Cena €7.34 €14.13

Pilns apraksts

Mūsu Hex Veiklību Gredzeni ir ideāls, lai uzlabotu manevrētspēju un to var izmantot ilgu laiku.Ar to noņemams dizains, tās ir viegli snap kopā, lai viegli identificēt mērķa zonas.Vai uz futbolu vai kādu citu sporta veidu, šie gredzeni palīdzēs veikt jūsu apmācību nākamajā līmenī.

Specifikācija:

Materiāls: PP

Svars: 222 grami

Produkta Izmērs: 53cm

Krāsa: Oranža

Piemērots: visaptveroša futbola apmācības

Produktu Saraksts:

1* Veiklības Gredzens

Piezīmes:

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Jo atšķiras manuāla mērīšana, lūdzu, ļaujiet 1-3cm atšķirību lielumu.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Uzlabot Veiklība: Pacelt savu veiklību un prasmes, ar Veiklību Gredzeni!Precizēt virzienu maiņu, uzlabotu fizisko, reakcijas, ātruma un jutības, palielināt paātrinājumu un bremzēšanas spēju.Sasniegt nepārspējamu veiklību un veiktspēju jebkurā sporta veidā ar šiem gredzeniem!

2.Izturīgs Materiāls: Izgatavots no pastiprināta PP materiāla, mūsu Veiklību Gredzeni var izturēt smago izmantot, nepārkāpjot vai valkājot nosaka laika gaitā.Tas ir izturīgs.

3.Spilgtas Krāsas: Uzlabot savu mācību ar Veiklību Gredzeni!Designed ar spilgtas krāsas, lai viegli nozvejas acī, šie gredzeni ir ideāli piemērots sportistiem, kuri vēlas uzlabot savas ātruma un koordinācijas.

4.Ērti Veikt: Šie Veiklību Gredzeni ir izstrādāti ar atvāžamā funkcija un ir viegls, padarot tos ideāli piemērots āra lietošanai.Veikt un apkopot tos viegli uzlabot savu veiklību un treniņu.

5.Piemērots Daudzos Gadījumos: Ideāli piemērots jebkuram sportistam, Veiklība, Gredzeni, uzlabot savu ātrumu, koordināciju, līdzsvaru, un reakcijas laiks,, vai jūs esat spēlē basketbola, volejbola, tenisa, galda tenisa, badmintona, futbola, regbija, vai jebkuru citu sporta veidu.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1/2GAB Jaunas Putas Regbija Bumbas, Bērniem, Spēlē Bumbu Mazo Amerikāņu Futbola Bērnu Rotaļlietas, galda futbola Anti-stresa Regbija Futbola Izspiest
€18.44 €9.22

(1/2gab jaunas putas regbija bumbas, bērniem, spēlē bumbu mazo amerikāņu futbola bērnu rotaļlietas, galda futbola anti-stresa regbija futbola izspiest apraksts: materiāls: pu/poliuretāns uzpildes materiāls: sūklis viena izmērs: 8.75 cm*5.75 cm vienā svaru: 16.g iepakojuma lielums: 22x28x6cm iepakojuma svars: 192g iepakošanas metode: 12 iepakojumi, opp)

Izskatās arī
Sākotnējā Wilson Basketbola Izmērs 7 un 5 Sintētiskā Kaučuka Augstas Kvalitātes Basketbola Bumba Āra vai Iekštelpu Apmācību NBA Sports
€96.07 €37.47

(sākotnējā wilson basketbola izmērs 7 un 5 sintētiskā kaučuka augstas kvalitātes basketbola bumba āra vai iekštelpu apmācību nba sports)

Izskatās arī
Plecu Mugursoma Ērti Futbola Mugursoma Spēcīgu nesošo Pinuma Aukliņu Dubultā Plecu Soma, Daudzfunkcionāls
€2.78 €1.88

