Cena €8.68 €14.47

Pilns apraksts

LUXAINZI Precizitāti Skrūvgriežu Komplekts

Multi-function Rokas Instrumentu Remonts Magnētisko Iešķeltu Phillips Torx skrūvgriezi Komplekts Biti

Produkta informācija:

Tips: 6 in 1 Formas skrūvgriezi

Partijas vadītājs specifikācijas: 5.0 Cross, Plakanā galva 5.0, △2.3, U2.3, Y1, Iekšā Krustu 5.0

Kāta garums: 100mm

Roktura garums: 99mm

Svars: aptuveni 112g (ieskaitot iesaiņojumu)

Materiāls: S2 leģēta tērauda, neslīdoša līmi rokturis

Tips: 12 1 Formas skrūvgriezi

Partijas vadītājs specifikācijas: PH00, PH1, Vienotas head2.0, Plakanā galva 5.0, T5, T8, T20, U2.3, △2.3, Piecu zvaigžņu 1.2, Iekšējā Y5.0.

Kāta garums: 140mm

Roktura garums: 99mm

Svars: aptuveni 199g (ieskaitot iesaiņojumu)

Materiāls: S2 leģēta tērauda, neslīdoša līmi rokturis

Motīvs:

• Parasti izmanto, lai demontāžu digitālo produktu/automobiļu remonts iekārtas/aprīkojums mājas ierīces/mēbeles/rotaļu montāžu un demontāžu, utt.

•Augstas kvalitātes S2 leģēta tērauda biti, cietība līdz 60HRC*, grūts un izturīgs, divkāršā virsmas apstrāde, rūsa izturīgas un augstas precizitātes bite skrūves, nav viegli sabojāt precizitātes skrūvēm.

•Spēcīgs magnētiskais dizainu uz galvas, kas var viegli absorbēt skrūves un uzlabot darba efektivitāti.

•Gumijota divu krāsu rokturi,Anti-skid un eļļas necaurlaidīgs,unikālo mīksto kažokādu biezumu dizains var spēlēt labu anti-slip un plaukstu masāža funkciju, un tas ir ērti turēt un mazinātu nogurumu darba laikā.

Paketē Iekļauts:

6/12 veidu biti + skrūvgriežu rokturi

Piezīme:

﹣Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms iegādāties, paldies par jūsu sapratni!

Specifikācijas

  • Bezmaksas Piegāde: Atbalsts
  • Materiāls: Sakausējuma tērauda
  • Veids: Skrūvgriežu Komplekts
  • Zīmola Nosaukums: LUXIANZI
  • Skrūves Galvas Tips: IEŠĶELTU, Phillips, Y-Veida, Trīsstūris
  • Ar Rokturi Vai Ne:
  • Funkcijas: dubultā vadītājs, Izjaucamas, Daudzfunkcionāla
  • Līdzeklis 1: precizitātes skrūvgriezi, remonta rīku komplekts
  • Modeļa Numurs: Skrūvgrieži
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iezīme 2: precizitātes magnētiskā skrūve vadītāja
  • Magnētiskā:
  • Iepakojums: 10-19Pcs
  • Piliens Kuģniecība: Atbalsts

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

3-28mm/6-42mm Cauruļu Griezējs Rokasgrāmata Cauruļu Griezējs Vara Alumīnija Caurules Hobbing Griešanas Bīdes Ar Rezerves Asmeni, Rokas Instrumenti,
€24.39 €12.19

(iezīmes: √ precizitāti barības skrūves mehānismu, ir norobežotas, lai elimate aizsērēšanu un trokšņus . √ grinded griežņu asmens,izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda cauruļu griezējs paliek tāds pats garums izmantot ierobežotas piekļuves zonas . √ swivelled asmens deburning rīku, lai likvidētu asās šķautnes, no caurules . √ profilētā kloķi tur rezerves)

Izskatās arī
6.35 mm Hex pašbloķējoši Skrūvgriezi Rīkoties ar Skrūvgriezi Adapteris, Skrūvgriezis Bitu Turētājs 5Inch 1/4" Hex Socket Uzgriežņu atslēgas, Rokas Darbarīkiem
€3.48 €1.40

(funkcijas: *virsma ir pulēta un hromēts, kas efektīvi novērš rūsas un korozijas. *gumijas neslīdošu rokturi, ērtu saķeri. *magnētiskā savienojuma stienis, saites bitu nav viegli nokrist. *1/4 adapteris virsraksta, lai apmierinātu dažādas darba vajadzībām. *piemērota mēbelēm un sadzīves tehnikas remonts, utt. specifikācijas: produkta nosaukums: skrūvgriežu)

