Cena €10.58 €22.50

Pilns apraksts

Apraksts

Turētājs ir delikāts filiāles dizainu, ļoti glītu un pilns ar mākslas atmosfēru.Lielisku tekstūru, var kalpot jums uz ilgu laiku bez to viegli deformēta vai bojāti.Vieglais svars, kas piemērota galda, mājas apdare, svinības, kāzas vai citas reizes, apvienojot dažādu sajūtu, lai jūsu vietā.

Funkcijas

- Krāsa: Zelta

- Materiāls: Metāls

- Izmērs: 21.00X12.50X8.00cm/8.25X4.91X3.14in

- Viegli un ērti izmantot, tas izsmalcinātu turētājs pievienot šarmu un skaistumu jūsu mājās.

- Apgaismo jūsu telpu ar siltu, relaksējošu spīd, tas statīvu var novietot viegli un stabili ar plakanu dibenu.

- Pieņemt premium metāla materiālu, praktisko svečturis turētājs ir izturīgs un izturīgs ilgtermiņā lietojot, var celt savas mājas siltumu.

Featured filiāles dizainu, ļoti unikāls un radošs, ļauj jums ir labāk noskaņu un vizuālo baudījumu.

- Plaši lieto dekorēšana dzīvojamā istaba, gultas, kamīna, galda, grāmatu plaukts, studiju, bārs un dažādi puses.

1 x turētājs

Specifikācijas

  • Feature8: galda rotājumu
  • Feature10: Rakstāmgalda Ornaments
  • Feature9: kāzu sveču bāze
  • feature3: metāla svece īpašnieks
  • feature11: svece īpašnieks galda
  • Feature6: moderns svečturis turētāji
  • feature5: svece īpašnieks par istabu
  • feature1: metāla svečturis turētājs
  • Izmantošana: Mājas Apdare
  • Feature7: metāla svečturis
  • feature2: konusveida sveču statīvs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • feature4: Svečturis Turētāji

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

krāsu glezniecību, dizainu, dārza porcelāna emaljas, keramikas, metāla, puķu vāzes
€135.81

(mūsu galvenās priekšrocības produkta informācija produkta informācija iezīme apraksts materiāls nav toksisks c arbon tērauda loksnes ar emalju pulveris krūze dia. 5cm, 6cm, 7cm, 8cm, 9cm, 10cm, 11cm, 12cm, utt. tumbler 310ml dia.9.5x8.5cm , 500ml dia. 9.5 x 13.5 cm un tml. bļoda dia.12x7cm, dia.14x6.5cm, dia.16x7.2cm, dia.17x7.3cm,)

Izskatās arī
Abstraktās Krāsu Audekla Sienas Māksla, Mājas Apdare, Ziemeļvalstīm, Ainavu Plakātu, Dzīvojamā Istaba un Guļamistaba Dekori
€10.94

(piezīme : šī glezna ir iespiests nav handpainted !!! mums ir 2 iespējas, lai šī glezna-- ar rāmjiem vai bez karkasa .lūdzu izvēlēties vienu iespēju, kad jūs nopirkt. ar rāmjiem ir glezna ir izstieptas uz koka rāmja, gatava pakārt! nav ierāmēts-tas nozīmē, audekls tikai.produktu glabāt 3-5cm ar baltām malām, lai atvieglotu lietotāja montāža materiāls: audekls izmērs: precīzi)

Izskatās arī
5 Gabali Sienas Mākslas Audekla Glezna Jūras Sirds, Rifu, Salu Ainavu Plakātu Mūsdienu Mājas Apdare Moduļu Dzīvojamā Istaba Bildes
€33.66 €18.51

(produkta informācija 1,mūsu audekls ir acid free, arhīva kvalitātes audekla. 2,mēs izmantojam premium lateksa ūdens bāzes tintes, kas ir pārāka šķīdinātāju tintes. 3,ierāmētas gleznas - tie ir roku izstiepj ar mūsu ekspertiem un ietin pār augstas kvalitātes spf koka karkasu pabeigt ar paceļamu uzstādītas aparatūras.tie ir gatavs pakārt! 4,audekls izdrukas - tās ir)

Izskatās arī
Nav spiediena sildītāja tvertne instant verdoša ūdens tvertni karstā ūdens boileris
€260.95

