Tagi: skatīties uzglabāšanas gadījumā

Cena €3.11 €3.27

Pilns apraksts

Savietojams 38mm 42mm 40mm 44mm 41mm 45mm smartwatch/ watch Gadījumā

Tikai tad,skatīties nav iekļauts

Krāsa:Melna

Produkts ir izgatavots ar POYATU.Tas nav nekādas preču zīmes, kas pieder sākotnējo austiņu uzņēmuma, un pārdevējs nav saistīti ar austiņu uzņēmuma jebkurā veidā.

Specifikācijas

  • Suage 1: Skatīties Uzglabāšanas Kaste
  • Apraksts 1: 45mm skatīties lietā
  • Suage 2: skatīties nepievelk putekļus gadījumā
  • Zīmola Nosaukums: POYATU
  • Apraksts 2: 42mm skatīties lietā
  • Lieta: Smartwatch gadījumā, Smartwatch Ūdensizturīgs gadījumā
  • Nosaukums: Skatīties Lietā
  • Modeļa Numurs: Skatīties Lietā
  • Materiāls: EVA
  • Iezīme: skatīties uzglabāšanas gadījumā
  • Vienuma Tips: Somas
  • Iepakojums: No
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Bezvadu Austiņas Lādēšanas Lodziņā Samsung Galaxy Pumpuri 2 Pro Bluetooth Bezvadu Austiņas Lādētājs Gadījumā
€13.69 €11.64

(motīvs: 1. drošības aizsardzība: uzlādēšanas doka staciju ir ļoti droši izmantot, ar izejas īsslēguma aizsardzība un pārsprieguma pārslodzes filtrēšanas aizsardzību. 2. izturīgs materiāls: magnētiskas uzlādes gadījumā pieņem importēto komponentu, kas ir ar augstu drošības līmeni un pret traucējumiem darbības laikā nekustamo mašīna novecošanās testēšana. 3. liela akumulatora ietilpība:)

Izskatās arī
TZT LINEPAUDIO B037 Pastiprinātāju, Skaļruņu Selektors Pastiprinātāju, Skaļruni Komutatoru Ļauj 3 Ieejas un 3 Izejas
€88.61 €70.88

(tzt linepaudio b037 pastiprinātāju, skaļruņu selektors pastiprinātāju, skaļruni komutatoru ļauj 3 ieejas un 3 izejas funkcijas: - pastiprinātāju, skaļruņu maiņu nodrošina trīs pastiprinātāji ieejas.izvēlies vienu no trim. vienlaicīga ievade netiek atbalstīta. - tas atbalsta arī 3 komplekti skaļruņu izejas.vienlaicīgi izejas nav atbalstīts.izvēlies vienu no trim. -)

Izskatās arī
16 Gab. Pro Klases Akustiskie Paneļi,Skaņas Pierādījums Sienu Paneļi,Studijas Absorbē Skaņu Un Novērš Atbalsu
€77.97 €39.77

([vēlāk]jaunākās profesionālās kvalitātes akustiskie paneļi ir unikāls šajā tirgus. 10 reizes labāk par skaņas izolāciju putas!izgatavoti no augsta blīvuma poliestera šķiedras.sasniegt pilnību, tikai izvēlēties augsta blīvuma materiālu!profesionālas klases, augstas kvalitātes, neslīdoša, non-fading.jūs varat pilnībā izolēt pārmērīgu troksni telpās, gan ārā. 16 gabali, profesionālas klases skaņas)

Izskatās arī
Split Port 10S 36V 20A Kārta Bms par Pudeli Akumulatoru uzlādēšanas un Izlādēšanas ar Temp Sensoru
€19.74 €11.44

(savienojums: 1. pievienojiet uzlādes /izlādes vadiem, akumulatoru baterijas negatīvo vadu. 2. pēc apstiprināt vadiem, kas ir savienoti labi, spraudnis savienotāja kabeli, bms nepievienojiet savienotāja kabeli, bms, pirms izveidot savienojumu vadu.uzmanību, esd aizsardzību darba laikā.piederumu tips: akumulatora piederumi nepārtraukta izlādes strāva: 20a uzlādes strāva: 5a maksimālā izlādes strāva: 100±20a atklāšanas)

