORS ar minimālisma sistēmas, viegli darbību, piemēram, smart tālruni.Izšķirtspēja ekrāns ir 1080P, nodrošina skaidrāku attēlu.Var novietot visur, vienkārši pievienojiet kontaktdakšu ekrāna.Visas funkcijas ir integrētas displejā, lai jūs varētu kontrolēt, ieskaitot atbildētu uz zvanu, apgūstot durvis, uzraudzības un utt.

✔【Nav Mēneša Maksas] aicina notikumi tiek glabāti TF karte(iekļauta) iekšpusē telpās monitora, jūs varat apskatīt tos displejā.Un tie būs sinhroni augšupielādēts APP "TuyaSmart", lai jūsu mobilo tālruni, ir arī jānodrošina, lai to apskatītu.Vissvarīgākais no visiem, tas ir PILNĪGI BEZMAKSAS, un ikmēneša abonēšanas maksa nav jāmaksā.Pateicoties TF karte ir iekšā monitors nav durvju, jums nav jāuztraucas par datu zaudējis, ka nav pierādījumu par policiju, ja kāds nozog vai zaudējumu durvju zvans.

✔【Kustības detektors & 160° Platleņķa Objektīvs] aicina Signāls būs uzstājām uz jūsu mobilo tālruni, un telpās uzrauga, kad kustība ir konstatēts(robežās, 5m), tas automātiski veic video un pēc tam saglabāt TF karte(iekļauta) iekštelpu monitora, jūs varat apskatīt to uz monitora, vai jūsu mobilo tālruni. 160 grādu platleņķa objektīvu sniedz jums plašāku redzeslauku, nekad garām nevienu coner.

✔【Nakts Redzamības & 2-Way Audio] aicina durvju zvans kamera ir aprīkota ar dienas/nakts redzamības automātiski pārslēgšanas funkciju un 2-way audio.Un izšķirtspējas kamera ir 1080P.Kad apmeklētāji nospiediet durvju, vienalga, diena vai nakts, jūs varat skaidri redzēt, apmeklētāju sejas un reālā laika video, runāt otru uz monitora vai jūsu mobilo tālruni.

✔【Akumulatora darbības laiks ir ilgs & Atbalsta Vairāku Lietotāju] aicina durvju zvans fotokameru var lietot līdz 3 mēnešu laikā pēc tam, kad pilnībā uzlādēts sakarā ar iebūvēto 5,000 mAh litija akumulators nodrošina ilgu akumulatora darbības laiku, nav nepieciešams, lai uzlādētu bieži.Jūs varat dalīties ierīci ar citiem lietotājiem, izmantojot BEZMAKSAS PROGRAMMU "TuyaSmart", tāpēc, ka visi jūsu ģimenes locekļi var saņemt paziņojumus un redzēt, kas nāk uz mobilo telefonu.

WiFi Bezvadu Video Domofons Sistēma Durvju zvans ar Kameru un Monitoru

Atmiņas karte ir iekļauti paketē, jums nav tērēt papildus naudu

Bezvadu video domofons sistēma ir ideāls risinājums lietotājiem, kuri vēlas, lai aizstātu esošo lielgabarīta monofunctional vadu domofons durvju zvans, vai nevēlaties, lai iznīcinātu skaistumu māju, jo sarežģīta vadu, vai nav kāds elektriķis, ir pieredze.

Iekštelpu vienības izšķirtspēja ir 1280*600 touch screen, atbalsta 2.4 G/5G WiFi.Visas funkcijas ir integrētas par to, lai jūs, lai kontrolētu, viegli lietot un gluda, piemēram, iPad.Lietotājam-draudzīgs produkts tehnisko iesācējiem.Reālā laika Paziņojumus

Kad PIR sensors uztver kustību, tā nekavējoties nosūtīt paziņojumu uz jūsu mobilo tālruni un iekštelpu monitors, un ļaujiet jūs zināt, kas nāk, lai jūsu mājās.Jūs varat precīzi pielāgot noteikšanas jutība, lai samazinātu nevajadzīgu paziņojumus.

Iespraudiet strāvas, monitors stabilu izmantošanu

Iekštelpu monitors ir uzcelta 2000 mah akumulatoru tikai gadījumā, ja tiek pārtraukta enerģijas.Par stabilu izmantošanu un pagarināt darba laiku, lūdzu, pievienojiet strāvas adapteri, lai lietotu monitoru.Lai labāk aizsargātu jūsu mājas drošību.

