Cena €3.66 €9.15

Pilns apraksts

Apraksts:

Šajā ūdens piliens formas Palmu Akmens ir ideāls on-the-go!Ar savu spīdīgs, skaists dizains un unikālās iezīmes, katrs akmens ir ideāls, lai jūsu kabatā vai mugursomā.Parādīt jūsu draugiem un ģimeni, cik unikāls tu ar šo pilnīgi izmēra Palmu Akmens!

Specifikācija:

Materiāls: dabīgā labradorīts

Modeļi: dabas un unikālu akmens tekstūru

Izmērs: garums ir aptuveni 3-4cm/1.18-1.57 gadā

Iepakojuma Saraksts:

1 x Mēness Akmens

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas parādīja bildes.

2. Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Gluda Akmens: Mūsu Varavīksnes Mēnessakmens, ar tā ūdens piliens forma un gluda, pulēta virsma, lepojas ar mesmerizing spēle krāsa, kas izstaro mistisku un garīgajām vibrācijām.Lapu faktūra ļauj mierinājums, un individuālu pieskārienu, vairo jūsu iekšējo mieru un labklājību.

2.Starojuma avota Pārdomas: Pieredze šarmu dabas mirdzums ar Varavīksnes Mēnessakmens.Tā valdzinošs krāsas uzņemties skaistu dzirksti kā, ņemot vērā izmaiņas, kas rada lielisku un mirdzošu izrādi, kas ir pārliecināts, lai piesaistītu komplimentus.

3.Dabas Skaistums: Katrā Varavīksnes Mēnessakmens ir unikāla, ar smalkas atšķirības lielumu, krāsu un formu, kas atspoguļo roku cirsts meistarība un dabiskas izcelsmes akmens.

4.Jauka Dāvana: Parādīt savu mīlestību un rūpību, ar šo apdullināšanu akmens.Šo reto un skaisto gem ir liels vākšanu vai iespaidīgām jūsu draugiem un ģimeni ar tās mistiskās īpašības.

5.Ērta Crafting Biedrs: Ar ideāla izmēra, lai ietilptu jūsu rokas, šie Varavīksnes Moonstones ļauj jums personalizēt savu izskatu ceļojuma laikā.Ideāls DIY rotaslietas, šie universāls akmeņi ir must-have preces, lai saglabātu jūsu mugursomā vai somā.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Reiki Stick Black Obsidian 7" Masāža Pulēta Metafizisks Dziedināšanas Nūjiņu
€43.65

(vārds reiki stick black obsidian 7 masāža pulēta metafizisks dziedināšanas nūjiņu materiāls crystal svars aptuveni 400g garums 180mm platums 40mm augstums /mm maksājuma * maksājumu ir jāiesniedz 7 dienu laikā pēc izsoles.lūdzu pārliecinieties, ka kuģis adrese jūsu darījuma konts ir pareizs. kuģniecības un pārkraušanas *)

Izskatās arī
Es Teicu Saulrietu Par Jums BKPP PLAKĀTU Sienas, Attēlus Dzīvojamā Istaba Ietilpst Dekoru Mazo
€3.93

(apraksts 1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale . 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja , audekla tikai . 3.glezna ir ne handpainted , tas ir drukāts ar mašīnu . 4.1 inch=2.54 cm 5. mēs acceptcustom izmēri un bildes, ja jūs vēlaties, pls sazinieties ar mums. 6.lūdzu, pārliecinieties,)

Izskatās arī
Seksīgas Meitenes Kailo Modeļu Uncensored Fotomāksla Sienas Dekoru, Plakāti, Kanvas Gleznas, Mājas Istaba Rotājumi
€19.67 €9.44

(materiāls 100% matte canvas kvalitātes standarti aaa+ hith kvalitāti izmērs 1inches=2.54 cm 20x30cm-----(8x12inch) 30x45cm-----(12x17inch) 40x60cm-----(16x24inch) 50x75cm-----(20x30inch) 60x90cm-----(24x36inch) 70x105cm-----(28x42inch) 80x120cm-----(32x48inch) piegāde kuģniecības ceļu izvēlēties, kā tālāk)

Izskatās arī
Sienas Mākslas Liktenis Nakts Tohsaka Rin Mājas Apdare Altria Pendragon Audekls Drukāt Krāsošana Emiya Shirou Plakātu, Dzīvojamā Istaba Bildes
€10.72 €5.36

