Cena €2 363.98 €2 569.54

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Augstums: Zemāk 900MM
  • Koka materiāls: tīkkoks
  • Papildu funkcijas: Uzglabāšana
  • Venner materiāls: Koka
  • Raksts: Māksla
  • Materiāls: Koka
  • Durvju skaits: 3 durvis 4 durvis
  • Stils: Nordic style
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Skaits Atvilktnēm: 0
  • Mēbeles Struktūra: Rāmja struktūra
  • Pielāgot, vai ne: No

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Reāli Piemiņas Dāvanas Desktop Mini Gudrs Izturīgs Piemājas Dzīvojamā Istaba Ar Tauriņu Iekštelpu Āra Biroja Sveķu Kaķis Statuetes
€16.59 €13.44

(apraksts : 【skaisti un sentimentāls] aicina šo kaķi piemiņas statuetes ir skaista un sentimentāls veids, kā atcerēties un godināt mīļotais kaķis biedrs, kas ir pagājis. 【sveķu materiāls] aicina izgatavoti no kvalitātes sveķu, tas statuetes ir izturīga un ilgi kalpo, ļaujot, lai to varētu parādīt gan telpās, gan ārā dārzā vai pagalmā. 【unikāla dizaina] aicina maz kaķis sēdēja)

Izskatās arī
liels reālajā dzīvē vārna modelis putas&kažoku melnā vārna Rokdarbu Rotas, Dārza Mājas Apdare dāvanu par 50cm xf2784
€84.23 €42.96

(apraksts: tā izmērs ir aptuveni 50cm. mums ir daudz simulācijas putnu modeļus, ja vēlaties, jūs varat sazināties ar mums, paldies. paldies, ka apmeklējāt mūsu veikalu, laipni lūdzam jūs nākt atkal nākamreiz. 1. ja jums vietu pasūtījumu, mēs organizēt shippment, cik drīz vien iespējams, lūdzu, palīdzēt, esiet pacietīgi jāgaida, lai jūs objektus.ja jums ir kādi jautājumi,)

Izskatās arī
8.4" Reti Vecs Tibetiešu Vara Zeltīti Baltā Tara Garu Līdzjūtību Dievietes Statuja
€175.01 €105.00

(materiāls: vara apzeltīts izcelsmes valsts : tibeta stils : tāpat kā fotogrāfijas, kas rāda izmērs : augstas 8.4 ilgi 6 platums (collas) conditionperfect stāvoklī.ideāls, bez skrāpējumiem, trūkumus vai remontu. svars 1.6 kg----iekļauts svaru, iepakojuma materiāli.)

Izskatās arī
Dabas Botāniskais Lapas, Plakāti Karkasa Vintage Gudrais Zaļa Audekla Glezna Print Attēlus, Ziemeļvalstu Dzīvojamās Istabas Sienas Art Sienas Dekori
€44.31 €24.37

(1. visi produkti ir gatavās kanvas gleznu, kas nav nepieciešams uzstādīt pēc preču saņemšanas. 2. visi vienumi ietver kadru un sienas kniedes. 3. visas gleznas ir mašīna-drukātā, ne roku apgleznoti. 4. customized izmērs ir pieejams, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma veikšanas. 5. krāsu displejs var nedaudz atšķirties atkarībā no monitora vai tālruni. 6. izņemot)

Izskatās arī
Tumši Psychedelic Tauriņš Tarot Gobelēns Sienas Karājas Istabas Sienas Gobelēns Auduma Hipiju Apdare
€10.21 €6.12

(laipni lūgti manā veikalā! sadzīves vairumtirdzniecības un globālā pārdot rūpnīcas cenu un bezmaksas piegādi, katru nedēļu jaunas ielidošanas augšupielādēt izbaudiet jūs iepirkšanās laiks.motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes šis produkts nāk dažādos izmēros, lūdzu, izvēlēties izmēru, jums ir nepieciešams, universāls un stilīgs dekoru jebkurā telpā vai)

Izskatās arī
5.3 CM Dabas rozā Kvarca Apvalks Griešanai Amatniecības Dziedinošo Enerģiju Stopne Cirsts Kvarca Statuetes, Ornamentu, Mājas Dekoru, Dāvanu 1gb
€25.62 €23.05

(mēs varam customed to ar jebkuru izmēru un materiālu, ja jums ir liels rīkojuma vai jebkuras citas izmeklēšanas, lūdzu, sazinieties ar mums attēlu, ir tikai jūsu zināšanai, jūs saņemsiet līdzīgu kristāla jo dabiskā akmens.visi prece tiks nosūtīta,izlases, mēs apsolām, ka mēs sniegs jums labāko produktu, ja jūs pasūtīt no mūsu veikala.ceru, ka jums būs lieliska iepirkšanās pieredzi, par produktu)