(#detail_decorate_root .magic-0{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-2{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:417px}#detail_decorate_root .magic-3{platums:446px}#detail_decorate_root .magic-5{margin-top:0;margin-left:0;platums:530px;augstums:530px}#detail_decorate_root .magic-8{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:49.196787148594375 px}#detail_decorate_root .magic-9{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
1PC Jaunu Keramikas Svece Īpašnieks Vasks Izkūst Eļļas Degļu Difuzoru Smaržas Renes Aromterapijas Krāsns Svečturis Mājas Apdare
€0.81 €0.51

(keramikas materiāls, maza un smalka, ir rīks, turot sveces, torņa vīraks, siltuma izturīgs un izturīgs. eļļas degļu ir liels degšanas jūsu mīļākās smaržas, vienlaikus nodrošinot dekoratīvu akcentu jebkurā telpā. ir nepieciešams strādāt ar eļļas degļi, šī svece īpašnieks var glabāt jūs no plaucēšana. lielisks partneris ēteriskās eļļas degļi. var izmantot kā)

Izskatās arī
Grupa Uzskatīja, Peles Dekoru Glītu Roku Darbs Halloween Jutos Peli Rotājumu Super Mīksts Darbvirsmas Lelle Apdare Jutos Peli Apdare
€6.00 €4.32

(grupa uzskatīja, peles dekoru glītu roku darbs halloween jutos peli rotājumu super mīksts darbvirsmas lelle apdare jutos peli apdare apraksts: burvīga jutos peli apdare ar ziemassvētku vainags un santa hat. izgatavots no augstas kvalitātes filca materiāla izturību. košas krāsas un sarežģīts detaļas padara to standout gabals. rada siltu un aicinot laikā brīvdienu sezonu. viegls)

Izskatās arī
8.4" Reti Vecs Tibetiešu Vara Zeltīti Baltā Tara Garu Līdzjūtību Dievietes Statuja
€175.01 €105.00

(materiāls: vara apzeltīts izcelsmes valsts : tibeta stils : tāpat kā fotogrāfijas, kas rāda izmērs : augstas 8.4 ilgi 6 platums (collas) conditionperfect stāvoklī.ideāls, bez skrāpējumiem, trūkumus vai remontu. svars 1.6 kg----iekļauts svaru, iepakojuma materiāli.)

Izskatās arī
ToddMomy Varavīksnes Vienradzis Cūciņa Banka Meitenes Sveķu Unicorn Cūciņa Banka Rotaļlietu, Mazulis Naudu Bankas Monētas Banku Unicorn Dāvanas
€22.44 €11.67

(apraksts piemērots bērniem un pusaudžiem, kuriem ir ieradums, kā ietaupīt naudu, šī cūciņa banka ir viegli un ērti lietot.nodrošina pietiekami daudz jaudas, lai pielāgotos jūsu ikdienas ietaupījumu, piemēram, monētas, mainīt, rēķinus, utt.tas ir noderīgi, lai palīdzētu jūsu bērniem attīstīt labas ietaupīt naudu ieradums, kas ir izdevīgi savu nākotni. funkcijas -materiāls: sintētiskie)

Izskatās arī
Japāņu Torii Vārti, Akvāriji Miniatūras Rotājumu Tilta Ainavas Rotājumu Dekori
€7.61 €3.81

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šī statuja ir ļoti mierīga un glīts,lielas mājas un āra dekoru izmantošanu. šis akmens skulptūru ātri kļūs dekorācijas jūsu akvārijos vai tvertnes dekori. ar naudas sodu workmanships, kas uzlabo estētisko vērtību, zivju akvāriji. nodrošina skaistu apdare, lai jūsu akvārijos, un sniedz lielisku spēlēt vietā. liels)

Izskatās arī
9.5 MM Dabas Zils Topāzs Aproce Sievieti Vīrieši Reiki Dziedināšanas Patiesu Stiept Aproces Modes Rotaslietas Dāvanu
€193.51 €164.48

(attēls ir tikai jūsu zināšanai, jūs saņemsiet līdzīgu kristāla jo dabiskā akmens.visi prece tiks nosūtīta,izlases, mēs apsolām, ka mēs sniegs jums labāko produktu, ja jūs pasūtīt no mūsu veikala.ceru, ka jums būs lieliska iepirkšanās pieredzi, mēs varam pielāgot lielākā daļa no mūsu produktiem,ja jums ir liela rīkojuma vai jebkuras citas izmeklēšanas, lūdzu, sazinieties ar mums par)

