Cena €60.15 €100.25

Pilns apraksts

Apraksts

Ja vēlaties romantiskas kāzas, radošā puse, vai fantastiska svinības, mūsu kārta fons atbalstu var sniegt jums ar lielisku risinājumu.Dizains šo arch stāvēt, kas ir viena apļa izskatās ļoti romantiski un klasika.Šis apaļais stends ir piemērots āra un iekštelpu izmantošanu.Jūs varat izrotāt to ar ziediem, baloniem, tills, gaismas vītnes, utt.Ar šo apaļā stāvēt, savu unikālo ideālu ainu piepildīsies vieglāk.

Galvenās Iezīmes

Elegants Izskats: forma šajā arch stāvēt ir aplis.Ar skaistu rotājumi uz to, šī arch stāvēt, šķiet, elegants un romantisks.Jūs varat pieteikties uz jebkuru brīnišķīgo ainu, ko vēlaties, kas var sniegt jums lielisku pieredzi, svinības, svinības, utt.

Vienmērīga Struktūra: atbalsta bāze ir veidota kā stabila taisnstūra struktūra, kas ļauj tam nostāties vairāk stabila uz zemes.Jums nav jāuztraucas, ka tas ir viegli sakrata.

Lielisku Fonu:

Augu Stāvēt: Jūs varat izvietot šo apaļā kāzu arkas vietā, kur kāpšanas augi ir iestādīti, kas palīdzēs augiem augt.Uzplaukums augi apvīti arka, kas veido skaistu augu arka, kas būs izdaiļot savu dārzu, labi.

Augstas kvalitātes Materiāli: Šī arch statīvs ir izgatavots no augstas kvalitātes tērauda caurules, kas padara to cietu un izturīgu.Un šī kārta stāvēt, var izmantot atkārtoti.

Sīkāk

Fiksētu Atbalstu Bāze: atbalsta bāzi ir mēbelēts, kas padara uzstādīšanu vieglāk.Jūs varat ievietot apļveida caurulīti atbalsta bāzi, kas tieši.

Augsta temperatūra cepšanas paintProcess: augsta temperatūra cepšanas krāsas process uz virsmas dod arch stāvēt izcilu nodiluma un korozijas izturība un mitruma izturība.Tās zelta metālisks spīdums padara stilīgu un skaistu.

Pieteikums

To var izmantot, lai kāzu ceremonija, dzimšanas dienas ballītes, anniverary svinībām, veikals atveres, izlaidums pusēm, dažādiem svētkiem, utt.

Diametrs 2m

Specifikācija

Virsmas Apstrāde: Augsta temperatūra cepšanas krāsas process

Nestspēju: par 5kg/11.02 lbs

Bruto Svars: 5kg/11.02 lbs

Produkta Svars: 4.5 kg/lbs 9.92

Pamatnes Izmērs: 40*20*6cm/15.74*7.87*2.36 collas

Diametrs: 2m/6.6 ft

Kopējais Augstums:2.1 m/6.9 ft

Iepakojuma Izmērs: 60*28*8cm/23.6*11.02*3.14 collas

Paketē Iekļauts

12* Izliekts Caurule

1* Atbalsta Bāzes

1*Angļu Valodas Rokasgrāmata

Visi Uzstādīšanas Piederumi

Diametru 1,5 m

Specifikācija

Tēma: Dekorēšanai

Forma: Apaļa

Materiāls: Tērauds

Virsmas Apstrāde: Augsta temperatūra Cepšanas Krāsas

Gredzenu Diametrs: 150cm/ 59.05 gadā

Kopējais Augstums: 156cm/ 61.4 gadā

Pamatnes Izmērs: 40*20cm/ 15.7*7.87 gadā

Iepakojuma Izmērs: 60*23*6cm/ 23.62*9.06*2.36 jo

Neto Svars: 3.5 kg/ 7.72 lbs

Bruto Svars: 4kg/ 8.82 lbs

Paketē Iekļauts

9* Izliekts Caurules

1* Izliekts Caurule ar Kājām

1* Pamatnes

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: elegance, Dārzs, zālienu
  • CN: Zhejiang
  • Materiāls: Metāla, Tērauda
  • Produkta izmēri: 0inch

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

mākslīgie plastmasas priedes 7 filiāles, Priežu Rieksti, Čiekuri Viltus Augiem, Koku Ziemassvētku Puse Apdares Mākslīgās Zāles Xmas mājas dekoru
€6.44 €0.45

(nosaukums: mākslīgās priežu čiekuri materiāls: plastmasa krāsa : kā parādīt foto diametrs apmēram 33cm/12.99, ko izmanto: ziemassvētku & weding dekoratīvās ,mājās, dekoratīvās,ornaments ,vainags apdare iepakojumā incluede: 1 * mākslīgā ogu)