Izskatās arī
Izskatās arī
Botāniskais Saulespuķu Alfabēta Burtu Mīksto TPU Case for AirPods 2 1 Caurspīdīga Silikona Bezvadu Bluetooth Austiņas Box Ietilpst
€6.78 €3.39

(100% jauni augstas kvalitātes,kas izgatavoti no augstas kvalitātes mīksta silikona , tas ievērojami uzlabo triecienizturība, nodrošinot maksimālu aizsardzību jūsu airpods. - materiāls: mīksta silikona (viegli izjaukt) - piemērots airpods 1/2 - iezīmes: maiga tekstūra, anti-vibrācijas; novērš netīrumus, profilēšanai un nodilumu; precīza lādēšanas caurumu, vispusīgu aizsardzību, maza)

Izskatās arī
COMFAST KF-AC100 AP Centrālo Izdevās Core Vārti Gigabit Wireless Wifi Piekļuves Punktu Kontrolieris
€233.29 €214.63

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618900751832, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#1f9bd3;font-family:roboto;font-size:24px;color:#fff;background-color:#62bbe3;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Gaismas Necaurlaidīgu Gaisa Cirkulācijas Dzesēšanas Ventilatoru Pico 4 Austiņas
€26.31 €17.10

(1407 funkcijas: ootdty piemērots pico 4 austiņas; tas elpo ar iebūvētu ventilatoru, kas paredzēti, lai uzlabotu savu pieredzi un glabāt jūs ērti par stundas beigām. izgatavots no izturīga abs materiāla, tas ir viegls un izturīgs, nodrošinot izcilu aizsardzību pret sviedriem. tas ir ideāls ikvienam, kas vēlas veikt savu pieredzi uz nākamo līmeni. labi izstrādāta)

Izskatās arī
EMS Krēslu Magic Seat Ella Iegurņa Grīdu Apstrāde pēc Dzemdībām Remonts EMS Maksts Stingrāku Krēslu Uzlabot noplūdes
€5 109.36 €4 956.07

(ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums ,whatsapp:+86 15580043427,email:[email protected] ems krēslu magic seat ella iegurņa grīdu apstrāde pēc dzemdībām remonts ems maksts stingrāku krēslu uzlabot noplūdes preces nosaukums ems krēsls iegurņa grīdas kopšanas tehnoloģija augstas enerģijas koncentrējas elektromagnētisko viļņu ieejas spriegums ac100v-220v 50 / 60hz elektromagnētisko)

Izskatās arī
Komplekts 8pcs Piederumi Vāciņu Sejas Maska, Silikona Rokturis Vāks Meklējumos 3 W3JD
€52.85 €26.95

(funkcijas: ootdty aizsardzības, šis komplekts nodrošina vispusīgu aizsardzību, tostarp maskas, somas un citi aksesuāri, lai aizsargātu objektīvu no austiņas no skrāpējumiem, putekļiem un ietekmi maska seguma var novērst skrāpējumiem, putekļiem vai citiem bojājumiem, maska, bet soma var novērst, ierīci no sadursmes vai krišanas laikā uzskaites. soma komplektā ir īpaši izstrādāta,)

Izskatās arī
par Black Shark JoyBuds Pro Triecienizturīgs Bezvadu Austiņu Piedurknēm Trieciena izturīgs Korpuss Anti-putekļu Mazgājams
€5.97 €2.87

(funkcijas: ootdty augstas caurlaidības tpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršana, personas aizsardzību. lai apvalks ir mīksts, triecienus absorbējošu un anti-kas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, , netīrumu izturīgs, un efektīvu putekļu necaurlaidīgs. savienojums ir)

Izskatās arī
1Pc 4Inch Audio Portatīvo Skaļruņu 4 Ohm 15W Basu Skaļrunis DIY Profesionālo Multimediju Subwoofer Skaļruņi Skaņas Sistēma
€24.84 €14.90

