Cena €1.96 €3.57

Pilns apraksts

Apraksts:

【Stabilu Spiediena Kontrole] aicina: spiediena regulators, kas nodrošina stabilu un konsekventu spiediena kontrole, piemēroti izmantošanai ar pilienu sistēmu, pilienu līnijas, un starojuma avotiem, vai jebkuru pieteikumu, ja zems ūdens spiediens ir nepieciešams.

【Izturīga Konstrukcija] aicina: Izstrādāts ar piemaksu, plastmasas materiāli, Ūdens Spiediena Reduktoru Regulators sola ilgtermiņa izturību, izturīgas pret nodilumu pat visprasīgāko vidē.

【Viegla Uzstādīšana] aicina: Ar lietotājam draudzīgu dizainu, regulators var viegli uzstādīt un iestatīt, padarot to praktiski izvēle gan profesionāļiem, un DIY entuziastiem.

【Standarta Funkcijas] aicina: Regulators Pilienu Apūdeņošanas Sistēma, 3/4 collu šļūtenes vītne ir paredzēta, lai izveidotu savienojumu ar standarta šļūtenes, kombinezoni ar krūšdaļu un dārza šļūtenes ASV.

【Kompakts un Viegls] aicina: Neskatoties uz tās funkcionalitāti, spiediena regulators lepojas kompakts un viegls dizains, padarot to viegli rīkoties un ir piemērota dažādiem iestatījumiem.Tas var būt saistīts ar automatizētu taimeris, sālsūdenim aizsarglīdzeklis, vai filtrs, ja ir vēlēšanās.

Specifikācija:

Nosaukums : Ūdens spiediena redukcijas vārsts

Ieplūdes spiedienu (PSI) : 20~100 PSI (1.4~6.9 bar)

Izplūdes spiedienu (PSI) : 13~46 PSI(0.9~3.2 bar)

Plūsmas diapazons (GPM): 2.8~8.7 GPM

Savienojuma Izmērs: 3/4" BSP

Specifikācijas: 15 PSI (1.0 bar), 20 PSI (1.3 bar), 25 PSI (1.7 bar), 30 PSI (2.0 bar), 45 PSI (3.1 bar)

Drive režīmā: ūdens plūsmas kontrole

Krāsa: Melna

Izmēri:

7.38 cm/collu 2.91

Komplektā Ietilpst:

1gb Ūdens Spiediena Regulators

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • MainKey2: Dārza Apūdeņošanai, Spiediena Regulators Ūdens
  • Funkcijas: Spiediena Reduktoru Zemas Plūsmas Vārsts
  • dārza piesitiet: caurules Savienotājs
  • Materiāls: Plastmasas
  • dārzu ēkas: šļūtenes savienotājs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Dārza Ūdens Savienotāja Tips: Female Konektori
  • Pilienveida Apūdeņošanas: ūdens šļūtenes savienotājs
  • ātrā savienojuma šļūtenes: caurules
  • MainKey3: Spiediena Regulators Ūdens Spiediena Samazināšana
  • MainKey5: Regulējot Spiediena Reduktoru Zemas Plūsmas Vārsts Pilienu
  • MainKey4: Apūdeņošanas Filtrs Drip-System " ar Zemu Spiedienu
  • Dārza Šļūtenes Savienotājs: Dārzs
  • Zīmola Nosaukums: MagiDeal
  • automātiskās apūdeņošanas iekārtas: dārza šļūtene
  • MainKey6: Apūdeņošanas Spiediena Regulatoru 3/4" Vītne
  • laistīšanas šļūtenes savienojums: lauksaimniecība
  • MainKey1: Ūdeņu Spiediena Regulators
  • Veids: Dārza Ūdens Savienotāji

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1gb Baltā Kārta Polistirola Putu Gredzens Ziemassvētku Amatniecība DIY Roku darbs Vainags Kāzu Brīvdienas Mājās Partijas Apdare
€2.61 €1.75