Izskatās arī
1 Iepakojums Dakts Kokvilnas Vates & Jūtama Benzīna Degvielas Vieglāks Nomaiņa
€2.47

(body{background-repeat:no-repeat; background-atrašanās vieta:centrs center; background-color:#ddd9c3; } detaļu bildes maksājuma 1.pack24.lv atbalsta vīzu,boleto,mastercard,maestro debetkartes,western union,webmoney,qiwi un pārskaitījumu caur banku. 2.ja jums ir vēl kādi jautājumi par maksājumu, justies brīvi sazināties ar mums. piegāde -mūsu veikalā procesu secību)

Izskatās arī
18Pcs Mazās Strūklakas Sprauslu Komplektu Ūdens Strūklaku Sprauslas Galvas Dīķa Strūklaka Iegremdējami sūkņi Baseins
€36.48 €19.70

(18pcs mazās strūklakas sprauslu komplektu ūdens strūklaku sprauslas galvas dīķa strūklaka iegremdējami sūkņi baseins 1.rotā jūs strūklaka ar dažādiem strūklaku galvas padarot to vairāk apdullināšanas un burvīgs!ar dažādiem strūklaku galvas, jūs varat izvēlēties strūklaku galvas saskaņā ar ūdens forma.to var lietot akvāriju, zivju tvertnes, dārzs, dīķis, baseins, utt. 2.izgatavots)

Izskatās arī
20 Gab Multicolor Papīra Laternas, Dekoratīvās Asorti Izmērs 6"8"10"12" Apaļā Papīra Bumbu lietošanai Mājās Kāzu Personām un Notikumiem Dekori
€22.73 €15.91

(20 gab multicolor papīra laternas, dekoratīvās asorti izmērs 6 8 10 12 apaļā papīra bumbu lietošanai mājās kāzu personām un notikumiem dekori vairākas krāsas & izmēri: puarmeid ķīniešu papīra laternas iestatīt satura nāk ar 8 košas krāsas , lieluma ietver 12 collu 4gab,10 collu 4gab ,8 collu 5gab un 6 collu 7pcs, katra izmēra ietver 2 krāsas.šie krāsains papīra laternas, kas sniedz jums plašu)

Izskatās arī
Pievilcīgs 1 Pušķis Tautas Bendable Tulip Krāsains Mākslīgās Ziedu Multi Krāsu Viltus Ziedu Pret Nodilumu Izturīgs Mājsaimniecības Piederumi
€6.89 €4.55

(svarīga informācija materiāls:pvc iepakojuma lielums: garums: 40cm/15.75 (apm.) apskats: ar reālistisku izskatu, kas nav atmosfēras, anti-dziest un ilgstošu, šo mākslīgo ziedu var saglabāt svaigumu un skaistumu visa gada laikā, netērējot daudz laika, lai rūpēties par to. tas ir šis mākslīgais zieds, kas var palīdzēt izveidot brīnišķīgu atmiņu un pievienot)

Izskatās arī
Lieldienu Zaķis Formas Placemats Smieklīgi Lieldienu Zieds Trušu Vieta Mats Ūdensizturīgs Veļa Vieta Mats Ar Trušiem Lieldienu Olas Un
€1.44 €0.79

(pievienot burvīgs pieskārienu jūsu tabulu, kurā ar mūsu trusi placemat.šī elegantā placemat ir izgatavoti no izturīga lina auduma un piedāvā apburošs modelis zaķi, lieldienu olas un rūķis.ideāli piemērots brīvdienām un lietot visa gada garumā, to var viegli mašīna mazgā aukstā vai siltā ūdenī.to izmantot par ēdināšanu, dekoratīvs, vai pat kā pārdomāto dāvanu. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
4 gab./komplekts Asmens Stiprinājuma Adapteris Rider Plāksnes Vilces Mazgāšanas Komplekts Trimmeris Aksesuārs Stihl FS90 FS120 FS200 FS250 dārza instruments
€14.51 €9.43

(funkcijas: 100% pavisam jaunu. fit stihl fs90 fs120 fs200 fs250 apgriešanas mašīnas daļas. aizstāt daļu # 4126 642 7600, 4126 713 3100, 4137 710 3800 iepakojums saraksts: 1* asmens stiprinājuma adapteris rider plāksnes vilces mazgāšanas komplekts lūdzu, salīdzināt produktu ar savu oriģinālo elementu, izmantojot attēlus , pārliecinieties, ka produkts atbilst jūsu)

