Cena €5.46 €10.92

Pilns apraksts

Klasiskās Plāksne Vintage Metāla Zīme Dzīvojamā Istaba Mājās Apdares Plāksnes Sienas, Mākslas Plakātu, Apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu!

Var Sajaukt Secību !Lūdzu, Pastāstiet Mums, Stilu, Jūs Vēlaties,vai Piezīme ,Paldies!

Materiāls: Augstas Kvalitātes Metāla .

Izmērs Aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu )

Stāvoklis:100% Jauns Augstas Kvalitātes

Paketē Iekļauts: 1 gab. Metāla Skārda Zīme

Metāla skārda zīmes ir plaši izmanto pie Bāri, krogi, klubi, mājas, kafejnīcās, veikalos, restorānos utt.rotājumi vai var izmantot kāzām, dzimšanas dienas, ceremonija vai jebkuru veidu pasākumos dāvanas vai kā kolekciju.

Paziņojums:

1. Sakarā ar gaismas starpība, krāsa var nedaudz atšķirties.

2. Lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana.Produkta Parādīt

Iepakojuma & Piegāde

Mēs ļoti jārūpējas, jo iepakošanas katru sīkumu, lai nodrošinātu drošu pārvadāšanu, lai jūs .Tāpēc, lūdzu, pārbaudiet iepakojuma, pirms jūs pierakstīties, lai to saņemtu, ja tas ir bojāts vai bojāta, jūs varat veikt ierakstu ar pārvadātāju.Tajā pašā laikā, varat uzņemt fotoattēlu un nosūtīt mums, mēs jums atrisināt problēmu, lai jūs tajā pirmo reizi.

Atgriešana Un Apmaiņa

1. Ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums 7 dienu laikā pēc tam, kad saņemt.Neatveriet strīdu bez paziņojuma.

2. Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 15 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mūsu pēc dienesta darbinieki pirms atdod to.

3. Ja ir kvalitātes problēma ,lūdzu ņemt priekšstatu par mums.Mēs atrisinātu tā, lai jums 24 stundu laikā .

4. Ja jūs nevarat saņemt iepakojumā 60 dienu laikā ,mēs atgriezīsim jūsu naudu (Brazīlija 90 dienām).Faceback

1. Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, Lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznēm atsauksmes.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai jautājuma par savu darījumu lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkāda veida atsauksmes.

3. Visi e-pasti tiks atbildēts 24 stundu laikā,Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti sūtīt e-pasta ziņojumu vai sūdzību, lai mūsu menedžeri.

Specifikācijas

  • Izmērs: 30cm * 20cm ( 11.8 inch * 7.8 inch)
  • Materiāls: Metāla, Augstas Kvalitātes Metāla
  • Process: IESPIESTS
  • Iepakojuma Saturs: 1 GAB. Metāla Skārda Zīme
  • Stils: eiropa, vintage
  • Forma: Taisnstūra
  • Par: Sienas Dekors Amatniecības Dāvanu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: MT001
  • Priekšrocības: Vairumtirdzniecības Dropshipping Samaisa, Lai
  • Saturs: Classic

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

4 Gab. Venēcijas Blind Rīku Aizkaru Piederumi Vadu Slēdzenes Uzstādīt, Instalēt Daļas, Pom Aparatūras
€6.25 €3.31

(apraksts ja jūs meklējat izturīga un praktiska venēcijas blind vadu bloķēšanas jūsu venēcijas akls, šis izstrādājums tiks gudra izvēle jums.šie venēcijas blind vadu slēdzenes ir izgatavotas no izturīga materiāla, kas var izturēt ilgtermiņa lietošanai.venēcijas blind vadu bloķēšanas nāk ar vienkāršu struktūru, nodrošina ērtības, lai instalētu.pietiekamā daudzumā, pietiekami, lai nomainītu)

Izskatās arī
Britu Impērijas Visvairāk Lielisks, Lai Medaļu OBE MBE CBE Bruņinieks Dame lielkrusta Militārais Komandieris, Virsnieks Loceklis Badge Vākšana
€44.79 €38.07

(stils: bruņinieku ordenis cbe izmērs: 4.8*6.2 cm mbe izmērs: 6.2*8.4 cm materiāls: varš process: galvanizācijas/bez apšuvuma, imitācija emaljas krāsošana, roku novecošanās a knighthood valsts ordeņa par nopelniem britu sistēmu balvas un balvas, kas izveidota ar karaļa džordža v gada 4. jūnijs 1917. ir ierobežots skaits ordeņa impērijas visos līmeņos, un lielā krusta)

Izskatās arī
F/A-18F Super Hornet 1/72 Metāla Lidmašīnas Modelis Komplekti ar Displeju Bāzes VFA-103 Jautra Rogers Lējumiem Sakausējuma Cīnītājs Reprodukcija
€203.82 €132.48