(specifikācijas: materiāls: polistirols krāsa: balta izmērs: a1:5*1cm a2:7*1.4 cm a3:8*1.6 cm a4:12*2cm a5:15*2.6 cm a6:17.5*3cm a7:20*3.7 cm forma: apaļa paketē iekļauts: 1pc putu gredzens)

Izskatās arī
Laistīšanas Var Rotaļlietas, 6 Bērni Laistīšanas Ūdens Var Tējkanna Ziedu Ūdens Sprinkleru Modeli, Dārza Yarde Mājas Dekoru, Jauktu Krāsu
€9.81 €5.00

(specifikācijas krāsa: materiāls: izmērs: 8.50x4.70x4.30 cm/ 3.34x1.85x1.69in funkcijas šī laistīšanas tējkanna rotaļlietas tiek izgatavota no premium dzelzs materiāla, ķermeņa wtering var, nav viegli sadalīti, izturīgs, lai izmantotu.|ziedu ūdens sprinkleru modeļi ir izgatavoti ar naudas sodu meistarība, īpašas formas, un padarīt to par ļoti reālu.|maziem bērniem laistīšanas)

Izskatās arī
15inch Ziemassvētku Eglīte Apdare Santa Klauss Kājas Plīša Dekoru Santa Claus Kāju Ziemassvētku Dekori Mājas Piekārtiem Rotājumi 2024
€4.39 €2.64

(apraksts: 1. svētku santa claus dizains: ziemassvētku eglīte apdares piedāvā apburošs santa claus kāju dizains, piebilstot, dīvains pieskārienu jūsu brīvdienu dekori.perfekta vieta, lai jautri un svētku izskatu. 2. ideāls izmērs: 15 collas, šis dizains ir perfekts izmērs, lai būtu pamanījuši neparalizējot savu koku.to var viegli uzglabāt pēc brīvdienu sezonā. 3. augsta kvalitāte-izgatavota)

Izskatās arī
2023 Jaunu Ziemassvētku Piekariņi Rozā Vizuļi Santa Claus Alnis Sniegavīrs Lelle Tapsējuma Kulonu.Puses Dod Priekšroku
€5.58 €3.57

(1. produkta informācija: ziemassvētku atmosfēru karājas rozā sērijas sequin vecu aļņu sniegavīrs lelle kulonu. 2. produkti ietver: lelle kulons*1. 3. materiāls: audums. 4. ainas: piemērots karnevāls, halloween, ziemassvētku, puse, puse, un nosūtot draugu dzimšanas dienas dāvanas labākā izvēle. 5. izmērs: tur ir trīs produkti, lieluma modelis ir sniegavīrs 1.57*4.52*6.69 collu)

Izskatās arī
Mākslīgie Augi Viltus Ziedi Āra Mākslīgās Plastmasas Lotosa Ziedu Apstādījumu Boxwood Karājas Stādāmās Āra Dārza Dekorēšanai
€5.64 €1.80

(mākslīgie augi viltus ziedi āra mākslīgās plastmasas lotosa ziedu apstādījumu boxwood karājas stādāmās āra dārza dekorēšanai lūdzu, nav iedomājieties apjomu preci, konkrētu izmēru, ir skaidrots lapā.lūdzu, uzmanīgi pēc tam iegādāties.paldies visas mūsu produkts ir custom roku darbs, tādēļ mēs nevaram darīt katra paša izmēra,tāpēc būs kļūdas par 1-2cm.tāpēc mūsu mērīšana,)

Izskatās arī
Halloween Koka Daudzpakāpju Renes Dekoru Happy Halloween Saimnieka Galda Parakstīt Apdares Komplekts Zemniecisks Ķirbju Haunted House Tabula Pazīmes
€18.54 €9.27

