Cena €3.03 €4.22

Pilns apraksts

Produkts : Ziemassvētku Koka Svečturis

Daudzums : 1gab.

Materiāls : Koks,Koka

Izmērs : Kā Attēlu

Krāsa : Koks Krāsa

Lietošana : Ziemassvētku Navidad Puse Mājas Rotājumi, Jaunā Gada Dāvanas.

Sekojiet mūsu veikalā,jūs saņemsiet vairāk atlaides.

Paziņojums :

1. Jo atšķiras gaismas un ekrānam, krāsa produkts var nedaudz atšķirties no attēlā.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet starpība 2mm.

3. Dažādu ražošanas partijām, lūdzu, ļaujiet nelieli defekti dažos produktos.

Atsauksmes:

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet 5 zvaigznes, atsauksmes, mēs būsim ļoti pateicīgi, (projekta apraksts 5 zvaigznes, komunikācijas 5 zvaigznes, transportēšanas laiks ir 5 zvaigznes).

2. Ja produkts saņemta, ir bojāta vai stils ir nepareizi, lūdzu, neatstājiet nekādas negatīvas atsauksmes pirmkārt, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs galā ar un atrast labāko risinājumu, jūsu apmierinātība ir mūsu motivācija to darīt labāk.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: 12-XM045687935
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids, Vairumtirdzniecība: no
  • Elektroniskā: no
  • Iestatīt Tipu: no
  • Iepakojums: Nē, Dāvanu Kastē

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

50 GAB. Triangl Konfekšu Kaste Piramīdas Padoms Kāzu Favor Kastes Līgavas Duša dod priekšroku, Dāvanu Iepakojums, Soma
€15.31

(50 gab. triangl konfekšu kaste piramīdas padoms kāzu favor kastes līgavas duša dod priekšroku, dāvanu iepakojums, soma 50gab = 50 kastes+50 lente + 50 tagus kastes izmērs : aptuveni 8.5*8.5*10cm laipni lūdzu, ņemiet vērā, krāsu kaste, var būt nedaudz gaišāku vai tumšāku, kad ir saņemta, salīdzinot ar attēlu datorā.ka tāpēc, ka tur ir hromatiskās aberācijas starp dažādiem datoriem. visi)

Izskatās arī
1Pc Žurnāls-Krāsu Koka Ziemassvētku Biezumu Kulons Ziemassvētku Eglītes Rotājumu Dāvanu Paketē, Apdare, Mājas Puse, Svētku Dekori
€0.59 €0.40

(funkcijas: 1. augstas kvalitātes materiāls: šie ziemassvētku rotājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes koksnes, kas ir videi draudzīgs, nav toksisks un izturīgs, un to var droši izmantot, lai rotā jebkurā jomā jūsu mājās. 2. īpaša konstrukcija: koka piekariņi ir rūpīgi izstrādāta, lai klāt ziemassvētku elementus ar spēcīgu svētku atmosfēru, pievienojot jautri un dzīvīgu atmosfēru,)

Izskatās arī
9 Gab. Augstas Efektivitātes Filtrs Deebot Ozmo 920 950 Robotikas Sweeper Piederumi
€16.24 €11.69

(izsmalcinātu un maigu, ļoti saskaņota ar aprīkojums kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tas ir ieteicams, ka jūs nomainīt rezerves daļas, ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem, atkarībā no lietošanas biežuma turēt mašīnu, kas darbojas pie sniegumu izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas derīgas modeļiem:par deebot ozmo 920 950 materiāls:plastmasa + sūklis krāsa:melns+balts)

Izskatās arī
Lieldienu Burkānu Kulons Koka Pērles String Redīsi Zaļo Augu Apdare Kulons Lieldienu Partijas Apdare Mājas Apdare
€1.08 €0.68

