Tagi: diafragmas saglabājot gredzenu komplektu

Cena €4.23 €9.39

Pilns apraksts

Diafragmas Saglabājot Gredzenu Komplekts Zodiaka Baracuda G3 G4 Baseins Tīrāku Aizstāt Daļu Baseins Rīks

Apraksts: 1. Augstas kvalitātes materiāls: Izgatavots no organiskā silīcija, kas ir spēcīgs, elastīgs, izturīgs, un to var izmantot ilgu laiku.

2. Viegli uzstādīt: Tas aizņem tikai aptuveni 30 sekundes, lai noņemtu veco un aizstāt baseins, diafragmu, ka tā ar klikšķi nofiksējas vietā; instalējiet šo nomaiņa diafragmas sastāvdaļa, bez piepūles.

3. Amats: Šie diafragmas regulēt ūdens plūsmu un padarīt to tīrāku normāli strādāt, un baseinu tīrītājs darbojas kā jauns.

4. Saderīgi modeļi: Piemērots: Baracuda G3, G4 baseins tīrīšanas līdzekļi un piemērots arī Zodiaka Baracuda 2., 3. un Tālummaiņas baseins tīrīšanas līdzekļus.

5. Komplektā ietilpst: 2 baseins virzuļi W69698 un 2 fiksētiem gredzeni W81600. Pēc tam, izmantojot šo produktu, jūs atradīsiet, ka tīrīšanas spēju baseins tīrāku, ir ievērojami uzlabojusies.

Specifikācija:

Materiāls: silikona

Svars (komplekts): par 66g

Izmērs: par 15*4.5*4.5 cm/5.90*1.77*1.77 collas

Iepakojuma Saraksts:

2*Baseins Ar Virzuļdzinējiem

2*Saglabājot Gredzens

Specifikācijas

  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Lapseņu Slazds Ķērējs Zieda Forma, Kas Peld Ar Piltuvi Lamatas Bišu Hornet Ķērējs Dārza Āra Karājas Kontroles Rīks
€8.14 €4.06

(funkcijas: 1. piemērots dārziem, iekšpagalmiem, kempings, koridori, pagalmiem utt. 2. ielieciet atraktants slazdā, un pēc tam gaidiet, augļu lidot lidot slazds. (šis produkts nesatur atraktants) specifikācijas: produkta nosaukums: lapseņu slazdā krāsa: dzeltena materiāls: pp izmērs: aptuveni 20*9cm svars: 125g produktu saraksts: 1* lapseņu)

Izskatās arī
Karikatūra Sveķu Klavieres Puķu Pods Gudrs Vāze Kaktuss Sulīgs Pundurkociņš Augi Podos Ziedu Kompozīcijas, Dārza Dekorēšana Aksesuāri
€26.81 €17.43

(mēs atbalstām dropshipping, sazinieties ar mums, un mēs nodrošināsim saviem labākajiem pakalpojumu. ja jums ir vairumtirdzniecības, mēs dos jums atlaides produkta parametri: materiāls: sveķi izmērs: kā parādīts attēlā zemāk produkti ietver: 1gb ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar klientu atbalsta dienestu. piezīme 1:1 inch = 2.54 cm, 1)

Izskatās arī
Jaunā Gada, Ziemassvētku Rotājumi, Mājas Lina Aukliņu Dāvanu Maisu Lielu Candy Ziemassvētku Brīvdienu Somas Karikatūra Ābolu Maiss
€8.82 €0.45

(produkta apraksts: jaunā gada, ziemassvētku rotājumi, mājas lina aukliņu dāvanu maisu lielu candy ziemassvētku brīvdienu somas karikatūra ābolu maiss materiāls: audums izmēri: 27*19cm 1gb/daudz)

Izskatās arī
2gab Puses Fons Laukumā Folija Bārkstis Aizkaru Fonu Metāla Vizulis Pieaugušo Bērnu Dzimšanas dienas svinības, Kāzu Dekorēšana Bērnu Duša
€3.88 €2.67