(svarīga informācija materiāls:oxford audums iepakojuma lielums: 44cm x 38cm/17.32 x 14.96 (apm.) apskats: ar savu dzidri krāsu un minimālisma dizains, šī mugursoma var izmantot gan vīriešiem, gan sievietēm.raksturo kā ūdensizturīgs, elpojošs, ērts, viegls, un nav nosmakšanas pleciem, to var lietot kā skolas somu, āra mugursoma, utt. tā ir veidota ar izsmalcinātu)

Izskatās arī
2X Futbola Pretestības Izpletnis Ātrumu Apmācības Pretestības Izpletnis Darbojas Eksplozīvu Spēku Mācību Piederumi
€22.81 €10.72

(2x futbola pretestības izpletnis ātrumu apmācības pretestības izpletnis darbojas eksplozīvu spēku mācību piederumi apraksts: regulējams josta-āķi un cilpas slēgšanu josta ir piemērota visiem ķermeņa tipiem (līdz 42 collas jostas) drošības jostas rotē par 360 grādiem un ir brīvās kustības gredzenu, kas nozīmē, ka jūs varat sprint jebkurā virzienā. lieliski palīdz skrējējiem)

Izskatās arī
Āra Hokeja Nūju Pārnēsāšanas Soma Nepievelk Putekļus Hokeja Nūju Soma Viena Pleca, Hokeja Nūjas Maisiņš
€27.41 €13.71

(apraksts izgatavota no premium oxford auduma materiāls, viegls, ērts un izturīgs ilgtermiņa lietošanai.unikālo dizainu, kas īpaši paredzēti uzglabāšanai izmantot.praktisko hokeja nūju soma var ērti uzglabāt un aizsargs hokeja nūju.pareiza izmēra, ērts, lai jūs varētu veikt.un tā ir lieliska dāvana, badmintona spēļu mīļotājiem. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:oxford audums -izmērs:178.00x14.00x1.00cm/69.95x5.50x0.39in -tas)

Izskatās arī
Futbola Tiesneša Neilona Ķēdes Klipu Futbola laukumu Oficiālā Spēle Marķējums, Mācību Tiesnesis Jaunatnes Logo Iekārtas E1A8
€9.28 €5.29

(produkta nosaukums:futbola pagalmā marķieri produkta izmērs aptuveni: a:32.5cm/12.79in b:30cm/11.81in produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:dacron produkta iespējas: 1. tips: daudzfunkcionāla dizaina, divi futbola marķieri dažādās lomas, var izmantot karājas preces var arī būt karājās puses, ir ļoti ērti lietot. 2. izmērs: tips)

Izskatās arī
Vārtsargs Apšuvuma Sveķu Trofeju Vārtsargu Cimdi, Formas, Futbola Mačs Balvu Rotaļlieta Ar Bāzi Biroju, Skolu, Bērnudārzu
€44.93 €22.47

(apraksts trofeju ir simbols veiksmi un ir viss iespējamais, gan fiziski, gan garīgi.izmantojiet šo radošo futbola trofeju, lai atalgotu jūsu studentiem, ļaujiet viņiem iet tālāk un tālāk uz ceļa mīlot futbolu, un baudīt sviedri, mīlēt futbolu. funkcijas -krāsa:zelta -materiāls:abs -izmērs:26.00x14.00x6.00cm/10.22x5.50x2.36in -vienalga, kā spēle ir, pārsteigums)

Izskatās arī
Futbola Valdes Magnētisko Stratēģiju Futbola Taktiku Valdes Izdzēšami Ūdensnecaurlaidīgs Salokāms Magnētisko Futbola Starpliktuvē Sporta Trenera
€33.75 €13.49

(specifikācija: produkta nosaukums: futbola coaching valde materiāls: augstas kvalitātes pu ādas (ārējais) magnēti, tintes pildspalvu, pu materiāla (coaching valdes materiāls) izskats lielums: apmēram 20cm * 27cm/7.9 gadā * 10.6 izmērs nesalocītā veidā: apmēram 40cm * 27cm/15.7 * 10.6 iepakojuma saraksts: futbola coaching valde * 1 piezīme: pateicoties)

