Cena €13.72 €23.66

Pilns apraksts

AU-402RCA Stereo Audio Pults, Multi-Kanālu Audio Avota Reverberator Skaļuma Kontroli 3.5 Mm Austiņu Vadītāja 4 Ievadi Viegli Izmantot

Binaural ieejas un izejas ir bieži izmanto, lai kontrolētu mazu signālu, starp skaņas avotu un preamplifier vai starp preamplifier un jaudas pastiprinātāju, un ir savienoti ar audio cilpas, lai regulētu skaļumu.Ir divi interfeisi: 3,5 mm un RCA Lotus.Tā pieņem tips 09 potenciometra iekšpusē, kas ir labs izturību.

Atlikums rokturi var regulēt skaļumu kreiso un labo kanālu.Sakarā ar pasīva shēmas nosacījumiem, bilances korekcijas līkne ir gluda, tikai tad, kad kapteinis skaļuma regulēšanas poga ir zem 80%.

Īpašs atgādinājums, ka tas nav pastiprinātājs.Šī vienība nav nepieciešama strāvas padeve, un var tikai samazina tilpumu par sākotnējo pamatu.

krāsa: Melna

materiāls: metāla

4 rca saskarnes ievade, 1 interfeiss 3,5 mm ieeja, 1 rca interfeiss ieeja, 1 rca izeja, 1 3.5 mm austiņu izeja;

Vairāku skaņas avotu var savienot, tajā pašā laikā neietekmējot citu, var sajaukt vai izejas atsevišķi;

Dc barošanas 5-19v, vislabāk izmantot lineāro barošanas, pārslēdzama strāvas padeve ir viegli radīt buzz;

Pēc iegūt, rca izeja ostā ir aptuveni 2x un 3,5 mm austiņu osta ir aptuveni 4x.

3.5 mm austiņu osta tieši diski austiņas

Ieejas un izejas ir stereo

4 neatkarīgā skaļuma kontrole

Vairākas rca saskarnes ievade tajā pašā laikā, nav slēdzis ir jaukta produkcija

Produkta parametri:

Dc barošanas bloks: 5-19v (vēlams lineāro barošanas, pārslēdzama strāvas padeve ir viegli ražot buzzing)

Pieslēgvieta: 3,5 mm, rca

Lietošana: Neatkarīgu ārējo apjoms, stūres pastiprinātājs austiņas, plug and play

Iepakojuma Saturs:

1 x Stereo Audio Mikseris

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Mikrofona Pastiprinātājs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Trokšņa Samazināšanas Pīt Nomaiņa Audio Kabelis QC35 II QC35 QC35II Austiņas Ar Mikrofonu Mikrofona skaņas Izslēgšanas Slēdzis
€21.25

(mikrofons ir īpaši veidota jūsu quietcomfort 35 (qc35) un klusu komfortu 35ii (qc35 ii), jauninājumus jūsu mūzikas austiņas uz profesionālo spēļu austiņas spēļu straumēšanas, youtube, radio, skype zvanus, zoom tikšanās un mūziku. šis mikrofons ir cardioid uztveršanas sistēmu, kas ietver skaidru, vienmērīgu un kraukšķīgus skaņu priekšā mikrofons un nomāc nevēlamo fona troksni.liels spēlētājiem)

Izskatās arī
Taisni Klausīties Tikai caurspīdīgi Elastīgu Akustisku Caurules Klausules 3,5 mm Austiņas austiņas Mono Jack par Walkie-talkie
€3.72 €3.09

(tips: piederumi karstajiem punktiem: pret radiācijas, trokšņu līmeņa samazināšana caurspīdīga elastīga akustisko caurules labāk slēpšana ekonomikas un izturīgs pavisam jaunu un augstas kvalitātes caurspīdīga elastīga akustisko caurules diez vai varētu konstatēt ar cilvēkiem ap jums un aizsargā jūs no radiācijas mīksta plastmasas auss pumpuru der snugly uz auss, kas uztur sarunu privāti.jūs varat klausīties)