(2gab puses fons laukumā folija bārkstis aizkaru fonu metāla vizulis aizkaru pieaugušo bērnu dzimšanas dienas svinības, kāzu dekorēšana bērnu duša)

Izskatās arī
1 Gabals 400 Acs Rokas Pirmsskolas Sprauslu Stādus Sprauslu Augu Izcelsmes Zāles Pļāvēji, Dārza Laistīšanas Laistīšanas Rīks
€15.54 €12.58

(laipni lūgti manā veikalā alumīnija sakausējuma smidzinātājs zizli: vispārējā smidzinātājs zizlis ir izgatavots no alumīnija sakausējuma, kas piestiprināts ar šļūtenes ātro savienotāju un šļūtenes skava, izturīgs un ērts, lai jūs varētu rūpēties par savu dārzu viegli savienot: atskabargu smidzināšanas zizlis der lielākajai daļai šļūtenes, augstas kvalitātes materiāla, izturīga)

Izskatās arī
7/10 Galonu Neausta Auduma Stādīšanas Somas Dārza Augu Jutos Augi Spēcīgi Augt Elpojošs Konteineru Poda Maisiņš Ar Rokturi
€12.53 €6.26

(izgatavots no filca materiāls, videi draudzīga, anti-corrosive, karstumizturīgs, aukstuma izturīgs, izturīgs, lai izmantotu. * apaļa forma, liela ietilpība, naudas sodu meistarība un modes dizainu.ideāli piemērots stādīšanas dārzeņi, zemenes, garšaugi, ziedi un tā tālāk. * nodrošina aerāciju, uzlabotu sakņu struktūrā, kā rezultātā spēcīgu augu ar vairāk ziedu un augļu un lielāku kukaiņu un slimību)

Izskatās arī
AGP PCI-E X16 jaukta tipa Ligzda Testeri Parādītu Attēlu, Video Karte Pārbaudes Testeris Grafikas Karte Diagnostikas Rīks
€66.90 €28.77

(1. agp, pci-e testeri ir galvenokārt izmanto, lai pārbaudītu open circuit un īsslēguma datu autobusu, kas savieno datora attēlu kartes chip procesors un datora pamatplates pci uz zemes 2. ja remonts ir datora attēlu kartes nepilnības, piemēram, nav reklāmas, izplūdušus vai nestabilu displejs, to nav nepieciešams izmantot multimetrs, lai pasākums pci bus interface starp attēlu kartes zelta pirksts un mātesplati pa)

Izskatās arī
Augstspiediena Mazgāšanas sukas Šasijas Tīrītājs 7 Sprauslu Ceļu Tīrīšanas Līdzeklis 5000 PSI Ceļu Tīrīšanas Mašīnas, Auto Mazgātāju
€137.19 €135.82

(augstspiediena mazgāšanas sukas šasijas tīrītājs 7 sprauslu ceļu tīrīšanas līdzeklis 5000 psi ceļu tīrīšanas mašīnas, auto mazgātāju visas preces, kas tiek pārbaudīti, pirms nosūtīšanas.jūs varat atgriezties posteņiem 7 dienu laikā, ja jūs neesat apmierināts ar mūsu precēm, bet lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā pēc preču saņemšanu.un jums būs nepieciešams, lai samaksātu par)

Izskatās arī
Baseins Sienas Flīzes Suku Baseins Suka Galvas Baseins Grunts Tīrīšanas uzgaļa Noņemams Tīrīšanai Sienas un Grīdas Flīzes
€22.91 €13.05

(baseina sienas birste ir pietiekami plašs, kas nodrošina lielu slaucīšana jomā, lai ātri tīrs.abos galos ir noņemamas.tīrīšanas stūriem ir ātrāk un vieglāk.augsta blīvuma mīksta neilona sariem, nesabojās baseins.ideāls tīrīšanas sienas, baseinu flīzes, mājas, viesnīcas.baseins birste ir saderīga ar lielāko daļu standarta baseins stabi, vienkārši pievienot, lai balsta un esat gatavs, lai skrubis, poļi,)

