Cena €74.39 €111.02

Pilns apraksts

Laipni Lūgti Mūsu Veikalā

Puse Uzvalks, Kāzu Tērps, Biznesa Apģērbam, Ikdienas Apģērbam,

Lūdzu, Laimīgu Iepirkšanos!

Piezīmes:

1.Mūsu tērpi tiks veikti vairāk nekā 95% līdzīgi kā attēlā.Tātad, tur var būt nelielas krāsu atšķirība starp fotogrāfiju un gatavo uzvalku (tā nav kļūda), tāpēc, ka dažādi displeju ekrāniem būs nedaudz atšķiras liecina par vienu un to pašu krāsu .

2.Pirms izvietojot savu pasūtījumu, lūdzu, pārbaudiet mūsu izmēru chart, lai nodrošinātu, ka izmērs ir piemērots jums.Jūs varat izmērīt jūsu ķermeņa lieluma pirmais.Tad izvēlēties atbilstošu izmēru, pamatojoties uz ķermeņa lielumu.

Ja jums ir kādi jautājumi par izmēru, jūs varat sazināties ar mums pirms pasūtījuma.Nodrošināt lielums ir svarīgs.

Izmēri:

Izmērs ir Eiropā/ASV/UK Izmērs

( Piezīme: 1 inch=2.54 cm; 1cm=0.394 collas )

Standarta izmēru diagrammas, tas nozīmē tikai to gatavo uzvalku izmēri, ne ķermeņa mērījumus.

Uzvalks Attēlu:

Atsauksmes Par:

A - Mēs darīsim visu iespējamo, lai jūsu tiešsaistes pirkumu kā patīkama, cik iespējams.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.Tāpēc, ka mēs patiesi vēlamies, katrs klients ir apmierināts klients!

B - būtu ļoti appreciated, ja jūs varētu mūs atstāt pozitīvu atsauksmi, kas ir liels iedrošinājums mums.

Atgādinājums:

1. Pirms izvietojot savu pasūtījumu,lūdzu, apstipriniet, detaļas ar mums, ja jums ir pieprasījuma par precēm.

2. Mēs tikai kuģis preces jums saskaņā ar adresi, kas rakstīja Pack24.lv, ja jūs vēlaties, lai mainītu ,jums ir novērojat man par to.

Paldies !

1. Jūsu pasūtījums tiks apstrādāti 5days pēc jūsu maksājumu.

2. Mēs nevaram garantēt, ka visas pircēju par piegādes laiku sakarā ar atšķirību muitošanas laikā dažādās valstīs, kas var ietekmēt transportēšanas laikā jūsu objekts.

3. Pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.

4. Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Kā ievedmuitas nodoklis būs jāmaksā, ir atkarīgs no katras valsts pasūtījuma politika.

Piegāde:

Cienījamie Klienti, Lūdzu, izlasiet tālāk sniegtos padomus, pirms vietas, lai :

Specifikācijas

  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • CN: Dzjansu
  • Fit Tips: izdilis
  • Piemērojamo Skatuves: Kāzas
  • Ražošana: Jaka, Bikses
  • Modeļa Numurs: vīriešu uzvalks
  • Priekšā Stils: Dzīvoklis
  • Stils: Oficiālas
  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Vienuma Tips: kostīmi
  • Dzimums: Vīrieši
  • Sezona: Pavasarī, Vasarā, Rudenī, Ziemā
  • Zīmola Nosaukums: OEMG
  • Materiāls: KOKVILNAS, Veļa, Poliestera, Poliamīds
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Aproces: Četras Pogas
  • Fit: Slim Fit
  • Elsas Slēgšanas Veids: Rāvējslēdzēju Lidot
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Slēgšanas Tips: Viena Krūšu
  • Dāvanu: kaklasaiti, lakatiņu
  • atloks: Maksimālā Atloks
  • slēgšana: Vienu Pogu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jaka, Vīriešu Uzvalki, Žakete, Garš Mētelis No Viena Gabala Haki Pasūtījuma Dubultā Krūtīm Robots Atloks Gadījuma Trajes Elegante Para Hombres
€84.29 €71.65

(laipni lūgti mūsu veikalā būt džentlmenis mūsu veikšanu: augstas kvalitātes produktus kāpēc izvēlēties mūs? mūsu uzvalks var būt pasūtījuma, krāsu un izmēru vēlaties. mums ir mūsu pašu rūpnīcā, tāpēc visi tērpi ir roku darbs, mūsu pieredzējušu šuvēju. mēs nejauši nosūtīt kuponu, lai mūsu sekotājiem. uzvalks attēlu krāsu karte tas)