(pretestība jauda: 4 omi +/- 15% nominālā jauda: 15w jutība: 91db frekvence: 90-10k bungas papīra: gumijas sānu pītā podi svars: 390g nominālais spriegums: 7.75 v ārējais diametrs: 104 x 104 x 52hmm magnēts: φ70 x 32 x 10mm balss spole: φ25.5mm alumīnija pārklājumu krāsa: krāsu attēlu materiāls: abs iepakojuma saturs: 1 * audio portatīvo skaļruni, tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
Saules Akumulatora Uzlādes Valdes Kontrolieris Uzlādes Mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12V Uzlādes Ielu Apgaismojuma Slēdzis Modulis Viegli Izmantot
€21.12 €12.46

(saules akumulatora uzlādes valdes kontrolieris uzlādes mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12v uzlādes ielu apgaismojuma slēdzis modulis viegli izmantot atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. 1: pievienojiet litija akumulators, tam ir jābūt atbilstošā aizsardzības pārvalde 2: pievienojiet led, litija akumulators ir uzlādēts un led ir par 3:)

Izskatās arī
ioio Mini Tālvadības DC 3,7 V 4.2 V 4.5 V 5V 6V 7.4 V 9V 12V Mazo Bezvadu Komutācijas Vērtība NAV COM NC 315/433
€2.46 €1.53

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty instrukcijas: īslaicīgs--nospiediet vienu pogu, ir darba /uz.atraisīt savu pirkstu uz to pašu pogu ir stop/off .viens kanāls vajag vienu pogas tālvadības pults pārslēgties,--nospiediet vienu pogu vienu reizi ir darba/uz .nospiediet to pašu pogu atkal ir stop/off .(viens kanāls vajag vienu pogas tālvadības pults latched--nospiediet vienu)

Izskatās arī
2.4 G Bezvadu Galvas Liekamu Lavalier Mikrofons Uzstādīt Raidītāju Ar Uztvērēju Pastiprinātājs Balss Skaļrunis
€16.68 €11.51

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. motīvs: 1. mikroshēmas, ko izmanto skaņas un audio ierīces ir savas mazjaudas brīdinājuma un zemu strāvas atslēgšanas funkciju. 2. struktūra pieņem augstas izturības abs, kas ir skaistas un praktiskas. 3. vairāk nodilumizturīga, u-joslas frekvenču izplatība)

Izskatās arī
USB uz C Tipa Adapteri Uzlādes Kabelis Vadu freeLace Pro Bluetooth Austiņas par Godu xSport Pro Bezvadu Austiņas
€2.75 €2.22

(usb vīrietis uz c tipa sieviešu adaptera kabeli, lai freelace pro bluetooth austiņas par godu xsport pro bezvadu austiņas lādēšanas t21a ootdty apraksts: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes usb lādētāja kabeli huawei freelace pro bluetooth austiņas un godu xsport bezvadu austiņas. piemērojamie datora uzņēmēja vai mobilajām ierīcēm, pārveidojot usb portu)

Izskatās arī
ADWE Elegants & Kompakts Izskatu Skaļruņa Sieta Stabila Kvalitāte un Ilgs Laika Izmantot
€0.80 €0.50

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: spēcīga aukstā caurumošanas dzelzs sietu, deformēta nav viegli. izturīgs pret mitrumu, temperatūras un šoks. laba skaņas pārraides, nav skaņas un skaņu efektīvi aizsargātu runātājs no rip, iegriezumi, un nejaušu kick-ins. viegli uzstādīt, vienkārši ievietojiet acs grils ar skaļruņa un vērpjot to)

Izskatās arī
The Weeknd Minimālisma Plakātu Austiņas Gadījumā par Apple Gaisa Pākstis Pro 3 Pārskatāmu Vāku, Soft Fundas par Airpods 2 1 Soma Accessorie
€3.47 €0.45

(the weeknd minimālisma plakātu austiņas gadījumā par apple gaisa pākstis pro 3 pārskatāmu vāku, soft coque par airpods 2 1 soma accessorie piezīme: šis produkts ir tikai aizsegs nav iekļautas austiņas.)

Izskatās arī