Cena €31.78 €61.12

Pilns apraksts

1. Jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskaņota ar aprīkojumu.

2. Labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots ar maksimālu veiktspēju.Ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.Arī samazināta infiltrācija, putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums.

3. Lai sasniegtu vislabākos tīrīšanas un filtrēšanas efekts, tīrīšanas piederumi, būtu jāmaina ik pēc 2-3 mēnešiem atkarībā no lietošanas biežuma.

4. HEPA filtru, var ievērojami uzlabot gaisa kvalitāti un samazināt daļiņu izmērs līdz 99.97%.Palīdz noņemt mājsaimniecības putekļu, mājdzīvnieku blaugznas, un vairāk.

5. Say goodbye, lai smakas, pre-filtrs var palīdzēt samazināt nepatīkamas smakas no mājdzīvnieki, dūmiem, ēdienu gatavošanas tvaikiem, un dažādu mājsaimniecības produktu un ķīmisko vielu.

Krāsa:Kā Parādīts Attēlā

Materiāls:plastmasa

Iepakojuma Saturs:

8 X Sweeper filtrs

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Vakuuma Daļas Tips: Filtri
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: FGHGF

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Par Deebot X1 Omni / T10 Omni / X1 Pro Omni Putekļsūcējs Robots Filtrs Sānu Birste, Tīrīšanas Audums Rezerves Daļas
€53.84 €32.84

(1. jauns, augstas kvalitātes materiālus, -izgatavoti, izturīgi, un ļoti saskaņota ar oriģinālo aprīkojumu. 2. labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots plkst .ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.arī samazināta infiltrācija, putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā jums . 3. lai sasniegtu vislabākos tīrīšanas un filtrēšanas efekts, tīrīšanas piederumi)

Izskatās arī
Galvenais Birste Hepa Filtrs Mop Auduma, Kā Parādīts Plastmasas Yeedi CC Robots putekļsūcējs
€14.62 €9.21

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs un praktisks. filtrs uztur jūsu vakuumā ir tīrīšanas veiktspēju,)

Izskatās arī
Multi-Surface Gumijas Birstes Irobot Roomba I3 I3+ I4 I6 I6+ I7 I7+ I8 I8+/Plus E5 E6 E7 J7, I,E &J Sērijas Putekļu Sūcēju
€14.12 €9.17

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un goo d kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija . [augstas efektivitātes tīru]multi-surface rullīšu birste, lai novērstu spītīgs netīrumi, sānu birste, dziļi stūriem un malām, lai novērstu vairāk putekļu un atlūzu.sānu birsti, robots rezerves daļa ir izliekts, jo transports,mērcējot silts ūdens, bet to var atgūt.mazgājams)

Izskatās arī
Par Cecotec Conga 2290 Sērijas Rezerves Daļas, Aksesuāri, Putekļu Sūcēju Rezerves Komplekts, Palīgmateriāli
€16.32 €6.85

(jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskaņota ar aprīkojumu.labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots plkst .ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.arī samazināta infiltrācija, putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums.lai sasniegtu vislabākos tīrīšanas un filtrēšanas efekts, tīrīšanas piederumi, būtu)

Izskatās arī
Mehāniskā Aizmugures Vāks + Filtrs + Iepriekš Filtrs Uzstādīts Rezerves Daļas, putekļu Sūcēju Aksesuāri Dyson V6 DC58 DC59 DC61 DC62 DC74
€24.77

(motora aizmugurējā vāka un filtra ir speciāli aprīkoti, lai dyson v6 dc58 dc59 dc61 dc62 dc74 cabelless putekļu sūcējs tīrīšanas līdzekli.mūsu aizmugurējā vāka savieno vienlaidus starp motoru un filtru. aizmugures filtrs bloķē daļiņas, un peldošas putekļu, neļaujot sekundārā gaisa piesārņojuma. mūsu filtrs un motora pārsegs komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem)

Izskatās arī
Asmeņi Nazis ar blīve Philips HR7625 HR7620 RI7620 RI7625 HR2160 Naža Turētājs Spiede Blenderī Piederumi
€6.92 €4.50

(naža turētājs piecu asmeņu naži, kas tiek nodrošināts ar blīvējumu rin savietojams: par philips hr7625 hr7620 ri7620 ri7625 hr2160 krāsa: balta materiāls: 304 nerūsējošā tērauda iepakojuma saturs: 1 x asmeņi nazis turētājs tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu)