Izskatās arī
Tumši Psychedelic Tauriņš Tarot Gobelēns Sienas Karājas Istabas Sienas Gobelēns Auduma Hipiju Apdare
€10.21 €6.12

(laipni lūgti manā veikalā! sadzīves vairumtirdzniecības un globālā pārdot rūpnīcas cenu un bezmaksas piegādi, katru nedēļu jaunas ielidošanas augšupielādēt izbaudiet jūs iepirkšanās laiks.motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes šis produkts nāk dažādos izmēros, lūdzu, izvēlēties izmēru, jums ir nepieciešams, universāls un stilīgs dekoru jebkurā telpā vai)

Izskatās arī
Mineraali Dabas Labradorīts Keychain Dārgakmens Amulets, Enerģijas Kristāls Dziedināšanas Mēnessakmens Kulons Reiki Rotājumu Garīgo Rotaslietas
€7.09 €4.26

(izlases formas 1pc flash dabas labradorīts dārgakmens keychain enerģijas kristāls dziedināšanas zilā labradorita mēnessakmens kulons rotājumu garīgo amuletu zīlēšana lietas produkts meditācija rotaslietas izmēra un krāsu atšķirība 1. dažādu akmeņu svars ir tieši tāds pats. 2. svara un izmēru mēra manuāli, un tur var būt 1~3cm ( mm ) kļūdas.lūdzu, izpratni. 3. tāpēc,)

Izskatās arī
1/2/3PCS Sabiezējums Aizsardzības Pad pašlīmējošais Silikona Izslēgt Uzlīmes Doorknob Durvju Spārnos Izcelsmes Produktu Vairumtirdzniecība Durvis
€3.79 €1.89

(1/2/3pcs sabiezējums aizsardzības pad pašlīmējošais silikona izslēgt uzlīmes doorknob durvju spārnos izcelsmes produktu vairumtirdzniecība durvis apraksts: produkta tips: vienkāršs anti-sadursmes pad materiāls: videi draudzīga silikona svars: apmēram 20g apaļā mazs izmērs: 5cm diametrā apaļā lielu izmērs: 8cm diametrā laukuma izmērs: 4,5 cm diametrā biezums:)

Izskatās arī
Vara Tiger Statuetes Kolekcionējamus Elegants Mini Iekštelpu Biroja Dzīvojamā Istaba
€15.38 €8.15

(apraksts: 【materiāls] aicina dzīvnieku tiger statuetes ir izgatavots no vara materiāla, kas ir izturīgs un izturīgs. 【iezīme] aicina tiger skulptūru daļas, tas ir lielisks kuģis, ar faktūru, augsta kvalitāte, tas ir vērtīgs statuja. 【unikāla dizaina] aicina vara ir unikāls stilā ar dizaina piesaistītu ikviena acis un pievienot garšu, atklāt cilvēka personību. 【dāvanu])

Izskatās arī
MUMS 1916 PSD Pastaigas Liberty Pusē Dolāra Sudraba Pārklājumu Kopēt Monētas
€2.38 €1.36

(labdien!!laipni lūgti mūsu veikalā!!! kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu draugi. es tikai pārdot kopiju(kopija) monētas, lūdzu, nav nopirkt tos kā oriģinālu monētu. es varu pārdot šos kopēt monētas, tikai vēlos, lai padarītu jūsu kolekcijas, vairāk ideāls. mēs esam ražotājs, kas specializējas pētniecības, attīstības un ražošanas monētas,)

Izskatās arī
Karavīrs Bruņu Transportlīdzeklis Metāla Plāksne, Plakāts Pub Sienas Izveidot Virtuves Pielāgot Kino Skārda Parakstīt Plakātu
€18.85 €9.05

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
12Pcs Dušas Gredzeni, Eco-Friendly Dušas Aizkaru Gredzeni Mazāk Berzes Ovāla Dušas Aizkaru Gredzeni Kompakts Mājsaimniecības Piederumi
€2.76 €1.43

(svarīga informācija materiāls:kaltas dzelzs iepakojuma lielums: l: 6.8 cm/2.68 , w: 3.5 cm/1.38 (apm.) apskats: slīdēt viegli un raiti, ar šo ovālas vannas istaba āķis samazina berzi un padara dušas aizkars gredzenu, lai slaids, bez piepūles virs dušas aizkaru stieņa. šī dušas āķis ir cieši slēgts un stingri savienojumu un ir pietiekami daudz spriedzes, lai atvērtu)

Izskatās arī