Cena €11.42 €14.28

Pilns apraksts

Cenu lapā ir viens metrs, un tas nav sagriezti pēc noklusējuma.Vienību skaits, kas iegādātas, ir tāds pats kā vairākus metrus nosūtīts.Ja jums ir nepieciešams, lai samazinātu vai blistera iepakojums, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu.

Uzstādīšanas soļi: 1. Pasākumu logs, stikla izmēru; 2. Tīriet stikla virsmas rūpīgi, īpaši stūros; 3. Noplēst aizsargplēvi; 4. Spray daudz ūdens uz loga virsmas, un filmas; 5. Rakeļa prom gaisa burbuļi un ūdens; 6. Apdares lieko filmu ar asu skuvekli vai nazi

PAR KRĀSU NOVIRZES

Sakarā ar dažādām Uzstādījumi displeja krāsu jūs redzat, ir nedaudz atšķiras no reālā lieta, kas ir normāla parādība.Mēs esam izmēģinājuši visu iespējamo, lai izlabotu, krāsa produkts ir pakļauts faktisko objektu, lūdzu, prātā, uzmanīgi.

PAR KLIENTU APKALPOŠANU

Ja jūs nevarat atbildēt laiku, tas var būt pārāk daudz konsultāciju vai sistēmas kļūmes tajā laikā, lūdzu pacietīgi gaidīt, paldies.

Specifikācijas

  • Vienu Kvadrātveida Izmērs: 30x100cmx1pc/11.81x39.37inx1pc 45x100cmx1pc/17.72x39.37inx1pc
  • Piezīme: Pirms uzstādīšanas, lūdzu, pārliecinieties, ka interfeiss ir gluda, tīra un bez putekļiem, tā kā, lai izvairītos no ietekmes uz galīgo spēku.
  • Produkta Svars(G): 75g/110g
  • Iezīme: Statiskā Piekļauties
  • Paketē iekļauts: 1pc x statiskā filmu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: yunmim filmu
  • Virsmas Apstrāde: Krāso
  • Funkcijas: Statiskā Piekļauties, viegla uzklāšana, Ne Līmi, nē atlikums, var izmantot atkārtoti. Anti UV materiāls, efektīva siltumizolācija un sauļošanās, aizsargāt privāto telpu.
  • Raksts: Bruģakmens
  • Veids: Stikla Filmas
  • Modeļa Numurs: SE066
  • Materiāls: PVC, anti UV statiskā filmu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2GAB Figūriņas Čuguna Mākslas Velosipēdu Dekoratīvā Klasisks Velosipēds Skulptūru Velosipēdu Māksla, Ornamenti
€17.83 €15.88

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! šis velosipēds skulptūra ir ideāls mājas dekoru piederumu akcentu jebkurā stūrī, entryway vai galda jūsu dzīvojamā istaba, guļamistaba, un birojs. to var novietot birojs, dzīvojamā istaba, kabinets, adrese vai kompānijas māksliniecisko atmosfēru, vidi.ļaujiet cilvēkiem, saglabāt labu garastāvokli. simulācijas)

Izskatās arī
Ziemeļvalstu Trušu Rotaslietas Uzglabāšanas Plate Mājas Vannas Istaba Gredzens, Kaklarota, Auskari Atslēgu Glabāšanai Keramikas Plāksnes Rotājumi Dzimšanas Dienas Dāvanas
€21.47 €13.95

(mēs atbalstām dropshipping, sazinieties ar mums, un mēs nodrošināsim saviem labākajiem pakalpojumu. ja jums ir vairumtirdzniecības, mēs dos jums atlaides produkta parametri: materiāls: keramika izmērs: kā parādīts attēlā zemāk produkti ietver: 1gb ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar klientu atbalsta dienestu. ja jums ir nepieciešams liels)

Izskatās arī
Vintage Zobenzivs Skulptūra, Roku Apgleznoti Sveķu Okeāna Ātri Zivis Statuja, Mājas, Jūras Ekosistēma Dekori Office Reisu Rotājumu Kuģiem
€109.39 €82.04

(1. apraksts: vintage zobenzivs skulptūra, roku apgleznoti sveķu dziļūdens ātri zivis statuja, mājas, jūras ekosistēma dekori office reisu rotājumu suvenīru kuģi. 2. materiāli: vides aizsardzības sveķiem. 3. krāsa: multicolour. 4. izmērs(cm): aptuveni 43(garums)*10(platums)*20(augstums)-augsta.par 39.5(garums)*9(platums)*20(augstums)-īss. 5. iepakojumā: polyfoam, sūklis, kartona)

