Cena €1.39 €2.62

Pilns apraksts

Funkcijas:

* brand jaunu un augstas kvalitātes

* M ade piemaksu materiāls dur spēj un praktisko izmantošanu

*Naudas sodu meistarība, izturīga vairāk

*Nomainiet savu ola d vai bojātas detaļas

*Filtrs var saglabāt tīrīšanas veiktspēju, v acuum tīrāku, vienlaikus samazinot iekļūšanu putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums.

*Der Cecotec Thunderbrush 520 Rīkoties ar putekļu Sūcēju,Lai MooSoo D600 D601,Lai iwoly V600

*Krāsa: Kā bildes rādīt

Iepakojuma Saturs:

2 * Fi ltru

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: eelhoe
  • Veids: Putekļu Sūcēju Daļas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

3/5 Gab Mājas Putekļsūcēji Filtrs Jimy Jv35 putekļu Sūcēju Piederumi LEXY B503 B701 BD501 3 putekļsūcējs
€6.68 €4.01

(funkcijas: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga. *filtra putekļu filtru izplūdes gaisa, aizsargātu putekļu sūcēju mehānisko *samazina putekļu, ziedputekšņu un citiem gaisā, ko elpojam jums *mazgājams & atkārtoti filtri ,skalot ar tīru ūdeni un ļaujiet tai pilnībā nožūt, pirms tā atkārtotas lietošanas tās specifikācijas: daļa)

Izskatās arī
Sudraba Jonu Modulis Ecovacs Debot X2 / X2 Pro /X2 Omni Daļas, Vakuuma Ūdens Tvertnes Lēni Atbrīvot Sudraba Jonu Bacteriostatic Modulis
€8.45 €5.24

(100% izgatavoti no augstas kvalitātes izejvielām, videi draudzīgu materiālu, mīksts un izturīgs, lai izmantotu. visi aksesuāri ir pavisam jauna.veselību jums un jūsu ģimenei, un rūpēties par savu robotu, ieteicams izvēlēties augstas kvalitātes produktus un nomainīt piederumus regulāri, lai nodrošinātu, tīrīšanas efektu. detaļas ir ilgāku dzīves ciklu un labāks tīrīšanas efekts, kas pasargā)

Izskatās arī
Nomaiņu Šļūtenes Roktura, ar Rotatoru Lifts - Vakuuma Modeļu Sērijas NV355 NV356 NV357 NV358 NV370 UV440
€37.51 €28.88

(vakuuma šļūtenes, piederumi var piemērot scenārijus, tostarp: grīdas, paklāji, flīzes, stūri, dīvāns tukšumu, mēbeles poras, utt.say goodbye, lai putekļi, blaugznu un matu līnijas, tīra labāk, ātrāk un pēdējā produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, un šļūtene, kas var būt ūdens mazgāt, kura var pagarināt kalpošanas produkta ka produkts ir pareizi uzstādīta un ir laba blīvējuma)

Izskatās arī
Filtrs Miele TriFlex HX1 Cat & Dog Bezvadu putekļu Sūcēji HEPA Vakuuma Rezerves Daļas Nr. 11289902
€24.07 €15.65

(1. pavisam jaunā, augsta kvalitāte materiāliem, labi izgatavotas, izturīgs un ļoti saskaņota ar oriģinālo aprīkojumu. 2. labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots pie savu labāko sniegumu.kā daļu no ikdienas uzturēšana, piederumi ir viegli izjaukt un nomainīt.tajā pašā laikā, samazinātu infiltrācijas putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums. 3. lai sasniegtu vislabākos tīrīšanas)

Izskatās arī
Blenderī Piederumi Savietojams Oster Blenderī Asmeņi Bāzes,Savietojams Oster Osterizer Blenderī Rezerves Daļas
€12.85 €6.17

(viegli uzstādīt un viegli tīrāma augstas kvalitātes materiāls:rezerves daļas mikseris ir izgatavots no nerūsējošā tērauda asmeņi,augstas ietekmes plastmasas pamatne,blīvi.ideāls kokteiļus, kokteiļus, sulas un visu pilnībā sajaukts produkts saderīgs: blenderī rezerves daļas fit vairums modeļu oster blenderī(neietilpst: oster pro 1200 un oster otrādi maisītāji)ja šo daļu no jūsu blenderī nojauktu, jums)

Izskatās arī
Hepa Filtru Komplekts Deerma DX115 DX115S DX115C Portatīvo putekļu Sūcēju Rezerves Daļas
€15.24 €8.69

