Cena €185.96 €743.85

Pilns apraksts

Sānu mūzikas atskaņotājs, ko mēs varam piedāvāt 3.5 mm 3 polu (Stereo) Kontaktdakšu, 3,5 mm 4 Polu līdzsvarotu kontaktdakšu, 2,5 mm, 4 Polu līdzsvarotu kontaktdakšu, 4.4 mm Vīriešu līdzsvarotu plug, XLR 4 Polu Male plug, XLR 4 Polu Sieviešu kontaktdakšu, Dual XLR 3 Polu Vīriešu spraudni, Dual XLR 3 Polu Sieviešu kontaktdakšu, 6,5 mm Male Plug, 4 in 1 Plug L Formas, Spraudnis, 3 in 1 Plug Straight Plug, Iphone Kontaktdakšu, C Tipa spraudni, lai jūs varētu izvēlēties.

Blakus austiņu vai austiņu spraudni, ir tāds pats kā izskats redzams mūsu fotogrāfijas.Austiņu vai austiņu spraudni nav pieejama izvēle un pielāgošana.Produkta Nosaukums: 99.99999% 7N Tīra Sudraba + 24k Zelta Pārklājumu + PVC Aizsargājošu Uzmavu Core Materiāls: 99.99999% 7N Tīra Sudraba + 24k Zelta Pārklājumu Iekšējā Kodola Struktūra: 7*0.1 mm Palielināt šķērsgriezuma laukums ar Ultra zemas pretestības vadi; Kabeļa Diametrs: 30AWG Diametrs: 1.33 MM (Katru Vadu) Ārējais Materiāls: Augstas pārredzamību PVC Aizsargājošu Uzmavu Izolācijas Materiāls: Litz Kopējais Garums:± 5cm -10cm Pretestība: Inudctance: 0.4 uF/m Lodēt : YouBang Sudraba iekļauti Lodēt Plug materiāls: Ultra Vieglās Aviācijas Alumīnija Spīdumu Elektrogalvanizācijas.Sadalītāja Materiāls: Ultra light aviācijas Alumīnija Spīdumu Elektrogalvanizācijas.

Lai vēl vairāk uzlabotu tīrība un skaidrība skaņu mēs izmantot biezāku 7n viena kristāla tīra sudraba +24k zelta vadiem.Tas ir labāk nekā mūsu tīra sudraba vadiem.Vairāk izsmalcinātu izskatu.Mūsu vads ir ar lielāku diametru, un pievieno nelielu daudzumu 24k zeltu, lai uzlabotu layering skaņas, Jo, cik zinu, citi pārdevēji parasti izmanto 0.04 mm vai 0.05 mm ultra-fine 4n tīra sudraba stieples bez 24k zelta pārklājumu.Lai gan tā ir tīra sudraba stiepli, tīrības un pretestība nav ideāla, un vienīgā priekšrocība ir tā, ka cena ir salīdzinoši lēts.Ja jūs turpināt skaidrāku skaņu, šķiršanās, un sajūta layering, es ļoti iesakām jums izmēģināt mūsu austiņu kabeli.

Ar šo eachdiy ir kabelis, jūs varat viegli nomainīt savu kabeli ar modernizētas, vienu.Tas piedāvā vairāk iespēju, lai jūsu hifi earbuds.

Kabeļu pieņem īpašu adīšanas tehniku.Tas izskatās izsmalcināts, bet arī elegantu un veikls izskatu.Tas jūtas mīksta un viegli tikt uzglabāta bez tangling.Uz auss cilpiņa ir arī pre-iekļāvām labāko leņķi, lai atbilstu jūsu auss droši.Jūs varat valkāt to nav svarīgi, jūs esat baudot mūziku klusāk vai nodarbojas ar sportu.

Mūsu kabeļus, kas izveidoti ar ultra tīra,7N vienu-kristāla sudraba +24k zelta pārklājumu konstruēts, lai sniegtu tīrāku, lielākā daļa muzikālo noformējumu.Mūsu vads ir spēkā no piemaisījumiem un kristālu robežām, atstājot nekas starp jums un jūsu mūziku.uzlabošana uz vispārējo pārredzamību un skaidrību skaņas.

Mūsu kabeli uzlabot klausīšanās prieku par jebkuru augstas klases austiņas, pievienojot sīki un enerģijas ar fantastisku vēriens.Tas ļauj jūsu mūziku, lai izteikt sevi pilnībā, kā tas tiek noņemts plīvurs, kas akciju austiņu vadi bieži vien pievienot.

7n Tīra Sudraba + 24k zelta dzīslas precizēt instrumenta atdalīšana, palielināt vēriens, un atrast iepriekš zaudēto augsta un vidēja frekvences skaņas.Pārejas parādās vairāk saliedētu un bass smagāka vairāk kontrolē skaņu.

