Cena €4.28 €8.88

Pilns apraksts

Iezīmes: 【Lielu Jaudu Barelu] aicina Šo desu stuffer var turēt līdz 2.2 lbs gaļa laikā, padarot to ļoti viegli un efektīvāku stuff jūsu desas.Lielu caurulīti mutē, kā arī padara to viegli likt gaļu.Tas ir izgatavots no pārtikas kvalitātes PP materiāla, izturīga un izturīga materiāla, ko var izmantot ilgu laiku. 【, Tostarp 4 Uzpildes Sprauslas] aicina Šo desu stuffer nāk ar 4 PP caurules ar dažādu diametru, kas ir par 1,4 cm, 1.8 cm, 2.2 cm, 2.6 cm, tāpēc jūs varat viegli veikt svaigas, dažāda izmēra desas mājās. 【Izplūdes Caurums Dizaina] aicina Viegli atbrīvot spiedienu un veikt desu gaļas cietāka. 【Viegli Uzstādīt] aicina uzpildes sprauslas var iebāzt mucā un paliks savā vietā, padarot to grūti, lai slīdētu; pēc izmantošanas, degvielas uzpildes sprauslas var sakraut un uzglabāt, aizņem ļoti maz vietas. 【Noņemams & Mazgājams] aicina desu stuffer ir ļoti viegli tīrīt, tas var izjaukt un tīrīt ar karstu ūdeni, pārliecinieties, lai to rūpīgi nosusiniet pirms to salikt. 【Neslīdoša Gumijas] aicina desu stuffer ir neslīdoša gumijas gredzenu apakšā, lai saglabātu to no slīdēšanas, kamēr jūs apdruka desu.

Specifikācija: Izmērs: kā parādīts Materiāls: PP Krāsu:Brūna,Zaļā Paketē Iekļauts: 1gb * desu stuffer,4gab * Uzpildes Sprauslas

Piezīme: Lūdzu, atļaujiet 0.5-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Specifikācijas

  • Veids: Gaļa Un Mājputnu Rīki
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: isfriday
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Gaļa Un Mājputnu Rīki Tips: Gaļas Tenderizers & Pounders
  • Modeļa Numurs: Desu Stuffer ar 4 Dažādu Izmēru Apdruka Caurules

Komentāri

  1. / Anon - 2024-01-14

    strādā ideāli.Super service

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2gab franču Stilā Lavandas Kausa Mat karstumizturīgs Roku Izšūtu Galda Placemats Ziedu Tamborēšanu Piena Zīda Galda Pārklāji
€7.41 €2.81

(veids:franču stila mežģīņu placemats krāsa:kā parādīts attēlā izmērs:37cm(14.57 gadā)*30cm(11.81 gadā) materiāls:terylene komplektā ietilpst:2 gab mežģīnes placemats mežģīņu galda placemats -- zīda mežģīnes doilies - izgatavota no piena zīda materiāla, praktiskās un izmantošanai. ēdamgalds dekors-- skaistas mežģīnes placemat lielākā daļa partijas apdare,)

Izskatās arī
Ziedu Silikona Veidnē Pomādes Torte, Šokolādes Konfektes, Apdares Instrumenti,
€3.45 €2.76

(instrukcijas: 1.mazgāt un sausa silikona veidne labi un viegli putekļus ar cornflour, lai atvieglotu atbrīvošanu. 2.ievietot veidni uz līdzenas cietas virsmas.nospiediet ielīmējiet vienmērīgi un stingri uz pelējuma, bez pārliešanu. 3.roll ielīmējiet par pelējuma, ar slīdošo pin.jānodrošina visās jomās, ir pilnas un pamatnes ir līdzenas. 4.sagriež prom lieko ielīmējiet no malas ar lāpstiņu. 5.savukārt)

Izskatās arī
18/22/28cm Non-stick Pannas Pankūku Panna Brokastu Maize ar Olu Pica Rievotās Pannas Virtuves Virtuves Indukcijas Plītis Gāzes Plīts
€65.36 €31.37

(18/22/26cm non-stick pannas pankūku panna brokastu maize ar olu pica rievotās pannas virtuves virtuves indukcijas plītis gāzes plīts produkta nosaukums: melaleuca panna produkta izcelsme: ķīna produkta materiāls: alumīnija sakausējuma + medicīnas akmens gadījumā, plīts: universal gāzes indukcijas plīts produkta iespējas: non-stick, ne trekno dūmu piezīme: *izmērs)

