Cena €4.50

Pilns apraksts

【 Produkta īpašības] aicina

1, signāls uz labās auss;

2, pēc tam atveriet slēdzi;

3, vispirms pārbaudiet, vai signāls ir uzstādīts, parasti, kad stāja nav pareiza, līdz ar to, tas būs "signāls" skaņas signālu, lai par to atgādinātu.

4, izvairīties no augstas temperatūras un mitruma uzglabāšanas.

Kad jūs braucat, jo īpaši uz ilgu braucienu, lūdzu, izmantojiet vadītāja anti-miega auss zvana.Lai to izmantotu, pabīdi slēdzi anti-miega auss zvana uz "ON" pozīciju un pakārt to uz auss.Kad miegainība nāk pie jums, jūs nevar palīdzēt aizmigt, tad auss bell izdos svaigs "signāls" skaņu, lai jūs varētu uzmundrināt, lai izvairītos no negadījumiem.To var izmantot arī skolēni, mājās, veicot mājas darbus, sēdus poza, nav pareiza, tas būs signāls, lai atgādinātu studentiem.Dažādām vajadzībām, kas nav ieviesušas šeit...

Tas ir mazs, un maza, un tas uzkaras uz auss, un tas ir kā spiegu austiņas, un tas ir tāpat kā Bluetooth mobilo tālruni, bet tas ne.Kas ellē ir tas?Tas ir faktiski sauc par "Vadītājs Miegains Brīdinājumu." Braucot, pakārt to uz auss, tā ir kā miegains signālu, ja jūs vēlaties, lai doze nost, kamēr jūsu auto braukšanas, tā izdod signālu auss, lai izvairītos no briesmām, ko izraisa nogurums vadītāja.

【 Produktu ieviešanu] aicina

Tas ir piemērots naktīs, tālsatiksmes braukšanas un piedzēries braukšanas, un var izdot skaņu brīdinājumu, lai atgādinātu autovadītājiem droši un novērstu satiksmes negadījumu izraisa miegainību, vadot automašīnu.To var izmantot arī studentu studiju.

【 Piezīme] aicina

Iebūvēts ļoti jutīgs sensors, vēlaties, lai doze off, kamēr galva ir zems automātiski skaņas signālu, jo skaņa ir jūsu auss, tā ietekmi uz citiem nav liela, skaņu, ar dažādiem Leņķis savu galvu, izsniedz īstermiņa un ilgtermiņa signālu.

【 Lietošanas metode] aicina

Atveriet slēdzi, karājas uz tās auss, kas var būt, pēc jūsu sēdus stāvoklī, regulētu Leņķi karājas uz auss, kamēr pielāgot, lai jūsu visvairāk pieraduši vadītāja vietu, tik tālu, noskrūvējiet vāciņu plāksnes, mainot baterijas, atveriet aizmugurējo plāksni par to.

Akumulatora parametri :AG13X3 (universālā poga akumulatoru) akumulatora ilgst aptuveni 6-24 mēneši

【 Lietošanas joma] aicina

Studentiem, vadītājiem ir pārāk daudz satiksmes negadījumi bieži vien izraisa vadītāji noguris un miegains vadītāja.Bet tu dzīvo tikai vienreiz, un kā, lai to novērstu.

Tās dizains ir maza un viegla.Valkāt to tieši uz auss, lai nodrošinātu braukšanas drošību, novērstu satiksmes negadījumu, ko izraisījusi pavirša off braucot, labot jūsu sēdus pozas, un aizsargāt acis.Var izmantot arī kā biroju mācību sēdus poza, nav pareizi brīdināt, palīdzēt studentiem sēdēt, efektīvi novērstu tuvredzība kuprītis un tā tālāk.

Piemērots nakts maiņa, šveicars, aizsargiem un citiem personāla lietošanai.Jo īpaši, televīzijas kanālos un radio stacijas apraides nakts programmu check-in personāls, kamēr nedaudz miegains sniegumu, būs trauksmes signāls.Medicīnas un drošības darbiniekiem, ir arī precīzāka, praktisks un ērts lietošanā.