Izskatās arī
Jauns Meta Meklējumos 3 Piederumi Objektīvu Aizsardzības Putekļu Aizsardzības Vāks, Saules Aizsardzības Un Skrāpējumiem Aizsardzības VR Glasse V6I2
€5.08 €2.55

(produkta nosaukums: vr brilles, lēcas aizsarg vāciņš gadījumā modelis: request3 produkta iespējas: vr brilles ir, skrāpējumiem un putekļiem izturīgs, izvairoties no tiešiem saules stariem, utt. produkta izmērs: 15.5 * 6.2 * 1 cm iepakojuma svars: pp caurspīdīga soma iepakojuma iekļauts 1 * objektīva aizsardzībai paldies par jūsu atbalstu!laipni lūgti pirkt)

Izskatās arī
Tweeter Kompresijas Ragu Vadītāja Sistēma Apļveida Pjezo Tweeter Skaļrunis Ragu
€9.80 €4.80

(apraksts: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. uzlabot apjoms runas. paplašināt skaņas pārraidi. viegls, un pārnēsājamo. specifikācijas: postenis veids: skaļruņi tweeter materiāls: plastmasa modeļa numurs: tr-05 frekvence: 5-20 khz jutība: 91db maksimālā jauda: 150 krāsa: melna ārējais)

Izskatās arī
1~5GAB tws bezvadu austiņas sporta earbuds, com, lai tālrunis oppo
€72.72 €47.99

(1~5gab tws bezvadu austiņas sporta earbuds com tālrunis oppo apraksts: 1. specifikācija:v5.1 2. profils:a2dp,avrcp, hfp;hsp 3.darba spriegums:3.1 v~4,2 v 4.uzlādes spriegums:5v-1a 5.akumulatora kapacitāte austiņas: 50mah 6.akumulatora kapacitāte uzglabāšanas kaste:2000mah 7.pārraides attālums: aptuveni 10m 8.sarunu laiks:4-5h 9.spēlēt ilgums:4-5h 10.waterprof)

Izskatās arī
Alumīnija Sakausējuma Austiņu Pakaramo Turētājs Sienas Stiprinajums Austiņas, Statīvs Galda Displeja Turētājs Iekarināšanas Āķis Austiņas Rack Aksesuāri
€3.60 €1.37

(alumīnija sakausējuma austiņu pakaramo turētājs sienas stiprinajums austiņas, statīvs galda displeja turētājs iekarināšanas āķis austiņas rack aksesuāri apraksts: uzstādīšanas metode: 1. notīriet vietu, uzstādīt un glabāt instalēšanas jomā sausa. 2. asaru pie lipīgās uzlīmes un nospiediet stiprinājuma uz montāžas jomā。 3. efekts ir labāk pēc tam, kad fiksēta)

Izskatās arī
3Pieces Auss Āķi Earbuds Silikona Uzmava par Huawei Band b5 Bezvadu Austiņas Melna Austiņu Rezerves Daļas
€1.50 €1.00

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 3pieces melnā silikona nomaiņa austiņu uzgaļi. nāk ar 1 mazo austiņu,1 austiņu,un 1 liels austiņu. piemērots huawei band b5 bluetooth saderīgu bezvadu austiņas. atkārtoti lietojami un mazgājami. garums:17mm/0.67 gadā;platums:9mm/0.35 gadā. specifikācijas: materiāls:silikona garums:17mm/0.67)

Izskatās arī
Regulējams RGB VR Galvas Siksna 8000mAh Uzlādējams par Meta Meklējumos 3 (Balta)
€132.58 €66.29

(specifikācija: izcelsmes valsts: ķīna tips: pad saderīgu zīmols: par meta saderīgs modelis: meta meklējumos 3 produkta krāsa: tīri balta, tīra melnā, baltā un melnā krāsā (nav obligāts) produkta materiāls: abs+pu siksnas+atmiņas sūklis produkta īpašības: ar akumulatoru, regulēšana, led apgaismojums, ātrā uzlāde darba spriegums: dc 5v/2a ieejas)