Izskatās arī
Portafilter Plaukts Portafilters Turētājs Melns Ērti Vieglais Svars PVC Vienkārši Maza Izmēra Sienas Plaukts Mājās Pavisam Jaunu
€3.06 €1.81

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. kafijas filtru turētājs ir neliels izmērs un vieglais svars, kas ir viegli pārvadāt un uzglabāt. lielas slodzes gultņu,tas ir ļoti vienkārši un ērti, no stiprinājuma un stick to uz metāla sienas vai kafijas automātu. magnētisko kafijas portafilter plaukts ietaupa vietu un uztur to tīru un kārtīgu. pieteikumu var turēt daudz)

Izskatās arī
Ziemassvētku Sniegpārsla Formas Galda Paklājiņš, karstumizturīgs Placemats Mazgājams Ēdamistaba-tableDecorative Mājas Virtuves Piederumi Cietie
€5.49 €3.57

(funkcijas: izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, iezīmes, spēcīga pretestība siltuma un tas nedrīkst radīt jebkādu kaitējumu countertop. sniegpārsla dizains ar klasisko ziemassvētku elementi, ideāls galda dekorēšana ziemassvētku sezonā, pievienojot spēcīgu svētku atmosfēru. materiāls: pvc izmērs: 38cm * 38cm iepakojums saraksts: 1 * galda paklājiņš piezīme: 1.)

Izskatās arī
560ML Sporta Ūdens Pudele Tūrisma Pārgājieni Dzērienu Pudeles BPA Free PC Portatīvie hermētiskos Ūdens Kausa Augstas Kvalitātes Dāvanas Bērniem
€10.97 €5.37

(krāsa: zaļš/zils/sarkans/pelēks jauda:1000ml900ml sporta ūdens pudele motivācijas ūdens pudeli leakproof dzeramā pudeles, āra ceļojumu sporta zāli fitnesa krūzes virtuves siltuma pretestība: -5℃ -120 ℃ izmērs: (560ml 6.50*23.30 cm) svars:114g paketē ietilpst: ūdens kauss *1 gab. iepakojums:opp maisā paziņojums: 1. lūdzu, atļauts 1-3mm atšķirības,)

Izskatās arī
Kafijas Klauvēt Lodziņā Espresso Iemeslu Dēļ Kafijas Atkritumu Sasmalcina Dump Bin Anti Slip Atlikums Lodziņā Kafijas Rīki Mini Kausu Kafejnīca Piederumi
€35.78 €19.68

(kafijas klauvēt lodziņā espresso iemeslu dēļ kafijas atkritumu sasmalcina dump bin anti slip atlikums lodziņā kafijas rīki mini kausu kafejnīca piederumi apraksts: produktu kategorijas: kafijas kausu materiāls: plastmasa, tērauds, silikona stienis izmērs: 15*12.3*13.5 cm krāsa: rozā, melna, dzeltena, zaļa, pelēka, zila svars: 552g specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
Gaisa Sūknis Vīna Pudele Nazis Drošu Portatīvo Nerūsējošā Tērauda Pin Korķa Noņemšanas Gaisa Spiediena Korķviļķis Virtuves Instrumenti Bāra Piederumi
€14.35 €5.74

(funkcijas: 🍷 - augstas kvalitātes materiāla - rokturis ir izgatavots no alumīnija sakausējuma, tāpēc tas ir augstas kvalitātes.izturības abs vāciņu, teflona adatu virsma ir apstrādāta ar pārtikas klases, spēcīgs, izturīgs pret koroziju. 🍷 - viegli izmantot - jaunu gaisa sūknis vīna nazis ir vienkāršs, viegls un ātrs veids, kā atvērt vīna pudeli bez problēmu velkot un grozīties, vienkārši)

Izskatās arī
Rakstāmgalda Ūdens Padeves 5 Galonu Pudeli & Universālā Pudeles, Elektriskā Ūdens Sūknis Pārnēsājamu USB Uzlādes Melns
€35.16 €26.01