Pievienot detaļu un kādu skaidrību augšgalā, un nodrošina tīrāku, vairāk pārredzamu skaņas.Kontroles bass labāk.

Padomi: 3.5 mm 4 polu Līdzsvarotu Spraudni (Bal) kabeļu darbu par Hifiman Sērijas Atskaņotājs (R2R2000 utt.), Qulcos qa361 Atskaņotāju COWON PLENUE S Atskaņotājs ,F. AUDIO FA2 XS03 un citiem spēlētājiem, kas ir saistīti ar ostām.MobilePhone Iphone vai parasts spēlētājs var nedarboties (Vienā pusē būs, nav skaņas, ja jūs izmantot 3,5 mm līdzsvarotu kabeli uz tiem).Ja jums nav Hifi professional music player, Lūdzu, izvēlieties 3.5 mm 3 polu spraudnis kabeli.

Lūdzu, Ņemiet vērā: attēls, kas ir tikai atsauce,Dažas detaļas var atšķirties no fotogrāfijas,Lūdzu veikt objekta, kā standarta.Mums ir tiesības galīgā interpretācija.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: EachDIY
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Austiņu Vadu
  • Materiāls: Metāla
  • Modeļa Numurs: austiņu kabelis
  • Iepakojums: No

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1PC 4 Collu 95mm Maza Izmēra Ragu Tweeter Plastmasas Vītni Muti Skaļruņu Remonts Piederumi Plastmasas korpuss Mājas Skaļruņu Aksesuāri
€4.30 €2.89

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!materiāls:plastmasas izmēri:4in krāsa:melna iepakojums iekļauti: 1gb piezīme: 1. lūdzu, ņemiet vērā, ka foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, ļaujiet 5-10mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
Cietā Lietā Ceļojuma Soma Uzglabāšanas Kārba ar Rokturi, Siksnu Skaļruņu Aksesuāri
€5.35 €3.47

(funkcijas: ootdty paredzēts skaļrunis. viegli piekļūt jūsu skaļrunis ar rāvējslēdzēju atvēršanu. uzglabāšanas soma tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! izgatavots no ūdensizturīga eva ārējais materiāls, nodilumizturīga un traipu izturīgs. iebūvēts augsta blīvuma eva materiāla, augsta cietība, padara sevi vairāk izturīgs pret spiedienu, vienmērīgi)

Izskatās arī
Astronauts Skaidrs Case for Samsung Galaxy Pumpuri 2 Pro Live FE Gadījumā Grūti Platic Caurspīdīgu Vāciņu Galaxy Pumpuri Dzīvot 2Pro Gadījumā Būtiska
€3.79 €2.65

(astronauts skaidrs case for samsung galaxy pumpuri 2 pro live fe gadījumā grūti platic caurspīdīgu vāciņu galaxy pumpuri dzīvot 2pro gadījumā būtiska uzmanību: gadījumā, tikai , ne inlcude austiņas!)

Izskatās arī
Rezerves Solo Top Vadītājs, Staru Pad Ādas, Gumijas, Galvas saites, lai Beats Solo 2.0 Solo 3.0 Bezvadu Austiņas Melna
€8.14 €4.72

(saderīgi modeļi: solo 2.0 vadu / solo 2.0 bezvadu / solo 3.0 bezvadu austiņu (tikai).ne citu austiņu modeli.augsta elastība, izturīga un mīksta auduma, padarot jūsu ausis ērtāku.pavisam jaunu un augstas kvalitātes, vislabāk nomaiņa, remonts jūsu austiņu, viegla montāža.krāsa:melna materiāls:gumijas iepakojuma saturs: 1 * ādas, gumijas, galvas stīpa tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
Sound bar bluetooth sienas audio TB355 TV mājas kinozāles 2.1 echo sienas skaļrunis, subwoofer, tālvadības pults, MP3 skaļrunis
€178.31 €155.12

(sound bar bluetooth sienas audio tb355 tv mājas kinozāles 2.1 echo sienas skaļrunis, subwoofer, tālvadības pults, mp3 skaļrunis produkta parametri: preces nosaukums:bluetooth sienas skaļrunis modelis :tb355 spriegums:220v jauda:15w*2+30w izmēri (l x w x h):799*92*62mm, interfeisa tips: bluetooth jā bezvadu: jā, vai ņemt līdzi tālvadības pults: jā, pielietojams priekšmets: sadzīves kanāls: 2.1 uzlādes)

Izskatās arī
Uzlādējams DLP Saites 3D Brilles Aktīvā Aizslēga Brilles Xgimi Z3/Z4/Z6/H1/H2 Rieksti G1/P2 Benq, Acer & DLP Projektoru SAITI
€24.68