Saderīgs ar TuyaSmart APP

Pēc tam, kad pievienojat ierīci APP un pareizi savienots ar elektronisko slēdzeni, jūs varat tālvadības atslēgt durvis ar TuyaSmart APP, ja jums ir augšā vai ne dārzs, pat jums nav mājās.

Akciju ierīci ar ģimeni

Atbalsta multi-lietotāja koplietošana, visas jūsu ģimenes var kontrolēt ierīci(remote unlock, aprunājies ar apmeklētājiem, un displejs)savā tālrunī, pēc tam, kad jūs apmaiņas ierīces ar tiem, aizsargāt savu dzimteni kopā.

Stiepļu bezmaksas video intercom sistēma

Kas ir brīva no sarežģītas iekārtas.

Nav vads ir nepieciešams, lai izveidotu savienojumu ar iekštelpu un āra ierīci.Iekštelpu monitors var likt visur jūsu mājā, atšķirībā no vadu video durvju tālrunis ka monitors var būt tikai fiksēta vienā vietā.

IP55 ir ūdensizturīgas un nakts redzamības

Durvju zvans kamera tiek vērtēts IP55 ūdensizturīgs, tāpēc jūs varat būt pārliecināti, tas var strādā labi, pat tad, ja līst stipri.

Tā ir aprīkota ar 4 modernu infrasarkano staru nakts redzamības gaismas, tā var automātiski pārslēgties diena vai nakts režīmu, pamatojoties uz apgaismojuma apstākļos.Pārliecinieties, ka jūs varat redzēt apmeklētāja seju skaidri jebkurā gadījumā.

Apgūstot moduli, nepieciešams papildus iegādāties

Video Ieraksts un Atskaņošana

Durvju zvans kamera automātiski ieraksta video( kad apmeklētāji nospiediet durvju zvans, vai palikt pie jūsu durvīm) un saglabāt TF karte(iekļauta) lietotājiem apskates uz savu mobilo telefonu un iekštelpu monitoru jebkurā laikā.

Vietējā krātuve, bez ikmēneša maksas un abonements.

Divi Barošanas Režīmi

Āra bloka funkcijas 5000 Mah uzlādējams litija bateriju.Gaidīšanas laiks var sasniegt līdz 90 dienām ar smart zema enerģijas patēriņa pārvaldības funkciju.Viegli insatall un izņemiet akumulatoru.

Specifikācijas

  • Displeja Izmērs: 7
  • Rezolūcija: 1080P
  • Jauda: 220V
  • Zīmola Nosaukums: anjielosmart
  • Komplekts Konfigurācija: Viens pret vienu, video domofoni
  • Uzstādīšana: Sienas montāža
  • Smart home platform: Tuya
  • Kamera: Krāsa
  • Skatīšanās Leņķis (°): 160
  • Zona Ieejas: 4
  • Ūdensizturīgs:
  • Displejs Ekrāna Tips: Krāsu Skārienekrānu
  • Tehnoloģija: Digitālā
  • Durvju zvans:
  • Kameras Sensora tips: CMOS
  • Savienojuma metode: Bezvadu
  • Kontaktdakšas tips: ES plug, ASV PLUG, AU Plug, UK Plug
  • Sensora Izmērs(Collas): 1/3
  • IP Kameras Saskarne: No
  • Samrt Home Saskarne: No
  • Atbildot Režīmā: brīvroku
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Intercom Sistēma
  • Piekļuves Kontrole: NAV

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Standarta 100M 1 2 No Ūdensnecaurlaidīga POE Extender/Repeater Āra 30W High Power Plug&Play, lai PoE Switch VRR IP Kameru AP
€14.45 €9.85

(standarta 100m 1 2 no ūdensnecaurlaidīga poe extender/repeater āra 30w high power plug&play, lai poe switch vrr ip kameru ap outdoorwaterproof poe repeater 1 līdz 2 standarta protokols/daudzslāņu kaskādes / smart barošanas vai jūs joprojām uztrauc vadu grūtības tīkla kabelis plug and play pārraide no 100 metri vairākas kaskādes ātri rresponse nē powersupply plaisu)

Izskatās arī
Apaļā 3 Pin Šūpuļzirgs / Autostāvvieta Izslēgšanas Slēdzi Priekšā, Aizmugurē Kājām Sensors
€1.40 €0.99

