Cena €7.52 €15.03

Pilns apraksts

Funkcijas:

1:1 Atjaunošanai: 1:1 atjaunotu klauns karikatūra spēle, forma saule un mēness un sejas klauns, tāpēc mūsu rotaļlieta ir arī masque, kas veikti saskaņā ar raksturu.

Ar gumiju: ir gumiju aizmugurē, ko var pielāgot atbilstoši savām vajadzībām, un sejas formu var pielāgot brīvi.

Materiāls: Izgatavots no dabīgā lateksa materiāla, drošas un izturīgas.Rotaļlieta ir ļoti ērti, un nav masīvu, tātad tas nav pārāk smags, lai valkāt uz galvas.

Piemērots Gadījumos: rotaļlieta ir piemērota komiksu festivāls, dzimšanas dienas svinības, skolā, Halloween, Ziemassvētku, Lieldienu, un maskēties.Tā tiek plaši izmantota.

Dot Jautri: Mūsu saules un mēness klauns masque izskatās ļoti gudrs un jautri, tāpēc tas var radīt jautrību un pievienot festivāla atmosfēru.To var izmantot kā lielisku dāvanu zēniem meitenes faniem.

Specifikācija:

Svars: aptuveni 200g

Izmērs: aptuveni 50*50cm/19.7*19.7 gadā

Iepakojuma Saraksts:

masque*1

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsas, kā parādīts attēlā.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet mērījumu novirze no 1-3cm.

Specifikācijas

  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Elektroniskā: no
  • Godu: Puse
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Multi-Purpose Stropu Instruments, Ar Koka Rokturi Stropu Skrāpi, Bišu Stropu Rīka Rāmis Atlēts Uncapping Nazis Biškopības Instrumenti,
€15.97 €11.81

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! daudzfunkciju stropu skrāpi rīks. krāsa:sudraba materiāls:nerūsējošais tērauds + koks izmērs:aptuveni 27cm iepakojuma saturs: 1 * stropu skrāpi tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu)

Izskatās arī
Dzīvnieku Puķu Podi, Gudrs Karikatūra Puķu Podi, Dārza Podi, Dārza Puķu Pods Mājas Dārzā Iekštelpu Āra Balkona
€41.58 €20.78

(pārveidot jebkuru kosmosā gudrs sulīgs oāze ar mūsu drošā izmantot sulīgs poda.tās noņemams dizains nozīmē, ka jūs varat pārvietot jūsu augiem jebkurā laikā vēlaties, tuvāk dabai, nekad nav bijis vieglāk.padarīt to par īpašu dāvanu taviem mīļajiem! specifikācija: materiāls: pvc svars: apmēram 800g panda produkta izmērs: par 34*24*16.5 cm/13.4*9.4*6.5 jo lauva)

Izskatās arī
Saulespuķu Rūķis Plīša Rudenī Ražas Faceledd Rūķis Rotājumi Lauku Zemnieku Festivāls Virtuves Dekori Roku Darbs Skandināvijas
€11.15 €5.58

(celt laimi uz savu plauktu ar mūsu skaisto saulespuķu punduris plīša rotaļlietas.izgatavota no mīksta filca auduma un rotā ar rudens lapu un saulespuķu modeļus, to padara par perfektu dāvanu izvēle.pievienot pieskārienu siltums, lai jūsu interjeru, šajā sezonā! nosaukums: pateicības lelle elf materiāls: poliesteris + šķiedras izmērs: kā parādīts attēlā svars: 132g iepakojuma)

Izskatās arī
1gb Komplekts 20 Collu Zelta Alumīnija Folijā, Folija gaisa Balons, Koši Baloni, Baloni Mylar Par Dzimšanas dienas ballīti Mylar Balonu
€4.28 €2.57

(rotājumi, jaunā gada rotājumi, diskotēka puse rotājumi un daudzi citi gadījumi. lai gan inflācija ir darīts, lūdzu, likt bumbu, lai šķipsnu dzīvoklis, bumbu nāk robotically hermētiķi līmes! folija baloni ir premium kvalitātes, biezāks un izturīgāks nekā parastie baloni. jāuztraucas-bez maksas, pēc-pārdošanas pakalpojums: ja jums ir kādi jautājumi par folija baloni, jūs varat sazināties)

Izskatās arī
1Pc Ziemassvētku Samta Maisiņu 15x20cm Mazo Candy Dāvanu Maisu Aukliņu Maisiņš Ziemassvētki Labu Aproce Rotaslietas, Iepakojuma Maisiņi
€0.94 €0.38