Izskatās arī
Greznas Rotaslietas Rotājumu Tuxedos Vīriešu Uzvalki 3 Gabali Kāzu Līgavainis Vakariņas Puse Lakatu, Atloks, Vīriešu Balli Bleizeri Ternos Completo
€258.80 €173.40

(pasūtījuma pilnu informāciju sekot pēc tam, kad jums jāmaksā : lūdzu, aiciniet savu valstu profesionālās pielāgot, lai jūsu mērījumus... savu izmēru, ir importan. piezīme: šī ir informāciju jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu. izmērs mērvienība: cm vai collas postenis color =____(attēlu vai pielāgotu krāsu, pielāgotu krāsu, skatiet mūsu krāsu swatches) 1.izgriezums)

Izskatās arī
Balta Jaka, Melnas Bikses, Vestes Trīs Gabals, Vīriešu Uzvalki, Žakete Hombres Robots Atloks Dziedāt Krūtīm, Kāzu Apģērbu Slim Fit Costum
€135.86 €101.90

(veikalā ievads mēs esam rūpnīcas piegādātājs, visi tērpi var pasūtījuma pieaugušo un zēns izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu pieprasījumu.ja jums ir jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, kuģniecības, lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi.ja jums ir stils jums patīk, jūs arī varat nosūtīt mums attēlu, mēs to pielāgot, lai jūs par brīvu. produkta)

Izskatās arī
INCERUN Topi 2023 Amerikāņu Modes Stila Vīriešu Plecu Spilventiņu Dizaina Žakete Atpūtas Puse Karstā Pārdošanas Bubble Sleeve Uzvalka Žaketes S-5XL
€26.83 €16.10

(izmērs:s,m,l,xl,2xl,3xl,4xl,5xl audums materiāls:100%poliesteris krāsa:melna piemērota tips:fit stils:pamati sakarā:atpūtas modelis:poligrāfija biezums:mērenību produkta apraksts:vīriešu drukāšanas garām piedurknēm galotnēm. marķējums: jā modeļa izmērs:m paketē iekļauts:1 * topi lūdzu, ņemiet vērā: pateicoties)

Izskatās arī
Jaunu Pelēks Balles Tērpi Youg Vīriešiem Sasniedza Atloks Homecoming Puse Uzvalku Draugu Formālās Drēbes 3 Gabali Žakete+Veste+Bikses
€162.26 €97.36

(laipni lūdzam yiminpwp oficiālais vīriešu uzvalku veikals ja jūs vēlaties, lai pielāgotu padarīt kostīmi,lūdzu atstājiet jūsu īpašajām mērījumus saskaņā ar šo attēlu.ir divi veidi, kā izmērīt mērījumi.pasākums savu ķermeni, vai pasākums savu uzvalku. 1,novērtētu savu ķermeni kad jūs novērtētu savu ķermeni,jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu šo mērījumu datus collās)

Izskatās arī
Jaunas Ielidošanas Modes Super Liels Rudens Vīriešiem Lielajam Modes Gadījuma Iespiesti žakete Bleizeri Plus Izmērs 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL 7XL
€84.17 €75.75

([xlmodel]-[izmērs]-[9999] izmērs, cm izmērs plecu krūtīs garums piedurknes xxl-185 salīdzinot ar 50,6 121 76 64.5 xxxl-190 52 126 77 65.5 4xl-195 53.4 131 78 66.5 5xl-200 54.8 136 79 67.5 6xl-205 56.2 141 80 68.5 7xl-210 57.6 146 81 69.5 izmērs,)

Izskatās arī
Modes Pleds Bleizeri Vienu Krūtīm, Garām Piedurknēm Biroja Ikdienas Īsās Jakas Kabatas Rudens Vīriešu Mētelis Robots Apkakles Bleizeri
€25.77 €12.89

(piezīme: mērījuma mūsu apģērba var atšķirties atkarībā dizainu un stilu; lūdzu atļaut 0.5-1 atšķirība, jo manuāla mērīšana(1inch = 2.54 cm); lūdzu, ņemiet vērā, ka daži mūsu preces ir izstrādāta, lai būtu slim fit.ja jūs atradīsiet, ka jūs esat starp izmēriem, mēs iesakām, pasūtot izmēri; dažādiem monitora iestatījumiem nozīmē, krāsas var nedaudz atšķirties.)