(1.【detaļu un reālisma] aicina: pieņemot liels 1:72 mērogā, šis pre-built f/a-18f super hornet gaisa kuģa modeļa komplekts ir izstrādāts ar rūpīgi uzmanību detaļām.pēc ilgstošas izpētes un salīdzināšanas, mēs izvēlējāmies, lai atjaunotu prg 200 vfa-103 jautra rogers eskadra laikā savu laiku, par trūmens gaisa pārvadātājs saskaņā ar komandu ryan skolu.unikālo pirātu karogu livreja ir uzticīgi)

Izskatās arī
Reperis K-Karalis Vons Plakāts, Plakāti Kraftpapīrs Vintage Plakātu Sienas Mākslas Glezniecības Studiju Estētiskās Mākslas Maza Izmēra sienas uzlīmes
€2.13 €1.36

(specifikācijas: produkta izmērs: a4:21cmx29.7cm(8.3x11.8inch) / a3:42cmx29.7cm(16.5x11.8inch) materiāls: pp sintezēti papīra krāsa: kā rādīt iezīmes:hd kvalitātes/adhezīvs/ūdensizturīgs/nepievelk putekļus iepakojuma saraksts: 1 x plakāts(lipīga, bez rāmja) funkcijas: viegli pielīmēt un noņemt. piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba,)

Izskatās arī
Smieklīgi Melnais Kaķis, Dekori, Metāla, Skārda Parakstīt - es Daru to, Ko es Gribu - Gudrs Kaķis Smieklīgi Metāla Plakātu Sienas Mākslas Dekoru Sign Vannas istabas, Dārza
€5.95

(materiāls stils: alva / metāla / vintage skārda zīme /, sienu apdare izmērs: apmēram 20x30 cm (8 collas * 12 collas) vienkārši pirms urbšanas, viegli pakārt un rotā kur jums ir nepieciešams, apraksts: mēs esam metāla skārda zīme, ko var izmantot jebkurā vietā, sienas dekori, mājas virtuve dekori, bārs, taverna, mājas, degvielas uzpildes stacijas, karstā veikals apdare, klubs, uzturēšanās,)

Izskatās arī
Krāsains Galerija Izstāde Plakātu Maximalist Dekoru, Sienas Māksla Mūsdienu Drukas Uzstādītu Žurnāla Vāka Radošumu Audekls Painitng Attēlu
€20.33 €15.25

(piezīme: tas ir plakāts, tikai,nāk bez koka rāmi un baltu apmali,lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams ar baltu apmali; krāsa)

Izskatās arī
Ziemeļvalstu Ins Sveķu Varavīksnes Darbvirsmas Vāzes Rotājumi Guļamistaba Office Desktop Ziedu Kompozīcijas, Konteineru Mājas Dekorēšanas Piederumi
€41.95 €27.27

(mēs atbalstām dropshipping, sazinieties ar mums, un mēs nodrošināsim saviem labākajiem pakalpojumu. ja jums ir vairumtirdzniecības, mēs dos jums atlaides produkta parametri: materiāls: sveķi izmērs: kā parādīts attēlā zemāk produkti ietver: 1gb ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar klientu atbalsta dienestu. piezīme 1:1 inch = 2.54 cm, 1)

Izskatās arī
Kristāla Maz Pūķis Statuetes Stikla Mākslas Mazo Mītisko Dzīvnieku Prese Statuja Mājas Dekoru
€0.88 €0.60

(*100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. stils: crystal dragon ornaments materiāls: citrine krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: kā parādīts attēlā iepakojums: opp maisā lietošana: ikdienas dekorēšana, dāvanas, suvenīri pakete ietver: 1pc **saskaņā ar attēlu, kas jums izvēlēties, paziņojums: 1. lūdzu atļaut nelielas atšķirības,)

Izskatās arī
Ķīnas Boxwood Koka Griešanai Konfūcija Statuja Koka Skulptūru Mājas Dekoru Māksla
€45.78 €36.62

(ķīnas boxwood koka griešanai konfūcija statuja koka skulptūru mājas dekoru māksla izmērs: (5.90x2.36) collu = (150x60) mm svars:183g)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Komplekts Piederumi Tsuka Tsuba Menuki Fuchi Kashira Habaki Seppa Japāņu Zobens Katana Wakizashi Tachi Odachi T-01
€39.93 €36.73

(augstas kvalitātes komplekts piederumi tsuka tsuba menuki fuchi kashira habaki seppa japāņu zobens katana wakizashi tachi odachi t-01 roktura garums: 26cm materiāls tsuba: dzelzs cep krāsas menuki/fuchi/kashira: leģēts materiāls habaki/seppa: misiņš stāvoklis: jauns piezīme: 1) tas ir noteikts augstas kvalitātes piederumi japāņu zobenu, kas atbilstu japānas)