Izskatās arī
Daudzfunkcionālā Ūdens Sūkņa Knaibles, Quick-release Groove Kopīgu Knaibles Regulējamu Uzgriežņu atslēgu Rokas Instrumenti Santehniķu Automašīnu Remonta Instrumenti
€14.51 €6.38

(daudzfunkcionālā ūdens sūkņa knaibles, quick-release groove kopīgu knaibles regulējamu uzgriežņu atslēgu rokas instrumenti santehniķu automašīnu remonta instrumenti apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. izgatavots no niķeļa-dzelzs sakausējuma, zobaino salātu dizains,termiski apstrādātas, augstas cietības un izturīgs ergonomisks rokturis ar double-layer plastmasas)

Izskatās arī
Koka Rasp Rokas Instrumentu Piederumi, Kokapstrādes Failu, Darba Piederumu
€11.12 €6.67

(apraksts: lielisks metāla: šo failu rīks ir izgatavots no lieliska materiāla, kas var izturēt ilgtermiņa lietošanai. mazs un viegls: šī slīpēšanas rīks ir izstrādāts, vienkāršu un vieglu struktūru, ērti izmantot. plaša izmantošana: slīpēšana failu bauda plašu izmantošanu, kas piemērotas dažādām kokapstrāde. laba meistarība: šī slīpēšanas instruments ir laba meistarība,)

Izskatās arī
Labās Puses Vītne Mirst M1 M2 M3 M5 M6 M7 M8 M10 M13 M14 M16 Metāla Pavedienu Rīku, Metriska Vītne Die
€4.36 €2.61

(labās puses vītne mirst m1 m2 m3 m5 m6 m7 m8 m10 m13 m14 m16 metāla pavedienu rīku, metriska vītne die apraksts: mirst forma: apaļa materiāls: sakausējuma tērauda izmēri: m3 nominālais diametrs: 1 augstums: 1 vītnes tips: 55 ° konusveida cauruļu vītnes darbības joma: manuāla modelis: m3 sistēma: metriskās precizitāte: m3)

Izskatās arī
10PCS Zāģis Asmens 300mm Tērauda Rokas Zāģu Asmeņi 14T/18T/24T Bi-Metāla Gaļas Koka Griešanas Disku Kokapstrādes Instrumenti DIY
€9.08 €0.45

(apraksts: elastīga tērauda locīšanas nepārtrauktu zāģis asmens 300mm rokas zāģis asmens, izvēlēts augstas kvalitātes m35 tērauda materiāla, asas un izturīgas vairākiem mērķiem pats redzēju asmens ir piemērots dažādiem materiāliem, spēcīgs un izturīgs, un zāģēšana, ir stabilu, efektīvu un spēcīgu. griešanas ir ātri un lietošanas laiks ir ilgs. piemērots bambusa)

Izskatās arī
1Set Regulējamu Precizitāti Pusmēness Uzgriežņu Atslēgu Uzgriežņu Par Demontāžu & Mezgls, santehnika,Caurules Liek
€25.46 €15.54

(piemērots demontāža un montāža santehnika, caurules, rieksti, utt. būs nekaitē dekoratīvās caurules un rieksti, piemēram, ar zelta pārklājumu, no vara, utt. trīs specifikācijas kartes slotscan var izmantot tajā pašā typesink piederumi. rokturi ir īss, ergonomisks, nav viegli, lai izjauktu un ērti izmantot nelielās telpās. augstāku precizitāti, lielāku elastību un augstāku)

Izskatās arī
Bezvadu Sprūdrata Uzgriežņu Atslēgas 90 Grādu Lieljaudas Taisnā Leņķī Pneimatiskās Izraisīt Taisni Pneimatiskās Uzgriežņu Atslēgas Vēja Uzgriežņu Atslēgas Instruments
€79.13

(izturīgs un stabila kustība: stabilu darbību, augstu izejas jauda, mazs gāzes patēriņš, izturību un augstu lietderības koeficientu. liels griezes moments jauda: griezes moments un jauda ir pat un rotācijas ātrums ir stabils.tas tiek izmantots, lai palīdzētu noņemot skrūves.lūdzu, nav piespiedu kārtā noņemt. galva ir izstrādāta ar pozitīvu un negatīvu seku, kas var tikt galā ar dažādām)

