Cena €4.49 €4.58

Pilns apraksts

Par MUMS

Mēs Apsolām:

1:Ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti.

2:Piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti

Klientu Apkalpošanas Politika

Mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar

1:Rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

2:Mums ir tikai kuģa apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3:Ja neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

4:Ņemot vērā krājuma stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Mūsu priekšrocības

1: Mēs visu pašu sastāvu, ar pietiekamu piedāvājumu

2: produkta kvalitāti sasniedza sērijas sertifikācija

3: Mēs atbalstām dažādus transporta, Honkongas un Ķīnas pasta paciņas, EMS.DHL federālais .UPS un TNT, var pilnībā izpildītu dažādas vajadzības, kas pircējam.

Es esmu stingri pārliecināts,

Mums būs jūsu labākais partneris

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Savietojamas Audio Un Video Iekārtas Stils: Skatuves Iekārtas, Profesionāla Audio Tehnika, Ciparu-Analogais Pārveidotājs (DAC), Displeja Iekārtas, Reģistrācijas Kontrolierīces, Skaļruņi, Austiņas & Austiņas, Spēlētājs, Pastiprinātājs

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

JCALLY LT4 Gaismas-ning Uzlabot Kabeli, 4 dzīslas 5N skābekļa-brīva vara OFC vads iphone iOS TRN MT1 KZ EDX ZST ZSN PRO
€12.24

(jcally lt4 gaismas-ning uzlabot kabeli, 4 dzīslas skābekļa-brīva vara ofc vads iphone ios trn mt1 kz edx zst zsn pro zīmols: jcally produkta nosaukums: trīs pogas hifi austiņas uzlabot kabelis modelis: lt4 diriģents: 5n ofc plate 4 core ieeja: gaismas-ning plug jauda: mmcx,0.78 mm, qdc mikrofons: trīs pogas hd mikrofons neto svars 14g+2g krāsa: melna)

Izskatās arī
Xiaomi Kaula Vadāmība Pumpuri 4 Pro Bluetooth Austiņas Sporta Darbojas Austiņu Ūdensizturīgs Austiņas Bezvadu Earbuds Android, IOS
€39.81 €19.90

(jauns veids, dzirdes taisnība kaula vadāmības austiņas: jūs dzirdat, overtone caurs skaņas, bet ne ārējos skaļruņus. daudz drošāku, lai klausītos mūziku, āra sporta atvērt ausis arī nodrošina iespēju austiņas bīstamās situācijās. tas ir drošāk izmantot. vibrators hifi skaļruņu skaņas efektu hd surround stereo atjaunot real sound bt v5.0 un ar 150mah)

Izskatās arī
Mobilā Telefona Bluetooth Skaļruni, Augstas kvalitātes, Krāsains Gaismas Bezvadu Maza Skaņas Lodziņā Subwoofer Portatīvo Mājas Ietekmes Mini Dāvanu
€4.87 €3.41

(funkcijas: 1. izsmalcinātu izskatu, krāsu led gaismas. 2. telpiskās skaņas, šokējoši augstas precizitātes līmeņa skaņas kvalitāti. 3. labu akumulatoru dzīvi un klausīties mūziku visu dienu. 4.360° pilnā frekvenču skaņas lauku, trīs frekvenču visaptverošu līdzsvaru. 5. hd brīvroku zvanu, bezšuvju tērzēšanas sarunas. 6. saderīgs ar bluetooth ātru savienojumu,)

Izskatās arī
Izturīgas Austiņas Gadījumā tīrtoņa Krāsu Bezvadu Austiņu Korpusa Uzlādes Bin Kritums-pierādījums, nodilumizturīga Austiņas Gadījumā
€2.65 €1.72

(svarīga informācija materiāls:silikagels iepakojuma lielums: izmērs: 7.1 cm x 4.8 cm/2.8 x 1.89 (apm.) apskats: kas raksturo labu triecienizturīgs un anti-kritums īpašības, šo austiņu vāku var efektīvi aizsargāt jūsu austiņas.bez tam, ar labu netīrumu izturīgs un anti-pirkstu nospiedumu veiktspēja, tas ir viegli uzturēt. paredzēts ar piekārtiem caurumu, šo)

Izskatās arī
2 Gabals, Ploteri, Ploteris Rīku Aviācijas Ploteris WAC Kartes Aeronavigācijas Ploteris Izmēģinājuma Piederumi Plastmasas Pilotiem, Navigācija
€16.64 €7.99

(iepakojuma saturs: jūs saņemsiet 2 izmēģinājuma rīki pievienoto lietošanas instrukciju, tur ir pietiekami daudzumu, lai atbilstu jūsu vajadzībām izmantot un nomaiņai, varat arī kopīgot ar citām personām uzticamu plastmasas materiāli: izmēģinājuma piederumi ir izgatavoti no kvalitātes plastmasas materiālu, kas nav viegli kūst, velku un pauze, nodrošinot funkcionālo pat ekstrēmi augsta temperatūra,)