Izskatās arī
Elastīgas Ausu Spilventiņi Segtu Austiņu Aizstāj Ādas Ausu Polsterējumi Piederumi Dropship
€3.10 €2.20

(funkcijas: ootdty augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas, lai touch. izturīgs ādas spilventiņi ir paredzēti ilgtermiņa, kreka-bezmaksas izturību. iekļautās tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! šie iekļautās ērti pie auss, bloķējot trokšņa. mīksta un maiga, ērti valkāt, ādas draudzīgas un nav kairinošs; specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Skullcandy Drupinātājs, Hesh 3 bezvadu austiņu aizvietotāji, ļoti mīksts un ērts elastīgs iekļautās
€18.01 €9.01

(pieejamie modeļi; hesh3 ausu spilventiņi ir saderīgs ar skullcandy smalcinātājs un hesh3 bezvadu austiņu protēzes; ar protēzēm apvieno augstas kvalitātes putas ar caurspīdīgu ādas, lai radītu perfektu līdzsvaru starp komfortu un izturību.mīksto sākotnējā spilvenu, kas paredzēti, lai baudīt mūziku visas dienas garumā, ne * vai * .skaņas izolācija; austiņas spilventiņu, kas izgatavoti no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
ioio Mini Tālvadības DC 3,7 V 4.2 V 4.5 V 5V 6V 7.4 V 9V 12V Mazo Bezvadu Komutācijas Vērtība NAV COM NC 315/433
€2.46 €1.53

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty instrukcijas: īslaicīgs--nospiediet vienu pogu, ir darba /uz.atraisīt savu pirkstu uz to pašu pogu ir stop/off .viens kanāls vajag vienu pogas tālvadības pults pārslēgties,--nospiediet vienu pogu vienu reizi ir darba/uz .nospiediet to pašu pogu atkal ir stop/off .(viens kanāls vajag vienu pogas tālvadības pults latched--nospiediet vienu)

Izskatās arī
Jaunā HiFi konversijas kabeļu Lossless pārvades XLR līdz 2,5 mm/3,5 mm/4.4 mm/6,5 mm sieviešu Drudzis kabelis ar vara sudraba pārklājumu kabelis
€26.37 €18.46

(hifi konversijas kabeļu lossless pārvades xlr, lai 2.5/3.5/4.4/6.5 mm sieviešu drudzis kabelis ar vara sudraba pārklājumu kabelis)

Izskatās arī
MBP-1100 Sporta Stereo Bluetooth Austiņas Kakla Uzstādīts AUTO HD Skaņas Kvalitātes Ūdensizturīgs Trokšņu Slāpēšanas Sporta Austiņas
€32.14 €19.93

(mbp-1100 sporta stereo bluetooth austiņas kakla uzstādīts auto hd skaņas kvalitātes ūdensizturīgs trokšņu slāpēšanas sporta austiņas 1. unikālo kakla siksnas dizainu ir viegli uzskaites 2. ultra-viegls svars, visu dienu komforts 3. bagāžnieka austiņas 4. trokšņa samazināšanas & echo anulēšanu 5. bluetooth versija 4.1+edr 6. a2dp bluetooth, mūzikas atskaņotājs)

Izskatās arī
Equalizers Preamplifier Amp Aktīvs Skaļrunis, 3,5 mm 6.35 mmJack Audio Kabelis
€74.97

(funkcijas: ootdty iegremdēt sevi pasaulē izņēmuma skaņas kvalitāti ar sk01 austiņu pastiprinātāju, kas nodrošina jaudīgu, amplifikācijas un skaidrs, audio signālus. paredzēti mūzikas cienītājiem, spēlētājiem, un filmu mīļotājiem, kas vēlas skaņas efektus, šo pastiprinātāju nodrošina detalizētu skaņu pārpublicēšana bez izkropļojumiem. ideāls lietošanai, pastiprinātājs)

Izskatās arī
Austiņas 4D Bass Dual Skaļrunis HiFi Stereo 3.5 mm Sporta Austiņas ar Mikrofonu Vadu Austiņas Mini Dual jo ausu aizbāžņi Auss Karājas
€7.66