Izskatās arī
26 1 1000 V Izolācijas Skrūvgriežu Komplekts par Elektriķi, Profesionālie Instrumenti Magnētisko skrūvgriezi Biti Izolācijas Rokas Instrumenti
€19.86 €15.27

(specifikācija: materiāls: hroma vanādija sakausējuma tērauda + tpr rokturis dubultā galvas skrūvgriezi garums: 6.42 / 16.3 cm roktura garums: 4.69 / 11.9 cm ja izmērs: 10.63 x 7.28 x 1.69 / 27cm x 18.5 cm x 4.3 cm funkcija: 【izolāciju un drošu] aicina šo profesionālo remonta instrumentu komplekts ir izmantots, kvalitātes izolācijas plastmasas rokturi un apkārtējās)

Izskatās arī
AT35 6PCS 1/4 Collas Hex Kāta Skrūvgriežu daļas Turētāja Paplašinājumu Bārs Keychain Skrūves Adapteris Urbt Pārmaiņas (6 Krāsas)
€9.32 €8.76

([1/4 collas hex kāta skrūvgriežu daļas turētājs]ietver 6 gabalus 1/4 hex kāta roktura keychain pagarinājuma stienis ar karājas, sprādzes, savietojams ar lielāko 1/4 ātri hex rokturi un 1/4 hex kārbas un dažādi elektriskie skrūvgrieži, rokas skrūvgrieži un urbjiem. [spēcīgu & izturīga]ar urbi pagarināšanu turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, var sasniegt maksimālu)

Izskatās arī
7.82" Kabatas Nazis Izdzīvošanas Taktiskais Saliekamais Nazis Augstas Cietības Āra Kempings VG10 Pārgājienu Medību Naži Pašaizsardzības Rīks
€31.61 €13.91

(pilns garums: 200mm asmens garums: 90mm asmens platums: 25mm asmens biezums: 3.4 mm svars: 140g (ieskaitot iesaiņojumu) asmens materiāls: 440c roktura materiāls:tērauds + vg10 roktura cietība: 58hrc 7.82 kabatas nazis izdzīvošanas taktiskais saliekamais nazis augstas cietības āra kempings vg10 pārgājienu medību naži pašaizsardzības rīks)

Izskatās arī
Hardiron M31 X 1.25 Pieskarieties un Mirst, Uzstādīts Labo Roku, M31 x 1.25 Mašīna Vītne Pieskarieties & Kārta Mirt
€55.91

(pakete ietver: m31x1.25 tap&die set. griešanas virziens: labās rokas. mērīšana: metriku. pieskarieties materiāls: hss 6542 (m2). mirst materiāls: leģēta instrumentu tērauda. mūsu ātrgriezējtērauda krānu un diegi, mirst, tiek izstrādāts no augstākās kvalitātes materiāliem, nodrošinot to ilgmūžību un uzticamību pat visprasīgāko rūpniecībā.tie ir rūpīgi)

Izskatās arī
1pc Stubby Skrūvgriezi 13cm, Garums 7.5 cm Platums HRC52-54 jaukta tipa Skarbs, Magnētisko Remonts Puses Instruments Remonta Darbi
€1.07 €0.61

(apraksts : 2-in-1 divguļamā galvas dizainu, pāri skrūves galvu un iešķeltu galvu viss, kas jums, ļoti ērti izmantot. augsta cietība, laba stingrība un nodilumizturība. portatīvo izmēru, var perfekti kabatā. ideāli piemērots remonta darbi, piemērots privātmāju, veikalu un darba vietā. specifikācijas : posteņa nosaukums: stubby skrūvgriezi krāsa:kā picture)

Izskatās arī
Mazliet Turētāji, Skrūvgriežu Rokturis, Sadzīves Tehnikas Remonts Līdzeklis Hroma Vanādija Tērauda Skrūvgriezis Bitu Turētājs Karstā Pārdošanas
€1.07 €0.69

(funkcijas: *virsma ir pulēta un hromēts, kas efektīvi novērš rūsas un korozijas. *gumijas neslīdošu rokturi, ērtu saķeri. *magnētiskā savienojuma stienis, saites bitu nav viegli nokrist. *1/4 adapteris virsraksta, lai apmierinātu dažādas darba vajadzībām. *piemērota mēbelēm un sadzīves tehnikas remonts, utt. specifikācijas: produkta nosaukums: skrūvgriežu)