(ideāli piemērots oriģinālo auto ar zaļo gaismu, kad tā ir \ par \ pozīciju vienkārša uzstādīšana forma: apaļa v: 12v strāva: 20amp krāsa: melna materiāls: plastmasa + metāls izmērs: 3 * 2 * 2cm iepakojuma saturs: 1x pārslēgties tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu)

Izskatās arī
25 Gab Logo Uzlīmes Augstsprieguma Uzmanību Etiķetes Decal Elektroenerģijas Žogs, Zīme, Drošu Elektrisko Paneli Etiķetes Briesmas
€5.94 €2.97

(apraksts augstsprieguma uzlīme tiek izgatavotas no droša par dhesive kategorijas uzlīme , izturīgs un uzticams ilgtermiņa lietošanai.lieliska, lai izmantotu par elektrisko paneli, lai izteiktu piesardzību informāciju, nesakot nevienu vārdu, arī dažas rūpnīcas un būvlaukumu, lai izvairītos no nelaimes. funkcijas -krāsa:dzeltena -materiāls:līmi, uzlīmes -izmērs:5.00x5.00x0.10cm/1.97x1.97x0.04in -)

Izskatās arī
6Pcs Auto T20 Ligzda Bremžu lukturu Aizmugurējās Gaismas Ligzdas Turētājs priekš Honda Accord, Acura Civic T20W 33515-S50-003
€9.85 €4.24

(1. profesionālās ražošanas, augsta precizitāte, augsta jutība. 2. tas ir izgatavots no augstas kvalitātes abs, nerūsējošs un nodiluma izturīgs. 3. viegli uzstādīt, tiešā nomaiņa, stabilu darbību. 4. var būt perfekti, lai jūsu aizmugures aizmugurējos lukturus. 5.jauns un skaists, qulity, izturīgs, lai izmantotu,stabilu veiktspēju, augsta uzticamība.vienuma tips: astes gaismas ligzda stāvoklis: itment tips:)

Izskatās arī
WiFi Temperatūras, Mitruma Sensors Mājas Saistīti Termometrs Saderīgs Ar Gudru Dzīves Alexa Palīgs Temperatūras Sensors
€47.73 €23.86

(wifi temperatūras, mitruma sensors mājas saistīti termometrs saderīgs ar gudru dzīves alexa palīgs temperatūras sensors apraksts: materiāls : abs izmērs: 70*24*19mm produkta svars: 30g baterija:lr03-1,5 v/aaa*2 -fi frekvence: 2.4 ghz (ieee 802.11 b/g/n temperatūra pasākums diapazons: -20°c ~ 60°c mitrums pasākums diapazons: no 0% rh ~ 100%rh temperatūra)

Izskatās arī
Virsūdens Segu Mylar Siltuma Āra Izdzīvot Pirmās Palīdzības Komplektu Glābšanas Kosmosa Folija Nometnē Pārgājienā Kalnietis Bug Out Soma Saglabā Siltumu,
€4.08 €0.45

(funkcija: 100% brand new materiāls: pet alumīnija pārklājums krāsa: kā attēlu iepakojums: 1pc izmērs: 130*209cm konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņi mājas lapā foto un faktisko)

Izskatās arī
HAWKRAY Taka Kamera,1080P 20MP Mini Medības Spēle Kameras ar 32GB SD Karti 120° Platleņķa Nakts Redzamības Kustības Sensors 0.2 s
€89.57 €39.46

(【full hd 1080p & 20mp] aicina hd objektīvs mini medību kamera ir veikta izpēte un testēšana.modernizētas versija ir 2021. objektīvs atbalsta 1080p/20mp hd attēlus un video.120° platleņķa noteikšanas diapazons is sensoru, ļauj iegūt plašāku redzes lauku, un iegūt vairāk brīnišķīgi attēli. 【ip65 waterproof & daudzfunkcionāls] aicina plastmasas korpusu un silikona blīve veikt mini)

Izskatās arī
DC-005 DC sieviešu Strāvas Ligzda Piegādes Kontaktligzdu, kontaktdakšu Savienotāji Barelu Tipa taisnā Leņķī PCB Mount Termināļa 5521 5.5x2.1mm
€3.01 €2.11

(10pcs 5.5x2.1mm dc-005 black dc strāvas ligzda ligzda dc konektori piegādes barelu tipa taisnā leņķī pcb mount termināls funkcijas: 1. 5.5x2.1mm līdzstrāvas spraudnis ligzda 2. paneļa montāža 3. darbu ar vīriešu spraudni ar iekšējais diametrs: 2.1 mm, ārējais diametrs: 5.5 mm iepakojums: 10pcs/20pcs)

