Cena €1.38 €2.30

Pilns apraksts

Gadījumā Līgavas Dušas, Saderināšanās, Baby Duša

Modelis:zvaigzne/sirds/crown

Krāsa:Multi-krāsu

Objektu Izmēri Gxpxa:4.33 x 1.5 x 0.1 collas

Vienību Skaits:Skaits 25 Produkta Apraksts:

1. Pievienot touch of šarms, lai savu saldo mīlestības tēmu notikums ar šiem 25PCS Spīdīgs Sirds Kūka Toppers.Šie toppers iezīme apdullināšanu vainagu modelis ar vairāku krāsu mirdzēt zvaigznes, pievienojot pieskārienu dzirksti, lai jūsu cupcakes.

2. Mērīšanas pie 4.33" x 1.5", šie kūka toppers ir perfekts izmērs, lai veiktu paziņojumu par jūsu kāzām, saderināšanās, vai līgavas dušu, kūkas.To double-sided dizaina rožu zelta, sudraba, zilā un dzeltenā piedāvā daudzpusību un nodrošina, ka tie, kas izskatās apdullināšanas no jebkura leņķa.

3. Izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, šie kūka toppers ir izturīgas un ilgmūžīgas, padarot tos lieliska investīciju nākotnes notikumiem.Uz glancēts piebilst, elegants touch, kas padara tos ideāli piemērots jebkuram gadījumam.

4. Paredzētas sievietēm un meitenēm, šie kūka toppers ir must ir par tiem, kam patīk skaists un sievišķīgs rotājumi.Mix krāsas un vainagu modelis piebilst regal touch, padarot tos par ideālu papildinājumu jūsu gadījumā dekori.

5. Viegli lietot, vienkārši ievietojiet šo kūka toppers uz jūsu cupcakes un skatīties tos pārveidot par skaistu mākslas darbu.Vai jūs esat hosting kāzas, saderināšanās, vai līgavas dušu, šie kūka toppers protams pārsteigt savus viesus un padarīt jūsu pasākumu neaizmirstamu.

Pakete ietver: 25pcs kūka Toppers

Piezīme:

1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2. Lūdzu, ļaujiet 1-2 mm atšķirības, manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Materiāls: Plastmasas
  • Godu: Bērnu Diena, Puse
  • Raksts: Zvaigzne
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ķīniešu Jaunais Gads Pūķa Lelle Ādai draudzīgu Pūķa Talismans Plīša Kulons Rotaļlieta, Ķīniešu Jaunā Gada Dāvana bērnu Zēni Meitenes
€3.37 €1.42

(ķīniešu jaunais gads pūķa lelle ādai draudzīgu pūķa talismans plīša kulons rotaļlieta, ķīniešu jaunā gada dāvana bērnu zēni meitenes aizzīmju punktiem: 1.plaši lietot: pievienot siltumu, lai jūsu telpu ar šī pūķa talismans plīša kulons rotaļlieta.ideāli piemērots ziemassvētku un tēma puses, tas ir lieliski dekorēšanas jūsu mājās, biznesa, guļamistaba vai dzīvojamā istaba.tās dīvains)

Izskatās arī
Svētku Simulācija Ziedu Durvju Pakaramais Vainags Kļavu Zāli Ziedu Loku Apļveida Apdare Karājas Pie Sienas Salmu Vainags Apdare
€10.59 €8.15

(festivāls durvju pakaramais vainags, maple leaf salmu ziedu loku kārta dekoru, kas karājas pie sienas vainags ornaments draudzīgi padomi: 1. lūdzu, lūdzu, ļauj 2-3% starpība saskaņā ar manuālo mērījumu. 2. lūdzu, pārbaudiet mērījumu diagramma uzmanīgi, pirms jūs iegādāties šo preci. (1 inch = 2.54 cm). 3. lūdzu, ņemiet vērā, ka nelielas krāsu atšķirības ir pieņemamas)

Izskatās arī
Augstspiediena Mazgāšanas sukas Šasijas Tīrītājs 7 Sprauslu Ceļu Tīrīšanas Līdzeklis 5000 PSI Ceļu Tīrīšanas Mašīnas, Auto Mazgātāju
€137.19 €135.82

(augstspiediena mazgāšanas sukas šasijas tīrītājs 7 sprauslu ceļu tīrīšanas līdzeklis 5000 psi ceļu tīrīšanas mašīnas, auto mazgātāju visas preces, kas tiek pārbaudīti, pirms nosūtīšanas.jūs varat atgriezties posteņiem 7 dienu laikā, ja jūs neesat apmierināts ar mūsu precēm, bet lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā pēc preču saņemšanu.un jums būs nepieciešams, lai samaksātu par)

Izskatās arī
3 Gab. Pieci norādīja Zvaigzne Kārta Augi Režģis Podos Atbalstīt DIY Rāmis Iekštelpu un Āra Augiem
€19.57 €10.76