(parametrs: materiāls: pc mini dual drive skaļrunis: 8mm skaļrunis mini dual drive skaļruņa jauda: nominālā ieejas jauda: 3mw, maksimālā ieejas jauda: 5 mw pretestība: 32ω ± 15% skaļruņa jutība: 106±3db (pie 1kw 1mw) skaļruņa frekvenču diapazons: 20-20k hz mikrofona jutīgums: -42db ± 3db1khz, 3 v 0db = 1v / pa darba temperatūra: -10 grādiem pēc)

Izskatās arī
ACT550 saspraudes Izkliedētā Lavalier Atloks Mikrofons MiPro ACT Bezvadu BeltPack 4-Pin Bloķēšanas Mini Microfone Sistēma
€24.07 €17.81

(laipni lūgti mūsu uzņēmums, interneta veikals - micwl audio inc. act550 nomaiņa sākotnējā clip-on lavalier mikrofons mipro bezvadu sistēma ir saderīga ar ķermeņa pack raidītāji mipro wirelss sistēmas visas sērijas ta4f mini xlr 4pin lock savienotājs (apskatīt foto) msrp: $2899.00 pilnīgi jauns - oriģinālā iepakojumā autorizēts izplatītājs - garantijas, ko ražotājs micwl)

Izskatās arī
Oriģināls 100% Jauns 5-50gab/daudz G3VM-61G1 G3VM 61G1 SOP-4 IC Mikroshēmu (IC) chipset Oriģināls
€32.53

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
Skaļruņa Režģis Skaļrunis Skaļruņa Aizsardzībai Maska 2/3/4/5/6.5/8/10 jo Dropship
€7.39 €3.62

(produkta iespējas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes uzlabot jūsu klausīšanās sajūta iedarbību,sniegs jums vairāk ir saldi skan. virsma ir gluda un ērti pieskarties. jūsu veselības,lūdzu, nomainiet vai notīriet to ik pēc trim līdz sešiem mēnešiem. produkta specifikācija: 10 collas: rāmja iekšējais diametrs:236mm pa diagonāli)

Izskatās arī
AU-10X NE5532 Austiņu Pastiprinātāju Amp Austiņu Pastiprinātāju Valdes Iegūt 20Db RCA UN 3,5 MM Skaļuma Kontrole ES Plug
€27.75 €14.98

(au-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es au plug-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es plug jūs varat izmantot šo shēmu, ja ierīcei ir izveidots savienojums ar nelielu jaudas pastiprinātāju. piemērots audio maza signāla pastiprinājums, 10 reižu palielinājumu)

Izskatās arī
Sienas Adaptera Kontaktligzda Pc Antipirēnu Materiālu Drošības
€8.87 €7.27

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: sienas kontaktligzdas, ir funkcijas dual usb un divu līmeņu izvads ir uz korpusa. pemium pc liesmu slāpējošs materiāls nodrošina maksimālu drošību un vadītspējas ilgstošu izmantošanu. plug and play (atskaņot).nav nepieciešams adapteris.dual usb dizains ļauj jums, lai divas elektroniskās ierīces, tajā pašā laikā. iphone)

Izskatās arī
Mini Portatīvo Krāsains Gaismas Skaļrunis Bezvadu Bluetooth Stereo Bass Mazo Mūzikas Kaste Kempings TF Kartes Atskaņošanas Skaņas Kaste
€39.85 €17.93

(mini portatīvo krāsains gaismas skaļrunis bezvadu bluetooth stereo bass mazo mūzikas kaste kempings tf kartes atskaņošanas skaņas kaste produkta funkcijas 1. plastmasas korpuss + rgb led gaismas 2. iebūvēts mikrofons, ar handfree(tālrunis) funkciju 3. iebūvēts led gaismas, ar 7 gaismas režīmā (balts/rgb/mirgo ar mūziku ) 4. atbalsta tws(patiess bezvadu stereo) 5. ar)

Izskatās arī