Cena €11.86 €18.25

Pilns apraksts

Apraksts:

Ķirbju Dāvanu Maisiņi ir paredzēti forma ķirbis ar zaļām lapām, zelta ķirbji, piepildīta ar candy somas un izskatās kā īsta ķirbju no attāluma, pievienojot dažas bagāts, silts, rotaļīgu raksturu, lai rudenī parādītu.Ķirbju Dāvanu Maisiņi ir izgatavoti no mīksta samta materiāla, kas ir viegli pārvadāt, spēcīgs, izturīgs, vienkāršs, viegls un atkārtoti.

Specifikācija:

Nosaukums:Ķirbju Dāvanu Maisiņi

Materiāls: samta auduma

Izmērs: aptuveni 13*15 cm * /5.12*5.91 gadā

Svars: apmēram 20g/gab

Iepakojuma saraksts:

Ķirbju Dāvanu Maisiņi*10

Piezīme:

1.Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

2.Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Ķirbju Tēmu Somas: Izstrādātas formas ķirbi, zaļās lapas, zelta ķirbji, piepildīta ar candy somas, Pateicības Dāvanu Maisiņi izskatās kā īsta ķirbju no attāluma.

2.Spēcīgs un Izturīgs: Šo dāvanu maisiņi ir izturīgs, spēcīgs, mīksts justies, vides aizsardzības un atkārtoti.Samta materiālu padara tos varētu veikt vairākus objektus.

3.Ērti Uzglabāt: aukliņu dizainu muti ar Ķirbju Dāvanu Maisiņi ērta uzglabāšanas, tad jums var sasiet priekšgala uz abām pusēm, vai vidus.

4.Multi Pieteikums: Pateicības Dāvanu Maisiņi ir piemēroti Pateicības puse, dāvanu iepakojums, uzkodu organizators, kāzu dāvanu maisiņi.Dāvanu maisā izskatās burvīga, absolūti bērniem tās patiks

5.Mazu priekšmetu Uzglabāšanai: Pateicības Dāvanu Maisiņi ir piemēroti visu veidu puses, nodot saldumi, cepumi, mini rotaļlietas, konfektes, šalles, grāmatas, rotaslietas, dāvanas, utt.Izmantot tos mazos izstrādājumu uzglabāšanu.

Specifikācijas

  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Elektroniskā: no
  • Godu: Halloween
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Amatniecības Galda Numurus, Turētājs Attēlu Kartes Displejs Stāvēt Apaļa Kvadrātveida Skavas Stāvēt Koksnes Vietu Karti Kāzas
€3.45 €2.24

(to var izmantot kā klips kartes, attēlus, tabulas izvēlnes, fotogrāfijas ... ideāli piemērots kāzām vai vakariņas ... jūs varat turēt kartes, kas raksta viesa vārds, tāpēc jūs varat parādīt viesiem ceļu, lai viņu viesi sēdvietu. to var arī izmantot kā apdares vai galda izvēlne, viesnīcām, restorāniem. formas koka celma, unikālo un skaista, pievieno siltu un neticami atmosfēru,)

Izskatās arī
100gab Papīra Popkorns Somas Konfektes Sanck Labu Maisi, Tvertnes, Kāzas, Dzimšanas dienas Filmu Puse Galda Filmu Nakts Rotājumi
€14.63 €7.32

(100gab uzkodu kārbas popkorna iepakojumu maisiņu, konfektes konteineru frī kartupeļi papīra maisiņi atsevišķu porciju svinības, dzimšanas dienas svinības apraksts šo izsmalcinātu popkorns maisi ir izgatavoti no papīra, vienreizējas lietošanas.tos var izmantot, lai ietītu konfekti vai popkorns, utt.jūs varat izrotāt savu dāvanu ar viņiem.tie ir krāšņs somas un liels, lai uzglabātu popkorns)

Izskatās arī
Augsnes Sifter Koka Grants Sifter, Komposta Augsnes Ekrāna Sifter Stādus Acs Dārza Instruments, Koka Netīrumiem Sifter Rokas Sijāšanas Augsnes
€35.47 €17.73