(apraksts: funkcijas: premium materiāls: izgatavots no metāla, sabiezinātas, spēcīgs, izturīgs un atkārtoti, laika un rūsas aizsardzība bez plaisām vai pelējumu. spēcīgs atbalsts: mūsu augu režģis ir pietiekami spēcīga, lai efektīvi novērstu zariem un lapām, no kuriem ārā, ļaujot augu augt. funkcionālās & dekoratīvs: režģiem nodrošinātu struktūru vīnogulāju audzēšanas)

Izskatās arī
Pastkastes Pastkastītes 13.78x1.97x10.24" Pasta Townhouse Žurnāli
€19.41 €12.24

(apraksts: mūsdienu wall-mount dzelzs pastkastes slēdzenes slēdzama pasta kastē spēcīgs, izturīgs, lietus necaurlaidīgs un anti-rust. lielu kapacitāti, lielu ieejas, šīs kastītes ir liels rīkot dažādus sūtījumus, beramkravu pastu, polsterētas aploksnes, papīru, avīzes, žurnālus un vairāk. laika apstākļiem izturīgi, - par pāri vāku un ūdens izturīgs dizains aizsargā jūsu e-pastu)

Izskatās arī
2024 Mini Kalendāra Bieza Papīra Twin-Wire Saistoši Tiny Kalendārs Mini Desktop Apdare Perforators Galda Kalendārs Office Desktop Dekori
€5.42 €2.71

(aizzīmju punktiem: 1. universāls un burvīgs: šis mini kalendārs, desktop kalendārs ir dažādās krāsās, lai atbilstu jūsu vajadzībām un gaumei.šis kalendārs būs pievienot skaistumu un šarmu, lai jūsu darbvirsmas ar tās krāsains dizains un ilustrācijas jauki. 2. ieplānot: šis mini kalendārs, desktop kalendārs palīdz jums palikt organizēts un produktīvs visu gadu.jūs varat izmantot balto)

Izskatās arī
1set Adventes Kalendārs Ziemassvētku Puzzle Ziemassvētku Atpakaļskaitīšanas Mīklas Ziemassvētku Dāvanu Ziemassvētku Tēmu Kāzu PartyToy Bērniem Dāvanu
€39.51 €19.75

(aizzīmju punktiem: 1.viegli lietojums: adventes kalendārs puzzle satur 24 lockets, pieejamas no 1. decembra, izmantojot 24. decembrī, atveriet medaljonu katru dienu, lai pabeigtu daļa no puzzle, un baudīt atpakaļskaitīšanas līdz ziemassvētkiem nāk. 2.ilgi kalpo dzīve : uzsākt ilgtspējīgu puzzle risināšanas ceļojums ar mūsu atkārtoti lietojami adventes kalendārs jigsaw puzzles.izgatavots no pārstrādāta)

Izskatās arī
10*10mm platīna acs elektrodu autonoma elektrods par fotoelektrisks eksperimenta platīna elektrodu
€129.01 €122.55

(modname=ckeditor platīna acs elektrodu platīna acs tīrība: 99.99% platīna acs: 52 acs elektrodu stieples: ptfe diametrs 6mm vai 8mm, garums 80mm parastā platīna acu formas: kvadrāts, apaļa formu un lielumu var pielāgot atbilstoši lietotāja vajadzībām)

Izskatās arī
Karstā!4 Pack Portatīvo Dārza Lapene Kāju, Kāju Pēdu Svaru Smilšu Maisu Uz Telts Pusi, Telts Uzstādīt Dārza Ēnā Patvērumu Kempings Macrame
€7.11 €3.56

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes *var piepildīt ar smiltīm vai augsni, lai nodrošinātu svērto bāzi jūsu lapene, telts vai tirgus laukumā. *tās ir paredzētas, izmantojot uz cietas zemes, kur naglas & puisis virves nevar izmantot, bet tie arī palīdzēs, lai nodrošinātu jūsu lapene, ja tā atrodas uz zāli. *šie smilšu maisiņu var salocīt un aizņem ļoti maz vietas,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Adīta Cepure Sarkana Zaļa Svītrām, Adīta Vilnas Cepure Pieaugušo Ziemas Tamborēt Cepuri Santa Claus Dekoru Cepuri Ziemassvētki Ziemā Silts
€6.66 €4.33

(ziemassvētku adīta cepure sarkana zaļa svītrām, adīta vilnas cepure pieaugušo ziemas tamborēt cepuri santa claus apdare cepuri ziemassvētki ziemā silts specifikācijas materiāls:adīts krāsa:kā attēlu izmērs:47*22 cm piezīmes 1. lūdzu, saprotiet, tur var būt vieglas novirze pastāv. 2. apgaismojuma dēļ un monitori, tur ir nelielas atšķirības starp attēlu)

Izskatās arī
15 gabali Zaļā Mabrouk Tahara Puse Rotājumi baloni Zēnu Apgraizīšana Dekori
€10.93 €10.17

(cienījamie visiem, vienā pasūtījumā ietvert 15 gab baloni. baloni ir izgatavoti, lai pārdotas, tās nevar perosnalized.)