(modname=ckedito lūdzu, ņemiet vērā, 1. mēs atbalstām kritums shiping un vairumtirdzniecības,kuģu no visas pasaules. 2. mēs pieņemam customed fotogrāfijas un dažāda lieluma, ja jums ir nepieciešams, pls sazinieties ar mums. 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4. lai aviod rāmis bojāts ilgi kuģniecības veids,audekls tikai,bez rāmja. 5. sakarā)

Izskatās arī
A5 Foto Albumu 6 Lapas, Portrait (Portrets) 5 Albumu De Foto Kartes, Izvēlne Cenu Tag Plakātu Etiķetes Rāmis Displeja Izvēlnē Albumu Kalendārs Galda Stends
€9.52 €8.95

([xlmodel]-[custom]-[44318] a5 foto albumu 6 lapas, portrait (portrets) 5 albumu de foto kartes, izvēlne cenu tag plakātu etiķetes rāmis displeja izvēlnē albumu kalendārs galda stends 1. cena un frakts ir diezgan atšķirīga bāzi par dažādiem daudzumu, piegādes veidu.laipni lūdzam, sazināties ar mums sarunu turpināšanai. 2. mēs pieņemam piegāde pa gaisa vai jūras bāzi par lielu daudzumu.daudzums)

Izskatās arī
Lieldienu Banner Pavasarī Lieldienu Tēmu Puse Banner Lieldienu Pagalmā Zīme Lieldienu Aktivitātes Plakātu, Decoration, Banner Fona
€9.27 €6.02

(attēloti bagātu un spilgtu krāsu, tas banneris ir viegli tīrīt un pievieno siltu un svētku atmosfēru, lai jūsu ģimenes lieldienu puses.4 stūriem banner, tiek izstrādāti metāla caurumi, lai viegli apturēšanu, un tas padara lielisku lieldienu svētku dāvana ģimenei, draugiem un kolēģiem. specifikācija: produkta nosaukums: priecīgas lieldienas banner materiāls: poliesters krāsa:)

Izskatās arī
Mana Māja Mans Kaķis Mani Noteikumi Vintage Plakātu Ziemeļvalstu Mūsdienu Mājas Dzīvojamā Istaba Dekori Sienas Mākslas Izdrukas, Attēlu Kaķu Mīļotājiem Dāvanu
€448.37 €260.05

(ņemiet vērā,: 1.šo preci ir spray gleznas audekls izdrukas.tas drukāts uz audekla, kas nav ar roku apgleznoti. 2. plakātu nāks withwhite robežas, aptuveni 0,5 cm.ja jums nepieciešama papildu baltu apmali, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 3.mēs varam darīt individuāla izmēra attēlus un dropshopping ,ja jums nepieciešams cits attēli un izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, un mēs pielāgot)

Izskatās arī
Fryzem Izdegšanas Plakātu Drukas Apdares Dekoru Attēlu Vintage Istabas Mākslas Smieklīgi Krāsošana Sienas Mūsdienu Mājas Sienas Bez Rāmja
€11.06 €3.54

(1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja. 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5.paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
cool R-Rossi 46 Plakātu Izdrukas Sienas, Attēlus, viesistaba, Mājas Apdare
€24.11 €16.88

(apraksts ★ materiāls: audekls ★rāmis nav iekļauti★ attēls ir bez papildu balta/melna robežām. pielāgotus: apstiprināts pielāgotu attēlu un lielumu, ir laipni lūgti. pircējs bieži uzdotie jautājumi: ----------------------------------------------------------------------------------- 1. cik ilgi būs kuģis pēc pasūtījuma? a: sveiki, normālos apstākļos,)

Izskatās arī
Laikmetīgās Mākslas spāņu Flamenko Dejotāji Audekls Mākslas darbu Sieviete Baltā Kleita Roku darbs Mūsdienu Attēls Glezniecības Mājas Birojam Dekors
€142.21 €92.43

(eļļas glezna apraksts: 1. tas ir reāls eļļas glezna, 100% roku darbs, nevis plakāts, vai izdrukāt ar mašīnu. 2. nē karkasa iekļauti .audekls tikai, rolled up sūtījumu. 3. lieliskas kvalitātes, apgleznoti ar profesionāliem māksliniekiem. 4. 1 inch = 2.54 cm 5. apstrādes laiks: 7-15 dienas, lai pabeigtu pēc tam, kad maksājumu. 6. pielāgotu attēlu, pielāgotu izmēru)

Izskatās arī
Jauns Kauss Aizkari Iesūkšanas Biroja Loga Saulessargs Blackout Saules ēnojums, Guļamistaba Rullo Aizkaru Auto Virtuves Universālās Žalūzijas
€31.17 €14.03

