Cena €11.89 €19.17

Pilns apraksts

Nosaukums : Yin Jiao Līnijas

Materiāls : PVC materiālu

Krāsa : Zelta/Sudraba/Melna/Balta/Roze Zelta

Garums : 3M

Izmērs/apstrādes metode : 2cm plata/4cm platas/6cm plata

Amats : mitruma izturīgs/beautifying apdare/ūdensizturīgs

Iezīmes : Nāk ar pašlīmējošu pamatni, viegla montāža, ūdensizturīgs un

pelējuma izturīgs

Lietošanas joma : Dzīvojamā istaba/guļamistaba/virtuve/vannas istabas, utt.

Sienas uzlīmes stils : 3D sienas uzlīme

Sienas uzlīmes tips : ūdensizturīgs sienas uzlīme

Stils : Ķīniešu

Specifikācijas

  • Specifikācija: 20MM * 3M (error+3%)
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Funkcijas: Nāk ar pašlīmējošu pamatni, VIEGLI UZSTĀDĪT, ūdensnecaurlaidīgs un izturīgs pelējuma
  • Raksts: 3D Uzlīmes
  • Nosaukums: Yin Jiao Līnijas
  • Krāsa: Vairākas Krāsas Pieejamas
  • Materiāls: PVC, PVC Materiāls
  • Lietošanas joma: Dzīvojamā istaba/guļamistaba/virtuve/vannas istabas, utt

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Luksusa izmitināšanas, kas dzīvo eco dome hotel teltis 6m-15m PVC Atpūtas kārta audekls Glamping Kupola Telts
€4 057.75

(visu veikala preču viena pirkuma paku piegādes, dažas eiropas valstis dubultā skaidrs, nodokļu paketi. mūsu uzņēmums ir 8 gadu pieredzi projektēšanā īpaša tēma viesnīcas, un ir vairāk nekā 120 veidu nobriedis hotel risinājumus. whatsapp(mandy) : +86 13790021584 e-pasts: [email protected] produkta apraksts šī saikne ir noklusējuma konfigurācija preces (tikai iekļauta): rāmis)

Izskatās arī
10Pcs Akrila Jomā Displejs Stāvēt Turētāju, Caurspīdīga Kristāla Bumbu Displejs Bāze - Par Softbola Tenisa Bumbiņu
€10.06 €7.54

(skaitu, ir pietiekami, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām, jums var arī dalīties tajā ar savu ģimeni vai draugiem. bāzes kristāla bumba ir izgatavota no augstas kvalitātes akrila.tas ir izturīgs materiāls, kas var izturēt ikdienas lietošanā un nav viegli valkāt. [priekšrocībām] pamatnes šo kristāla bumba ir izliekti ieliektas virsmas, nē burbuļi, bez deformācijas, nav krāsas un)

Izskatās arī
Mana Māja Mans Kaķis Mani Noteikumi Vintage Plakātu Ziemeļvalstu Mūsdienu Mājas Dzīvojamā Istaba Dekori Sienas Mākslas Izdrukas, Attēlu Kaķu Mīļotājiem Dāvanu
€448.37 €260.05

(ņemiet vērā,: 1.šo preci ir spray gleznas audekls izdrukas.tas drukāts uz audekla, kas nav ar roku apgleznoti. 2. plakātu nāks withwhite robežas, aptuveni 0,5 cm.ja jums nepieciešama papildu baltu apmali, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 3.mēs varam darīt individuāla izmēra attēlus un dropshopping ,ja jums nepieciešams cits attēli un izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, un mēs pielāgot)

Izskatās arī
Reperis K-Karalis Vons Plakāts, Plakāti Kraftpapīrs Vintage Plakātu Sienas Mākslas Glezniecības Studiju Estētiskās Mākslas Maza Izmēra sienas uzlīmes
€2.13 €1.36