(šis projekts ir piemērots deerma dx115 dx115s dx115c portatīvo putekļu sūcēju saglabāt savu putekļusūcēju pie savu labāko sniegumu!mūsu apkopes komplekts var izpildīt visas jūsu vajadzības, tostarp hepa filtri filtru var uzlikt naudas sodu putekļi, kuru diametrs ir 0.3 mikrometri vai lielāku, efektīvi filtrēšanas mājdzīvnieku spalvām, putekļu un citu piesārņotāju.lai iegūtu labākos rezultātus, filtru)

Izskatās arī
Par T10S Robots putekļsūcējs Nomaiņa, Rezerves Daļas, Piederumi, Sānu Birste Hepa Filtrs Putekļu Maisa
€18.32 €10.63

(izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu vērā rūpīgāku tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisā, ko elpojam jums.kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tas ir labākais, lai aizstātu rezerves daļas, ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem turēt)

Izskatās arī
Mop Auduma Karcher Easyfix SC2 SC3 SC4 SC5 Tvaika Tīrītājs Microfibre Grīdas Drēbes Tvaika Birste
€24.42 €21.48

(viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana produktu glabāt savu mop tvaika tīrītājs darbojas ar maksimālu veiktspēju augstas kvalitātes materiāls slazdiem un slēdzenes prom putekļus, bet arī rūpējas par visu veidu grīdas virsmām viegli pievienot ar sprādzes aizdari mopu audumu un pad vāciņš nav oriģināls, bet ir premium kvalitātes posteņa nosaukums:)

Izskatās arī
Mājas Tīrīšana Sānu Birste Tīra Rīks RoborockS55 S50 1S Robots putekļsūcējs
€7.46 €3.66

(funkcijas: ootdty papildpiederumi ir izstrādāti, ar apaļu suku, kas var labāk tīrīt putekļus un gružus stūri un jomās un sniegtu visaptverošu tīrīšanas efektu. izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs un izturīgs, nodrošinot ilgu kalpošanas laiku. sešstūra varat paķert un tīra grīdas malām, stūriem un grūti pieejamām šauru jomās, un rūpīgi noņemt netīrumus)

Izskatās arī
Par Roborock H6, H7 Putekļsūcējs Neausta Auduma Putekļu Maiss Profesionālās Rezerves Daļas, Piederumi
€33.61 €18.49

(100%izgatavoti no augstas kvalitātes izejvielām, videi draudzīgu materiālu, mīksts un izturīgs, lai izmantotu. viegli uzstādīt un noņemt, nav nepieciešams tērēt papildus enerģiju un laiku. viegli tīrāms, palīdzēt, lai novērstu netīrumu, putekļu un būvgružu uz grīdas. aizstāt vecos, bojātas vai netīras putekļu maisiņu , un uzlabotu tīrīšanas spēja un ietekme tīrīšanas robots tas)

Izskatās arī
Par Xiaomi Mi Robots Vakuuma Mop 2S / Mop Pro/Mop P/Robots Vakuuma S12/S10 ES/STYJ02YM Daļas Galvenās Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Audums
€25.60

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu,)

Izskatās arī
Putekļu Maiss Rezerves Daļas Piemērots putekļu Sūcēju Piederumi BSG7 BSGL3 126E BSG6 312E Putekļu Maisiņu
€11.34 €8.73

(jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs iekārtas. labs piederumi, lai jūsu mājas robotu, lai saglabātu optimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.visi vienlaikus samazinot putekļu, putekšņu un citu alergēnu, no seeping gaisā, ko elpojam jums. lai sasniegtu vislabākos attīrīšanas un filtrācijas)

Izskatās arī
24Pcs Putekļu Maisiņš ROIDMI EVE Plus Putekļsūcēju Daļas Mājsaimniecības Tīrīšanas Aizstāt Instrumenti, Piederumi Putekļu Maisiņi
€44.89 €22.89

(izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, lai izturība iztukšojiet tvertni ātri kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt ventilācijas slānis putekļu maisiņš filtrē dažādu līmeņu putekļus un gružus, lai nodrošinātu maksimālu jaudu un izturību uzlabo ādas elastību, somas, lai novērstu tos no nokrišanas, kad rīkojaties ar netīrumiem, putekļiem un matiem.derīgs robots slaucīšana)

Izskatās arī
Auduma Filtru Maisiņi Karcher MV1 WD1 WD2 WD3 putekļsūcēja Filtra Maisa putekļsūcējs Daļas MV1 Filtra Vāks
€5.49 €4.23