(lielas ietilpības akumulators: iekšējā lielas ietilpības akumulators un usb interfeiss bez bieža maksas.droša un veselīga: daļām, kas kontaktā ar ūdeni, ir izgatavotas no pārtikas touch materiālu, tā kā, lai aizsargātu jūsu veselīgu dzeramā ūdens vajadzībām dažādi scenāriji: viegli piekļūt ūdens mājās un āra kempings var viegli veikt tā, ka to var izpildīt dažādus attīstības scenārijus.viegli)

Izskatās arī
4gab Ziedi Rokas Spiediens DIY Mēness Kūka Pelējuma Cepšanas Rīki, Konditorejas izstrādājumi, Tortes Veidnes
€5.95 €2.97

(materiāls: pārtikas klases plastmasas krāsa: kā picture rādīt pelējuma izmērs: 4x4cm/ 1.65 x1.65 virzuli augstums:14cm/5.6 citi izmēri pls atsaukties uz šādu attēlu paketē iekļauts: 1 komplekts (4 modeļi) mēness kūka pelējuma piemērots 50g mēness kūka pieņemšanas lai padarītu mēness kūka /torte utt.mēness kūka ir ķīnas izlases, lai svinētu festivāls ķīnas patīk baudīt un apbrīnot pilnu mēnesi)

Izskatās arī
Kafijas Apjoma Kadru Augstuma Regulēšana Kafijas Automāts Mēroga Pieaudzis Sver Ūdensizturīgs Mēroga Aizsardzības Rāmis
€25.86 €19.91

(materiāls: šis kafijas svēršana plaukts ir izgatavots no augstas kvalitātes 304 nerūsējošā tērauda, kas ir spēcīgs un izturīgs, un ir spēcīgs nestspēju viegli lietojams: tieši var likt uz elektronisko mērogā, nav nepieciešams, lai vienmēr pārvietotos uz elektronisko skalas kafijas automātu, nav nepieciešams, lai ieviestu elektronisko skalas kafijas automāts, viegli likt augsta kauss dizains:)

Izskatās arī
1~8PCS Nerūsējošā Tērauda Spherification/Kaviārs Karoti Daudzfunkcionāls Garš Rokturis Vārīšanas Olas Dzeltenumu Sadalītāja Karote Virtuves
€6.12 €4.47

(1~8pcs nerūsējošā tērauda spherification/kaviārs karoti daudzfunkcionāls garš rokturis vārīšanas olas dzeltenumu sadalītāja karote virtuves apraksts: nosaukums: kaviārs colander materiāls: 304 nerūsējošā tērauda krāsa: četras krāsas process: spogulis, pulēšana. izmērs: 16.5*4cm svars: 32 grami specifikācijas: 1. spogulis, pulēšana,)

Izskatās arī
Ilgstoša Krāsains LED Kalniņi iedegties Paliktņi Uzlīmes Dzērienu Pudeles Dzert Gaismas Kausa Mat Kluba Bāra Puse Auto Kāzām
€5.01 €3.25

(pievienot dažas uztraukums, lai jūsu auto ar mūsu gaisma-up cup turētājs paliktņi!ar 3 gaismas efektiem, viņi ir ideāls pusēm un garlaicīgi naktis.šie paliktņi ir izturīgāks nekā akrila un ir ar neslīdošu pamatni.tās ilgst 8 stundas un ir ideāli piemērots iekštelpu/āra dzeramā naktis. specifikācija: materiāls: pc izmēri: 10 x 10 x 0.4 cm/3.93 x 3.93 x 0.16 collas pakotņu)

Izskatās arī
1~8PCS ar neslīdošu Irbulīši Daudzpusīga, Eleganta Dizaina Modelis Irbulīši Izturīgs, Ērts portatīvais Irbulīši
€3.63

(1~8pcs ar neslīdošu irbulīši daudzpusīga, eleganta dizaina modelis irbulīši izturīgs, ērts portatīvais irbulīši apraksts: nosaukums: iespiesti irbulīši materiāls: nerūsējošais tērauds garums: 22.6 cm krāsa: pēc izvēles 6 specifikācijas: 1. pārtikas klases nerūsējošā tērauda, irbulīši, ar chopstick, kas neļaus jums leju 2. augstas cietības)

Izskatās arī
Drmfiy Zaļo Zeltu Nerūsējošā Tērauda Galda piederumu Komplekts 6Pcs Nazi, Dakšiņu, Karoti Dinnerware noteikt Augstas Kvalitātes Piederumi Virtuves Sudraba Komplekts
€20.71 €10.56