Izskatās arī
Bērnu Mini Galda Futbols Mašīnu Piederumi 28mm Krāsu Modelis, Futbols Spēli Piegādes Futbola Bumbas galda futbola Galds Jaunas
€9.83 €5.41

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas galda futbola bumbu ?vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams instruments, ko var izmantot, lai darīt vairākus darbus uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu mini futbola bumbu, ir jāatbilst jūsu vajadzībām. funkcijas - krāsa: krāsains - materiāls: gurni - izmēri: 2.80x2.80x2.80cm/1.10x1.10x1.10in - izgatavoti no)

Izskatās arī
2Pack Skaidrs, Akrila Bumbu Statīva Turētājs Bumbu Displejs Glabāšanas Plaukts Basketbola Futbola Volejbola Futbola Bumbu
€7.99

(2pack skaidrs, akrila bumbu statīva turētājs bumbu displejs glabāšanas plaukts basketbola futbola volejbola futbola bumbu, izturīga materiāla: bumbiņas reklāmas stends ir izgatavots no kvalitātes akrila, tipa no organiskā stikla, kas labi zināms par to, izturīga un pārredzamu, pievilcīgs un viegli tīrāma. praktisks plānojums: bumbiņas stāvēt turētājiem, kas ir paredzēti, ar ģeometriskas formas un)

Izskatās arī
2gab Bumbu Turētājs Raust Sienas Plaukts Displejs Regbija futbols Futbols Basketbols
€20.77

(bumbu nagi ir konstruētas, lai noturētu vīriešu vai sieviešu basketbola elastīgi, uzglabāšanas vai parādīt uz sienas. smart izvēle, lai saglabātu sporta bumba netīrs skapis vai kumode.basketbola stīpas var uzņemt apkārtmērs 28 1/2 līdz 29. 1/2 collas. apaļā spīlēm gluda un viegli grip vai noņemt basketbola.ietver aparatūras montāžai uz drywall vai koka virsmām, un var tikt uzstādīts)

Izskatās arī
3 Gab. Pieminētu Futbola Keychain Piemiņas Dāvanas, Futbols, Keychains
€8.01 €3.60

(apraksts vai jūs joprojām meklējat atslēgu piekariņi kulonu?šis futbola formas kulons būs laba izvēle jums.arī ražotas ar metāla materiālu ar delikāts meistarība, izturīgs un praktisks.jauku atslēgu ķēdes, vai maiss karājas kulons, lai jūs varētu izmantot. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:metāls -izmērs:5.00x4.50x4.50cm/1.97x1.77x1.77in -šo)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecības OEM 100gab/daudz Custom Gumijas, Silikona Aproces Ar 1 Krāsu Logo Vēlaties
€50.78

(vairumtirdzniecības oem 100gab/daudz custom gumijas, silikona aproces ar 1 krāsu logo vēlaties pasūtījuma procesu ir zemāk 1)lūdzu, ļaujiet man zināt izmēru vēlaties,jauniešu,pieaugušo un bērnu? 2)lūdzu, ļaujiet man zināt, krāsu silikona aproces,lūdzu, lūdzu, pārbaudiet šādas krāsu diagramma. 3)lūdzu, ļaujiet man zināt krāsu jūsu logo un tekstu.balts,zils ,sarkans,zaļš,dzeltens)

Izskatās arī
Hokeja Kakla Aizsargs Bērni Pastiprinātu Aizsardzību, Kas Palīdz Izvairīties No Triecieniem Traumas Skate Radušās Plēstas Brūces, Hokeja Kakla Aizsargs
€35.89 €15.08

(hokeja kakla aizsargs bērni pastiprinātu aizsardzību, kas palīdz izvairīties no triecieniem traumas skate radušās plēstas brūces, hokeja kakla aizsargs aizzīmju punktiem: 1.elpojoša un ērta: šī hokeja kakla aizsargs ir izgatavots no elpojoša poliestera materiāla, kas uztur tu vēsā un sausā laikā spēle.mīksts un ūdensizturīgs audums, kas nodrošina izcilu komfortu un aizsardzību jūsu kakla. 2.ergonomiski)

