Cena €27.87 €38.18

Pilns apraksts

Ar standarta saskarne, kas savietojams ar visiem Acra-Šveices Stila ātri atbrīvot platformas.

CNC mehāniski.

Grūti anodēta par labāku aizsardzību no ārējā vidē.

Rezervēts 1/4inch un 3/8inch skrūvju caurumi apakšā.

Iebūvēts Siksniņai.

Garums: izmantots 125mm

Augstums: 29.5 mm

Saderīgs ar:Nikon NIKKOR Z 800mm f/6.3 Z VR S-line un Z 400mm f/2.8 TC Z S VR Objektīvs.Z 600mm f/4 TC VR S

PIEZĪME: tā nevar būt izmantoti Citu Objektīvu

Krāsa:melna

Materiāls:Metāla

Iepakojuma Saturs:

1 x Objektīvs Kājām

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Fokusa Režīms: Af, Mf
  • Fokusa Garums: 6mm
  • Zīmola Nosaukums: FGHGF
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Skaits Diafragmas Lāpstiņu: 8 Asmeņi
  • Skatuves Tips: Nakts, Dekorācijas, Klusā daba, Ceļojumi
  • Uzsākšanas Datums: 2008
  • Fokusēšanas Tips: Platleņķa Tālummaiņas
  • Gadījumā Kamera Specifikācijas: M4/3 Kadra DSLR Kameras
  • Veids: Zoom Objektīvs
  • Objektīva Tips: Rokasgrāmata
  • Pilna Kadra: No

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Anti-zaudējumu Aproce DJI Kabatas 3 Siksniņa Sporta Kameru Rokas Anti-zaudēt Virvi OM 3/4/5/6 Rokas Stabilizators Piederumu
€4.97 €3.48

(modname=ckeditor funkcijas: 1. izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem ar lielu nodiluma izturība un izturība; 2. karājas virve ir aprīkots ar regulēšanas sprādze, kuru var regulēt atbilstoši izmēram rokas; 3. a 1/4 skrūvi, var pievienot apakšā panna vadītājs stabilizators; 4. karājas virves var novērst mašīna no nokrišanas un labāk aizsargāt fotokameru. parametri: produkta)

Izskatās arī
Pavasarī Lieldienu Fotogrāfijas Fons Ziedu Atstāj Zāli Logu, Koka Durvis, Kāpnes, Bērnu Dzimšanas Dienu Photoshoot Par Fona Studio Prop
€35.00 €28.70

(par pielāgošana 1. pastāstiet mums, attēlu , tekstu un izmēru, jums ir nepieciešams, lai pielāgotu pirms jums vietu pasūtījumu vai ierakstītu piezīmi, ja jums pasūtījuma.ja jums ir nepieciešams pievienot bildes, lūdzu, sūtīt mums augstas izšķirtspējas fotogrāfijas. 2. mēs nosūtīsim jums paraugu attēlus, cik drīz vien iespējams. 3.ceru, ka jūs varat apstiprināt pielāgot attēlu)

Izskatās arī
Motociklu Mobilo Tālruni, GPS Turētājs Stiprinājumi Fiksētu Bumbu Bāzes Izolēt Dampens ar 10mm un 1" Bumbu Caurums Motocicleta Piederumi
€9.10 €5.46

(motociklu mobilo tālruni, gps turētājs stiprinājumi fiksētu bumbu bāzes izolēt dampens ar 10mm un 1 bumbu caurums motocicleta piederumi ievads ir leņķveida 1 collu bumbu ar 10mm atveri ir 3rd party mount, augstas kvalitātes alumīnija maded, nopirkt uzticību savietojams ram stiprinājumiem, lai izmantotu ar gorpo rīcības kamerām, viedtālruņiem un garmin gps utt. motociklu mini mount bāzes)

Izskatās arī
Par Go Pro Aksesuāri Metāla Akumulatora Pusē Interfeiss Vāks GoPro HERO9 Melns
€6.89 €5.51

(1. materiāls: alumīnija sakausējuma, izturīga materiāla, premium meistarība 2. laba dzesēšanas veiktspēju, novērš kameras no avārijā, ko izraisījusi pārkaršana. 3. viegls, izturīgs, un laba aizsardzība. 4. speciāli izstrādāti gopro hero9 black action camera. 5. kameras, kā parādīts attēlā nav iekļauta.)

