Cena €10.73 €17.88

Pilns apraksts

Produkta Apraksts:

--100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

--Drošības jostas ir regulējamas, lai ietilptu vidukļa izmērs 16"-45".

--Piemērots dažādām aktivitātēm: piemēram, ceļojot, izmantot, tūrisms, darbojas, strādā un citām āra aktivitātēm.

- Šī soma ir ideāls meistarība.Elegants dizains var parādīt savu skaisto temperaments.

--Vairāk humanizēts dizains jums.

--Lieliska dāvana jūsu draugam,jūsu ģimeni vai pats.

--Tas ir ļoti populārs stils un būs liels spēles, lai jebkurā gadalaikā!

Funkcijas:

Materiāls: Poliesters

Izmēri: 35.5 x 13 cm = 14×5 collu

Stils veids: Plecu Soma, Crossbody Soma, Jostas Soma,Krūšu Soma

Paziņojums:

1.Mēs atbalstām pielāgotus modeļus, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums ar to tikt galā.

2.Sakarā ar manuālo mērījumu, būs 1-3cm kļūdu, lūdzu, saprast, paldies!

3.Krāsu atšķirība var pastāvēt starp dažādiem datora displejs , īpašās lūdzu natūrā virsroku.

Sūtījumu

1. Tirdzniecība ir pārrobežu , tāpēc tas būs nepieciešams ilgs laiks, piegāde, tipisks laika iebraucēju no ir no 20-59 dienas.Ja nevēlaties gaidīt tik ilgu laiku, lūdzu, pievērsiet Express atlīdzību vai nav to iegādāties.Ja jums ir nepieciešams ātrāk kuģniecības pakalpojumu, piemēram, DHL, vai EMS, lūdzu, sazinieties ar mums.

2. Mums nav Atbildīgs par savu Muitas nodoklis.

3. Mēs kuģis objektu uz jūsu Ali pārbauda adrese pēc noklusējuma.Ja jūs vēlaties mainīt savu adresi, lūdzu, mainīt Ali saņemšanas adresi, PIRMS jūs maksājat.Vai rakstīt savu jauno adresi, uz Ali piezīme.Lūdzu, sniedziet savu precīzu adresi sīki un pilnu nosaukumu; ja jums ir jūsu tālruņa numuru, tā būs labāk.

Atsauksmes

Ja jūs esat saņēmis pasūtījumu, lūdzu, Apstiprina, ka preces neskarts .Ja prece ir bojāta, lūdzu, nav pazīme, lai, nav apstiprinātu saņemšanu uz kyocera, sazinieties ar mums pirmo reizi.Lūdzu, atstājiet ziņu, lai man par jūsu jautājumiem un bojātas fotogrāfijas par mūsu produktu, Mēs nosūtīsim jaunu, lai jūs.Ja jūs nevēlaties jaunu, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, mēs sniegsim jums dažus kompensāciju saskaņā ar produkta bojājumus.

Un, ja neesat apmierināts ar preci vai arī tas ir pazaudējuši, un gribu atstāt sliktas atsauksmes, vai uzsākt strīdu, lūdzu, sazinieties ar mums laika.Negatīvas atsauksmes nevar atrisināt problēmu, jums vajadzētu pateikt mums problēmas, Tāpēc mēs varam noteikt to, un padarīt jūs laimīgu.

Paldies par jūsu atbalstu, un mēs ceram, lai nodrošinātu jums labāko pērk pieredzi atkal par Pack24.lv!

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Vidukļa Iepakojumos
  • Siksna Kritums: 16inch
  • Forma: Spilvens
  • Dzimums: Unisex
  • Stils: Ikdienas
  • Izcelsmes Vieta: FU JIAN Province
  • Objekta Garumu: 14inch
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modelis Tips: karikatūra
  • Galvenais Materiāls: Poliestera
  • CN: Ķīna
  • Modeļa Numurs: Vidukļa Iepakojumos
  • Materiāla Sastāvs: Poliestera
  • Sku: HZF04649

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Personalizētu Pielāgojumu Jauns Bērnudārzs Karikatūra Dinozauru Bērnu Mugursoma Modes Atdzist Zēnu un Meiteņu Mugursoma
€7.33 €6.66

(personalizētu pielāgojumu jauns bērnudārzs mazajiem grāmatu soma cute karikatūra mazu dinozauru bērnu mugursoma modes atdzist zēnu un meiteņu mugursoma specifikācija: materiāls: neilons izmērs: aptuveni 21*10*25cm piezīmes: pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna uzstādījumus, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlā. lūdzu atļaut nelielas izmēru atšķirības)

Izskatās arī
Liela Jauda, Crossbody Plecu Somas Sieviešu Modes Audekla Maisi INS Dizaina Gadījuma Augstas Kvalitātes Lielā Laukumā Soma Sieviešu Vīriešu
€29.95 €14.97

