Cena €13.74 €27.49

Pilns apraksts

Apraksts:

Pievienot pieskārienu mīlestību jūsu mājās ar mūsu Sirds Vainags!Rotāti ar loki un raksturo izturīga filca pamatnes uz muguras, tas ir ideāls, lai kāzas vai, cik jauki papildus sānu durvis.Tas arī padara perfektu dāvanu kādam īpašu savā dzīvē.Apskāviens mīlestību!

Specifikācija:

Svars: 200g

Produkta izmērs: aptuveni 34x34x7cm/13.39x13.39x2.76 collas

Materiāls: audums

Iepakojuma Saraksts:

1 x Valentīna Diena Vainags

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas parādīja bildes.

2. Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Sarkans aiz rupjš audekls Sirds Vainags: Grace jūsu mājas ar šo sirds formas Valentīna Diena vainags ar skaistiem sarkans aiz rupjš audekls un burvīgs loki.Tās zemniecisks dizainu, izstaro eleganci, izsmalcinātību, un dabas šarmu, padarot to lielisks papildinājums jūsu svētku noformējumam.

2.Uzticama un Izturīga: Ar stabilu dabas aiz rupjš audekls audums un izturīga filca pamatne, Valentīna Diena vainags ir būvēts, lai pēdējā.Tā mīksta, pilna izskats padara par perfektu gadu apdare, apvienojot pieskārienu siltumu un mīlestību jūsu durvīm vai sienas.

3.Multi-iespēja Eleganci: Paaugstināt jūsu mājas dekoru ar šo daudzpusīgo Valentīna Diena vainags.Ideāls, lai izveidotu romantisku un siltu atmosfēru, lai kāzas, jubilejas un Valentīna Dienā, tas ir arī ideāls, lai Ziemassvētku svinībām.

4.Izdaiļot Jūsu Vieta: Pievienot dažas romantika jūsu mājās, izmantojot šo Valentīna Dienu Vainags.Pakārt to uz jūsu durvīm vai logu, lai izveidotu mīlestības piepildīta atmosfēra.Viegls un ērti pakārt, jūs varat arī izmantot to, lai atdzīvināt savu vietu, novietojot to uz sienas, mantels, vai jebkur, kur vēlaties.

5.Pārdomāto Dāvanu: Šī Valentīna Diena vainags ir kas vairāk nekā tikai apdares - tas nodrošina siltu laipni lūgti visi, kas ienāk jūsu mājās un izsaka jūsu sirds vēlas.Dot lieliska dāvana tuviniekiem, draugiem un ģimeni.

Specifikācijas

  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Halloween Piepūšamās Spoku Šausmu Logu Spoku Salokāms Kvēlojošs Balonu Āra Pagalmu, Dārzu Dekorēšana Puses Rīku
€28.21 €19.75

(halloween piepūšamās gara.tas ir aptuveni 1,4 metrus garš un 1,4 metrus plata.sver ap 300 grami un aprīkots ar ventilatoru, tas var būt paaugstināta, īsā laikā vienkārši tikt galā, jo barošanas.to var salocīt uz augšu, lai viegli uzglabāšanas un uzstādīšana.vienkārši pielāgot garumu siksniņa, pievelciet skrūves, noņemt piepūšamās materiāls no loga, un, visbeidzot, izmantot pievienoto piesūcekni,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglītes Rotājumu Dinamiskas Krāsu Santa Claus Muca Rotājumu Burvīga Ziemassvētku Eglīte Dekori Eglīšu Piekariņu
€6.56 €4.01

(ziemassvētku eglītes rotājumu dinamiskas krāsu santa claus muca rotājumu burvīga ziemassvētku eglīte dekori eglīšu piekariņu apraksts: santa claus kulonu, kas paredzēti, lai uzlabotu jūsu ziemassvētku rotājumi. izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, lai uzticamību un ilgizturību. izsmalcinātu meistarība, kas nodrošina elegantu un skaisto dizainu. apburošs papildus,)

Izskatās arī
1 Gab., Baseins Tīrīšanas Neto Zils Plastmasas Baseins Gliseris Neto Baseinu Piederumi
€43.99 €22.44

([spēcīgu & izturīgs] šo lapu neto funkcijas dubultā pastiprināta strukturālo lieti dizains un sabiezējumu rīkoties, lai samazinātu lieces & pagriežot.tas ir būvēts, lai izturētu ikdienas valkāšanai & asaru, lai jūsu doties uz ilgstošu tīrīšanas piederums. [ļoti smalku sietu] neto papildu dziļi, ķīmiskās izturīga, smalka sieta kalpo kā galvenais instruments, lai noķertu mazos netīrumus, piemēram,)

Izskatās arī
Halloween Candy Kausa Ķirbju Kausa Pārnēsājamo Grozu Bērniem Par Labu Triks Vai Ārstēšanai Partijas Apdare Piederumi (Random Plastmasas
€11.46 €5.73