Izskatās arī
HP ML350G4P 390546-001 409682-001 Serveru Mātesplates Augstas Kvalitātes Ātri Kuģi
€172.29

(#detail_decorate_root .magic-0{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-1{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:727px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root .magic-2{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-3{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
53x80cm Fotogrāfijas Fona Papīra Rotaslietas Productsshooting Propsphotography Rada Fona Aksesuāri
€7.34 €5.14

(funkcijas: #1: dažādu stilu fona materiāls atbilst jūsu daudzajām vajadzībām un veikt foto iespaidīgāks. #2: ņemot skaisti flatlay fotogrāfijas, lai jūsu pārtikas, kosmētikas, ziedus, rotaslietas, mazo produkts, utt. #3: videi draudzīgu un pieejamu. #4: piedāvāts iegādāties 2 gab iepriekš kopā, lai atbilstu vairāk ainas. specifikācijas: materiāls: papīrs izmērs:)

Izskatās arī
INS Atstarojošs Spogulis Bumbu Radošumu Universāls, Foto, Foto Aksesuārus, Fotogrāfijas Fotografēšanas Dekoratīvie Rotājumi
€8.24 €5.76

(specifikācijas: materiāli: spogulis, akrila izmērs: kā sku info parādīts krāsa: kā sku info parādīts izmantošana: fotografēšana/displeja aksesuārus iepakojuma informācija: 1 x produkts kā apraksts paziņojums: (1) tā var būt hromatiskās aberācijas dēļ rezolūciju dažādu elektronisku ierīču. (2) cenās nav iekļauti citu fona aksesuārus,)

Izskatās arī
Premium Nerūsējošā Ātri Atlaidiet Skrūves DJI Tālvadības Pleca Siksna Puses Skrūve RC Drones Skrūvi Paredzēti Piederumi
€0.97 €0.58

(funkcijas: *salokāms un izturīgs: šī roku skrūves ir speciāli izstrādāta, lai dji rc drones, tostarp rc, rc 2, rc pro, un smart controller.tas ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda materiāla, kas nodrošina izturību un ilgstošu veiktspēju.ar salokāma konstrukcija ļauj viegli uzglabāšanai un pārnēsāšanai. specifikācijas: daļas nosaukums:skrūves, nerūsējošā materiāls:nerūsējošais)

Izskatās arī
PAR DJI MAVIC 3 statīva integrētu locīšanas augstuma palielināšana stiprinājuma bāzes gimbal aizsardzības leņķis
€12.03 €8.42

(par dji mavic 3 statīva integrētu locīšanas augstuma palielināšana stiprinājuma bāzes gimbal aizsardzības leņķis apraksts: nosēšanās kāja ir piemērots dji mavic 3 dūkoņa . augstums priekšā kāju, ir palielinājies 32mm, un augstums no aizmugures, kājas ir palielinājies par 32mm, lai novērstu kaitējumu organismam un gimbal, kad dūkoņa ir pacelšanās vai nosēšanās. izgatavots)

Izskatās arī
Foto Atstarotājs 2 In 1 Saliekams Portatīvie Mini Piederumi 30cm Saulrietus Piegādes Rīku, Zelts, Sudrabs Photostudio Fotogrāfija
€6.66 €5.00

(apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes! atstarotājs ir galvenokārt izmanto, lai aizpildītu šo tēmu, un portreta fotogrāfijas pieprasa mīkstu un spilgtas gaismas sejas. saskaņā ar dabisko gaismu ārā, cik svarīgi ir atstarotāji portretu fotogrāfija ir jo īpaši svarīga. pēc tam, izmantojot aizmugurējais atstarotājs, lai aizpildītu gaisma, ēna no cilvēka sejas var novērst. veikt)

Izskatās arī
PULUZ 1/4 Collas Skrūves Caurumu Statīva stiprinājuma CNC Adapteris GoPro HERO9 Black / HERO8 Black / Max / HERO7, DJI OSMO Rīcības, Xiaoyi
€5.33 €4.69