(specifikācijas: produkta izmērs: a4:21cmx29.7cm(8.3x11.8inch) / a3:42cmx29.7cm(16.5x11.8inch) materiāls: pp sintezēti papīra krāsa: kā rādīt iezīmes:hd kvalitātes/adhezīvs/ūdensizturīgs/nepievelk putekļus iepakojuma saraksts: 1 x plakāts(lipīga, bez rāmja) funkcijas: viegli pielīmēt un noņemt. piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba,)

Izskatās arī
MUMS 1916 PSD Pastaigas Liberty Pusē Dolāra Sudraba Pārklājumu Kopēt Monētas
€2.38 €1.36

(labdien!!laipni lūgti mūsu veikalā!!! kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu draugi. es tikai pārdot kopiju(kopija) monētas, lūdzu, nav nopirkt tos kā oriģinālu monētu. es varu pārdot šos kopēt monētas, tikai vēlos, lai padarītu jūsu kolekcijas, vairāk ideāls. mēs esam ražotājs, kas specializējas pētniecības, attīstības un ražošanas monētas,)

Izskatās arī
Nordic style masīvkoka durvis apavu maiņa izkārnījumos Sadzīves ieejas durvīm radošo apavu skapis daudzfunkcionāls apavu izkārnījumos
€205.80

(par mums 1 , mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais vairumtirdzniecības tirgus.jebkurš produkts, kas jums nepieciešams, var nosūtīt uz mani ar produkta attēli vai modeļiem.es došu jums zemāko citāts cik drīz vien iespējams, un pēc tam likt produkta uz veikalu, lai iegādātos. 2 , visiem produktiem, ko pārdod veikalā ir patiesa, lūdzu, atpūtas droši)

Izskatās arī
Dzelzs, Lai Bufete Tērauda Tējas Ministru Kabineta Vīna Skapis Viesistaba Uzglabāšanas Balkons Ark Virtuves Skapī, Lai Bufete Dzelzs Skapīti
€476.99 €462.67

(miaoshou, kas saistītas mārketinga veidni sākt pirms pārdošanas hit karstu produktu ieteikums 21.06 5.68 52.38 4.14 73.44 19.22 miaoshou, kas saistītas mārketinga veidni beigām)

Izskatās arī
Japāņu Stila Pagalmu Apdare Sveķu Saules Lampas Laternas Pils Zen Ainavas Apgaismojums Dārza Mājas Apdare
€52.05 €37.99

(1. mierīgu statuja :izveidot tranquilharmony un ar jūsu mājas dārzs pavasara apdares un ievieto šo solarpagoda gaismas ainavu jūsu āra bloki.šī laterna pagoda statuja būs radīt burvju zen oāze jūsu āra austrumu dārzs. 2. ideāls izmērs: padarot to perfektu mājas vai meditācija, dārza dekorēšana! 3. augstas kvalitātes statuja:made ar sintētisko sveķu būvniecība, krāsots krāsa ir ar rūsu, laika apstākļiem)

Izskatās arī
Mandala Tauriņš Posmā Sienas Karājas Gobelēns, Kokvilna Saule, Mēness Macrame Pušķis Gobelēni Dzīvojamā Istaba Biroja Sienas Segu Dekori
€10.17 €4.88

(mandala tauriņš posmā sienas karājas gobelēns, kokvilna saule, mēness macrame pušķis gobelēni dzīvojamā istaba biroja sienas segu dekori vienība: pušķis gobelēns, sienas karājas attēlu audums: kokvilna/lins siksniņa garums: apmēram 75cm karājas attēla izmērs: par 32.5 cm*130cm (garums neietver pušķis garumā, pušķis garums 15 cm) pola izmērs: diametrs 1,5 cm, garums)

Izskatās arī
Mūsdienu Atdzist Sporta Auto Plakāti Iespiesti HD Kanvas Glezna Sarkano Auto, Sienu Mākslas Pictrues par dzīvojamo Istabu Mājas Apdare (Bez Rāmja)
€96.26 €48.13