Izskatās arī
1~10PCS neslīdoša Centrs Pin Perforators Uzstādīt 3/32" oglekļa Tērauds ar Augstu oglekļa Centrs Perforators Par Leģēta Tērauda, Metāla, Koka Urbšanas Instruments Metāla
€24.87 €17.40

(1~10pcs neslīdoša centrs pin perforators uzstādīt 3/32 oglekļa tērauds ar augstu oglekļa centrs perforators par leģēta tērauda, metāla, koka urbšanas instruments metāla apraksts: funkcijas: 1.šajā centrā perforators tiek izmantota, lai atzīmētu centrā punkts un parasti tiek izmantota, lai atzīmētu centrā caurumu, kā tas ir dziļurbuma. 2. perforators ir izmantoti, lai vadīt)

Izskatās arī
Q1QC Elektronikas Labošanas Rīks - 47Pcs 1 Skrūvgriežu Komplekts
€15.31 €7.50

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 47 1 skrūvgriežu komplekts ir augstas veiktspējas līdzeklis visiem jūsu elektroniskā remonta vajadzībām.ar 47 svarīgi rīki, ieskaitot magnētisko vadītāja , šis komplekts ir ideāls, lai diyers, stiprinājumi, un amatieriem, gan. ar augstas kvalitātes sakausējuma tērauda 47 1 skrūvgriežu komplekts ir būvēts, lai pēdējā)

Izskatās arī
60 Gabali Mini Stiepļu Suka Nerūsējošā Tērauda Birste, Mazā Birste Metināšanas Izdedži un Rūsas Instrumenti, Melns, 6.7 collas
€33.05 €26.44

(pietiekami, lai dalītos ar citiem: paketi dos jums 60 stiepļu birstes, galvenokārt melns, ļoti noderīga jūsu ikdienas dzīvē; un pietiekamā daudzumā, lai apmierinātu jūsu dažādām situācijām, vai dalīties ar ģimeni vai draugiem būt pārliecināti, lai kalpotu jums: galvenokārt izgatavoti no nerūsējošā tērauda, ar nelielu stiepļu suka ir cieta un izturīga, uzticama kvalitāte, nav viegli deformēt, valkā,)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Precīzijas Pincetes Anti-Slīdēšanas Izturīga Pincetes Bīdāmās Lock Konstrukcija Regulējams Pincetes, Elektronikas Lodēšanas
€1.98 €0.93

(apraksts: 1. izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, anti-magnetic, un anti-korozijas. 2. bīdāmās bloķēšanas dizains, turiet sīkas daļas cieši, ar augstu precizitāti. 3. viegli pārvadāt un izmantot. 4. plaši izmanto precīzas labiekārtošanas darbi. piezīme: 1. glabājiet to nepieejamā no bērniem! 2. lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla)

Izskatās arī
Par 22mm Cauruļu Griezējs AK Caurumu Vara un Nerūsējošā Tērauda Cauruļu Griezējs 22mm Dia ar Iekšējo Caurumu Diametrs-5mm
€4.06 €1.91

(motīvs: -asmens ir izgatavots no leģēta tērauda kalumi,vispārējā termiskā apstrāde,augstas cietības,spēcīgu griešanas spēju . -asmens virsmas melns,nav viegli nerūsē . -ideāls vara vai plānas sienas, nerūsējoša tērauda caurulēm . specifikācija: pieteikums:apgriešanai kopējo tips:universālas šķēres diy piederumi:metālapstrāde tips:leģēta)

Izskatās arī
U50 Ūdens Cauruļu Noņemšanas Rīku, Degvielas, Dzesēšanas Šķidruma Šļūtene, Caurule, Klipus, Sabiezēt Rokturi Un Joslas Gredzenu, Skavu Knaibles Jaunas Šļūtenes Skavu Knaibles
€7.32 €3.66

(apraksts: veids: šļūtenes skavu knaibles materiāls: oglekļa tērauds izmērs: 11cm x 18 cm x 1,5 cm/2.20 x 3.15 x 2 (apm.) auto ūdens caurules vai gaisa kondicionēšanas cauruļu knaibles. viegli lietot, izmanto, lai noņemtu un uzliktu skavas. super izturīgs, super darba taupīšanu. specifikācijas: 【šļūtenes skavu knaibles] aicina auto ūdens caurules)

Izskatās arī