(apraksts puluz 1/4 collas skrūves caurumu statīva stiprinājuma cnc adapteris gopro hero9 black / hero8 black / max / hero7, dji osmo rīcības, xiaoyi un citiem pasākumiem kameras 1. vieglo svaru un mazos izmērus, to ir ērti nēsāt līdzi un lietot. 2. vienkārša konstrukcija, to ir viegli darboties bez jebkādām grūtībām. 3. 360 grādu rotācijas, pielāgoties jebkura skata leņķi,)

Izskatās arī
Super Slim Objektīva Adaptera Gredzens M42 Objektīvs un Sony NEX E Mount NEX-3 UN NEX-5 UN NEX-5C NEX-5R NEX6 NEX-7 NEX-VG10
€2.66 €1.59

(super slim, ultra plānas, tikai 1-1.5 mm biezas, ļoti viegli izmantot.padarīt m42 mount objektīvu, lai varētu izmantot par nex e mount sistēmas kamerām.ir iespējams izmantot makro gredzeni un citi aksesuāri.izgatavots no anodēta alumīnija sakausējuma, ļoti spēcīgs un izturīgs šī objektīva adapteri m42 gredzenu-nex par m42 objektīvs sony nex e mount ķermeņa nex-3 un nex-5 un nex-5c nex-5r nex6 nex-7 nex-vg10,)

Izskatās arī
Ball Head Mini Statīvu Lampiņu Adapteri Klipu Skava Salokāms Pagriežot Turētāju DSLR Ceļojumu Kamera ar Zibspuldzi
€0.99 €0.60

(apraksts: regulējams leņķis: leņķis mini statīvu bumbu galvas var regulēt no 30 grādiem līdz 90 grādiem, ar 1/4 skrūvi interfeiss, piemērots digitālajām fotokamerām un spoguļkamerām.maču ar statīvu, monopod, astoņkāji stends, gaismas stāvēt, utt. kvalitatīvs materiāls: kameras statīvs bumbu galva ir izgatavota no izturīga materiāla ar lielisku meistarība, profesionālās un izsmalcinātu. soda)

Izskatās arī
1~5GAB Ātri Atbrīvot Galvu par 11/10/9/8/7/5 Kameru Galvas Siksna Piederumi DJI Osmo Darbība 3 2 Mount Insta360
€26.55 €15.66

(1~5gab ātri atbrīvot galvu 11/10/9/8/7/5 kameru galvas siksna piederumi dji osmo darbība 3 2 mount insta360 apraksts: brand new augstas kvalitātes neslīdoša dizains izgatavoti no neilona un polikarbonāta izturīgs un anti-slaidu sabiedrība un uzticami un ērti valkāt elastīgu regulējamu siksniņu, lai pielāgotos dažādām galvas izmērs savietojams ar)

Izskatās arī
ZHISUXI Vinila Vintage Roku Apgleznotas Fotogrāfijas Backdrops Aksesuārus Tekstūra Grunge Portreta Foto Studijas Fona 201205LCJDX-86
€98.18 €55.96

(vinila materiāls, viegli pārvadāt,krāsa ir labāka,nav ūdensizturīgs,tas ir mazāk burzīties,jūs varat dzelzs tā, lai novērstu krokas,laukumā var uzlabot. noņemt laukumā roll to (stingri)par cauruli uz vienu nakti, vai ilgāk, lai uzlabotu laukumā.ja nepieciešams, lūdzu, dzelzs otrā pusē (ne attēla pusē) ar zemu tempertrue viegli noņemt laukumā, lai izvairītos no iespējas tvaika kaitējumu, vieta)

Izskatās arī
Ulanzi Spogulis ar kasti Universālā Viedtālrunis Selfie Vlog Spogulis, Savietojams Ar IPhone, Samsung Foto Video Selfie Vlog Accessorie
€2.89 €0.45

(funkcijas: mazs apaļš spogulis ir paredzēts viedtālrunis selfie un vlog. ar šo spoguļi, jums nav jāuztraucas par iespēju zaudēt mērķa tālruņa kameru. pieņem ūdens galvanizācijas process, funkcijas vienotu spoguļattēls un distortionless. nano uzlīmes dizains ļauj jums, lai restick uz tālrunis vai tālrunis gadījumā, mazgāt ar ūdeni, lai atkārtoti. komplektā ir kaste,)

Izskatās arī