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! savietojama ierīce: nav sensora tips: dlp tips: binokļu skatīšanās pieredzi: bez iedziļināšanās kontrolieri: nē displeja skaits: nav 3d brilles tips: shutter fov: apmēram 150 grādu bāzes stacijas: nē porti: usb iestatīt tipu: tikai brilles 3d)

Izskatās arī
Putekļu Vāciņa, Vai Tas Gadījumā ForHomepods 1/2 Seguma Triecienizturīgs Skaļrunis Gadījumā Nomaiņa Bezvadu Skaļruni, Soma Nepievelk Putekļus Ar Polsteriem
€20.82 €14.57

(funkcijas: 1. piemērots apple 1/2 gudru runātāju. 2. nodilumizturīga, netīrumiem, izturīgs, triecienu izturīgs un drop-pierādījums. 3. perfekti ar mini skaļrunis, augstas kvalitātes oxford audums + eva + poliestera materiāls liek cilvēkiem justies kā atgriezt dabu un būt tuvu dabai.interjers ir izgatavoti no mīksta materiāla, kas ir mīksts uz tausti, un dod skaļrunis visvairāk maigu aprūpi. specifikācijas: saderīgs)

Izskatās arī
Jauns Meta Meklējumos 3 Piederumi Objektīvu Aizsardzības Putekļu Aizsardzības Vāks, Saules Aizsardzības Un Skrāpējumiem Aizsardzības VR Glasse V6I2
€5.08 €2.55

(produkta nosaukums: vr brilles, lēcas aizsarg vāciņš gadījumā modelis: request3 produkta iespējas: vr brilles ir, skrāpējumiem un putekļiem izturīgs, izvairoties no tiešiem saules stariem, utt. produkta izmērs: 15.5 * 6.2 * 1 cm iepakojuma svars: pp caurspīdīga soma iepakojuma iekļauts 1 * objektīva aizsardzībai paldies par jūsu atbalstu!laipni lūgti pirkt)

Izskatās arī
Piemērots Pumpuri Gaisa 5 Triecienizturīgs Austiņu Piedurknēm Trieciena izturīgs Korpuss Anti Putekļu Mazgājams Silikons, Mīksto Segumu
€3.70 €2.77

(funkcijas: ootdty eļļas aerosoli pārklājums, anti-pirkstu nospiedumu un bez krāsošanas, ja ir iekrāso ar mitru drānu, to var noņemt. nosūtīt anti-zaudēja āķis, viegli pārvadāt, nav - nav, aizņem vietu, un jums nav bail zaudēt-to, kad jūs iet. īstu mašīnu pelējuma atvēršana, precīzu caurumu atvēršana, saspringts fit, nav viegli nokrist.ir-nav nepieciešams novilkt piedurknēm)

Izskatās arī
COMFAST KF-AC100 AP Centrālo Izdevās Core Vārti Gigabit Wireless Wifi Piekļuves Punktu Kontrolieris
€233.29 €214.63

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618900751832, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#1f9bd3;font-family:roboto;font-size:24px;color:#fff;background-color:#62bbe3;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
USB Mikrofonu Konferences Mikrofons Ar Trokšņu Samazināšanas Funkciju, Sarunas, Tiešsaistes Konferences, Video Konferences,
€17.24 €11.37

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! augsta skaņas kvalitāte, konferenču mikrofons ir iebūvēts trokšņu mazināšana procesors un skaņas kontūra ir skaidra un tīra.jums)

Izskatās arī
Jaunu Jaunināšanas Nomaiņa Ausu Spilventiņi par Razer Kraken X BlackShark 1.0 BlackShark V2X Nari Austiņas Ādas Spilvena Samta Earmuff
€19.75 €11.25

(*sekojiet veikalā un saņēma dāvanas un vairāk atlaide. ● jūs joprojām endur šādu annoance? ausu spilventiņi ir palīgmateriāli.pēc ilgstošas lietošanas, tie parādīsies nolietojusies, tāpēc tās ir jāmaina regulāri. laipni~ *sniegtu jums labāku taustes pieredzi. ● par informāciju? ◎stāvoklis: kvalitātes nodrošināšanas & brand new & drošs ◎krāsa:)

Izskatās arī
Komplekts 8pcs Piederumi Vāciņu Sejas Maska, Silikona Rokturis Vāks Meklējumos 3 W3JD
€52.85 €26.95

(funkcijas: ootdty aizsardzības, šis komplekts nodrošina vispusīgu aizsardzību, tostarp maskas, somas un citi aksesuāri, lai aizsargātu objektīvu no austiņas no skrāpējumiem, putekļiem un ietekmi maska seguma var novērst skrāpējumiem, putekļiem vai citiem bojājumiem, maska, bet soma var novērst, ierīci no sadursmes vai krišanas laikā uzskaites. soma komplektā ir īpaši izstrādāta,)