Izskatās arī
3/5/10PCS Imitācija Veļa Pinumi Krāsu Svētku Rotājumi Krāsains Lentes, Ziemassvētku Rotājumi Piegādes Ziemassvētku Rotājumi
€16.63 €7.48

(3/5/10pcs imitācija veļa pinumi krāsu svētku rotājumi krāsains lentes, ziemassvētku rotājumi piegādes ziemassvētku rotājumi apraksts: nosaukums: radošās ziemassvētku lentes materiāls: imitācija kaņepes krāsa: piecas krāsas stils: ziemeļvalstīm funkcijas: 1. to daudzums ir pietiekams, lai apmierinātu jūsu ikdienas apdares vajadzībām 2. lente)

Izskatās arī
1gb LED Light Up Somiņa Bērniem, Meitenēm, Soma Rotaļlietas Santa Claus, Sniegavīrs Ziemeļbriežu Puse, Kāzu Dekorēšana Ziemassvētku navidad
€7.55

(motīvs: ziemassvētki dizains: mūsu bērnu ziemassvētku populāro gaismas bērnu somā pieņem ziemassvētku tēmu santa claus dizains.liela jauda: gaismas bērnu somā ir pietiekami daudz vietas, lai viegli veikt jūsu uzkodas, lūpu, atslēgas, mobilo telefonu un vairāk ikdienas vajadzībām.tas ir ļoti piemērots iepirkšanās, kempings, iepazīšanās, ceļojumi, ballītes un daudzos citos gadījumos.drošas un augstas)

Izskatās arī
Bērnu Kaķu Tēma Gabby Namiņš Dzimšanas dienas svinības Apdare Papīra Cup Plate Autiņu Galdauts Bērniem, Meitenēm, Baby Dušas Piederumi
€2.49

(laipni lūdzam sapņu puse, veikals padomi: 1. lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2.šo preci ir localed ķīnā , lūdzu, lai tas vismaz divus mēnešus agrāk, nekā plānots puse dienas. 3.visi mūsu galda ir izturējuši fda testu, esiet droši izmantot!! produkta informācija izmērs:skatīt attēlu)

Izskatās arī
Metāla Karājas, Karājas Podi Poda Āra Ziedu Kompozīcijas Kausa Iekštelpu Karājas Podiem Puķu Pods Sienas Turētājs
€15.17 €8.65

(apraksts karājas pot ir izgatavota no premium materiāla, kas ir izturīgs un modes; viņi ir piemērots gan iekštelpu un āra izaugsmi, un lielisks stādīšanas dzimtā ziemciešu, sukulenti, puķu viengadīgie, tropicals, , telpaugi, un yummy organisko edibles, droši audzēšanai; funkcijas piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba, balkons, dārzs, terases, iekštelpu un ārtelpu; |tas pods ar augsta)

Izskatās arī
Ūdens Putu Lielgabals, Kas Pot, Dārza Šļūtenes Putu Smidzinātājs Tīru Auto Mazgāšana Foamer Mājsaimniecības Piederumi Auto Mazgāšana
€2.08 €1.04

(apraksts: 1. lielu jaudu, neatkarīgi slēdzis, ar kontrolējamu putu. 2. viegli uzstādīt un ekspluatēt, tieši pievienojiet ūdens smidzinātājs. 3. ūdens tiks automātiski atšķaidītu, ja krāsa pazuda, un gandrīz caurspīdīga. 4. noregulējiet ūdens izplūdes režīmā savienotājs, kad to neizmanto, kas var zīmogs un saglabāt automašīnu mazgāšanas šķidrumu. specifikācijas: size15.6*15.6)

Izskatās arī
M5TF Halloween Karājas Kulons ar Rokām Austi Ar Gariem Matiem Rotājumu Halloween Iekštelpu Haunted House Puse Dekori
€14.51 €7.11

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegls un viegli veikt hanging signāls ideāls halloween puses. funkcijas, naudas sodu meistarība un rokām austi forma, izturība. pievieno spooky pieskarieties, lai jūsu mājās un rada svētku . universāls, apdare, ko var izmantot arī saistībā ar lieldienu svinībām. glītu un izturīgu dizainu, kas padarīs)

Izskatās arī
Karājas Putnu Uz Stieples Augstas Iekrāso Suncatcher Logu, Paneļu Mājas Istabas Interjeru
€6.81 €5.45

(karājas putnu uz stieples augstas iekrāso suncatcher logu, paneļu mājas istabas interjeru 1. komplekts vitrāžas robin putni ir konkursa objektu dekori jūsu mājās.paskatieties kā viņi skatās viens uz otru ar mīlestību.tātad, šo ārkārtīgi skaisto suncatchers dos jums šī nozīmīgā funkcija nākamajā gadā. 2. jauki: šīs putnu apdare ir ļoti gudrs.papildus tiek izmantota kā krāsains apdare uz windows,)