(lūdzu, ņemiet vērā: 1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale . 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja , audekla tikai . 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5. mēs pieņemam custom izmēri un bildes, ja jūs vēlaties, pls sazinieties ar mums. 6. paredzamais)

Izskatās arī
Rezidentiem Dāvanu Dīvains Miniatūras Plaukts Rotājumu Stresa Atslodzes Koka Bibliotēkā Unikālas Dāvanas Grāmatu Mīļotājiem Trauksme
€17.47 €9.08

(rezidentiem dāvanu dīvains miniatūras plaukts rotājumu stresa atslodzes koka bibliotēkā unikālas dāvanas grāmatu mīļotājiem trauksme apraksts: unikāls un radošs mini plaukts ornamentiem. var atvērt un organizētas tā, lai jūsu patikas. kalpo kā stress atslodzes un vizuāli noņem ikdienas satraukumu. liels apdare dažādām telpām, tostarp, dzīvojamās istabās, birojos)

Izskatās arī
Vīraks Spole Bļodā Sabiezējumu Ugunsdrošas Portatīvo Deglis Ar Vāciņu Anti-Plaucēšana Vīraks Lodziņā Atkārtoti Vīraks Degli Mājsaimniecībā
€8.97 €4.49

(aizzīmju punktiem: 1. optimālu siltuma izkliedi: nerūsējošā tērauda neto un anti-applaucējums dzelzs konstrukcijas mūsu vīraks spole deglis nodrošina izcilu siltuma izkliedi sniegumu.kas ar liesmu slāpējoša ķermeņa, tas ir arī ļoti pārnēsājamiem un izstrādāts ar izciliem materiāliem, lai izturētu augstu temperatūru, drošai un worry-free pieredzi. 2. lieliski meistarība: ļaut mūsu vīraks)

Izskatās arī
Āfrikas sieviete, sienas uzlīmes Afro sieviete Frizūra Āfrikas stila Sienas Uzlīmes, Frizūra, Vinila Decals Mājas Mākslas Istabas Interjeru Izmantot B219
€18.72 €14.78

(cienījamie klienti , laipni lūgti mūsu veikalā informāciju par produktu 1: mūsu vinila sienas uzlīmes tiek ražota ar zīmolu ražotājiem, produkti ir augstas kvalitātes, ūdensizturīgs, nav toksisks un videi draudzīgs. 2 : decal ir die-cut un netiek drukāti, tāpēc tas neietver fona. 3: decal papīrs ir viegli pastas, viegli izjaukt, ir ļoti ērti lietot, un to var uzlīmēts uz visu gludu, līdzenu, sausā, no putekļiem)

Izskatās arī
Antīkas Bronzas Kolekcija, Antikvāras Daming Xuande Gadu,-līdz Dienai Jin Bronzas Wen Wan Bronzas biznesa dāvanas
€57.19 €51.47

(aptuveni 11.5 cm augstums 7.8 centimetru platumā, un 562 cm, svars.piegāde uz tibetu, ķīna nepieciešamas papildu piegādes izmaksām)

Izskatās arī
1/3PCS Krāsu Photocard Albumu Kpop Photocard Turētājs Grāmatu Elks Foto Albums īsu paziņojumu Albums Vārds Karšu Kolekcijā Grāmata, Albums De Fotogrāfijās
€20.14 €12.09

(1/3pcs krāsu photocard albumu kpop photocard turētājs grāmatu elks foto albums īsu paziņojumu albums vārds karšu kolekcijā grāmata, albums de fotogrāfijās apraksts: [produkta nosaukums]: vizītkaršu turētājs 240 atmiņas kartes foto albums [materiāls]: [izmērs]: vāks 19.3 * 11cm iekšlapa vienas šūnas karte 6 * 10cm specifikācijas: 1. [materiāls] šis mini albums)

Izskatās arī