Izskatās arī
Atsevišķu Kanālu Mikrofons Skaņas Kvalitāti Spēļu Mikrofons Dažādām Ierīcēm 87HC
€2.90 €1.91

(funkcijas: ootdty iegremdēt sevi ultimate spēļu pieredzi ar šo a40 vienu kanālu mikrofons, kas nodrošina skaidru audio par unparalleledgaming piedzīvojumu. izstrādāts ar kvalitāti abs, metāla un sūklis materiāliem, tas a40 mikrofons ir izturīga un nodrošina ilgstošu veiktspēju.tās bendable dizains un 2 stabi mono skaņas kanāls nodrošinātu elastību un lielisku skaņas kvalitāti. paredzētas)

Izskatās arī
Aizsardzības un Izturīgs Nomaiņa Spilvenu Meta Meklējumi, 3 Austiņu J60A
€4.91 €3.78

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jauninājums meta meklējumos 3 pieredze ar silikona sejas aptver sweatproof, ūdensizturīgs, un anti netīrās nomaiņa spilvenu. izgatavots no augstas kvalitātes silikona, šī seja segtu piedāvā mīksts un ērts klasiskas, nodrošinot stundas aizraujošas spēļu bez diskomforta. paredzētas meta meklējumos 3 lietotājiem, šīs)

Izskatās arī
Whiyo Nomaiņa Ausu Spilventiņi par Panasonic RP-HTF600 Technics RP-F600 Austiņas Spilvenu Samta Spilventiņu Tases Earmuffes Vāciņu
€10.51 €7.57

(šo spilventiņu un galvas spilvens ir izgatavots no mīksta putuplasta un mākslīgās ādas, kas padara jūsu valkā mājīgi un ērti.ar to, jūs varat baudīt savu stereo mūziku, lai pilnībā.tie ir patiešām labu aizvietotāju austiņas. izgatavots no augstas kvalitātes putas, šīs rezerves ir ļoti viegli, lai instalētu! ✔ stāvoklis:100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes un nav)

Izskatās arī
Miris Kaķis Āra Pretvēja Mākslīgo Kažokādu Priekšējā Stikla Vairogs Mic Vāciņš Mikrofons Vēja Matu Uz Interviju Mikrofons Blue Humoru
€3.33

(šo mikrofonu vējstikla/priekšējā stikla kažokādas austiņas ir paredzēti, lai samazinātu vēja trokšņa ierakstot āra vai nelabvēlīgi vides apstākļi tas var filtrēt, troksni, lai iegūtu skaidru ierakstu -der mikrofons, piemēram, kapacitāte mikrofons, electret kondensatora mikrofons, utt. -tās mākslīgās kažokādas ir speciāli izstrādāta tā, lai samazinātu vēja troksni, saglabājot)

Izskatās arī
Skaļruņu Gadījumā Ceļojumu Aizsardzības Turētājs Boxfor Klīst Bluetooth Smart Skaļrunis Portatīvo Ūdensnecaurlaidīga Ceļojumu Soma
€11.78 €9.31

(ceļojumu portatīvo gudru runātāju koferis: ir portatīvā kaste piemērota klīst skaļruņi, augšējā acs kabatā ir piemērots klīst usb-c kabeli un strāvas adapteri.vidū daļiņu dalītāju un ērts galvenais nodalījums dizains lieliski piemērots visām jūsu portatīvā wifi skaļrunis vajadzībām.cietā čaula bluetooth skaļrunis ir ērts ikdienas mājas glabāšanas un izbrauciens, piemērots visām jūsu klausīšanās)

Izskatās arī
Elegent Austiņas Iekļautās par HD4.50BTNC Austiņu Ausī Spilvenu Iekļautās Nomaiņa
€6.38 €4.21

(funkcijas: ootdty derīgs hd4.50btnc austiņas; ausu spilventiņi tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! izgatavoti no augstas kvalitātes auduma auduma materiāls, izturīgs un elastīgs, par stundām, par komfortablu sajūtu. ausu spilventiņi ir izgatavoti no kvalitatīviem atmiņas sūklis; tās ērti piegulētu pie auss un netraucējot skaņas. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
1 gabals HIVI Reserch D8.8MK2 midbass pastiprinātājā 2023Ver
€124.28 €111.85

(hivi reserch d8.8mk2 hiend midbass pastiprinātājā 2023 jaunu ver 4ohm 8ohm pieejami jtp konuss tāpat kā dynaudio, neodīma magnēts ver.)