Izskatās arī
Vienkārši Tīra Vara Skrūvēm Rokdarbu Rotas, Dzīvojamā Istaba, TV Skapis Grāmatu plaukts Modelis Istaba Mājās-kvalitatīvu Rotājumi
€48.65 €33.08

(vienkārši tīra vara skrūvēm rokdarbu rotas, dzīvojamā istaba, tv skapis grāmatu plaukts modelis istaba mājās-kvalitatīvu rotājumi unikālo ģeometriskā skulptūru - mūsu ģeometriskā darbvirsmas apdare pieņem modes un uzkrītošā dizainā.pievienot modernu eleganci, lai jebkurā telpā.neregulāra un vienkāršs dizains sniedz jums apbrīnojamo mūsdienu šarmu. amatniecības tīra vara bumbu-bumba)

Izskatās arī
4gab 2024. gadam Eglīšu Rotājumi Liekami Konfektes Ledus Sloksnes Ziemassvētki, Jaunais Gads, 2024 Mājas Ziemassvētki DIY Apdare Piederumi
€1.75 €1.05

(4gab 2024. gadam eglīšu rotājumi liekami konfektes ledus sloksnes ziemassvētki, jaunais gads, 2024 mājas ziemassvētki diy apdare piederumi funkcijas: 1. unikālais dizains: ziemassvētku konfektes kulons ir rūpīgi izstrādāti, skaists un moderns, un būs pievienot unikālu šarmu, lai jūsu brīvdienu rotājumi.vai karājas uz ziemassvētku eglītes, vai arī kā mājas dekorēšanas, tas piesaistīs cilvēku)

Izskatās arī
1set Adventes Kalendārs Ziemassvētku Puzzle Ziemassvētku Atpakaļskaitīšanas Mīklas Ziemassvētku Dāvanu Ziemassvētku Tēmu Kāzu PartyToy Bērniem Dāvanu
€39.51 €19.75

(aizzīmju punktiem: 1.viegli lietojums: adventes kalendārs puzzle satur 24 lockets, pieejamas no 1. decembra, izmantojot 24. decembrī, atveriet medaljonu katru dienu, lai pabeigtu daļa no puzzle, un baudīt atpakaļskaitīšanas līdz ziemassvētkiem nāk. 2.ilgi kalpo dzīve : uzsākt ilgtspējīgu puzzle risināšanas ceļojums ar mūsu atkārtoti lietojami adventes kalendārs jigsaw puzzles.izgatavots no pārstrādāta)

Izskatās arī
SPR Jaunas Ielidošanas Zaļā Zāle, Plastmasas, Mākslīgās Zivju Tvertnes Rotājumu Augu Akvāriju Zālienu Apdare-40*60cm
€262.54

(produkta apraksts: viena gabala izmērs: 60cm*40cm 10 gabalus var veikt 1.2*2m sienas 20 gabalus var veikt 2.4*2m sienas 24 gabali var veikt 2.4*2.4 m sienas ja jūs vēlaties, lai pārliecinātos, kas izmēra sienu,lūdzu, pasakiet man,tad varu pateikt, prasīt daudzuma. pakete ietver: 10pcs akvāriju zaļā zāle)

Izskatās arī
60pcs 3,5 cm, Paldies Uzlīmes Mazās Uzņēmējdarbības Līmi, Uzlīmes Apaļas Uzlīmes Biznesa Giveaways Puse
€3.11 €2.14

(60pcs 3,5 cm, paldies uzlīmes mazās uzņēmējdarbības līmi, uzlīmes apaļas uzlīmes biznesa giveaways puse atsauksmes: 1. lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (objektu, kā aprakstīts 5 zvaigznes, komunikācijas 5 zvaigznes, kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes). 2. ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi)