Vadītājam ir nosliece uz neregulāru snauda noguruma dēļ garajās naktīs.Funkcija, kas šo produktu ir, ka vadītāja galva ir nolaista, tas var izstarot skarbu trauksmes skaņas, līdz vadītājs paceļ savu galvu, kas lauž skaņas signālu.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modelis: Doze atgādinājums
  • krāsa: Melns

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 Komplekts 3 Caurumu 4D0 993 971 4D0971993 Motoru Eļļas Dzelzceļa Spiediena Savienotājs Automobiļu Kontaktligzdu, Kontaktdakšu VW 1.8 T SI2.0SITS
€1.59 €1.18

(modname=ckeditor 3 caurumu 4d0 993 971 4d0971993 motoru eļļas dzelzceļa spiediena savienotājs automobiļu kontaktligzdu, kontaktdakšu vw 1.8 t si2.0sits modname=ckeditor iepakojumā: 1 iestatiet : 1 x mājokļu un ievietojiet savienotāju 3 x spailes 3 x gumijas blīves 1 komplekts ar vadiem: 1 x mājokļu savienotājs ar apmēram 15 cm vadi(uzstādītas) ja)

Izskatās arī
Sākotnējā Priekšā 4K OPS Radara 4K Radara Uzlabot 8K Radara Josta PDC Vadu Izmantotu Kabeli VW MQB Tiguan Tiguan L
€56.46 €28.23

(svarīgs paziņojums cienījamais pircējs,lūdzu, ņemiet vērā! 1.pirms iegādes, lūdzu, salīdzināt oriģinālo produktu fotogrāfijas un numurus tiem jābūt pats, lai darbotos pareizi,citādi var būt ne pareiza nomaiņa savu transportlīdzekli !izpriecājies! 2.ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms 3.saderība ir tikai atsauce 4.mēs tikai sniegt piederumi,)

Izskatās arī
Automašīnas Tālruņa Lādētāju, Portatīvā 3-Porti QC3.0 USB Adaptera palīdzību Ar Slēdzi Ātras Uzlādes Spraudnis Planšetdatoru, GPS, mobilā Tālruņa Un Citu
€20.32 €10.16

(šī usb automašīnas lādētājs funkcijas 3 porti un ir plaši saderīgs ar visu padara un modeļus.izgatavoti no uzticama materiālu, tas nav viegli deformēties un viegli pārvadāt un mount.ar lielisku aizsardzības spējas, šis lādētājs ir ideāls visiem jūsu uzlādes vajadzībām . specifikācijas: produkts: 3 ostas ātrās uzlādes qc3.0 usb automašīnas lādētājs svars: aptuveni 32g izmērs:)

Izskatās arī
HUD (Head-Up Display par Tesla Model 3&Y Veltīta Elektronika Paneļa Klastera Instruments, Digitālo Spidometru, Auto Piederumi
€84.36

(hud (head-up display par tesla model 3&y veltīta elektronika paneļa klastera instruments, digitālo spidometru, auto piederumi hud (head-up display par tesla informācija par auto: par tesla model 3/y 2021-2022(saskarnes modeļi citus gadus, var būt nesaderīgi) daudzfunkciju: 【ātruma pārsniegšanu modinātājs displejs] aicina: reālā laika atjaunin transportlīdzekļa ātrumu, lai izvairītos)

Izskatās arī
Auto FM Modulators Raidītājs Bluetooth 5.0 FM Transmiter 3.1 Dual USB Ports PD Uzlādes Automašīnas Brīvroku Komplektu Bezvadu Aux Audio
€3.53 €3.03

(apraksts: 1. korpusa materiāls: abs 2. čaulas virsmas tehnoloģija: smalkas līnijas, spīdumu 3. iezīmes: izskats patentu.liels balts ekrāns, atsevišķa spriegums displejs 4. ieeja: 12-24 5. izejas jauda: 5v-1.0 a vai 5v-3.0 a; 6. kopējā jauda: 7.5-20w 7. izejas pieslēgvietas tips: usb, tipa-c 8. protokols: bluetooth 5.0 9: aparatūras funkcijas: fm)

Izskatās arī
128W 7-in-1 Automašīnas piepīpētāja Ligzdas Sadalītājs LED Spriegums Displejs PD30W QC3.0 Auto Lādētāja Adapteris 12-24V DC Cigarešu Kontaktligzdas
€15.67 €7.83

(128w 7-in-1 automašīnas lādētājs sadalītāja led spriegums displejs pd30w qc3.0 piepīpētāja adapteris, automašīnas piepīpētāja ligzdas sadalītājs motīvs: 1. multi-port iespējas: auto lādētājs sadalītājs ir lielas ietilpības 128w adapteris, kas ir aprīkots ar 3 usb porti, 1 tipa c ports un 3 piepīpētāja ligzdas.iebūvētā smart is tehnoloģija ātri atrod visām pievienotajām ierīcēm)

Izskatās arī
1/2/3PCS Inverter 12V 220V Pure Sine Wave DC 12V uz 110V/220V Transformators Barošanas Pārveidotājs 12V Automašīnas Dual USB Automašīnas
€38.85 €27.58

(1/2/3pcs inverter 12v 220v pure sine wave dc 12v uz 110v/220v transformators barošanas pārveidotājs 12v automašīnas dual usb automašīnas apraksts: [4000w power inverter] car power inverter ar 2 usb porti un kontaktligzdas.pārsprieguma jauda: 4000w, power inverter nāk ar bezmaksas cigarešu piesmēķētājam un 2gab akumulatora klipus,nodrošinot 300watt nepārtrauktas jaudas režīmā, 4000watt virsotnes)