(apraksts: halloween daudzpakāpju renes apdares komplekts ir ideāli piemērots jūsu puses piederumi un mājas rotājumi, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, apstrādāti ar izsmalcinātu meistarība, izstrādāti pilnībā par svētku elementiem. specifikācija: nosaukums: halloween daudzpakāpju renes apdares komplekts materiāls: koks iepakojums: opp maisā izmērs:)

Izskatās arī
Kāzu Notikumiem Pusei par Labu Lateksa Balonu Zils, Balts, Rozā 30 Gabalu Baby Boy Meitene 1. Dzimšanas dienu, Bērniem, Dekori Kristībām
€6.27 €4.20

(pamata informācija 1. materiāls: matēts lateksa. 2. krāsa: sarkana, oranža, dzeltena, zaļa, zila, violeta, rozā, rožu sarkana, melna, balta, zelta, sudraba. 3. pēc inflācijas lielums: par 5inch(par 13-15cm), 10inch(apmēram 25cm), 12inch(aptuveni 30 cm) 4. svars: aptuveni 1-2.8 g/gab 5. lietošana: kristības, dzimšanas dienas, kāzu, jubilejas, svētku pusei par labu. 6.)

Izskatās arī
Pielāgota Matēta Shatterproof Flex Tases, Personalizētu Kāzu Favor, Krūzes, Kāzu Dod Priekšroku, Minimālisma Kāzas, Mūsdienu Kāzu
€142.21 €120.87

(roku darbs materiāli: shatterproof tases, tintes ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ kā pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● **lūdzu, norādiet šādu informāciju norāda, lai pārdevējs pēc izrakstīšanās vai nosūtīt ar īsziņas, lai mums pēc tam, kad maksājumu:** 1.tintes krāsa 2 .personalizētu informāciju (ietver jebkādu personalizētu informāciju, kuru)

Izskatās arī
Melnais Putns Siluets-Staba Zālienu, Pagalmā Plug-in Dekori Putnu Statuja, Zālienu Metāla Staba Dropship
€8.16 €5.79

(funkcijas: ootdty viegli un firmas iekārtas. jūs varat ielieciet to jūsu dārza, zāliena, patio, pagalmā, tas būs dot daudz prieka, lai jūs. putnu likmes var nosūtīt kā lieliska dāvana tiem, kuri mīl - dārzkopība un apdares. izgatavots no metāla, izturīgs, pret laika apstākļiem noturīga pret izbalēšanu, anti-break, ir ilgu laiku. šie dzīvnieku likmes ar zemes)

Izskatās arī
Krāsotas Koka Lieldienu Zaķis Darbvirsmas Rotājumi Truši Dekori Mājas Puse Piegādēm, Svētku Galda Rotājumi Bērnu Diena Dāvanas
€5.05 €2.37

(apraksts: krāsotas koka lieldienu zaķis darbvirsmas rotājumi truši dekori mājas puse piegādēm, svētku galda rotājumi bērnu diena dāvanas produkta nosaukums:koka zaķis rotājumi materiāls:koks krāsa:kā picture rādīt lietošana: 1.lieldienu rotājumi 2.bērniem dāvanas 3.jaunais gads kulons 4.mājas lieldienu grupa krājumi 5.koka amatniecības)

Izskatās arī
Saules Dārzs Vēja Ripu Metāla Pagalmā Mākslas Dārzs Staba 100cm/mazāk par 39,3 collu Vēja Spinners, Lai Pagalmā Un Dārzā Āra Vēja Ķērājs
€37.17 €18.59

(funkcijas: 1. elegants dārza dekori, lai radītu romantisku gaisotni. 2. zaļās saules enerģijas funkcija automātiska ieslēgšana/fs, ērti uzlādēt un lietot. 3. izstrādāts ar led krāsa mainās gaismas, lai radītu vizuālu baudījumu dārzā. 4. ērts, lai instalētu pievelkot divas skrūves savienotām metāla stieņi un pēc tam ievietojot gaismu uz zemes vai zālienu. specifikācijas: produkta)