(-- kvalitāti materiāls: šie rotājumi ir izgatavoti no kvalitātes koksnes, kas ir ne tikai izturīga, bet arī videi draudzīgi.koksne ir vienkāršs un dabisks, papildinot pavasara sezonā, vēl nav pietiekami spēcīga, lai var izmantot atkārtoti. -- roku darbs: koka pērlīšu burkāni ir roku darbs, pievēršot uzmanību detaļām.tas piebilst unikāls roku darbs kvalitāti, lai jūsu rotājumi. -- vairāku)

Izskatās arī
Jaunā Gada, Ziemassvētku Rotājumi, Mājas Lina Aukliņu Dāvanu Maisu Lielu Candy Ziemassvētku Brīvdienu Somas Karikatūra Ābolu Maiss
€8.82 €0.45

(produkta apraksts: jaunā gada, ziemassvētku rotājumi, mājas lina aukliņu dāvanu maisu lielu candy ziemassvētku brīvdienu somas karikatūra ābolu maiss materiāls: audums izmēri: 27*19cm 1gb/daudz)

Izskatās arī
1 Gabals 400 Acs Rokas Pirmsskolas Sprauslu Stādus Sprauslu Augu Izcelsmes Zāles Pļāvēji, Dārza Laistīšanas Laistīšanas Rīks
€15.54 €12.58

(laipni lūgti manā veikalā alumīnija sakausējuma smidzinātājs zizli: vispārējā smidzinātājs zizlis ir izgatavots no alumīnija sakausējuma, kas piestiprināts ar šļūtenes ātro savienotāju un šļūtenes skava, izturīgs un ērts, lai jūs varētu rūpēties par savu dārzu viegli savienot: atskabargu smidzināšanas zizlis der lielākajai daļai šļūtenes, augstas kvalitātes materiāla, izturīga)

Izskatās arī
Elegants Kāzu Kartes Turētājs Box Naudu Aploksnē Kaste ar Slēdzeni un Slots Dzimšanas dienas svinībām (Mr & Mrs) Turētāju Piederumi
€20.80 €10.40

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu kāzu kartes un drošs ar mūsu karti kaste ar slēdzeni un slots. ideāli piemērots kāzām, jubilejām, dzimšanas dienām un puses. izgatavoti no dabīgiem mūsu kāzu kartes turētāja, ir ne tikai stilīgs, bet arī izturīgs.tā ir baltā krāsa jebkurā kāzu tēmu. paredzētas diy entuziasti, šīs kāzas kartes lodziņā viegli montēt, un nāk)

Izskatās arī
1 Iepakojums Dakts Kokvilnas Vates & Jūtama Benzīna Degvielas Vieglāks Nomaiņa
€2.47

(body{background-repeat:no-repeat; background-atrašanās vieta:centrs center; background-color:#ddd9c3; } detaļu bildes maksājuma 1.pack24.lv atbalsta vīzu,boleto,mastercard,maestro debetkartes,western union,webmoney,qiwi un pārskaitījumu caur banku. 2.ja jums ir vēl kādi jautājumi par maksājumu, justies brīvi sazināties ar mums. piegāde -mūsu veikalā procesu secību)

Izskatās arī
1/2" Dārza Apūdeņošanas Y-formas Plastmasas Ūdens Sadalītājs iekšējo Vītni 2-Ūdens Vārstu, Laistīšanas Sistēmas Pārzinim Slēdzis
€4.22 €2.95

(funkcijas: šī 2-way krāna adapteris ļauj jums pieslēgt līdz pat 2 dārza šļūtenes, lai jūsu dārza krāna. tā piedāvā 2-way filiāle saderīgu ātri savieno un individuālie on/off vārsti, kas ļauj jums kontrolēt ūdens plūsmu, lai katru šļūteni. plaši izmanto dārzu laistīšanai, balkonu, dārzkopība, mazgājot automašīnu, lauksaimniecības apūdeņošanas un citās vietās. ideāli)

Izskatās arī
Pastkastes Pastkastītes 13.78x1.97x10.24" Pasta Townhouse Žurnāli
€19.41 €12.24