Izskatās arī
HUBSAN ZINO 2 Multi Akumulatora Lādētājs Hub 5 in 1 Uzlādes centrs HUBSAN ZINO 2 dr viena Paralēli Uzlādes Saprātīga Quick Lādētājs
€113.98

(ja jums ir citi modeļi.lūdzu, sazinieties ar mums (sales manager) laipni aicināti sazināties ar mani!email:[email protected] whatsapp: +86 19877987983 adrese: changsha, ķīna, ķīna (mainland),ja jums ir citi modeļi, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms hubsan zino 2 multi akumulatora lādētājs hub 5 in 1 uzlādes centrs hubsan zino 2 dūkoņa apraksts: 5 1 ātrās uzlādes centru, īpašu izstrādātas, lai)

Izskatās arī
13 1 Tuya WIFI Gaisa Kvalitātes monitoringu par CO2/TVOC/HCHO/PM2.5/PM1.0/PM10/Temperatūra/Mitrums/Laiks/Datums/Modinātājs/Taimeris
€36.52 €28.49

(13 1: daudzfunkcionāls gaisa kvalitātes detektoru reālā laika monitori co2 koncentrācija, tvoc vērtību, hcho vērtību, pm2.5/pm1.0/pm10 vērtība, temperatūras un gaisa mitrums, ar laiku un datumu displejs, un tā var tikt izmantota arī kā modinātājs, taimeris vai hronometrs. app kontrole: atbalsts, kas savieno tuyaapp, lai uzraudzītu datus reālajā laikā, lai jūs viegli varat apskatīt to, vienalga, kur)

Izskatās arī
Elektronisko Saprātīga Ierobežots Uzglabāšanas Medicīna Rūtiņu Atgādinājums Veikt Medicīna Artefakts Padeves Kaste Pārnēsājamo Uzglabāšanas Kaste
€48.50 €24.25

(iezīmes: noliktavas, izplatīšanas ātri, kas deva displejs, multi-laika iestatījumu, triple atgādinājums, pārtikas klases materiāli, ilgstošas gaidīšanas. sub-noliktava laika iestatījums: katru narkotiku noliktavā ir neatkarīga laika iestatījumu.jūs varat iestatīt laiku, par katru narkotiku noliktavā saskaņā ar zāļu laika prasībām.jūs varat atbalstu līdz 7 laika periodos.modinātājpulksteņi,)

Izskatās arī
Mini Anti-Zaudēja Svilpi Atslēgu Meklētājs Bezvadu Signalizācijas Gudru Frāzi Taustiņu atrašanās vietas Keychain Tracker Svilpes Skaņas LED Gaismas Tracker
€3.40 €2.04

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! 1. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2. led lukturītis, ērti meklēt bloķēšanas acu 3. tālvadības pults ar skaņas 4. neliela izmēra, pārnēsājams un ērts 5. atrast savu atslēgu vai citus vienumus, kas viegli 6. svilpt un kliegt 10 metru attālumā, lai padarītu to pīkstienu un)

Izskatās arī
1~5GAB Jaunu Tuya 3.0 Ūdens Sensors Smart Dzīves APP Tālvadības Signalizācijas Smart Home Ilgu Akumulatora Dzīves Aizsardzību Detektors
€51.80 €32.12

(1~5gab jaunu tuya 3.0 ūdens sensors smart dzīves app tālvadības signalizācijas smart home ilgu akumulatora dzīves aizsardzību detektors apraksts: 【reālā laika noteikšanas] aicina ūdenī iegremdēšanas sensoru, kas var atklāt ūdens noplūdes vidē, reālā laikā.ja ūdenī ir konstatēts, detektors nosūtīs trauksmes signālu, lai uzņēmējas un ziņot informācija uz lietotāja mobilo tālruni.kad)

Izskatās arī
30 Gab. spiedpogas Keyless Bloķēšanas Fiksatoru Skapī, Treileru Atslēga RV Atvilktnes Kabinetu Durvju Biezums 15-27Mm
€58.98 €47.18

(krāsa: chrome nav nepieciešams taustiņu slēdžiem, lai atbrīvotos no problēmas ir atslēgu vadība. vieglais svars un viegli darboties. ideāli piemērots durvju slēdzenes preses laivas, jahtas, vieglās automašīnas, ātrās palīdzības un citas mēbeles. specifikācija: materiāls: plastmasa, metāls piemērots visām durvju biezums: 15mm-27mm / 0.59-1.06 collas izgriezts)