(apraksts: ziemassvētku rotājumi aukliņu soma. katrai glabāšanas soma ir siksniņa, un jums tikai nepieciešams, lai pull siksniņa, lai aizvērtu maisu atvēršanu. izskats izskatās ļoti skaisti.šo produktu var izmantot, lai novietotu kādu nelielu priekšmetu, piemēram, rotaslietas, ziemassvētku dāvanas, skaistas krelles, iesaiņotas konfektes, utt., padarot to viegli lietot un nēsāt. specifikācija: materiāls:audums izmērs:15*20cm krāsa:sarkana komplektā)

Izskatās arī
50gab Krāsains Ziedu Lentes Pull Bowknots Ziemassvētku, Dzimšanas dienas svinības, Kāzu Auto Dekorēšana Wrap Brīvdienu DIY Piederumi 18mm
€6.02 €0.45

(materiāls: plastmasa krāsa: kā picture rādīt izmērs: 1.6*34cm / 0.63*13.39 gadā svars:60g iepakojums saraksts:50gab ziedu bowknots(nav iekļauts citi aksesuāri) piezīme: 1.faktiskā krāsa var būt nedaudz atšķirība no attēlu 2.sakarā ar manuālo mērījumu, izmērs var būt no 0-1cm starpība)

Izskatās arī
Saules Dārzs Vēja Ripu Metāla Pagalmā Mākslas Dārzs Staba 100cm/mazāk par 39,3 collu Vēja Spinners, Lai Pagalmā Un Dārzā Āra Vēja Ķērājs
€37.17 €18.59

(funkcijas: 1. elegants dārza dekori, lai radītu romantisku gaisotni. 2. zaļās saules enerģijas funkcija automātiska ieslēgšana/fs, ērti uzlādēt un lietot. 3. izstrādāts ar led krāsa mainās gaismas, lai radītu vizuālu baudījumu dārzā. 4. ērts, lai instalētu pievelkot divas skrūves savienotām metāla stieņi un pēc tam ievietojot gaismu uz zemes vai zālienu. specifikācijas: produkta)

Izskatās arī
Lapseņu Slazds Ķērējs Zieda Forma, Kas Peld Ar Piltuvi Lamatas Bišu Hornet Ķērējs Dārza Āra Karājas Kontroles Rīks
€8.14 €4.06

(funkcijas: 1. piemērots dārziem, iekšpagalmiem, kempings, koridori, pagalmiem utt. 2. ielieciet atraktants slazdā, un pēc tam gaidiet, augļu lidot lidot slazds. (šis produkts nesatur atraktants) specifikācijas: produkta nosaukums: lapseņu slazdā krāsa: dzeltena materiāls: pp izmērs: aptuveni 20*9cm svars: 125g produktu saraksts: 1* lapseņu)

Izskatās arī
Jaunā Gada, Ziemassvētku Rotājumi, Mājas Lina Aukliņu Dāvanu Maisu Lielu Candy Ziemassvētku Brīvdienu Somas Karikatūra Ābolu Maiss
€8.82 €0.45

(produkta apraksts: jaunā gada, ziemassvētku rotājumi, mājas lina aukliņu dāvanu maisu lielu candy ziemassvētku brīvdienu somas karikatūra ābolu maiss materiāls: audums izmēri: 27*19cm 1gb/daudz)

Izskatās arī
Dārza Vērpjot Saites 20/30/50m Augu Saites Portatīvo Dārza Augi Kāpšanas Fiksētiem Kabeļu Līnijas Potēšanas Saistošu Stiepli, Auklu ar Kuteri
€6.93 €3.60

(motīvs: saites iebūvēts griezējs, ko var nogriezt, ātri un droši. kompakts un praktisks dizains, tas var būt hung up, kad to neizmanto, ietaupot telpu un viegli atrast. to var izmantot, lai piesaisti un noteikt kāpšanas augu, skaisti un nav kaitīgs augiem.to var izmantot arī par piesaisti, elektropreces, vadi, rotaļlietas, pārtika, somas, utt. apraksts: materiāls: pvc izmērs:)

Izskatās arī
Imitētu Papagailis Statuja, Rotājumi, Putnu Skulptūru Ceļš, Āra
€6.06 €3.46

(red: apraksts: dārza papagailis rotājumi: trīsdimensiju acīm, briest spalvas griešanai, maiga krāsu, formu un lielisku tekstūru. augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes sveķu materiāls, naudas sodu meistarība, skaistu un dāsnu. ērti uzstādīt: ļauj jums novietot jebkur vēlaties. plaša pieteikumi: piemērots mājas, viesistaba, balkons, āra, dārza,)

Izskatās arī
Plastmasas Puķu Filiāles korejiešu Stilā, ar Izsmalcinātu Mākslīgo Rožu Pušķis Mājas, Kāzu Dekori 10 Dakšas Simulācijas Ziedu Ķekars
€1.94

