Cena €12.34 €29.36

Pilns apraksts

Funkcijas:

*Caurspīdīgi stikla kauss, spēcīgu stabilitātes, nav viegli, lai sadedzinātu.

*Vara collet struktūra, anti-oksidācijas, pret koroziju, augsta temperatūras izturība.

*Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga.

*Viegli uzstādīt, augstu uzticamību un stabilu sniegumu.

*Pilnīga rīkus iekšpusē uzstādīt, viegli lietot.

*Kompakts dizains, viegli pārnēsājams

Specifikācijas:

Specifikācija:Postenis Tips: WP Lāpu Komplekts

Piemērots Metināšanai: Argons metināšanai

Lietošanas diapazons: WP-17/18/26

Piemērots Volframa Adatu: 1.6 mm (1/16 collu), 2.4 mm (3/32in), 3.2 mm (1/8kas) (pēc Izvēles)

Paketē Iekļauts:

1x Balts Silikona Gredzens

2 x Gumijas Paplāksni

1x Stikla Kauss

1 x Collet

1 x Collet Ķermeņa

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Hot Metinātājs MIG Lāpu Sprauslu Šļakatas Tīrīšanas 8" Multi-Function Metināšanas PliersTIP Uzstādīšana Noņemot Vadu Griešanai
€6.43 €3.47

(funkcijas: 1.multi-funkcionāls: murmināt noņemšanas, kalšanai, uzgaļu noņemšanas/instalēt, stieple, griešanas, uzgaļa noņemšanas/instalēt, vadu izvilkt, un vairāk. 2.izstrādāts ar kvalitāti kalti 45 # augsta oglekļa tērauda,ar augstu cietību un nevar viegli deformēties. 3.rokturis ir veidots kā divu krāsu gumijas apvalks,ir daļiņu anti-skid, kas ievērojami uzlabo darba efektivitāti. 4.metināšanas)

Izskatās arī
DVO par Universālā par JBC C245 lodāmurs Padomus, Metināšanas Uzgalis ar slapju ceļu Saderīgu C245-029 C245-030 Lodēt-Izliektās Padoms
€7.41 €5.55

(uzgalis ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem.siltuma-izturīgs un ļoti strāvu.izturīgs un to var izmantot ilgu laiku. tas ir augsts oksidācijas pretestība, laba mitrināšana veiktspēju un ātru siltuma vadītspēja. labu sniegumu tinning un alvas kušanas, vienotu lodētiem savienojumiem, gluda lodēšanu. viegli lietot, nav viegli, lai oksidētu, viegli uzstādīt un demontēt, un ļoti)

Izskatās arī
Rokas Spiediens Veltnis, 1.1 Collu Silikona Spiediens Veltnis Rullīšu Šuve Veltnis PVC/TPO/EPDM Jumta seguma Instrumenti Grīdas Instrumenti
€18.69 €12.14

([divvirzienu stabilu nesošo] nesošo konstrukciju rokas spiediens veltnis ir stabilu un elastīgu darbību, efektīvi uzlabot metināšanas ātrumu un būvniecības kvalitāti. [elastīgi un noņemamu]-rokas rulli ar noņemamu struktūra, kas ir viegli un ērti, lai nomainītu gultņus. [koka rokturi]-rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes masīvkoka, nodiluma izturīgs, ergonomisks dizains, jūtas ērti)

Izskatās arī
5gab 9-8215 Plazmas Griešanas Lāpu Elektrods Par SL60 SL100 Patērējamu Daļu
€9.03 €5.69

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty tips: plazmas elektrodu 9-8215 der siltuma dinamika sl60/sl100 plazmas griezējs lāpu. materiāls: izmēri: garums 55mm/2.17 collas krāsa: sarkana bronza daudzums: 5 gab piezīme: 1.lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. 2.sakarā)

Izskatās arī
2X 5V 15W Bateriju Darbināms lodāmurs Ar USB Maksas lodāmurs Lodēšanas Bezvadu Lādēšanas Lodēt Dzelzs-Sarkans
€44.10 €27.78

(2x 5v 15w bateriju darbināms lodāmurs ar usb maksas lodāmurs lodēšanas bezvadu lādēšanas lodēt dzelzs-sarkans specifikācijas: 5v 15w instrukcijas: 1: skrūves galu lodāmurs un nospiediet 5 reizes 2 sekunžu laikā ieslēgt mašīnu.ir izslēgta, nospiediet 5 reizes ātrā secībā, lai beidzētu (indikators mirgo vairākas reizes) 2: ilgi, nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu, lai let)

Izskatās arī
Metināšanas Padomus lodāmurs Padoms Rīku Sudraba Apšuvuma 51mm Piederumi USB Metināšanas, Labošanas Rīks Daļas Sudraba Izturīgs
€2.30 €1.47

(motīvs: *510 interfeiss lodāmurs padoms, pārnēsājamu usb lodāmurs padoms metināšanas piederumi uguņošana instrumentu detaļas 15w 2inch(51mm). *510 interfeisu, universal. *starpība starp sudraba apšuvuma un tukša vara ir tā, ka sudraba apšuvuma ir niķeļa slāni apšuvuma, pamatojoties uz tīra vara, lai novērstu oksidēšanos un saglabāt to spilgtu sudraba.bet funkciju un materiāls ir)

Izskatās arī