(aizzīmju punktiem: 1.vienkāršs un praktisks: dārza augsnes sijāšanas ir lieli caurumi, lai viegli noņemt akmeņus un gružus no augsnes.padara šķirošanas brīze ar šo dārza augsnes sijāšanas sifter. 2.izturīga konstrukcija: sijāšanas dārzu ar augstas kvalitātes koka visapkārt.piederumi ir izgatavoti no izturīga cinkota tērauda stieples un dubultu pārklājumu, lai maksimāli rūsas izturība)

Izskatās arī
Svaigas Meža Līgava Kāzu Pušķi Ceļojumu Fotogrāfijas Pušķi Beach Rotājumi
€24.99 €9.25

(apraksts jūs varat izmantot šo diezgan simulācijas pušķis, lai izdaiļot jūsu mājas vai kāzas!šo ziedu pušķis varat viegli izveidot romantisku atmosfēru.ja jūs meklējat zemniecisks lauku mājas stils, mājas dekoru, tas viens atdzīvināt savu vietu ar jaunu svaigu izskatu. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:zīda ziedu -izmērs:27.00x24.00x24.00cm/10.61x9.43x9.43in -)

Izskatās arī
13Pcs Dzimšanas dienas Balonus Macaron Skaits, Folija Baloni 1. Dzimšanas dienas svinības Baby Dušas Rotājumi Baloni daudz laimes Dzimšanas dienā gaisa Balonu
€6.63 €2.72

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.zinot, jaunajām kolekcijām,veikalā veicināšana 3.uzvarētāju bezmaksas produktus vai liels kuponus un citas priekšrocības, kas iepriekš daudzums: 13pcs/komplekts krāsa: kā rādīt lateksa balonu: 10inch vainagu balonu: 30 cm numuru balonu: 32inch paketē iekļauts: 1 gab. * skaits balons + 1 gab.)

Izskatās arī
Led Smieklīgi Velna Ragu Iedegties Galvas Matu Stīpām, Kas Mirgo Ragu Bērniem, Pieaugušajiem Halloween, Ziemassvētku Dekori Cepures
€1.75 €0.78

(specifikācija posteņa nosaukums: ragu galvas stīpa materiāls: pe plastmasa izmērs: 20.5 *20cm krāsa: sarkana, zila, rozā paketē iekļauts: 1*ragu galvas stīpa apraksts 1. izgatavots no elastīgas plastmasas materiāla, tas velna ragu galvas ir piemērota lielākajai daļai pieaugušajiem un bērniem. 2. mirgojoša led iekšpusē ragu ir aprīkots ar maināmiem)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglīte Kulons Dekoru Briežu Ragu Top Hat Eņģeļa Kulons Meitene Ar Spārniem, Kas Karājas Ziemassvētku Rotājumu Piegāde Plīša Lelle Apdare
€3.39 €1.42

(ziemassvētku eglīte kulons dekoru briežu ragu top hat eņģeļa kulons meitene ar spārniem, kas karājas ziemassvētku rotājumu piegāde plīša lelle apdare produkta apraksts: produkta nosaukums: šalle briežu ragu eņģeļa kulons stils: gudrs, cartoonish materiāls: audums izmērs: aptuveni 15 * 9cm krāsa: 3 krāsas, lai jūs varētu izvēlēties no lietošana: ziemassvētku)

Izskatās arī
120Pcs Kokteilis Cērtes Uguņošanas zobu bakstāmos Kūka Rotājumi Dzirksti Vizulis Cupcake Toppers Puse Cērtes par Brīvdienu Puse dod priekšroku
€29.01 €5.85

(lielu daudzumu: paketē ietilpst 120 gabali uguņošanas vizulis cērtes,kas pieejama sešās dažādās krāsās pietiekamā daudzumā un dažādās krāsās, lai atbilstu jūsu vajadzībām par kūka rotājumi drošas un uzticamas: kūka cērtes ir izgatavoti no koka nūjas un alumīnija folijas papīra, droši un uzticami, lai rotā kūkas un nekaitē jūsu veselībai, lai jūs varētu justies atbrīvots, lai tos izmantot unikāli)

Izskatās arī
7pcs Ziemassvētku Mirdzums Poinsettia Mākslīgie Ziedi Paceļ Ziemassvētku Vainags Ziemassvētku Eglīšu Rotājumi ( Sudraba )
€6.41 €3.14