Izskatās arī
Dome Kamera Turētājs Uzraudzības CCTV Aksesuāri Wall Mount Semisphere Turētājs Nodrošina Puslodēm Ietvaros 4,5 Collas vai 130mm
€16.40 €13.12

(produkta nosaukums: uzraudzības puslodē turētājs abs plastmasas/alumīnija sakausējuma piemērots hikvision dahua uniview tp-link kamera universālā iekštelpu un āra sienas uzstādīts paslēpts vads materiāls: abs plastmasa/alumīnija sakausējuma pēc izvēles krāsa: balta stils: pēc izvēles uzstādīšanas metode: pie sienas piestiprinātās materiāls ir biezāka un pastiprināta,)

Izskatās arī
NFC N213 Anti-Metāla RFID Līmi 30mm Uzlīmes Rakstāms Visiem iphone, Android NFC Iespējotu Telefonu
€3.27 €1.64

(nfc n213 anti-metāla rfid līmi 30mm uzlīmes rakstāms visiem iphone, android nfc iespējotu telefonu pakete ietver : 6pcs n213 nfc uzlīmes ndef bezmaksas rakstāms specifikācija: chip: n213 fiziskā jauda: 180 baiti izmantojamais tilpums: 144 baiti protokols: iso14443a darba frekvence: 13.56 mhz rakstīšanas un lasīšanas attālums: 1 cm līdz 5 cm rakstīšanas)

Izskatās arī
Tuya PTZ Wifi IP Kameras Smart Automātiskā Izsekošanas 1080P Bezvadu Drošības Kameru AI Cilvēka Atklāšanas ES Plug Viegli Uzstādīt
€35.28 €27.16

(1.tuya smart iekštelpu ip camera:tuya smart camera sniedz skaidru un pilnīgu pārskatu, kā arī tuya smart dzīves lietotni smart control jūsu mājā jebkur vēlaties.viegli plug uzlādēt, bez jāuztraucas par akumulatoru off.vislabāk patīk smart iezīmes tuya smart dzīves app. 2.2.4 ghz bezvadu pieslēgumu (wifi:atbalsts wifi 2.4 ghz,bezmaksas pieredzi mākonis uzglabāšanas un servisa mēnesi,plese jāmaksā,)

Izskatās arī
Auto Cimdiem Bloķēšanas Fiksatoru Rokturi, Plastmasas der Suzuki Jimny Grand Vitara Vitara
€6.66 €3.59

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums ! auto cimdiem bloķēšanas fiksatoru rokturi, plastmasas der suzuki jimny grand vitara vitara daļa numurs:73430-76811-p4z izmērs: apm. 8.7 x 3.7 cm(3.4 x 1,5 collu) (lxw) stāvoklis: jauns postenis svars: 0.05 kg piemērots: par suzuki jimny)

Izskatās arī
1/2/3PCS E27 Āra 3MP Novērošanas Kamera IP Wifi Kamera Ūdensdroša Ārējā Drošība un Aizsardzība Bezvadu Mājas Pārraudzīt Dziesmu
€79.20 €47.52

(1/2/3pcs e27 āra 3mp novērošanas kamera ip wifi kamera ūdensdroša ārējā drošība un aizsardzība bezvadu mājas pārraudzīt dziesmu apraksts: 1. attēla sensors: cmos 2. definīcija: īpaši skaidra objektīva kvalitātes 3. objektīvs: liela diafragmas atvēruma objektīvs 4. pan-tilt leņķis: horizontāli 0-355 °, uz augšu un uz leju, 90 ° 5. nakts redzamības efekts:)

Izskatās arī
USB Uz TTL Converter ATC-830
€68.36 €34.18

(atc-830 modulis ir izmaksu ziņā efektīvs veids, lai pārvērstu ttl signālu usb interfeisu.kad ir izveidots savienojums ar pc usb portu atc-830 modulis tiek atrasti automātiski un ir uzstādīta kā native com portu, kas ir saderīga ar visām esošajām sērijas sakaru programmas.izmantojot usb centrmezgli tādējādi, ļaujot problēmu bezmaksas konfigurācijas vairāku sērijas sistēmas bez irq vai dma konfigurācijas. tie)

Izskatās arī