Izskatās arī
VIENU Mākslīgās Pavasara Chrysanghrmum (6 Kāti/Ķekars) 14" Garums Simulācijas Kumelīšu Kāzu Mājas Decortive Mākslīgie Ziedi
€3.70 €2.67

(postenis informācija: mākslīgās ziedu stāvoklis: jauns materiāli: plastmasas & audums kopējais garums: app. 36 cm/14 krāsa: balta, rozā, sarkana, zila, hotp rozā, dzeltena, violeta 6 kātiem par ķekars lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai aviopasta pakalpojumu, garums ir ierobežots, tātad par šo pantu, mums ir izliekts, kad iepakošanas, paldies. vāze)

Izskatās arī
Imitētu Papagailis Statuja, Rotājumi, Putnu Skulptūru Ceļš, Āra
€6.06 €3.46

(red: apraksts: dārza papagailis rotājumi: trīsdimensiju acīm, briest spalvas griešanai, maiga krāsu, formu un lielisku tekstūru. augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes sveķu materiāls, naudas sodu meistarība, skaistu un dāsnu. ērti uzstādīt: ļauj jums novietot jebkur vēlaties. plaša pieteikumi: piemērots mājas, viesistaba, balkons, āra, dārza,)

Izskatās arī
1gb partijas apdare Saderināšanās, laulības, Kāzu pielāgota nesējs gredzeni kastes pasūtījuma Sarkano mīlestības putnu gredzenu spilvens
€45.51

(bezmaksas piegāde 1gb unikāls roku darbs pielāgotus saderināšanās laulības priekšlikumu kāzu dienas foto prop stends apdare, koka personalizētu gredzenu spilvens pls, lūdzam atstāt ziņas, kā, piemēram, kā turpmāk(mūsu cenas ietver pasūtījuma logo) fonta tips : 2# fontu veidi : iegravēt teksts: david & jane visi pielāgotus produktus paradis pieņemt atpakaļ, bet mēs, dizains)

Izskatās arī
2gab Puses Fons Laukumā Folija Bārkstis Aizkaru Fonu Metāla Vizulis Pieaugušo Bērnu Dzimšanas dienas svinības, Kāzu Dekorēšana Bērnu Duša
€3.88 €2.67

(2gab puses fons laukumā folija bārkstis aizkaru fonu metāla vizulis aizkaru pieaugušo bērnu dzimšanas dienas svinības, kāzu dekorēšana bērnu duša)

Izskatās arī
Elegants Kāzu Kartes Turētājs Box Naudu Aploksnē Kaste ar Slēdzeni un Slots Dzimšanas dienas svinībām (Mr & Mrs) Turētāju Piederumi
€20.80 €10.40

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu kāzu kartes un drošs ar mūsu karti kaste ar slēdzeni un slots. ideāli piemērots kāzām, jubilejām, dzimšanas dienām un puses. izgatavoti no dabīgiem mūsu kāzu kartes turētāja, ir ne tikai stilīgs, bet arī izturīgs.tā ir baltā krāsa jebkurā kāzu tēmu. paredzētas diy entuziasti, šīs kāzas kartes lodziņā viegli montēt, un nāk)

Izskatās arī
4gab 2024. gadam Eglīšu Rotājumi Liekami Konfektes Ledus Sloksnes Ziemassvētki, Jaunais Gads, 2024 Mājas Ziemassvētki DIY Apdare Piederumi
€1.75 €1.05

(4gab 2024. gadam eglīšu rotājumi liekami konfektes ledus sloksnes ziemassvētki, jaunais gads, 2024 mājas ziemassvētki diy apdare piederumi funkcijas: 1. unikālais dizains: ziemassvētku konfektes kulons ir rūpīgi izstrādāti, skaists un moderns, un būs pievienot unikālu šarmu, lai jūsu brīvdienu rotājumi.vai karājas uz ziemassvētku eglītes, vai arī kā mājas dekorēšanas, tas piesaistīs cilvēku)

Izskatās arī