(apraksts 7pcs ziemassvētku mirdzums poinsettia mākslīgie ziedi paceļ ziemassvētku vainags ziemassvētku eglīšu rotājumi ( sudraba ) funkcijas 7pcs ziemassvētku mirdzums ziedi dekoratīvas mākslīgās ziemassvētku vainags ziedi| šajās ziemassvētku ziedi ir izgatavotas no pe ar mirdzēt ietekmi, kas ir izturīga un droša lietošanai. |tie ir viegls un ērti pārvadāt un uzglabāt, spoža izskatu,)

Izskatās arī
4gab Ķīniešu Jaunais Gads Laimīgs Sarkanā Aploksnē Pavasara Festivāls Puses Piegādes Dragon Red Pakešu Aploksnē jaungada Seifs Apdare
€4.60 €3.22

(noklikšķiniet uz attēla, lai uzzinātu vairāk stili sarkanā aploksnē daudzums:4gab materiāls :papīra izmērs:17*8.8 cm piezīme: 1.lūdzu atļaut nedaudz lielums kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2.lūdzu, nav iedomāties lieluma soma, lūdzu, apstipriniet, izmērs jums nepieciešams, pirms iegādāties tikai tad, ja jūs neesat pārliecināts, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Halloween Galvaskausa Puse Maska Anime Pūķis Dievs Skelets Pusi Sejas Maskas Kaula Galvaskausa Dzīvnieku Maskas, Cosplay, Deju Balles Tērpu Aksesuārus
€5.25 €2.62

(halloween galvaskausa puse maska anime pūķis dievs skelets pusi sejas maskas kaula galvaskausa dzīvnieku maskas, cosplay, deju balles tērpu aksesuārus apraksts: stils: šausmu krāsa: melns, balts gadījumos izmantot rāda, halloween svars: aptuveni 30g izmērs: aptuveni 17*14 specifikācijas: 1.【unikālo dizainu un iedvesmu no japāņu literatūrā, šo dzīvnieku)

Izskatās arī
Ziemassvētku Santa Cepures Bērniem Ziemas Vadītājs Valkā Plīša Party-Kostīmu Puse Cepures Smieklīgi Santa Hat Jaunā Gada, Ziemassvētku Puse Supplies
€6.84 €3.42

(aizzīmju punktiem: 1.ziemassvētku rakstzīmes: pacelt ziemassvētku balles un ģimenes pulcēšanos ar mūsu cute karikatūra ziemassvētku cepures, ideāls, lai izplatītu siltumu un prieku ar ziemassvētku elementus, piemēram, santa claus, sniegavīrs, un aļņiem. 2.cute un moderns: mūsu karikatūra ziemassvētku cepure ir top izvēle bērniem un ģimenēm, kam dievinu tās glītu dizainu un lielisku craftmanship.spīdēt)

Izskatās arī
Ērts, Izturīgs, Noderīgu Mākslīgo Koku Filiāle Vīnogulāju Atmirušu Augu Kāzu Kuģiem, Decoration, Display Sausa Mājās
€1.01 €0.51

(postenis ziņas: *modelēšana deadwood viltus sausā vīna augu mākslīgo koku filiāle mājas dekoru * brand jaunu un augstas kvalitātes *ar dzelzs stiepli, var smilga būs *var izmantot, lai ziedu rotājumi *krāsa: kā bildes rādīt *materiāls: papīrs ietin dzelzs stieples, sveķu līmi *augstums: 70cm (aptuveni) iepakojuma saturs: 1*mākslīgā sausu)

Izskatās arī
YO CHO 1PC Lēti Mākslīgā Sniega Lotoss Sukulentu Mājas, Dārza Bārs Puse Dekori DIY Labāko Iekštelpu Mini Sukulenti Viltus Lapu
€0.99 €0.50

(yo cho 1pc lēti mākslīgā sniega lotoss sukulentu mājas, dārza bārs puse dekori diy labāko iekštelpu mini sukulenti viltus lapu apraksts: lotus sukulentu funkcijas, viegli tīrāms, viegli, lai atbilstu citām krāsām.der puses, kāzu, izstāžu zāle,birojs, veikals, mājas,dārza, bārs,hoteland tā tālāk.specifikācijas krāsa: kā picture rādīt,2types jūsu atsauci.sastāvs: mākslīgā sukulentu izmēri: kopējais)