(plastmasas puķu filiāles korejiešu stilā, ar izsmalcinātu mākslīgo rožu pušķis mājas, kāzu dekori 10 dakšas simulācijas ziedu ķekars apraksts: izsmalcinātu mākslīgo rožu pušķis ar 5 zariem un kopā 24 gabali. izgatavots no augstas kvalitātes mākslīgās zīda auduma un plastmasas, kas ir spilgti izskatu. dzelzs stieples sastāvs nodrošina izturību un stabilitāti, āra apdare. zemas)

Izskatās arī
AGP PCI-E X16 jaukta tipa Ligzda Testeri Parādītu Attēlu, Video Karte Pārbaudes Testeris Grafikas Karte Diagnostikas Rīks
€66.90 €28.77

(1. agp, pci-e testeri ir galvenokārt izmanto, lai pārbaudītu open circuit un īsslēguma datu autobusu, kas savieno datora attēlu kartes chip procesors un datora pamatplates pci uz zemes 2. ja remonts ir datora attēlu kartes nepilnības, piemēram, nav reklāmas, izplūdušus vai nestabilu displejs, to nav nepieciešams izmantot multimetrs, lai pasākums pci bus interface starp attēlu kartes zelta pirksts un mātesplati pa)

Izskatās arī
Sievietes Lielu Malām Fascinator Cepures Folower Kokteilis Kāzu Puse, Baznīcas Headpiece Modes Cepures Ziedu Matu Aksesuāri Līgava
€64.38 €22.53

(karstā pārdošanas noklikšķiniet šeit, lai skatītu vairāk karstā pārdošanas $0.30 $3.40 $39.99 $9.99 $7.80 $6.90 $5.40 $3.20 $69.00 $59.00 produkta informācija personalizētu frāzi un kategorijas uzlīme pakalpojumu katru pozīciju var veikt personalizētu birkas un etiķetes.tā ietver vārdus no līgava un līgavainis)

Izskatās arī
135Pcs Zaļā Sarkano Balonu Arkas Vainags Komplekts Konfektes Alumīnija Folijas Baloon Ziemassvētku Fona Dekoriem Dāvanas, Jaunais Gads, Baloni Komplekts
€22.64

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.uzvarētāju bezmaksas produkti un liels kuponu no veikala klubs 3.zinot, jaunajām kolekcijām, veikalā veicināšanu un citas priekšrocības, kas iepriekš.)

Izskatās arī
Ādas Fly Swatter Ilgtermiņa Rokturi Uzticamu Savvaļas 1gb Piederumi Dižskābarža Koka Izturīgs, Elegants Ind Jauns
€11.61 €5.45

(funkcijas: *efektīva ķert: paredzēti, lai viegli noķert lielo vai mazo kukaiņu.ar aerodinamiski izvietoti caurumi padara to efektīvāku, kas peld ar objektiem, nodrošinot efektīvu ķert katru reizi. *izturīgs un elegants: mūsu abpusējo ādas swatter ir augstas kvalitātes, un apstrādāta ar raitu abās pusēs, nodrošinot izturīgu un elegantu izskatu.tas nodrošina ilgstošu veiktspēju, padarot to)

Izskatās arī
25CM Ziemassvētku Simulācijas Augu Rotājumi Darbvirsmas Logu Mini Ziemassvētku Eglītes Podos Mājās Ziemassvētku Rotājumi
€5.29 €3.17

(stils: kokvilna, sarkano augļu, pine leaf iepakojums: mini ziemassvētku eglīte materiāls: koks+mājdzīvnieku gadījumā svētki: ziemassvētki augstums: 25cm/9.8 gadā mērķis: darbvirsmas apdare padomi 1. tas ir normāli, manuāla mērīšana ir neliela kļūda, un dati ir paredzēti tikai uzziņai, ievērojot faktisko objektu 2. sakarā ar apgaismojuma displejs)

Izskatās arī
15 gabali Zaļā Mabrouk Tahara Puse Rotājumi baloni Zēnu Apgraizīšana Dekori
€10.93 €10.17

(cienījamie visiem, vienā pasūtījumā ietvert 15 gab baloni. baloni ir izgatavoti, lai pārdotas, tās nevar perosnalized.)

Izskatās arī
1~5GAB Black Jumta Automātiskā Siltumnīcefekta Ventilācijas Nomaiņa Temperatūra, Ventilācijas Jutīga Logu Atvērēju
€5.89 €4.42

(1~5gab black jumta automātiskā siltumnīcefekta ventilācijas nomaiņa temperatūra, ventilācijas jutīga logu atvērēju apraksts: produkta nosaukums: grila dakša materiāls: nerūsējošais tērauds specifikācijas: 18 cm, 24cm, 20cm, 20cm krāsas: balta, melna izmanto: galda pārtikas, grila dakša specifikācijas: 1. augstas kvalitātes materiāla, nerūsējošā)

Izskatās arī