(modname=ckeditor produkta informācija 1.izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda materiāla,dinnerware ir izturīgs un izturīgs, anti-rūsas. 2.piemērota dažādiem gadījumiem.ceļojuma,kempings,piknika vietu,skolas un tā tālāk. izmērs vakariņas asmens garums: 22 cm/40g vakariņas dakšu garums: 21.5 cm/30g vakariņas karoti garums: 21cm/40g tējas)

Izskatās arī
2X 1.3 L Nerūsējošā Tērauda Ledus Kausu Ādas Ledus Kausu Vīna Sarkanā Vīna Bārs KTV Piegādes Šampanieša Kauss, B & A
€54.36 €39.14

(2 x ledus kausu: 1 x melns un 1 x zelta droša materiāla, bez rūsas, bez oksidācijas, biezs un izturīgs, ilgtermiņa lietošanai, piemēram, jauna, viegli tīrāma virsmas barelu, kas ir ādas meistarība, skaists un moderns, un cieši wraps siltumizolācijas slāni barelu. putekļu necaurlaidīgs un siltumizolācijas vāku, viegli lietot nodilumizturīga un noturīga, stabila galda, pretslīdēšanas)

Izskatās arī
9 GAB. Koka Karotes, virtuves, Koka Trauki virtuves ar Piederumu Turētājs, Teak Koka Virtuves Piederumu Komplekts
€38.00 €25.84

([koka karoti turētājs & karoti atpūtas]pretēji citiem, mūsu koka karoti nāk ar karoti atpūtas un turētāju, lai jūs varētu viegli atpūsties un kārtīgi glabāt savas karotes un lāpstiņas uz jūsu skaitītājus gatavošanas laikā un pēc vārīšanas.ir noplūdes caurumu apakšā karoti turētājs, tāpēc nav jāuztraucas par ūdens uzkrāšanos.siltuma izturīgas :šī koka virtuves piederumi var izturēt drošu)

Izskatās arī
Kafijas Automāts Brush Cleaner Neilona Espresso Mašīna Suku Kafijas Tīrīšanas Līdzeklis Ar Karoti Kafijas Rīks Mājās(4 Gab.)
€10.90 €7.31

(ideāls tīrāku un tīrīt savu grupu galvu uz jūsu espresso mašīna unikālo dizainu un ūdens novirza spuras saglabāt jūsu rokas vēsu un sausu, bet atpakaļ skalošanas labu suku grupas bez dedzināšana sevi ar verdoša ūdens darbi liela tieksme jūsu espresso automāts un kafijas dzirnaviņas garums: 8.6-collu unikāla dizaina un ūdens novirza spuras saglabāt jūsu rokas sausas,)

Izskatās arī
Panna 24CM ar Vāku 316 Nerūsējošā Tērauda cepešpannām Non-stick Nekrītots Wok Panna Double-sided Šūnveida Kastrolītis
€89.92 €43.16

(316 nerūsējošā tērauda cepešpannām (ar stikla vāku) par šo posteni s/s 316 iekšā un 430 ārpuses ar medu biezums: 2,5 mm, composite nerūsējošā tērauda šūnveida pārklājums - nerūsējošā tērauda šūnveida modeli, kas veido satriecošu un noturīgu pret skrāpējumiem virsma, metāla trauki, drošu, samazinātu eļļas dūmu tajā pašā laikā, ļoti piemērots intensīvai lietošanai. zemu)

Izskatās arī
Izlietne Mat Virtuves Izlietne Aizsargs Apakšā,Nerūsējošā Tērauda vai Porcelāna Bļoda Izlietne, Silikona Pelēks neslīdoša siltumizturīgas
€17.73 €13.83

([silikona izlietne mat]izgatavoti no silikona materiāla, mūsu izlietne prtector ir flexiable un padevīgs, un efektīvi aizsargātu jūsu nerūsējoša tērauda un keramikas izlietnes no skrāpējumiem peld pannā vai metāla un poecelain pannas, un palīdzēt saglabāt ēdienus no ielaušanos keramikas izlietne.nerūsējošs materiāls ir izturīgs, lai izmantotu. [karstumizturīgs]atšķirībā no izlietnes paklājiņš)

Izskatās arī