Izskatās arī
Sporta Bumbu Toddler Āra Basketbola Piepūšamās LED Futbola Plastmasas Mazo Futbola Apavi
€7.59 €4.10

(apraksts futbola ir izgatavots no plastmasas materiāla.naudas sodu meistarība padara to portatīvo un nav viegli valkāt.jūs varat nopirkt to kā dāvanu, lai pusaudžu zēniem, kam krāsu dizainu uz tā izskats ir pievilcīgs.futbola ir labs veids.bērni var spēlēt ārā, pagalmā, jo īpaši, lai palīdzētu samazināt tedium un nemiers, ko izraisa to pie mājas vai sociālā distancēšanās. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
6pcs Spīd Tumsā Bumbiņas Bouncy Bumbiņas Lipīga Bumbiņas antistresa Lipīga Bumbiņas Gaismas Squishy Bumbiņas
€12.16 €6.20

(apraksts meklē jautri un efektīvs veids, lai mazinātu stresu?izskatās ne tālāk, nekā mūsu bumbiņas.šīs bumbiņas ir paredzēti, lai palīdzētu jums atbrīvot spriedzi un trauksmi, un viņi ir viegli izmantot, pateicoties savām lipīgajām dizains.plus, tie, kas spīd tumsā, ļoti jautri spēlēt savu ikdienas dzīvi. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:tpr -izmērs:6.00x6.00x6.00cm/2.36x2.36x2.36in -)

Izskatās arī
3X Futbola treniņu Futbola Konuss Barjera, Basketbola Apmācības Logo Barelu, Āra Futbols, Basketbols Konusi Melnā Un Sarkanā krāsā
€17.29 €11.58

(1. izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, laba gludumu un slīdes pretestības, nav viegli deformēties. 2. ar spilgtu krāsu, tas ir uzkrītošā, lai jūs varētu viegli pamanīt. 3. konusa forma, dizains, var salikt kopā, lai viegli nēsāšanu un glabāšanu. 4. produkta sabiezējums dizains, nav viegli būt izpūstas pa vēju. 5. piemērots dažādas vai āra sporta, piemēram, basketbols,)

Izskatās arī
2023 Kip Ādas Pasūtījuma Beisbola Cimdi Fīldings
€283.15 €277.49

(#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-2{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-3{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:133px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root .magic-4{text-align:attaisnotu}#detail_decorate_root .magic-5{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:186px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
1PC Bērnu Futbola Bumbu, PVC Piepūšamās Rokas Pat Futbola Sporta Spēles Elastīgās Bumbas Jauns Izlases Krāsa
€0.52 €0.34

(bērnu futbola bumbu, daudzkrāsains pvc piepūšamās rokas pat futbola sporta spēles apmācība, āra spēles, pludmales elastīgās bumbas funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2.piepūšamās futbola, droša un elastīga, piemērota bērniem. specifikācijas: materiāls: pvc izmērs: 22 cm krāsa: random krāsa paketē iekļauts: 1 x)

Izskatās arī
Basketbola Gredzens Hops Neto Sienas Uzstādīts Āra Piekārtiem Grozu Noteikts Bērniem Sienas Uzstādīts Basketbola Loka Neto Iekštelpu Āra Sporta
€62.36 €24.95

(basketbola gredzens hops neto sienas uzstādīts āra piekārtiem grozu noteikts bērniem sienas uzstādīts basketbola loka neto iekštelpu āra sporta specifikācijas: materiāls: tpu produkta izmērs: (apm.)52*52*6cm/20.47*20.47*2.36 collas zils rāmis diametrs: (apm.)45cm/17.72 collas svars: 700g priekšrocības: viegli uzstādīt, piemērots 99% grozu rāmji iepakojuma)

Izskatās arī