Izskatās arī
14Pcs Putekļu Maisiņu Hepa Filtru Nomaiņa Piederumi Xclea H30 / H40 / PLUS QYSDJ01 Robots putekļsūcējs
€24.16 €13.77

(pavisam jauna, augstas kvalitātes materiāla, labi veidots, izturīgs un labi saskaņota ar veco iekārtu.labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots, kas veic tās labākās.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.tīrīšanas piederumus glabā savu robots tīra, vienlaikus samazinot infiltrācijas putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums.lai sasniegtu vislabāko)

Izskatās arī
Mājas Tīrīšana Sānu Birste Tīra Rīks RoborockS55 S50 1S Robots putekļsūcējs
€7.46 €3.66

(funkcijas: ootdty papildpiederumi ir izstrādāti, ar apaļu suku, kas var labāk tīrīt putekļus un gružus stūri un jomās un sniegtu visaptverošu tīrīšanas efektu. izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs un izturīgs, nodrošinot ilgu kalpošanas laiku. sešstūra varat paķert un tīra grīdas malām, stūriem un grūti pieejamām šauru jomās, un rūpīgi noņemt netīrumus)

Izskatās arī
Tvaika Uzgalis Padoms Snīpis par Gaggia Classic/Klasiskās PRO, Piena Putu Pagatavošanai, Pārtikas Klases Nerūsējošā Tērauda
€14.18 €7.37

(nerūsējošā tērauda uzgalis ir klasiskā/klasiskās pro espresso kafijas automāti.izmantojot nerūsējošā tērauda materiāla, produkts ir izturīgs, anti-rūsas un veselīgi.tas ir viegli kafijas aparāti, lai kontrolētu temperatūru.turklāt, tas var arī samazināt mitruma saturu un veikt piena putu vairāk maiga un perfekta. 3 caurumiem galvas ļauj tiks izmests no vairākiem virzieniem, tādējādi samazinot problēmu)

Izskatās arī
4X Izraisīt Bloķēšanu, Dyson V6 V7 V8, V10 V11 putekļsūcējs, Barošanas Pogu Bloķēšanas Piederumi, Bezmaksas Pirkstu Sarkana
€6.00 €3.66

(4x izraisīt bloķēšanu, dyson v6 v7 v8, v10 v11 putekļsūcējs, barošanas pogu bloķēšanas piederumi, bezmaksas pirkstu sarkana 1. pogu bloķēšana ir uzstādīta uz ieslēgšanas pogu, putekļsūcēja, kas var viegli un ērti lietot putekļu sūcēju.nav nepieciešams, lai saglabātu nospiežot pogu, kamēr sūkšanu, un pirksti vairs nav ievainots. 2. nospiediet pogu, vadītājs labo rādītājpirkstu,)

Izskatās arī
Rezerves Piederumi ABIR X5 S6 X8 Robots putekļsūcējs, Rezerves Daļas, Rullīšu Suka Galveno Suku Vāciņu
€38.35 €24.93

(izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga unikāli izstrādāti sukas ar pakāpieni, lai pielāgotos dažādām grīdas virsmām, kas noņem visu, sākot no maziem putekļu lieli noguldījumi kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tas ir ieteicams, ka jūs nomainīt rezerves daļas, ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem, atkarībā no lietošanas biežuma turēt mašīnu,)

Izskatās arī
20MM Ultraskaņas Migla Maker Pulverizators Devēju Pulverizators Filmu Plāksnes Piederumi gaisa mitrinātāju, Gumijas Starplikas
€2.47 €1.43

(radošu un lakoniska dizaina, padarīt to interesantu apdare noiceless un padarīt miglu, lai visu nakti, sniegt contiuous mitruma un atpūsties jūsu garastāvokļa. ērti un viegli lietot, telpas taupīšanas un portatīvo, var izmantot jebkur un jebkurā laikā. nozīmīga dāvana ģimenei, draugiem, kolēģiem vai biznesa partneriem. nosaukums: gaisa mitrinātāju jauda: 2w spriegums:)

Izskatās arī
2gab/Set Universālā Virtuves Virtuves Nomaiņa Pannas Vāku, Roktura Pot Pannas Vāku Dropship
€0.63 €0.30

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 1.nomaināms japāņu stila rokturi,viegli izmantot. 2.nerūsējošā tērauda materiāls,skaists un izturīgs. 3.aizsargātu jūsu rokas no augstas temperatūras virtuves telpa. krāsas: skatīt attēlu materiāls:nerūsējošais tērauds modelis: skat. attēlu izmērs app:skat. attēlu daudzums:)