Izskatās arī
Ziemassvētku Adīta Cepure Sarkana Zaļa Svītrām, Adīta Vilnas Cepure Pieaugušo Ziemas Tamborēt Cepuri Santa Claus Dekoru Cepuri Ziemassvētki Ziemā Silts
€6.66 €4.33

(ziemassvētku adīta cepure sarkana zaļa svītrām, adīta vilnas cepure pieaugušo ziemas tamborēt cepuri santa claus apdare cepuri ziemassvētki ziemā silts specifikācijas materiāls:adīts krāsa:kā attēlu izmērs:47*22 cm piezīmes 1. lūdzu, saprotiet, tur var būt vieglas novirze pastāv. 2. apgaismojuma dēļ un monitori, tur ir nelielas atšķirības starp attēlu)

Izskatās arī
Unicorn Tēma Balonu Vainags Arku Komplekts Unicorn Dzimšanas Dienas Svinības Apdare Bērniem, Baby Dušas Meitene Dzimšanas Dienu Dekori Kāzu Globos
€16.36 €9.49

(pievērsiet uzmanību!!! dārgais draugs, baloni paketi, nav palielinātas, tā krāsa būs tumšāka nekā krāsu, jūs varat seeeon mūsu bildes. tik ilgi, cik jūs uzpūst balonus, krāsu baloni būs tāda pati kā uz bildes, un tad jūs varat diy tos skaists vainags!!!)

Izskatās arī
96Pcs Zaļa Violeta Krīklis Zilā Lateksa Pliks Balonu Vainags Arku Komplekts Dzimšanas dienu, Kāzas, Bērnu Duša Puse Apdare
€10.85

(silts atgādinājums: lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, ka jebkura caurumi vai popped baloni 2-5gab par 100 pildīta baloni ir normāla parādība.tātad mēs esam gatavi papildus 3-6 baloni jums. specifikācija 【krīklis zila, zaļa, violeta balonu arkas] aicina mūsu balonu arku komplekts piedāvā virkni gaisa balona izmēros, lai atbilstu dažādām vajadzībām.tajā ietilpst 1*18 collu krīklis zils,)

Izskatās arī
6PCS Melnā Roze Zelta Akrila Kūka Topper Happy Birthday 16 gadus vecs Kronis mīlestība Kūka Topper Par Dzimšanas dienas ballīti Kūka Apdare
€5.98 €3.71

(melnā zelta akrila kūka topper happy birthday 16 gadus vecs kronis mīlestība kūka topper par dzimšanas dienas ballīti kūka apdare)

Izskatās arī
Led Smieklīgi Velna Ragu Iedegties Galvas Matu Stīpām, Kas Mirgo Ragu Bērniem, Pieaugušajiem Halloween, Ziemassvētku Dekori Cepures
€1.75 €0.78

(specifikācija posteņa nosaukums: ragu galvas stīpa materiāls: pe plastmasa izmērs: 20.5 *20cm krāsa: sarkana, zila, rozā paketē iekļauts: 1*ragu galvas stīpa apraksts 1. izgatavots no elastīgas plastmasas materiāla, tas velna ragu galvas ir piemērota lielākajai daļai pieaugušajiem un bērniem. 2. mirgojoša led iekšpusē ragu ir aprīkots ar maināmiem)

Izskatās arī
Ziemassvētku Black Red Pleds Modelis Spilvens Segums Poliestera 45*45cm Dekoratīvā Spilvendrāna Jauno Gadu Dīvāns Mājas Auto PillowCover 41037
€7.53

(laipni lūgti manā veikalā!sadzīves vairumtirdzniecības un globālā pārdot rūpnīcas cenu un bezmaksas piegādi, katru nedēļu jaunas ielidošanas augšupielādēt izbaudīt jūs iepirkšanās laiks. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - maksājumu ir daudz maksājumu metodes pieejama pack24.lv piemēram, vīzas, kredīta kartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus)

Izskatās arī