(biežāk uzdotie jautājumi jautājums: vai man ir paypal konts, lai?vai es varu izmantot kredītkarti? a: nav nepieciešams paypal konts, lai, jūs varat maksāt ar kredītkarti/debetkarti tieši.ja jums ir kādi maksājuma problēmām, lūdzu, sazinieties ar mums.q: c i izmantot po.kastē kā piegādes adresi? a: po.kārba nav pieņemts.nelietojiet po.kastē kā savu piegādes adresi.citādi paketes nevar tikt)

Izskatās arī
Pielāgota mugursoma Personalizētu Nosaukums Ikdienišķas Un Vienkāršas Bērnu Trusis Crossbody Soma Viegla Soma Cute Rozā Mugursoma
€6.55 €6.03

(pasūtījuma mugursoma personalizētu nosaukums wom pielāgota mugursoma personalizētu nosaukums ikdienišķas un vienkāršas bērnu trusis crossbody soma viegla soma cute rozā mugursoma izmērs: aptuveni 25*8*9cm)

Izskatās arī
Roku Padarot Maisa Komplekts Rokas Izšūšanas Soma, PU Ādas Diy Roku darbs Komplektu Šūšana Materiāla Šujamos Amatniecības Komplekti Soma Piederumiem
€38.30 €19.15

(roku padarot maisa komplekts rokas izšūšanas soma, pu ādas diy roku darbs komplektu šūšana materiāla šujamos amatniecības komplekti soma piederumiem funkcijas : 1) iesācējs draudzīgu šūšanas video instrukcija angļu valodā ar subtitriem – soli-pa-solim video instrukcijas angļu valodā, ar subtitriem, lai nodrošinātu to, tas ir viegli visiem šuvēja prasmju līmeni, īpaši iesācējiem. 2)pilnīgs)

Izskatās arī
3/5PCS 12cm ādas Grunts Pamatnes ar Iepriekš urbti Caurumi Adīšanas DIY Maku Rokassomu, Pleca Soma, Tamborēšanas Piederumi
€6.93 €4.37

(funkcija: 100% brand new materiāls: pu+cinka sakausējums krāsa: kā attēlu iepakojums: 3/5gab izmērs: vienu diametrs 12cm konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņi mājas lapā foto)

Izskatās arī
Fanny Pack Sieviešu Modes Viduklis Pack Gadījuma Crossbody Krūtīm Somas Unisex Hip Bum Bag Ceļojumu Ūdensizturīgs Jostas Soma Sporta Maku Kabatā
€5.53 €3.54

(fanny pack sieviešu modes viduklis pack gadījuma crossbody krūtīm somas unisex hip bum bag ceļojumu ūdensizturīgs jostas soma sporta maku kabatā postenis stāvoklis: 100% pavisam jaunu materiāls: oxford preces nr.:549324-549329 paketē iekļauts: 1gab. izmērs -: 30*8*3cm izmērs-b:30*14*8cm silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta)

Izskatās arī
Grand Theft Auto San Andreas Bagāžas Birkas Pasūtījuma GTA Video Spēli Bagāžas Birkas privātās dzīves Vāka Nosaukums ID Kartes
€10.07 €4.03

(draugi, laipni lūgti manā veikalā, mēs arī atbalstām pasūtījuma bagāžas birkas, lai jūsu mīļākās bildes, nāc iepazīties ar mums!!! kad esat gatavojas braucienam, kas ir viens būtisks postenis ir bagāžas birkas.bagāžas birka ir neliela etiķete, kas identificē jūsu bagāžu un parasti ir pievienots to.tas piedāvā vairākas priekšrocības, lai jūsu bagāžu, tāpēc pieņemsim apskatīt to, kāpēc)

Izskatās arī
Bērniem PU Ādas Mini Somiņa Sievietēm Mazā Pleca Soma Ikdienas Laukumā Crossbody Bērnu Somas Retro Cietā Lūpu Kartes Turētāju
€25.38 €10.66

(modname=ckeditor sieviešu pu ādas mini somiņa mazo dāmu pleca soma, ikdienas laukumā crossbody bērnu somas retro cietā lūpu kartes turētāju)

Izskatās arī
Govs Modelis Mugursomas Sieviešu Plīša Jauki Velūra Mācību Grāmata, Soma, Studentiem Kawaii Pūkains Rāvējslēdzēju Koledžas Meitenes Packbag Jaunu Korejiešu
€11.51 €5.76

(sxy 6432 viens izmērs:27cm(l)×11cm(w) x 37cm(h) piezīme: 1 cm=0.3937 collu, izmērs mearsured ar sevi, dažreiz ir dažas kļūdas, bet vienmēr pa 3cm. примечание: 1 см = 0,3937 дюйма, размер измеряется нами, иногда есть ошибки, но всегда в пределах 3 см .)

Izskatās arī