Izskatās arī
Adapteri Auto Pārveidotājs 12V RCA Stereo Regulējams Audio Converter Auto Auto Pārveidotāja Adapteris Augstas Līdz Zemas Jaunas Ielidošanas
€2.01 €1.81

(funkcijas: * pavisam jauna, augstas kvalitātes * pārvērst auto stereo skaļrunis izeja uz rca izejas. *ļauj pievienot 2 vai 4 kanālu, lai lielākā daļa magnetolas bez rca izejas. *ļauj pievienot un subvūferi, lai esošās ražotnes sistēmas. *regulējams līmeņa atbilstību 0-2 volti. *auto magnetolas līdz 80w specifikācija: * pavisam jauna, augstas kvalitātes *tips:)

Izskatās arī
Priekšējo Ārējo Atpakaļskata Spogulis Mehāniskais Regulators 660238 par Peugeot 206 207 306 307 308 par Citroen C2 C3 C4 C5
€10.36 €7.46

(produkta nosaukums:atpakaļskata spogulis mehāniskais regulators daļa numurs :660238 stāvoklis:jauns tiešā nomaiņa saderīgs automašīnas: par citroen c2 c3 c4 c5 ds4 xsara picasso nosūtīšanas berlingo xsara peugeot 206 207 306 307 308 405 407 1007 ekspertu partneris krāsa:melna materiāls:abs iepakojuma saturs: 1 x atpakaļskata spogulis mehāniskais regulators tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
2X Skaļrunis 2 RCA Līnijas Izejas Pārveidotājs IN/OUT Augstu/Zemu Auto Audio
€15.14 €5.75

(2x skaļrunis 2 rca līnijas izejas pārveidotājs in/out augstu/zemu auto audio materiāls:plastmasa + metāls krāsa:kā parādīts attēlā iepakojuma saturs: 2 x skaļruņu uz 2 rca līnijas izejas konvertētājs tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras)

Izskatās arī
Automašīnas Atpakaļskata Kamera Adaptera Kabelis Video Savienojumam Skoda VW Golf, Tiguan Passat B6 PQ MIB RCA Līnijas
€0.76 €0.63

(motīvs: mazo un izsmalcinātu, viegli pārvadāt. oriģinālā standarta konstrukcijā, lai nodrošinātu ātrgaitas datu pārraide. 24cm pietiekami ilgi, stieple, viegli izmantot. stabilu sniegumu, ideāls nomaiņa piemērots volkswagen golf 7, lingdu, octavia, super, touran l, jaunu sagitar, jauno passat, vabole, utt. lieliski ļauj izmantot modeļi ar 5/5.8/6.5 collu jaunā mib)

Izskatās arī
Ātri, Automašīnas Lādētājs QC 3.0 Bloka Lādētāju Ar 3 USB Porti Un Pārslēgties Automobiļu Ātrās Uzlādes Bloks Automašīnas Lādētāju, Lai Ceļu Ceļojums
€13.52 €9.47

(šis auto usb adapteri funkcijas 3 porti un ir plaši ir savietojami ar lielāko daļu ierīču, bet tās izturīga konstrukcija nav viegli deformēties.tās kompaktais izmērs padara to viegli pārvadāt un uzstādīt, bet ar savu lielisko aizsardzību nodrošina drošību jūsu ierīcēm, esot ceļā. specifikācijas: produkts: 3 ostas ātrās uzlādes qc3.0 usb automašīnas lādētājs svars: aptuveni)

Izskatās arī
10pin Atpakaļskata Rezerves Kameras Kabeļa Savienotājs Auto RCA Atpakaļgaitas Atpakaļskata Kabeļa Adapteris, Automašīnas Stereo Radio DVD
€0.63 €0.42

(jaunu un augstas kvalitātes! *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai. *10pin atpakaļskata rezerves kameras kabeļa adapteri rca automašīnas stereo radio dvd. *šis kabelis rca savienotājs ir atpakaļgaitas atpakaļskata. materiāls: abs krāsa: kā parādīts attēlā pakete ietver: 1pc piezīme: kā dažādiem datoriem)

Izskatās arī
55276237AA Aizmugures Tailgate Bagāžnieka Roktura Asti Rezerves Vārtiem Atpakaļskata Kamera Dodge Ram 1500 2500 3500 2002-2008
€55.15 €28.13