Izskatās arī
par Black Shark JoyBuds Pro Triecienizturīgs Bezvadu Austiņu Piedurknēm Trieciena izturīgs Korpuss Anti-putekļu Mazgājams
€5.97 €2.87

(funkcijas: ootdty augstas caurlaidības tpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršana, personas aizsardzību. lai apvalks ir mīksts, triecienus absorbējošu un anti-kas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, , netīrumu izturīgs, un efektīvu putekļu necaurlaidīgs. savienojums ir)

Izskatās arī
Transformatoru TF-T12 TWS Bluetooth 5.3 Spēļu Mūzikas Austiņas Trokšņu Samazināšanas Ilgi Izturību, Zema Latentuma Austiņas Sporta Earbuds
€23.05 €18.46

(sākotnējā transformatoru tf-t12 bluetooth 5.3 tws austiņas vairāk faq.lūdzu, pārbaudiet to beigās. ap stereo skaņas kvalitāti, pieredzi nesen modernizētas bluetooth 5.3 izcilu muzikālu baudījumu 13mm dinamisku spole hd audio analīze hardcore estētiskos apsvērumus, unikāls dizains,mecha stila sajūtu tehnoloģijas, kas apvienotas ar transformatoru attēlu,ekskluzīvo)

Izskatās arī
Anti Zaudēja Atslēgu Meklētājs Smart Bluetooth 4.2 GPS Tracker Signāls Seifa KeyFinder Locator Pet Suns, Bērns Tracker Meklētājs
€13.16 €8.56

(app pieņem skaista ui dizaina interfeisu, kas ir ļoti ērts, lai kontrolētu.izmantojot mazjaudas bluetooth mikroshēma, akumulators ir vairāk izturīgas, signāla savienojums ir stabils, un atgriešanās ātrums ir ļoti ātri anti-zaudēts: ja ierīce atstāj noteiktu attālumu (10-15m), mobilajā telefonā saņems atgādinājumu ziņas atrast objektus: ja meklē ierīci ar mobilo aplikāciju, ierīci atskan)

Izskatās arī
M68F Elastīgas Ausu Spilventiņi Vāks Studio3.0 Austiņām Ausu Spilventiņi Spilvens Ausu Spilventiņi
€10.00 €5.00

(funkcijas: ootdty derīgs studio3.0 austiņām; pieņem augsta blīvuma atmiņas putas un augstas kvalitātes ādas, blīvēšanas ap ausi lieliski, nodrošinot jums izcilu skaņas izolācija un pastiprinātu basus. nomaiņa jūsu nozaudēta vai bojāta auss spilveni. ausu spilventiņi tikai, citi piederumi demo attēlā nav iekļauta! izgatavots no augstas kvalitātes materiāla,)

Izskatās arī
1/2/3PCS Austiņas Stāvēt LED Strip Gaismas Mūzikas Skaņas Uztveršanas Kontroles Ritms, Apkārtējā Atmosfēra Lampas Apgaismojums Austiņas Turētājs
€70.26 €49.89

(1/2/3pcs austiņas stāvēt led strip gaismas mūzikas skaņas uztveršanas kontroles ritms, apkārtējā atmosfēra lampas apgaismojums austiņas turētājs apraksts: produkta specifikācijas: rgb apgaismojums, dual usb hub interfeiss audio interfeiss interfeiss: 2xusb, 1x3.5mm audio pieskarieties pieskarieties taustiņu, lai pārslēgtu gaismas režīmā: noklusējuma gaismas - krāsains)

Izskatās arī
Karājas pie Auss, Bezvadu Austiņas, Bluetooth 5.0 Sporta Austiņas ar Mikrofonu Uzlādes Gadījumā Binaural Austiņas, lai Visiem Viedtālruņu
€30.11 €15.06

(karājas pie auss, bezvadu austiņas, bluetooth 5.0 sporta austiņas ar mikrofonu uzlādes gadījumā binaural austiņas, lai visiem viedtālruņu motīvs: humanizēts dizaina princips ir pieņemts.saskaņā ar komfortu auss, tas ir paredzēts valkāt ar radiāns.sweatproof / hd skaņas kvalitāti ios / android / windows saderīgu binaural stereo magnētisko maksas atbildēt uz zvaniem ar iebūvēto mikrofonu var lietot)

Izskatās arī
ADWE Elegants & Kompakts Izskatu Skaļruņa Sieta Stabila Kvalitāte un Ilgs Laika Izmantot
€0.80 €0.50

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: spēcīga aukstā caurumošanas dzelzs sietu, deformēta nav viegli. izturīgs pret mitrumu, temperatūras un šoks. laba skaņas pārraides, nav skaņas un skaņu efektīvi aizsargātu runātājs no rip, iegriezumi, un nejaušu kick-ins. viegli uzstādīt, vienkārši ievietojiet acs grils ar skaļruņa un vērpjot to)

Izskatās arī