Izskatās arī
Ramadāna LED Laternu Gaismas Eid Mubarak Led Sveces Gaismas, Augstas kvalitātes Musulmaņu Ramadāna Laterna Karājas Rotājumu DIY Rotājumi
€18.37 €12.86

(specifikācijas: 1. 【ramadāna festivāla laternu] aicina ramadāna svētku dekorēšana laternas, eiropas marokas stils 2. 【spilgta gaisma] aicina mīkstu un spilgtu gaismas 3. 【augstas kvalitātes led gaismas] aicina izmantojot augstas kvalitātes led gaismas avots 4. 【vides aizsardzības un enerģijas taupīšanas] aicina zemu enerģijas patēriņu, vides aizsardzībai un enerģijas taupīšanai 5.)

Izskatās arī
1GB bambusa biškopis, bee cepure, kuru linuma acs aizsegs aizsargvāciņš ar rokām austi
€15.05

(produkta nosaukums : biškopjiem cepuri ar linuma acs aizsegs daudzums : 1gb produkta specifikācija : diametrs 35cm, augstums 15cm)

Izskatās arī
Formula One Dziesmas Rotājumu Auto Sacensību Koka Rotājumu Ziemassvētku Eglīte Tapsējuma Apdare Piliens kuģis
€1.38 €0.78

(funkcijas: ootdty dizains, dziļi mīlēt entuziastiem ārpuses dizains ziemassvētku tēmu sērija atbilst svētku ziemassvētku; mazs un viegls dizainu viegli, nēsāšanu un glabāšanu cilvēki, kam patīk cilvēki, kuri, piemēram, ziemassvētku rotājumi ziemassvētku eglīte dekoratīvie piekariņi; puse rotājumi specifikācijas: materiāls:koka veidi:ziemassvētku)

Izskatās arī
6 Ķekaru Ziemassvētku Ogu Izriet Dekoratīvs Mākslīgais Ogu Filiāles Ogu Izvēlēties Mājas Dekoru Fotogrāfijas Aksesuārus Grupa Krājumi
€7.29 €5.10

(krāsa: gaiši zaļa, sarkana, rozā & gaiši dzeltena, balta, oranža & dzeltena, tumši zila materiāls: putas viena izmēra: viena ogu diametrs: apmēram 1cm(0.39 collas) komplektā ietilpst: 6(ķekara) x ogu izvēles(6 krāsas) piezīme: - ietver tikai 6 ogu ķekarus cērtes. - lūdzu, skatiet mērījumu.tiny mērīšanas kļūda ir pieļaujamā normālā diapazonā. -)

Izskatās arī
Zaļā Māja Segtu Portatīvo PVC Dārza Siltumnīcefekta Caurspīdīgu Vāciņu Nomaiņa Izturīgs, Ūdensnecaurlaidīgs Izcelsmes Augu Siltumnīcefekta Attiecas
€18.95 €9.48

(lode poin ts: 1.uzticams materiāls: mūsu zaļā māja segums ir izgatavots ar augstas kvalitātes materiāliem un pvc aušanas, kas nodrošina tā ilgmūžību un izturību.tas ir ļoti spēcīgs un var izturēt jebkurus laika apstākļus, aizsargāt jūsu augus no fly, sals, un lidot.uzticību mūsu vāciņš ir izņēmuma izturību un aizsardzību visiem jūsu siltumnīcefekta vajadzībām. 2.viegli uzglabāšana:)

Izskatās arī
80pcs-Niedru Žāvētu Ziedu Pušķi Uzstādīt Pampu Zāle Skandināvijas Dekoratīvās Kāzu Mājas Istabā Ziedu Vienošanās Boho Zemniecisks Dekori
€26.24

(modname=ckeditor 1.skaists mājoklis un kāzu dekori - ir gatavi mūsu uzmanību-satveršanas pampass zāli, lai izceltos jebkurā telpā!vai tas būtu mājās, birojos, vai kāzas, mūsu pampu zāle der bez piepūles ar boho, lauku mājas, un mūsdienu stila dekorācijas! 2.80-in-1 iepakojums: iepakojums satur 80 gabalus dabas žāvēti pampu zāle, kuru kopējais garums 17 collu.to var viegli sagriezt dažāda)

Izskatās arī