(logu automašīnu saulessargs saules ēnojumu kausa virtuves jaunu birojs guļamistaba aptumšošana žalūzijas rullo universālā iesūkšanas aizkaru aizkari apraksts augstas kvalitātes:blackout ir izgatavots no pvc auduma,stabilu un ilgu darbmūžu.atpakaļ uz skaida pārklājums ir anti-saule un samazināt siltuma.viegli tīrīt aizsargāt:tas var bloķēt kaitīgo uv stariem un samazina siltumu un)

Izskatās arī
Sintētisko Sveķu Vienkārši Radoši Jogas Sporta Meitene Rada Statuetes Dzīvojamās Istabas Galda Dekorēšana Abstrakts Attēls Sveķu Amatniecības
€20.58 €12.35

(mūsu priekšrocības produktu apraksts produkta nosaukums sintētisko sveķu vienkārši radoši jogas sporta meitene rada statuetes dzīvojamās istabas galda dekorēšana abstrakts attēls sveķu amatniecības standarta izmēri nomon sienas pulkstenis:diametrs 65cm、diametrs 80cm、diametrs 90cm、diametrs 100cm、diametrs 110cm、diametrs 120cm、diametrs 130cm、 krāsu attēlu parādīts materiālu, riekstkoks, misiņa)

Izskatās arī
Bellybutton, Pils, masīvkoka Cauterization Lodziņu, Dūmu Filtrs, Bērnu Nabas, Sadzīves Krūšu, Vidukļa, Vēdera, Muguras
€32.04 €31.72

(par mums 1,mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais vairumtirdzniecības tirgus.jebkurš produkts, kas jums nepieciešams, var nosūtīt uz mani ar produkta attēli vai modeļiem.es došu jums zemāko citāts cik drīz vien iespējams, un pēc tam likt produkta uz veikalu, lai iegādātos. 2,visiem produktiem, ko pārdod veikalā ir patiesa, lūdzu, atpūtas droši pirkt!ja)

Izskatās arī
Izskatās arī
Arthyx,Paletes Nazi Anotācija Koku Ainavas Eļļas Glezna Uz Audekla,Roku Darbs Sienas Māksla,Attēlu Dzīvo Guļamistabā,Mājas Apdare
€166.18 €136.27

(piezīme : par bezmaksas piegāde ,tas nav iekļauti muitas nodoklis tāpēc, ka dažādās valstīs ir dažādas nodokļu,mēs nevaram kontrolēt muitas,tā, ja nepieciešams, muitas nodoklis,nodoklis ir nepieciešams, maksājumu saņēmējs. cienījamie klienti, laipni lūgti manā veikalā !! ļoti priecājamies, ka jūs izvēlējāties mūsu produktiem, un uz veikalu. es ceru, ka jums)

Izskatās arī
Koku, Zālāju Sienas Pulkstenis Lielas, Modernas Virtuves Ēdināšanas Kārtu, Sienas Pulksteņi, Guļamistabas Klusums Karājas Skatīties
€45.20 €27.12

(produkta parametri produktu kategorijas: sienas pulkstenis materiāls: pvc loksnes biezums: 5mm pārvietošanās veids: slaucīšanas kustība barošanas veids: akumulators produkta svars: 0.3 kg(ar komplektā) produkta izmērs: 25* 25 cm(9.8 x9.8 ) / 30* 30 cm(12 x12 ) / 35* 35 cm(14 x14 ) darbības joma: dzīvojamā istaba, kabinets, ēdamistaba, guļamistaba motīvs: 1.)

Izskatās arī
Bohemia Pampu Zāle Islāma Sienas Mākslas Audekls Mīlestība Salam Sabr Kaligrāfijas Izdrukāt Plakātu, Gleznu Guļamistabā, Mājas Iekštelpu Dekori Attēlu
€24.56 €12.77

(raksts ir drukāts uz audekla, kas ir viena veida labāko materiālu, plakātu,tā ir bieza,storng,ūdensizturīgs,plakātu ir spilgtu krāsu un neizbalē.tas ir ideāls mājas dekoru,bērnu guļamistaba dekorēšana,dzīves telpu dekorēšana,dāvanas. - plakātu nāks bez robežām,ja jums ir nepieciešams,lūdzu, apstipriniet, mums pirms jūs kārtībā.piezīme: tas ir plakāts, tikai,koka rāmis nav iekļauti; visi)

Izskatās arī