Izskatās arī
Tibetas Tirkīza Koraļļu Bronzas Kastīšu Dārgakmens Faqi Phurba Dunci Turētājs Ar Lodziņu
€51.24 €48.67

(materiāli:tirkīzs koraļļu bronzas izmērs: box: augstums 1.2 collu .ilgi 5.5 collu .platums 5.5 collu faqi: augstums 4.7 collu .ilgi 0.8 cm .platums 0.8 collu laipni lūgti manā veikalā bezmaksas piegāde,kuģniecības laiks:7-35 dienas( ir izsekošanas numurs) ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums brīvi!!!mums būs jāatbild uz jautājumiem 24 stundas diennaktī!! ja)

Izskatās arī
Smieklīgi Mona Lisa Audekls Mākslas Gleznas, Abstraktas Sienas Mūsdienu Mākslas Plakāti, Viesistaba, Mājas Apdare, Attēli Sienas Bez Rāmja
€9.73 €6.22

(1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale . 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja , audekla tikai . 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5. mēs pieņemam custom izmēri un bildes, ja jūs vēlaties, pls sazinieties ar mums. 6. paredzamais piegādes datums var ietekmēt)

Izskatās arī
Ņujorka naktī karte, New York City, grafiskos, Čikāgas grafiskā karte, Bostonas karte, San Francisco grafiskā karte, vintage pilsētas karte poste
€13.97 €7.55

(somethings improtant, lai mūsu klienti mums ir mūsu pašu rūpnīcā, mums visiem ir mūsu pašu rūpnīcā, cena ir rūpnīcas cenu, laipni lūgti pielāgot.mēs esam piliens kuģniecība. 1.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 2.tas ir tikai attēls, nevis rāmi.ja jums ir nepieciešams rāmis, jums ir nepieciešams, lai pielāgotu to 3.mēs pieņemam custom izmēri un bildes,)

Izskatās arī
2 Lapas Tropu Augu Lapām Sienas Uzlīmes Zaļā Augu Siena Decal Mūra Mājas Guļamistaba, Dzīvojamā Istaba Dekori Piliens kuģniecība
€3.00 €1.71

(funkcijas: ekonomisks un ērts: tikai mizas un stick.pieteikties jūsu uzlīmēm, ātri un bez haoss.to var viegli noņemt nesabojājot sienu un neatstājot nekādas zīmes.jūs varat pārvietot jebkur. apraksts: nosaukums: sienas uzlīmes telpas: dzīvojamā istaba, guļamistaba modelis: augu ziedu amats: izdaiļot apdare materiāls: pvc stils: moderns minimālisma gabalu)

Izskatās arī
Vintage Mazo Brassware Misiņa Dēmons Zvani Wind Chimes Amatniecības Tibetas Bronzas Zvans, Idejas, Vara Bell Kulons Keychain Kulons
€1.08 €0.69

(100% jauns un augstas kvalitātes materiāls:misiņš krāsa: bronza izmērs: 4,5 cm x 2.4 cm vintage stila dizains, jauki puses bell kvalitātes tibetas stilā, bronza, mākslas kolekcija pakete ietver: 1pc bronzas zvans piezīmes: 1.sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes. 2.lūdzu)

Izskatās arī
Modernā un Minimālisma Ziemeļvalstu Rudens Ainavu Mākslas Glezniecības Dzīvojamās Istabas Sienas Plakātu Sienas Apdares Krāsošana Mājas Apdare
€67.48 €47.24

(laipni lūdzam šeit, paldies, ka apmeklējāt motīvs: izgatavots no auduma materiāla,izturīgs izmantošanu un vides aizsardzību,ūdensizturīgs. pielietojums: home/viesnīcas/birojs rotājumi & dāvanas attēla izmērs: jebkādu izmēru var pielāgot, par rāmi: nē,bez rāmja karkass: nē,bez rāmīša pakete ietver: 1 x sienas gleznojums(bez rāmja) attiecas uz : mājas,viesnīca,birojs,kafejnīca,restorāns,kāzu)

Izskatās arī
Burvīga Panda Turētājs 3D Panda Tealight Svečturis Ģipša Rotaslietas, Renes, Dekoratīvās Istabas Interjeru Mīļākais Atpūtas Kuģiem
€6.66 €4.39

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pievienot elegances pieskārienu, lai jūsu telpā ar šo svečturis turētājs, izgatavots no izturīgi un netoksiski materiāli. veikti ar smalkām meistarība, tas svečturis īpašniekam piedāvā unikālu un gaumīgu, ka būs uzlabo jebkuru istabas interjeru. ideāli piemērots ikvienam, kas novērtē skaistas, tas svečturis turētājs)

Izskatās arī