(apraksts vai jūs meklējat kaut ko īpašu, lai halloween puse?kā par šo plastmasas ķirbju kausu?šo preci ir šiks un portatīvo plastmasas ķirbju spainis ar rokturi dizains, izgatavota no premium materiāls, viegls un to var turēt daudz konfektes un citus gardumus, var izmantot atkārtoti atkal. funkcijas - krāsa: zila. - materiāls: plastmasa. - izmērs: 21.00x17.00x17.00cm/ 8.25x6.68x6.68inch. -)

Izskatās arī
Mākslīgās Ziedu Košās krāsas Imitēta Ziedu Mākslīgās Zīda Ziedu Dekoratīvās Liels, Izturīgs Begonia Bumbu Viltus Ziedu
€1.82 €0.85

(mākslīgās ziedu košās krāsas imitēta ziedu mākslīgās zīda ziedu dekoratīvās liels, izturīgs begonia bumbu viltus ziedu specifikācijas: attēloti uv izturīgs un spilgts reāli, šīs mākslīgās puķes var likt jebkur karstā vai aukstā laika, un vienmēr ir dinamiskas un dzīvs ar jums.tas ir arī ideāls dekoratīvie photography prop, lai izveidotu skaistu ainu. tas ir šīs viltus ziedi,)

Izskatās arī
50PC 10inch Lateksa Metāla Balonu Sudraba Green Blue Kāzas laimes Dzimšanas dienā, Lateksa Metāla Chrome Ballon Dekori Bērnu Dušas Labu
€5.25 €3.20

(50pc 10inch lateksa metāla balonu sudraba green blue kāzas laimes dzimšanas dienā, lateksa metāla chrome ballon dekori bērnu dušas labu 40 kāzas laimes dzimšanas dienā, dekoratīvās apdares izmērs: 10inch / 25.4 cm (max augstums piepūstas balonu) krāsa: zelta , skaida ,rozā, zila, violeta, rose gold , red....)

Izskatās arī
50 gab. Bezmaksas Piegāde 12cm*2.4 cm*2.4 cm Lūpu spīduma iepakojums, dāvanu maiss kastē
€24.06

(produkta apraksts: produkta nosaukums:skropstu tušu, lūpu spīdumu kaste daudzums:50 psn materiāls:papīra ievārījums izmērs:14cm*2.5 cm*2.5 cm izmantojiet: iepakojuma rokasgrāmata lūpu spīdums skropstu tušu, acu zīmulis un citu dāvanu kastes i n vērā izmērs: rokasgrāmata mērīšanas,vadības kļūdu + - 5%, ja jūs vēlaties iegādāties lielos daudzumos,nevar nolēma, tie)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglīte Apkakles 60X40Cm Plastmasas Rotangpalmas Koku Apkakles Kārtas Ziemassvētku Koka Bāzes Aptver Zemniecisks Koka Gredzenu, Austi Koka Svārki
€40.34 €20.17

(apraksts ziemassvētku eglīte apkakles, radoša un stilīga, kas ir būtiska ziemassvētku rotājumi.ziemassvētku rotājumi prop, izsmalcinātu ražošanas un reāli tekstūru, ar ļoti svētku atmosfēru.unikālo dizainu un izturīga struktūra dizains.izveidot zemniecisks stils ziemassvētkiem. funkcijas -krāsa:pelēks -materiāls:plastmasa -izmērs:60.00x40.00x17.00cm/23.58x15.72x6.68in -šis)

Izskatās arī
10PCS 5.5 cm Jaundzimušo Modes Velmētas Dekoratīvi Auduma Ziedi ar Lapām, lai Mājas Dārzā Šifona Ziediem, Kāzu Dekorēšana
€8.75 €3.76

(9443 nosaukums:5,5 cm jaundzimušo modes velmētas dekoratīvi auduma ziedi ar lapām, lai mājas dārzā šifona ziediem, kāzu dekorēšana)

Izskatās arī
A-Z 26 Angļu Burtiem, Zelta Akrila Kūka Topper Laimes Dzimšanas Dienā, Kāzu Svinības, Cupcake Kūka Šarmu Kūka Rotājumi Vienu Vēstuli
€1.90 €0.95

(daudzums:vienu vēstuli izmērs: augstums-- 10 cm (3.94 ) materiāls:zelta akrila)

Izskatās arī
9 Gab. Augstas Efektivitātes Filtrs Deebot Ozmo 920 950 Robotikas Sweeper Piederumi
€16.24 €11.69

(izsmalcinātu un maigu, ļoti saskaņota ar aprīkojums kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tas ir ieteicams, ka jūs nomainīt rezerves daļas, ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem, atkarībā no lietošanas biežuma turēt mašīnu, kas darbojas pie sniegumu izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas derīgas modeļiem:par deebot ozmo 920 950 materiāls:plastmasa + sūklis krāsa:melns+balts)

Izskatās arī
Baseins Sienas Flīzes Suku Baseins Suka Galvas Baseins Grunts Tīrīšanas uzgaļa Noņemams Tīrīšanai Sienas un Grīdas Flīzes
€22.91 €13.05