Izskatās arī
1Set Rezerves Daļas Meta Meklējumos 3 Aizsardzības Gadījumā noteikti Oculus Meklējumos 3, Kontrolieris ar slapju ceļu Segumu,VR Korpusa Vāciņu, Seja Vāciņu
€19.64 €13.35

(1set rezerves daļas meta meklējumos 3 aizsardzības gadījumā noteikti oculus meklējumos 3, kontrolieris ar slapju ceļu segumu,vr korpusa vāciņu, seja vāciņu atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. [deluxe piederumi meta meklējumos 3]: šis budžeta draudzīgu starter piederumu komplekts ir īpaši izstrādāts,)

Izskatās arī
H37E Ērti Ausu Spilventiņi Austiņas Iekļautās Telpu Q45 Austiņas Aksesuāri
€15.94 €7.34

(funkcijas: ootdty pieredze komfortu ar mūsu iekļautās austiņas, kas izstrādāta, lai nodrošinātu labāku valkā pieredzi un mazināt spiedienu uz auss laikā ilgi klausīties. baudīt uzlabotu skaņas izolāciju un uzlabotas mūzikas baudījumu ar mūsu kvalitātes sūklis materiāls iekļautās.tie efektīvi bloķēt ārējo troksni, ļaujot jums pilnībā iegremdēt sevi jūsu mīļākie melodijas. paredzētas)

Izskatās arī
10PCS AD8330ARQ SSOP-16 AD8330ARQZ IC Chipset JAUNAS Oriģinālas
€36.60 €35.86

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
Ādas Spilvenu Iekļautās par QUIETCOMFORT QC35 Austiņas Austiņas Atmiņas Putu Attiecas Iekļautās Austiņas Ausu Spilventiņi
€6.07 €4.43

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes ausu spilventiņi uzlabo precizitāti, un nodrošināt efektīvāku un skaidru skaņu. ausu spilventiņi tikai, neskaitot citas palīgierīces demonstrācijas bildes! viegli uzstādīt un noņemt bez instrumentu un viegli izmantot. labas nomaiņa veco, bojāto krekinga bojāts, slikti austiņām ausu spilventiņi attiecas. austiņas)

Izskatās arī
Deju Kaķis Bezvadu Austiņu Stāvēt Pildspalvu Turētājs Austiņu Turētājs AirPods 1&2 un Pro Desktop Displejs (Balts)
€1.72 €1.44

([interesanti austiņu stāvēt]: parādīt radošumu un jautru, interesantu izskatu dos vairāk sarakstē. [viegli atrast] austiņas, dažkārt tiek ievietotas ar roku, bet nevarat to atrast.tagad jūs varat nodot to uz kaķa roku, un tas tiks rezervēta jums. [saderīgs ar airpods, utt.] piemērots karājas airpods 1&2 un pro, un vairāk, bluetooth austiņas. [labākā dāvana]: radošu un jaunu dāvanu, kas pārsteigs jūsu ģimeni)

Izskatās arī
Grūti EVA Uzglabāšanas Kaste Noderīgu Ceļojumu Uzskaites Lietu Galvas Piederumu Soma Oculus Quest 2 Glāzes
€12.27 €8.71

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: viengabala paredzētas brilles uzglabāšanas soma oculus quest 2, kas ļauj jums saglabāt jūsu austiņas perfekti. aizsargāt jūsu austiņas un piederumi no skrāpējumiem, putekļiem, saules stariem, un ietekmi. eva grūti apvalks, dekompresijas un amortizācijas, aizsargātu iekārtu no bojājumiem, precīzu)

Izskatās arī
H9000 Iekļautās Par Rapoo Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€9.85

(1 ķīnas slavens zīmols: yhcouldin 2 materiāls: olbaltumvielas 3 pildījumu: putu sūklis 4 saderīgs ar modeli(pārbaudiet sadaļu) 5 piezīme: nav oriģināls, bet laba kvalitāte.ne salīdzināt ar jūsu oriģinālu. 6 informācija: vairāk izturīgas un ērtas, cik nepieciešams ir ausu spilventiņi nomaiņa? 1. problēma veca ausu spilventiņi novecošanās.mēs esam, lai aizstātu)

Izskatās arī
12Pcs 40X20mm Alumīnija HIFI AMP Skaļrunis Izolācija Stāvēt Vinilplašu APK Pēdu Spilventiņu (Melns)
€36.63 €24.54

(jauns cnc mehāniski virsma: anodēta,smilšu strūklu ar noņemama neslīdoša gumijas gredzens piemērots skaļruņu,pastiprinātāju,instrumenti,iekārtas,diska,cd / dvd atskaņotāju,apk utt. diametrs: 40mm augstums: 20mm montāžas skrūvju caurumu diametrs: 4,5 mm vienuma tips: banānu dzimums: vīrietis modeļa numurs: ft4020b krāsa:melna materiāls:alumīnija iepakojuma)

Izskatās arī