Izskatās arī
Slim Fit Bordo Vīriešu Uzvalku 2023 Maksimālā Atloks Pielāgotu Vīriešu Kāzu Uzvalks Līgavainim Valkāt 3 Gabali, Žakete, Veste Bikses Kostīmu Homme
€112.67 €75.49

(cienījamie klienti: laipni lūgti mūsu veikalā!novēlu jums ir patīkama iepirkšanās laiku !pirms pasūtījuma, jums ir pārbaudīt šādu iepirkšanās padomus,tā, ka jums ir veiksmīga iepirkšanās pieredzi: 1. izmērs: lūdzu, izvēlēties savu fit izmērs no šī stila uzvalks lieluma diagrammu. 2. krāsa: dažādas datora ekrāna var parādīt dažādās krāsās pat tad, ja tā ir tā pati krāsa.tāpēc, lūdzu,)

Izskatās arī
PFHQ Vīriešu Spider Web Uzvalka Žaketes Acs Modelis Nišu Raibs Zaudēt Augstas Kvalitātes Pogas Personības Bleizeri Ziemas Jauno 21Z3515
€159.41 €66.96

(topi izmērs (mērvienība: cm) 1 krūtis: 116cm 46.4 garums: 72cm 28.8 jo pleci: 46cm 18.4 jo piedurkne: 61cm 24.4 gadā 2 krūtis: 118cm 47.2 garums: 72cm 28.8 pleca: 47cm 18.8 ieliktnis: 62cm 24.8 gadā (1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 collas) * piezīme: 1 , jo dažādi datori, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus. 2)

Izskatās arī
Gaiši Rozā Vīriešu Uzvalki, 2 Gabali Robots Atloks Vienā Krūšu Pusē Aizmugurē Ventilācijas Žakete, Jaka Tuxedos Līgavainis Kāzu Žakete+Elsas
€153.10 €76.55

(lūdzu, pārbaudiet izmēru chart, un izvēlēties atbilstošu izmēru. lūdzu, pārbaudiet priekšstatu par pareizu mērīšanas metodi. laipni aicināti apskatīt manas veikalā:veiai veikals teicama kvalitāte, konkurētspējīgas cenas, ātra piegāde un labu servisu! laipni lūdzam darīt vairumtirdzniecības un darīt piegāde! plss izvēlēties savu izmēru,ja nepieciešams pasūtījuma)

Izskatās arī
Ladiguard 2024. gadam Jaunas Velveta Bleizeri Plus Lieluma Vīriešu Modes Iela Topi, Virsdrēbes Ziemas Plīša Segas Vīriešu Stāvēt Kabatas Jaka
€66.64 €35.98

(izmēri silts uzvednē: 1.ja neesat pārliecināts, izmēra, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas, vai, lūdzu, atstājiet ziņu, paldies 2.detalizēti lielums par produktu mērvienība:cm/:1inch=2.54 cm ,1cm=0.39 collas 3.izvēlēties izmēru precīzāk,jūs varat izvēlēties līdzīgas drēbes, lai salīdzinātu detaļu izmēru,aptuveni,garums, krūšu,vidukļa,plecu.un,)

Izskatās arī
Luksusa Fāzēm aplikācijas Skujiņas Tvīda Kostīmi Vīriešu Vilna 3 Gabals Bikses Uzstādīt Oficiālu Līgavainis Kāzu Uzvalku Žakete Masculino
€185.96 €130.17

(pasūtījuma pilnu informāciju sekot pēc tam, kad jums jāmaksā : lūdzu, aiciniet savu valstu profesionālās pielāgot, lai jūsu mērījumus... savu izmēru, ir importan. piezīme: šī ir informāciju jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu. izmērs mērvienība: cm vai collas postenis color =____(attēlu vai pielāgotu krāsu, pielāgotu krāsu, skatiet mūsu krāsu swatches) 1.izgriezums)

Izskatās arī
Pavasarī, Rudenī Jaunu Vīriešu Pleds Bleizeri, Žaketes Modes Biznesa Gadījuma, Kostīmi, Mēteļi Augstas Kvalitātes Vīriešu Skaists Slim Bleizeri, Žaketes 4XL
€31.71 €15.86

(pavasarī, rudenī jaunu vīriešu pleds bleizeri, žaketes modes biznesa gadījuma, kostīmi, mēteļi augstas kvalitātes vīriešu skaists slim bleizeri, žaketes 4xl zemes gabala trackig: jūs varat izsekot savu sūtījumu no šādas tīmekļa vietnes: www.17track.net/en un arī jūs varat izsekot to uz savas valsts pasta oficiālajā mājas lapā. piegādes aizsardzību laiks: ja)

Izskatās arī