Cena €0.50 €0.85

Pilns apraksts

Funkcijas:

1.Vernier suports + lodīšu pildspalva, kas tiek izmantota studentu lietošanai.

2.0.5 Mm, lai jūs, lai izveidotu labāku rakstīšanas pieredzi, piemērots rakstīšanai.

3.Rakstīšanas ir gludas, izturīgas un atjauno oriģinālo stilu.

Apraksts:

Pildspalvas garums 15cm, viegli pārvadāt, gluda un ērti pildspalvu.

Attiecas uz: birojā, skolā, dāvanu bērniem.

Specifikācijas:

Krāsa: sudraba

Materiāls: ABS

Paketē Iekļauts:

1X Vernier suportu lodīšu pildspalvu

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Materiāls: ABS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Vernier suportu lodīšu pildspalvu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

zīmola CQM1H-CPU51
€158.62

()

Izskatās arī
Metāla Taisnu Lineālu Augstas Kvalitātes Portatīvo Salokāmo Mērījumu Zīmēšanas Rīku 15/30cm Mēroga Lineāls Skolu Birojs
€3.68 €2.32

(nosaukums: taisni valdnieks materiāls: alumīnija sakausējuma svars: 22.5 g/25.5 g krāsa: rose sarkans, zils izmērs: 15 cm/30 cm funkcijas: viegls un pārnēsājamo, salokāms dizains, daudzfunkcionāla izmantošana funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produktus. 2. augstas kvalitātes metāla materiālu, kas nav viegli, lai izjauktu, un izturīgs. 3.)

Izskatās arī
2 Komplekti Bērniem Izglītības Frakcija Apļi Apļa Matemātikas Manipulatives
€7.86 €3.93

(apraksts šo preci ir noteikts frakcija numuru pulciņi bērniem agrīnās izglītības izmantot.izgatavota no premium un praktisku materiālu, frakcija aprindās ir grūti saliekt vai deformēt, izturīgs ilgtermiņa lietošanai.labi, par bērniem īstenot viņu kognitīvās kompetences, manipulatīvas, spējas un mācīšanās spējas. funkcijas - krāsa: asorti krāsas. - materiāls: eva. -)

Izskatās arī
Komplekts Ģeometrija Kompass, Transportieris, Lineāls, Zīmēšanas Matemātika Instruments, Transportieri, Piederumi Rasēšanas Students Skolas Kompasi Komplektu Klasē
€10.20 €4.80

(apraksts matemātika kopu, kas paredzēta pieredzējušiem matemātika ar visiem būtiskajiem posteņiem, pasniedzējiem un studentiem jebkurā līmenī. izturīgs metāla kompasi nav saliekt vai flex lietošanas laikā. ergonomisks kompass galva ir ērti turēt. ideāla ģeometrija komplektu par papildu studentiem! funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls:)

Izskatās arī
0 - 360 Grādu Goniometer Leņķis Medicīniskās Muguras Leņķis, Leņķa Lineālu Inclinometer Lineāls, Transportieris, Leņķa meklētājs Mērīšanas Rīks
€2.81 €1.91

(aprakstīt: 100% jauns un augstas kvalitātes izmērs: 17cm/16cm/21cm materiaal: plastmasas kleur: transparant pakete ietver: 1pc goniometer goniometer lietošana: paredzēts, lai pasākums, locītavu leņķi, diapazonā no kustības ekstremitāšu un ķermeņa locītavām, piemēram, gūžām un elkoņiem un ceļgaliem, lai fizioterapeiti, darba terapeiti un veselības aprūpes profesionāļiem,)

Izskatās arī