(apraksts: mūsdienu wall-mount dzelzs pastkastes slēdzenes slēdzama pasta kastē spēcīgs, izturīgs, lietus necaurlaidīgs un anti-rust. lielu kapacitāti, lielu ieejas, šīs kastītes ir liels rīkot dažādus sūtījumus, beramkravu pastu, polsterētas aploksnes, papīru, avīzes, žurnālus un vairāk. laika apstākļiem izturīgi, - par pāri vāku un ūdens izturīgs dizains aizsargā jūsu e-pastu)

Izskatās arī
8pcs Halloween Logu Stikls Elektrostatisko Uzlīmes Asins Puses Drukāt, Sienas Uzlīmes, Haunted Mājas Puse Mājas Dekorēšanas Uzlīmēm
€14.33 €7.16

(8pcs halloween logu stikls elektrostatisko uzlīmes asins puses drukāt, sienas uzlīmes, haunted mājas puse mājas dekorēšanas uzlīmēm 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls:pvc krāsa: kā attēlu iepakojumā: 1/8pc izmērs:35*25cm konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta)

Izskatās arī
2024 Mini Kalendāra Bieza Papīra Twin-Wire Saistoši Tiny Kalendārs Mini Desktop Apdare Perforators Galda Kalendārs Office Desktop Dekori
€5.42 €2.71

(aizzīmju punktiem: 1. universāls un burvīgs: šis mini kalendārs, desktop kalendārs ir dažādās krāsās, lai atbilstu jūsu vajadzībām un gaumei.šis kalendārs būs pievienot skaistumu un šarmu, lai jūsu darbvirsmas ar tās krāsains dizains un ilustrācijas jauki. 2. ieplānot: šis mini kalendārs, desktop kalendārs palīdz jums palikt organizēts un produktīvs visu gadu.jūs varat izmantot balto)

Izskatās arī
Amatniecības Galda Numurus, Turētājs Attēlu Kartes Displejs Stāvēt Apaļa Kvadrātveida Skavas Stāvēt Koksnes Vietu Karti Kāzas
€3.45 €2.24

(to var izmantot kā klips kartes, attēlus, tabulas izvēlnes, fotogrāfijas ... ideāli piemērots kāzām vai vakariņas ... jūs varat turēt kartes, kas raksta viesa vārds, tāpēc jūs varat parādīt viesiem ceļu, lai viņu viesi sēdvietu. to var arī izmantot kā apdares vai galda izvēlne, viesnīcām, restorāniem. formas koka celma, unikālo un skaista, pievieno siltu un neticami atmosfēru,)

Izskatās arī
Karstā!4 Pack Portatīvo Dārza Lapene Kāju, Kāju Pēdu Svaru Smilšu Maisu Uz Telts Pusi, Telts Uzstādīt Dārza Ēnā Patvērumu Kempings Macrame
€7.11 €3.56

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes *var piepildīt ar smiltīm vai augsni, lai nodrošinātu svērto bāzi jūsu lapene, telts vai tirgus laukumā. *tās ir paredzētas, izmantojot uz cietas zemes, kur naglas & puisis virves nevar izmantot, bet tie arī palīdzēs, lai nodrošinātu jūsu lapene, ja tā atrodas uz zāli. *šie smilšu maisiņu var salocīt un aizņem ļoti maz vietas,)

Izskatās arī
250Pcs Kraft Papīra Etiķetes, Uzlīmes Tukšu Ziemassvētku Dāvana Burciņā Svece Stikla Pudele Biroja Klasifikācijas Kancelejas preces Uzlīmes
€3.75

(daudzums:250pcs/roll izmērs:3*5cm,kā attēlā materiāls:gumijots vai pašlīmējošs papīrs pircējs lasījumā 1. mēs parasti pāriet pasūtījumu 24 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.iepriekš piegādes datums ir tikai atsauce, dažkārt tiks aizkavēta par svētkiem, festivāliem,slikti laika apstākļi, muitas, utt. 2. cena nav ieskaitot muitas nodokli,attālā rajonā,)