Izskatās arī
7 Galvas Rudens Mākslīgais Zieds, Peonija, Zīda Kāzu Ziemassvētku Viltus Ziedu Rotājumu Līgava Turot Buķeti Mākslīgās Augu Izvietojums
€6.55 €0.45

(7 galvas rudens mākslīgais zieds, peonija, zīda kāzu ziemassvētku viltus ziedu rotājumu līgava saimniecības pušķi, viltus augu izvietojums stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:zīds+dzelzs krāsa: kā attēlā. izmērs: kā attēlā. lietošana:kāzas, mājas, viesnīcas, vannas istaba, dzīvojamā istaba, biroja apdare piezīme: sakarā ar citu)

Izskatās arī
YO CHO 1PC Lēti Mākslīgā Sniega Lotoss Sukulentu Mājas, Dārza Bārs Puse Dekori DIY Labāko Iekštelpu Mini Sukulenti Viltus Lapu
€0.99 €0.50

(yo cho 1pc lēti mākslīgā sniega lotoss sukulentu mājas, dārza bārs puse dekori diy labāko iekštelpu mini sukulenti viltus lapu apraksts: lotus sukulentu funkcijas, viegli tīrāms, viegli, lai atbilstu citām krāsām.der puses, kāzu, izstāžu zāle,birojs, veikals, mājas,dārza, bārs,hoteland tā tālāk.specifikācijas krāsa: kā picture rādīt,2types jūsu atsauci.sastāvs: mākslīgā sukulentu izmēri: kopējais)

Izskatās arī
Festivāls Halloween Galvu par Chilkdren Halloween Galvu Headpiece Festivāla Izskatās Regulējams Hermētiskuma Headpiece
€4.79 €2.39

(funkcijas: stāvēt ārā pie halloween puses ar šo halloween galvas stīpa pieņem mīksts un viegls audums, ar šo galvu ir ērti valkāt uz ilgu laiku. ideāls halloween entuziasti un puse apmeklētāju no visām vecuma. izveidot svētku atmosfēru pie halloween puses vai notikumu, šī unikālā galvas. elastīga regulēšana: produkts ir regulējama drošības josta, ko var pielāgot)

Izskatās arī
Samaisa Gaismas Mirdzumu Akmens Tumsā Formas Starfish Shell Amatniecības DIY Bārs Dārza Ceļš uz Mājām Zivju Tvertnes Dekoru Supplies10/40pcs
€1.85

(nosaukums : spīd tumsā dārza oļi izmērs : 1-3cm iepakojums : 10/20/40pcs materiāls : sveķu gaismas materiāls lietošana : vāzes, zivju tvertnes; dārzkopība apdare, baseinu apdare, bārs apdare; villa dārzkopības un ainavu, bērnu spēles, utt. gadījumā ainavas: gaismas rotājumi, zivju akvāriji, akvāriju dārza ainavu, mājas iekārtošanai. kā to izmantot : 1.neatstāj)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rotājumi Simulācijas Ogu, Granātābolu Mākslīgo Ziedu Ķiršu Stamen Kāzu Home DIY Pušķis Vāzē Rotājumi
€1.02 €0.55

(specifikācija: posteņa nosaukums: ziemassvētku granātābolu augļu ziedu imitācijas materiāls: plastmasa izmērs: 30*13*13 cm krāsa: kā parādīts attēlā pakete ietver:1*ziemassvētku granātābolu augļu ziedu imitācijas funkcijas: 1. ziedu rotājumu: granātābolu ogu zariņš, apgaismojums, var uzturēties svaigā gadus, ideāli, galda centrālais, tikpat iespaidīgu)

Izskatās arī
100% Dabīgiem Persiku Pumpuri Žāvētu Ziedu Ziepes, Kāzu Sveces, Dekoratīvās Samaisa Ziedu Materiālu, Padarot Mājas Dekoru
€13.81 €8.28

([xlmodel]-[custom]-[8888] 100% dabīgiem persiku pumpuri žāvētu ziedu ziepes, kāzu sveces, dekoratīvās samaisa ziedu materiālu, padarot mājas dekoru 100% dabiski žāvēti ziedi: šie ziedi ir rūpīgi atlasīti lieliska sezona un sausā dabiski, bez jebkādām piedevām, saglabājot sākotnējo ziedu smaržas un krāsas.mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu jums iegūt dabas kaltētiem ziediem. ideāls)

Izskatās arī