(baseina sienas birste ir pietiekami plašs, kas nodrošina lielu slaucīšana jomā, lai ātri tīrs.abos galos ir noņemamas.tīrīšanas stūriem ir ātrāk un vieglāk.augsta blīvuma mīksta neilona sariem, nesabojās baseins.ideāls tīrīšanas sienas, baseinu flīzes, mājas, viesnīcas.baseins birste ir saderīga ar lielāko daļu standarta baseins stabi, vienkārši pievienot, lai balsta un esat gatavs, lai skrubis, poļi,)

Izskatās arī
Puķu Pods Pulēšana, Gravēšana Rotācijas Burr Jomā Rotācijas Burr Uz Poda Amatniecības
€27.19 €11.15

(apraksts vai jūs vēlaties, lai ir profesionālā un praktiskā jomā rotācijas burr uz poda griešanai?ja jā, tad nepalaidiet garām mūsu sfēra rotācijas burr.sfēra rotācijas burr ir ļoti izturīgs un viegli darboties.dimanta materiāli ar detalizētu meistarība, nav viegli deformēties vai rūsas, celt jums vairāk ērtības. funkcijas -krāsa:zelta -materiāls:diamond -izmērs:4.00x4.00x3.00cm/1.57x1.57x1.18)

Izskatās arī
30pcs/set Krāsains Jūras Zivju Tēmu Dzimšanas dienas svinības Backdrops Apdare Karājas Swirls Griestu Spirāli Bērnu Duša Puse Supplies
€10.67 €7.47

(produkta informācija materiāls:pvc ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsu atmosfērā ideāli piemērots kāzām un visu, kas līdzīgi svinībām piemērots restorāns,biroja,viesnīcas,veikalu,utt ideāls kā photography prop ziemassvētkos. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes komplektā ietilpst : 30pcs spirāli, pvc piekārtiem rotājumi 16pcs)

Izskatās arī
4gab 2024. gadam Eglīšu Rotājumi Liekami Konfektes Ledus Sloksnes Ziemassvētki, Jaunais Gads, 2024 Mājas Ziemassvētki DIY Apdare Piederumi
€1.75 €1.05

(4gab 2024. gadam eglīšu rotājumi liekami konfektes ledus sloksnes ziemassvētki, jaunais gads, 2024 mājas ziemassvētki diy apdare piederumi funkcijas: 1. unikālais dizains: ziemassvētku konfektes kulons ir rūpīgi izstrādāti, skaists un moderns, un būs pievienot unikālu šarmu, lai jūsu brīvdienu rotājumi.vai karājas uz ziemassvētku eglītes, vai arī kā mājas dekorēšanas, tas piesaistīs cilvēku)

Izskatās arī
SPR Jaunas Ielidošanas Zaļā Zāle, Plastmasas, Mākslīgās Zivju Tvertnes Rotājumu Augu Akvāriju Zālienu Apdare-40*60cm
€262.54

(produkta apraksts: viena gabala izmērs: 60cm*40cm 10 gabalus var veikt 1.2*2m sienas 20 gabalus var veikt 2.4*2m sienas 24 gabali var veikt 2.4*2.4 m sienas ja jūs vēlaties, lai pārliecinātos, kas izmēra sienu,lūdzu, pasakiet man,tad varu pateikt, prasīt daudzuma. pakete ietver: 10pcs akvāriju zaļā zāle)

Izskatās arī
Amatniecības Galda Numurus, Turētājs Attēlu Kartes Displejs Stāvēt Apaļa Kvadrātveida Skavas Stāvēt Koksnes Vietu Karti Kāzas
€3.45 €2.24

(to var izmantot kā klips kartes, attēlus, tabulas izvēlnes, fotogrāfijas ... ideāli piemērots kāzām vai vakariņas ... jūs varat turēt kartes, kas raksta viesa vārds, tāpēc jūs varat parādīt viesiem ceļu, lai viņu viesi sēdvietu. to var arī izmantot kā apdares vai galda izvēlne, viesnīcām, restorāniem. formas koka celma, unikālo un skaista, pievieno siltu un neticami atmosfēru,)

Izskatās arī
Pievilcīgs 1 Pušķis Tautas Bendable Tulip Krāsains Mākslīgās Ziedu Multi Krāsu Viltus Ziedu Pret Nodilumu Izturīgs Mājsaimniecības Piederumi
€6.89 €4.55

(svarīga informācija materiāls:pvc iepakojuma lielums: garums: 40cm/15.75 (apm.) apskats: ar reālistisku izskatu, kas nav atmosfēras, anti-dziest un ilgstošu, šo mākslīgo ziedu var saglabāt svaigumu un skaistumu visa gada laikā, netērējot daudz laika, lai rūpēties par to. tas ir šis mākslīgais zieds, kas var palīdzēt izveidot brīnišķīgu atmiņu un pievienot)

Izskatās arī