Izskatās arī
Bērnu Kaķu Tēma Gabby Namiņš Dzimšanas dienas svinības Apdare Papīra Cup Plate Autiņu Galdauts Bērniem, Meitenēm, Baby Dušas Piederumi
€2.49

(laipni lūdzam sapņu puse, veikals padomi: 1. lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2.šo preci ir localed ķīnā , lūdzu, lai tas vismaz divus mēnešus agrāk, nekā plānots puse dienas. 3.visi mūsu galda ir izturējuši fda testu, esiet droši izmantot!! produkta informācija izmērs:skatīt attēlu)

Izskatās arī
Ziemassvētku Vainags Ar Priežu Čiekuriem Simulācijas Priežu Skuju Zarus Ar 2m LED String Gaismas Garu Adatu Priežu Vainagu Reāli
€27.61 €15.19

(pārvērst savu māju par ziemas brīnums ar mūsu mākslīgo priežu skuju vainags.tas ir ideāls papildinājums jūsu ziemassvētku dekori.nāk ar divu metru garu led gaismas un dāvanu kaste, lai bez piepūles brīvdienu garastāvoklis.tas ir vienkārši lietot un izplatās ziemassvētku gars sekundes. produkta nosaukums: pastkastē vainags svars: aptuveni 280g izmērs: 80*20cm/31.4*7.8 gadā veida)

Izskatās arī
Dārza Ilgi, Laistīšanas Var Noplūde Pierādījumu, Nerūsējošā Tērauda Laistīšanas Pot Iekštelpu Dārza Augiem, Puķu Laistīšanas, Var Snīpis home appliance
€34.44 €17.22

(aizzīmju punktiem: 1. ilgstoša veiktspēja: šis laistīšanas var, ir darinātas no nerūsējošā tērauda materiālu, kas izturīgs pret skrāpējumiem, rūsas, un noplūdes, nodrošinot fadeless un ilgstošai lietošanai uz ilgu laiku. 2. precīzu laistīšanas: dārzs, ilgi laistīšanas var paredzēta garš uzgalis un ergonomiska koka rokturi.ūdens jūsu augiem, ar precizitāti un vieglumu, ar šo parocīgs)

Izskatās arī
Halloween Dekoratīvu Trauku daudzfunkcionāls Spooky Ķirbju dizaina Cepumu Riekstu Saldumi Uzkodu Galda Paplātes mājās, dekoratīvie piederumi
€7.56 €3.78

(pievienot spooky pieskarieties, lai jūsu vakariņas puse ar mūsu halloween dekoratīvās ēdiens!pieejami 3 stili, izgatavots no droša un izturīga pp materiāla un perfektu puse piederumu.piemērots bērniem un pieaugušajiem, lai baudīt.jaunināt jūsu pusdienu galda, ar šo unikālo vakariņas puse piegādi! specifikācijas: nosaukums: candy trauku halloween materiāls: pp izmērs: ķirbju-apmēram)

Izskatās arī
Ziemassvētku Sērijas Broša Karikatūra Cute Santa Klauss, Ziemassvētku Eglīte, Sniegavīrs Metāla Emaljas Žetons Džemperis Apģērba Soma Pin Rotaslietas
€5.12 €1.85

(pievienot svētku pieskarieties, lai apģērbs ar šo ziemassvētku tapas mugursomas!izgatavots no augstas kvalitātes cinka sakausējuma materiāla, tie ir gluda un maiga uz tausti.šīs universāls tapas var būt saskaņota ar dažādu apģērbu, un gadījumos, pievienojot savu šarmu un stila izjūtu.ideāls kā pārdomāto un unikālu dāvanu brīvdienu sezonu. specifikācija: produkta nosaukums: ziemassvētku)

Izskatās arī
Maz Pūķis Dinozauru Meditācija Lasot Grāmatu Skulptūru Attēls Dārza Mājas Dekoru Sveķu Ornaments
€17.45 €8.72

(maz pūķis dinozauru meditācija lasot grāmatu skulptūru attēls dārza mājas dekoru sveķu ornaments aizzīmju punktiem: 1、tikai tiesības izmērs: tur ir pieejami 3 izmēri, lai jūs varētu izvēlēties no.pareiza izmēra dizainu un spilgtu izskatu padarīt mūsu maz pūķis sveķu skulptūru lielisks papildinājums žēlastību, gan jūsu mājās un āra dekoru. 2、dārza apdare: liels embellishment,)

Izskatās arī
Uguns Bedre Mat Izturīga Grila Mat Aizsargātu Terases Klāja Zālienu Kempingā Auduma Antipirēnu Gavēņa Paklāja Segu, Siltuma Izolācijas Starplika
€17.96 €9.88

(funkcijas: 1. alumīnija uguns bedre paklājiņš: šī ugunsdrošs paklājs var izmantot arī kā siltuma izolācijas vai karstuma vairogs.ar šo mat, jums nav jāuztraucas par uguni nejauši nokrist uz grīdas un izraisot ugunsgrēku.šis paklājiņš ir labs antipirēnu ietekme. 2. modernie materiāli: gavēņa paklājiņš ir izgatavots no antipirēnu un ugunsizturīgo materiālu.vai jūsu virsma ir koksne,)

Izskatās arī