Izskatās arī
Vintage Zobenzivs Skulptūra, Roku Apgleznoti Sveķu Okeāna Ātri Zivis Statuja, Mājas, Jūras Ekosistēma Dekori Office Reisu Rotājumu Kuģiem
€109.39 €82.04

(1. apraksts: vintage zobenzivs skulptūra, roku apgleznoti sveķu dziļūdens ātri zivis statuja, mājas, jūras ekosistēma dekori office reisu rotājumu suvenīru kuģi. 2. materiāli: vides aizsardzības sveķiem. 3. krāsa: multicolour. 4. izmērs(cm): aptuveni 43(garums)*10(platums)*20(augstums)-augsta.par 39.5(garums)*9(platums)*20(augstums)-īss. 5. iepakojumā: polyfoam, sūklis, kartona)

Izskatās arī
1/2/3PCS Sabiezējums Aizsardzības Pad pašlīmējošais Silikona Izslēgt Uzlīmes Doorknob Durvju Spārnos Izcelsmes Produktu Vairumtirdzniecība Durvis
€3.79 €1.89

(1/2/3pcs sabiezējums aizsardzības pad pašlīmējošais silikona izslēgt uzlīmes doorknob durvju spārnos izcelsmes produktu vairumtirdzniecība durvis apraksts: produkta tips: vienkāršs anti-sadursmes pad materiāls: videi draudzīga silikona svars: apmēram 20g apaļā mazs izmērs: 5cm diametrā apaļā lielu izmērs: 8cm diametrā laukuma izmērs: 4,5 cm diametrā biezums:)

Izskatās arī
Britu Impērijas Visvairāk Lielisks, Lai Medaļu OBE MBE CBE Bruņinieks Dame lielkrusta Militārais Komandieris, Virsnieks Loceklis Badge Vākšana
€44.79 €38.07

(stils: bruņinieku ordenis cbe izmērs: 4.8*6.2 cm mbe izmērs: 6.2*8.4 cm materiāls: varš process: galvanizācijas/bez apšuvuma, imitācija emaljas krāsošana, roku novecošanās a knighthood valsts ordeņa par nopelniem britu sistēmu balvas un balvas, kas izveidota ar karaļa džordža v gada 4. jūnijs 1917. ir ierobežots skaits ordeņa impērijas visos līmeņos, un lielā krusta)

Izskatās arī
Elk Gobelēns Rudens Meža Savvaļas Dzīvnieki, Brieži Skaisto Dabas Ainavu Fona Sienas Karājas Aizkaru Hipiju Guļamistaba Segu
€26.24 €12.07

(gobelēns ziņas: materiāls: poliesters to var izmantot kā pludmales paklājiņš, jogas paklājiņš, galdauts, gobelēns, vai sienas karājas. izsmalcinātu dizainu, tīra un videi draudzīga, bez smaržas, var būt roku mazgā, mašīnu mazgā, un nekad izbalināt forma: taisnstūra izmērs:(widthxheight) w100xh150cm ,w150xh130cm, w150xh150cm , w150xh180cm ,w150xh200cm ,w180xh180cm)

Izskatās arī
Japāņu Stila Pagalmu Apdare Sveķu Saules Lampas Laternas Pils Zen Ainavas Apgaismojums Dārza Mājas Apdare
€52.05 €37.99

(1. mierīgu statuja :izveidot tranquilharmony un ar jūsu mājas dārzs pavasara apdares un ievieto šo solarpagoda gaismas ainavu jūsu āra bloki.šī laterna pagoda statuja būs radīt burvju zen oāze jūsu āra austrumu dārzs. 2. ideāls izmērs: padarot to perfektu mājas vai meditācija, dārza dekorēšana! 3. augstas kvalitātes statuja:made ar sintētisko sveķu būvniecība, krāsots krāsa ir ar rūsu, laika apstākļiem)

Izskatās arī
cool R-Rossi 46 Plakātu Izdrukas Sienas, Attēlus, viesistaba, Mājas Apdare
€24.11 €16.88

(apraksts ★ materiāls: audekls ★rāmis nav iekļauti★ attēls ir bez papildu balta/melna robežām. pielāgotus: apstiprināts pielāgotu attēlu un lielumu, ir laipni lūgti. pircējs bieži uzdotie jautājumi: ----------------------------------------------------------------------------------- 1. cik ilgi būs kuģis pēc pasūtījuma? a: sveiki, normālos apstākļos,)

Izskatās arī