Izskatās arī
3D Šausmu Laipni Zīmi uz Durvīm Halloween Vainags Apdare Brīvdienu Doorplate Vainags Mājas Dekoru Apli Durvīm
€24.68 €14.56

(halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu produkta informācija apraksts: halloween laipni zīme: mūsu halloween karājas laipni zīme ir)

Izskatās arī
Luminiscences Tēmu Bērniem Dzimšanas Dienas Ballīti Apdare, Vienreizējās Lietošanas Galda Piederumi Papīra Cup Plate Galdauts Balonu Kild Puse Supplie
€4.07 €2.03

(laipni lūgti manā veikals piezīme: 1. sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2.lūdzu, ļauj 2-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana 3.jums ir nepieciešams iegādāties pilnu komplektu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu.mēs sniegsim maksimāli preferenciālu režīmu. 4.sekojiet man, kupona izpirkšanas)

Izskatās arī
Terases Jumta Nomaiņa Nojume Āra Poliestera Lapotnes Segums, Par Terases Jumta Ūdensizturīgs UV30 Aizsardzības Poliestera Vāciņu
€11.67 €5.84

(dot savu veco lietussargu jaunu izskatu ar šo nomaiņa vainagu.tā ir lieliska ūdensizturība un var veicināt gaisa cirkulāciju, lai saglabātu jums atdzist un sausa.tas arī ir mazgājami un viegli uzstādīt.jūs varat izvēlēties no dažādām krāsām un izmēriem, kā nepieciešams. specifikācija: materiāls: poliestera audums krāsa: bēša, kafija, haki, tumši zaļa, melna, sarkana specifikācija:)

Izskatās arī
4GAB Ziemassvētku Eglīte Galda piederumu Soma Unikāls, Izsmalcināto Galda piederumu Turētājs Organizators Ziemassvētku Galda Nazis, Dakša-Turētājs Partijas Apdare
€4.53 €2.86

(4gab ziemassvētku eglīte galda piederumu soma unikāls, izsmalcināto galda piederumu turētājs organizators ziemassvētku galda nazis, dakša-turētājs puse apdares materiāls: neausts audums izmērs:kā attēlu konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības)

Izskatās arī
7pcs Ziemassvētku Mirdzums Poinsettia Mākslīgie Ziedi Paceļ Ziemassvētku Vainags Ziemassvētku Eglīšu Rotājumi ( Sudraba )
€6.41 €3.14

(apraksts 7pcs ziemassvētku mirdzums poinsettia mākslīgie ziedi paceļ ziemassvētku vainags ziemassvētku eglīšu rotājumi ( sudraba ) funkcijas 7pcs ziemassvētku mirdzums ziedi dekoratīvas mākslīgās ziemassvētku vainags ziedi| šajās ziemassvētku ziedi ir izgatavotas no pe ar mirdzēt ietekmi, kas ir izturīga un droša lietošanai. |tie ir viegls un ērti pārvadāt un uzglabāt, spoža izskatu,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Adventes Kalendārs 2023 DIY Rokassprādzes, Rotaslietas Pieņemšanas Komplekts 24 Dienas Atpakaļskaitīšanas Sieviešu Modes Rotaslietas Pārsteigumu Dāvanas Meitenēm
€27.85 €13.93

(aizzīmju punktiem: 1.vairāki piederumi: ļaujiet jūsu radošumu attīstīties ar mūsu diy ziemassvētku aproču komplekts.nāk ar 12 kuloni, 3 aproces, 16 krāsainas krelles, un dažādi aksesuāri, samaisa un saskaņot, lai kuģis unikālo un jautru dizainu. 2.uzkrītošā dizains: šis diy ziemassvētku aproču komplekts iezīmes, klasiskās ziemassvētku elementiem, tādiem kā ziemassvētku eglīte, sniegavīrs,)

Izskatās arī