Izskatās arī
5 Panelis Violeta Lavandas Ziedu Abstraktā Audekls Plakāti Sienas, Mākslas Attēlus, Gleznas, Piederumi Mājas Dekoru Dzīves Telpu Dekorēšana
€59.05 €30.11

(produkta apraksts: 1. kvalitāte: augstas kvalitātes aaa+++ 2. iezīmes: izgatavots no auduma materiāla,izturīgs izmantošanu un vides aizsardzību. 3. rāmis: nē,bez rāmīša 4. attiecas uz: mājas,viesnīca,birojs,kafejnīca,restorāns,kāzu dekori,bāri,puses dāvanu,draugam dāvanu un tā tālāk. komplektā ietilpst: 1 x sienas gleznojums(bez rāmja) piezīme: 1.lūdzu)

Izskatās arī
Uzlādes Stacijas Digitālais Modinātājs (Black/Koka)
€28.81 €22.18

(modinātāja pulkstenis melna/koka funkcijas, signalizācija un priekšējiem usb portiem, lai ērti uzlādēt ierīces, naktsskapītis vai galda.displejs nodrošina augstu redzamību, vienlaikus smalks koka toņi, sejas maisījums labi ar lielāko daļu mājas un biroja interjeru.tas arī lepojas ar akumulators back-up funkciju, lai gan laiks un signāla uzstādījumi, lai saglabātu jums sajūta droša. 1 -.balta led displejs)

Izskatās arī
Antīko glezniecību tradicionālās Ķīnas Juaņa Jiang zvejas krāsošana ritiniet glezniecība,vecā papīra krāsošana
€56.88 €36.40

(izmērs ilgi: 165cm plašs: 65cm, ja jums ir kādas problēmas, par preces vai maksājumu, kuģis, lūdzu, sazinieties ar mani, vai sūtīt man ziņu .es atbildēsim jums pēc 1 dienas.cienījamie: laipni lūgti manā veikalā!mēs esam gatavi veikt darījumus ar jums, mana sirds, mūsu draudzība ir pirmkārt, uzņēmums ir otrā uz visiem laikiem. 1.pēc tam, kad jūs saņemat jūsu vienumus, lūdzu, atstājiet mani 4 zvaigžņu)

Izskatās arī
Nordic style masīvkoka durvis apavu maiņa izkārnījumos Sadzīves ieejas durvīm radošo apavu skapis daudzfunkcionāls apavu izkārnījumos
€205.80

(par mums 1 , mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais vairumtirdzniecības tirgus.jebkurš produkts, kas jums nepieciešams, var nosūtīt uz mani ar produkta attēli vai modeļiem.es došu jums zemāko citāts cik drīz vien iespējams, un pēc tam likt produkta uz veikalu, lai iegādātos. 2 , visiem produktiem, ko pārdod veikalā ir patiesa, lūdzu, atpūtas droši)

Izskatās arī
robots maza rakstāmgalda robotu manipulatoru var darboties patvaļīgi, ar slodzi 1.9 kg
€2 375.95

(uzvalks 1: arm motoru (galvenajā attēlā) uzvalks 2: arm transportlīdzekļu vadītāja kontrolieris jaudas sadales kārba (saliktas kopā, kā parādīts nākamajā attēlā) iepakojuma kasti iepakojuma lielums: 520x490x390 (vienība: mm) standarta statīva parametri • roku izstāde 63 0 cm • slodzes 2k g • smago sarežģīti precīzi 0 . 3 m m • mašīnu mehāniskās)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglīte Gardenia Aromātisks Vasks Karājas Auto kulons Cietā Gaisa Attīrīšanas Balzams Skapis Deodorizer Aromterapijas Apdare
€9.08 €8.63

(1.pēc tam, kad simtiem atkļūdošanas profesionālās perfumers, tas dod wisp smaržas ar maigu dzīve 2.vides aizsardzība bez stimulācijas, maiga tekstūra, zaļā un veselīgu, ilgtspējīgu un stabilu smaržas 3.tas var būt karājās pie durvīm, garderobe, vannas istaba, veranda, gaisa kondicionieris, kontaktligzdas, logu, et)

Izskatās arī
Sintētisko Sveķu Vienkārši Radoši Jogas Sporta Meitene Rada Statuetes Dzīvojamās Istabas Galda Dekorēšana Abstrakts Attēls Sveķu Amatniecības
€20.58 €12.35