(iezīmes:100% brand new, nekad nav izmantots.viegli uzstādīt un izturīgs lietošanā.lieliska kvalitāte un ļoti piemērots.pareizi savienotājs, bez griešanas vai līmēšana.stingrus kvalitātes kontroles standartus, lai izveidotu un pārbaudītu.tiešā nomaiņa specifikācija: vienuma tips:bagāžnieka rokturis ar atpakaļskata kameru daļa numurs: 55276237aa uzstādīt:par dodge ram 1500 2500 3500 2002-2008 materiāls:)

Izskatās arī
Auto Diagnostikas Skenēšanas Adapteri Savienotāja Kabeli Izmantotu Plug OBD2 piemērots Tesla Model 3 Y 2019 2020 2021 2022
€20.30 €13.80

(obd2 diagnostikas skenēšanas adapteri savienotāja kabeli izmantotu plug piemērots tesla model 3 y 2019-2022 stāvoklis: 100% new krāsa: kā attēlā materiāls: plastmasa un metāls izmērs: kā attēlā obd interfeiss: obdii postenis iekļauts: 1 x adapteris josta saderīgs ar: piemērots tesla model 3, modelis y 2019-2022 tas ir aftermarket rezerves vienība, bet nav īstas piezīme: 1) visi izmēri)

Izskatās arī
Auto Elektriskie Asti Vārtiem Lifts BMW 1 sērijas 2016+ (trīs pārvadājumi auto) Saprātīga maiņa transportlīdzekļa bagāžnieka
€403.65 €363.28

(auto elektriskie asti vārtiem lifts bmw 1 sērijas 2016+ (trīs pārvadājumi auto) saprātīga maiņa transportlīdzekļa bagāžnieka piesardzība: ja jūs nevar apstiprināt, ja jūsu auto der mūsu objektu, pls veikt četras (priekšā,aizmugurē atvērtu bagāžnieka) fotogrāfijas par mūsu atskaites. (mēs iesakām, ka klients, sūtiet mums fotogrāfijas pirms pirkšanas.) funkciju ievads: 1.kontrolēt)

Izskatās arī
FEELDO Auto Stereo 16pin Vadu Josta Ar Canbus Box " Toyota Prado/Sienna/Sequoia/Tundra/RX330/RX300 Audio Vadu Adapteri
€28.44 €21.61

(saderīgs ar šādiem transportlīdzekļiem: toyota prado 2004-2012 (augsta līmeņa apdare) toyota sienna 2005. toyota rx330 2008 toyota sequoia/tundra 2006-2011 toyota rx300 2008-2011 funkcijas: josta tiek izmantota, instalējot kādu aftermarket stereo,savieno pēcpārdošanas stereo jostu, lai transportlīdzekļu rūpnīcas josta,kas īpaši izstrādāts, lai atbilstu saderīgu transportlīdzekļu sekot saraksts,sveces rūpnīcas)

Izskatās arī
Priekš Nissan 14 Pin, Lai 16Pin Kabeli Obd Ii Diagnostikas Interfeisu 14Pin Uz Obd2 16 Pin Adapter Darbi Auto Auto Transportlīdzekļiem
€12.78 €5.11

(par ns 14pin uz obd2 savienotājs tiek izmantots, lai pārvērstu no ns obd1 uz obd2. kā standarta kabeli, to var izmantot dažām obd2 diagnostikas rīks, kas atbalsta diagnosticēt automašīnas modeļiem pirms 1996. 14pin ligzda, piemēram, par ns 14pin kabeli var izmantot ar multi-diag j2534 iet th--dpu un tā tālāk .par ns 14pin uz obd2 savienotājs materiāls: tpe+vara krāsa: melna iepakojums saraksts: 1pc konversijas)

Izskatās arī
LEEWA 5gab Par Peugeot 307 308 Volkswagen FM Radio Antena Skaļruņu Kabeli #CA1603
€23.52 €16.70

(apraksts: fm radio antena skaļruņa kabelis peugeot 307 308 ,par volkswagen.pirms pirkšanas ,lūdzu, ja ir pārliecināts, ka gadījumā, lai jūs automobiļu modeļiem, cd atskaņotājs)

Izskatās arī
WiFi Slēdzis Smart Home Garāžas Durvju Nazis Kontrolieris EWeLink APP Tālruņa Balss Kontroli, Alexa, Google Home
€15.71 €9.27

(1. tālvadības ieslēgšana/izslēgšana: to var vadīt attālināti ar mobilā tālruņa, jebkurā laikā un jebkurā vietā, vienkārši pagriežot par gprs signālu.pagrieziena jūsu esošo wifi tīklu un garāžas durvju nazis par vienotu, integrētu smart ierīces, tad jūs varat atvērt & tuvu jūsu garāžas durvīm ar vienkāršu noklikšķinot uz jūsu viedtālrunis. 2. laika grafikiem: jūs varat grafikus un taimeri,)

Izskatās arī