(trokšņu samazināšanas un putekļiem, kas novērš putekļu iekļūšanu motora, kas pagarina motora mūžu paredzēti, lai ietilptu: par karcher wd nt sērijas piederumi mv1/wd1 /wd2 wd3 krāsa: zila materiāls: non-audumi iepakojuma saturs: 2 * motora aizsardzība attiecas tikai uz iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
1Set Rezerves Daļas, Aksesuāri Akmens, Slaucīšanas Mašīna Roborock S8/S8 + S8 Pro G20 Galveno Suku, Sānu Birste Filtra Audums
€39.01 €29.65

(1set rezerves daļas, aksesuāri akmens, slaucīšanas mašīna roborock s8/s8 + s8 pro g20 galveno suku, sānu birste filtra auduma, kas saderīga ar roborock s8 / s8+ / s8 plus robots putekļsūcējs šīs salvetes ir izgatavoti no augstas kvalitātes microfiber materiāls, mazgājams un atkārtoti galvenais birste ir izgatavota no izturīga mīkstas gumijas, kas nodrošina ļoti klusu tīrīšana mop)

Izskatās arī
Par Roborock S7 Maxv Ultra / S7 Pro Ultra Piederumi, Rezerves Rezerves Daļas Galvenās Sānu Birste Filtra Mop Putekļu Maisiņu
€20.05 €14.04

(1. jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs iekārtas. 2. labs piederumi, lai jūsu mājas robotu, lai saglabātu optimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.visi vienlaikus samazinot putekļu, putekšņu un citu alergēnu, no seeping gaisā, ko elpojam jums. 3. lai sasniegtu vislabākos attīrīšanas)

Izskatās arī
Strāvas Adapteris Lādētājs Dyson DC30 DC31 DC34 DC35 DC44 DC45 DC56 DC57 putekļsūcējs Robots Daļas, Piederumi-ES Plug
€28.81 €12.96

(piemērots: par dyson dc30/dc31/dc34/dc35/dc44/dc45/dc56/dc57 ieeja: ac 100-240v 50/60hz jauda: dc 24.35 v-348ma, dc 16.75 v-348ma plug type :es kontaktdakšu,tas attiecas uz indonēziju, vācijā, francijā, spānijā, itālijā un tā tālāk.krāsa: pelēka materiāls:plastmasas iepakojuma saturs: 1 * lādētājs adapteris dyson tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana un dažādi)

Izskatās arī
Motora Aizmugurējā Vāka Putekļu Sūcēju Piederumi Dyson V7 V8 Putekļsūcēja Motora Aizmugurējo Vāciņu Putekļsūcējs Instrumenti, Stiprinājuma Daļa
€24.44 €22.25

(informācija: *100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *maigu un izsmalcinātu, ļoti atbilstošas iekārtas *lieto starp motoru un filtru savienojums *krāsa: kā bildes rādīt * kā daļa no parastas apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt *par dyson v7 v8 *materiāls:abs+pc iepakojuma)

Izskatās arī
40X Putekļu Maisiņš putekļsūcējs Filtru Maiss Par Miele FJM Gaiss Tīrs putekļsūcējs
€33.20 €22.58

(pašbloķējoši apkakles snaps izslēgt brīdī, kad tā tiek noņemta no vakuuma, nodrošinot, ka putekļi un netīrumi nekad atbrīvo atpakaļ gaisā, kad viņi notverti šos putekļu maiss filtra 99.97% smalku putekļu, netīrumu un atkritumu ļoti, novēršot tos no cirkulācijas gaisā jūsu mājās, kā arī uzlabojot jums miele putekļsūcēju sniegumu kas ir ļoti izturīgs un būvēt izmantot ilgāk nekā)

Izskatās arī
7054ZWWF-2Z-170-24.0 33000rpm augsta spiediena un zema trokšņa 24v ātrgaitas aksiālo ventilatoru ventilatora
€65.65

(7054zwwf-2z-170-24.0 33000rpm augsta spiediena un zema trokšņa 24v ātrgaitas aksiālo ventilatoru ventilatora spriegums:24v modelis: 7054zwwf-2z-170-24.0 ātrums:33000rpm augsta spiediena ventilatoru modeļa izmēram sprieguma, ātruma gaisa plūsmas spiedienu, gaiss, troksnis 55x25mm 12/24v 40000rpm 10.09 cfm 5272pa 70.2 db ba7050 75x65x45mm 12/24v 38000rpm 17.84 cfm 7066pa 71.7 db 75x70mm 12/24v 50000rpm)

Izskatās arī