(mūsu priekšrocības produktu apraksts produkta nosaukums sintētisko sveķu vienkārši radoši jogas sporta meitene rada statuetes dzīvojamās istabas galda dekorēšana abstrakts attēls sveķu amatniecības standarta izmēri nomon sienas pulkstenis:diametrs 65cm、diametrs 80cm、diametrs 90cm、diametrs 100cm、diametrs 110cm、diametrs 120cm、diametrs 130cm、 krāsu attēlu parādīts materiālu, riekstkoks, misiņa)

Izskatās arī
Sofija Lorēna, Melnā un baltā Mūzikas Albums Audekla Plakāta Hip Hop Reperis Popmūzikas Zvaigzne Mājas Sienas Gleznojums Apdare (Bez Rāmja)
€39.38 €28.35

(paldies, ka apmeklējāt mūsu veikalu, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, es sniegs jums vislabāko pakalpojumu.ar laba vēlējumiem izrotāt savu istabu, mājas, dzīvojamā istaba ar labāko plakātu pie sienas, vai arī iegādāties dāvanas viņai. mūsu plakāti ir augstākās kvalitātes produkti tirgū, un krāsas ir garantēta uz mūžu. atgādinājums: bez)

Izskatās arī
Jūras Ainava Plakāti Dabas Ainavu Kanvas Glezna Ziemeļvalstu Print Art Sienas Pictur Mājas Dekorēšana Dzīvojamā Istaba Dekori Cuadros
€8.19 €4.09

(lūdzu, ņemiet vērā, 1. glezna ir iespiests ar mašīnu, tā nav roku apgleznoti. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod rāmis bojāts, kuģniecības, ne iekšpusē rāmja, neviens ārpus rāmja, audekla tikai. 3. sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu,krāsu objektus var nedaudz atšķirties no rādīt attēlu mūsu veikalā. 4. 1 inch=2.54)

Izskatās arī
Mintura Roku Apgleznoti Mūsdienu Anotācija Eļļas Glezna Uz Audekla,Roku Darbs, Liela Izmēra Sienas Mākslas Ainu, Viesistaba, Mājas Apdare
€86.35 €43.18

(cienījamie klienti, laipni lūgti manā veikalā !!ļoti priecājamies, ka jūs izvēlējāties mūsu produktiem, un uz veikalu.es ceru, ka jums ir laimīgs iepirkšanās laiku!ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, ļaujiet man zināt.es no visas sirds par savu pakalpojumu.paldies ! produkta informācija..................................................................... postenis apraksts: mintura roku)

Izskatās arī
Retro Gadsimta Vidum Sienas, Mākslas Plakātu, Franču Kafijas Art Print Vintage Melnais Kaķis, Ledusskapis Plakātus, Kanvas Glezna Virtuves Dekori
€22.24 €13.34

(pircēja piezīme 1:, lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams, pielāgotu attēlus un izmēri 2:šī glezna bez rāmja nāk pvc roll caurules, uzmanieties, lai asmens nulles audekls, atverot paketi ar nazi. ja jaunās krāsas ir krāsas smaržu, tā ir normāla parādība, un smarža ir nekaitīgas cilvēka organismam un viegli izmantot. 3:mēs izmantojam augstas kvalitātes audekla)

Izskatās arī
Dziedātāja R-Rihanna PLAKĀTU, PLAKĀTU, Plakātu, Retro Kraftpapīrs Drukāt Mūzikas Albumu, Plakātu, Retro Mājas Telpu Dekorēšana Estētiskā Art Sienas
€10.49 €5.24

(apraksts specifikācijas: produkta izmērs: a4:21cmx29.7cm(8.3x11.8inch) / a3:42cmx29.7cm(16.5x11.8inch) materiāls: pp sintezēti papīra krāsa: kā rādīt iezīmes:hd kvalitātes/adhezīvs/ūdensizturīgs/nepievelk putekļus iepakojuma saraksts: 1 x plakāts(lipīga, bez rāmja) funkcijas: viegli pielīmēt un noņemt. piemērots dzīvojamā istaba,)

Izskatās arī
JHD-Push-Pin Piespraudes,Korķi, Valdes Push Pins Tapas,Foto Spraudītes Saspraudes Saspraudes Ar Tapas,Spraudītes Thumbtack Uz Dēļa
€10.35 €6.73

(jhd-push-pin piespraudes,korķi, valdes push pins tapas,foto spraudītes saspraudes saspraudes ar tapas,spraudītes thumbtack uz dēļa iepakojumā iincludes: jūs saņemsiet 50 spraudītei klipus, kas ir pietiekams daudzums, kas var atbilst jūsu ikdienas lietošanai, un jūs varat dalīties ar tiem ar draugiem, ģimeni un kolēģiem, palīdzot tiem samazināt nepatikšanas dzīvē un darbā; box iekļauti padara spraudītei)

Izskatās arī