Izskatās arī
Griestu Ventilācijas Aptver Mājas, Griestu, 5.5X12 Collu Krāsns Ventilācijas Vāks, Tērauda Gaisa Reģistros, Grīdām, Sienām, RV, HVAC
€41.26 €33.01

(spēcīgu magnētisko: magnētiskā izplūdes pārsegs ir izgatavots no bieza un spēcīga magnētiskā materiāla, kas to padara tikai kapuci tirgū, kas nekad nāk nost, pat virs griestu ventilācijas, par lielāko iespējamo gaisa plūsmu!. enerģijas taupīšana un izmaksu: izmantojot šos griestu ventilācijas pārsegus var efektīvi palīdzēt jums novērst melnraksti neizmantotās telpas jūsu mājās, vienlaikus)

Izskatās arī
HEPA Filtrs Dyson HP04 TP04 DP04 PH04 PH03 PH02 PH01 HP09 TP09 HP07 TP07 HP06 TP06 Gaisa Attīrītājs Rezerves Daļas
€45.47 €29.56

([perfektu fit] izdevumi par hepa filtra nomaiņa saderīgs ar dyson ph04 ph03 ph02 ph01 hp09 tp09 hp07 tp07 hp06 tp06 hp04 tp04 dp04 gultām ventilators. [2-in-1 filtrācijas sistēmu]taisnība, hepa filtrs + ogles filtrs kā savienība.tikai nepieciešams, lai atjaunotu filtrs dzīvi vienu reizi, un vairāk nav sarežģīti instalācijas procesu. [h13 klases hepa filtrs]aizzīmogotā hepa filtrs notver 99.97% no)

Izskatās arī
10X Par Xiaomi Roborock S5 Max S50 S51 S55 S6 S6 Tīra Piederumi putekļu Sūcēju Daļas Mazgājamas Galveno Suku
€41.87 €26.38

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! nosaukums: putekļsūcēju piederumi putekļsūcēju aksesuāri ir augstas kvalitātes.tas ir izgatavots no augstas izturības)

Izskatās arī
Strāvas Adapteris Lādētājs Dyson DC30 DC31 DC34 DC35 DC44 DC45 DC56 DC57 putekļsūcējs Robots Daļas, Piederumi-ES Plug
€28.81 €12.96

(piemērots: par dyson dc30/dc31/dc34/dc35/dc44/dc45/dc56/dc57 ieeja: ac 100-240v 50/60hz jauda: dc 24.35 v-348ma, dc 16.75 v-348ma plug type :es kontaktdakšu,tas attiecas uz indonēziju, vācijā, francijā, spānijā, itālijā un tā tālāk.krāsa: pelēka materiāls:plastmasas iepakojuma saturs: 1 * lādētājs adapteris dyson tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana un dažādi)

Izskatās arī
1-10PCS STM32F427VIT6 LQFP-100
€26.69 €25.35

(ja vajag vairāk detaļas, pls uz aeproduct.getsubject() un iesniedziet pasūtījumu.ja jums ir nepieciešams vairāk, daudzumu,pls sazinieties ar mums. ja jums prātā, cena ,ja dažas detaļas nevar atrast manu veikalu,pls sazinieties ar mums,mums vēl ir daudz detaļu, nav publicēts. ja jums ir kādi jautājumi, nekautrējieties sazināties ar mums,mēs sniegsim jums apmierinošu atbildi.ceru, ka jūs saprotat,)

Izskatās arī
HEPA Filtrs ECOVACS Deebot T9 AIVI T8 AIVI N8 Pro 920 950 putekļsūcējs, Rezerves Daļas, Piederumi
€17.62 €12.86

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! 1. jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs oriģinālā aprīkojuma. 2. labs)

Izskatās arī
Rezerves Xiaomi Dreame H12 Slapjš Sauss Bezvadu putekļsūcējs Rezerves Daļas Mazgājamas Rullīšu Birste Hepa Filtrs
€21.05

(galvenais materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, videi draudzīgu materiālu, mīksts un izturīgs, lai izmantotu. viegli uzstādīt un noņemt, nav nepieciešams tērēt papildus enerģiju un laiku. viegli tīrāms, palīdzēt, lai novērstu netīrumu, putekļu un būvgružu uz grīdas. modeļa numurs:par xiaomi dreame h12 slapjš sauss bezvadu putekļsūcējs vakuuma daļas)

Izskatās arī