Cena €838.57

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Materiāls: Organiskais Materiāls, Metāla
  • Stils: Eiropas stils
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ūdensizturīgu Grīdas Uzlīmes pašlīmējošās Marmora Tapetes, Istabas Dekori DIY Sienas Uzlīmes, Guļamistaba, Vannas istaba 5gab
€19.69

(modname=ckeditor apraksts specifikācija: materiāls: pvc(pašlīmējošās) izmērs: 30cmx30cm/11.8inx11.8kas biezums apmēram 0.67 mm iepakojums: 5gab x flīžu uzlīmes iezīme 1. oilproof, ūdensizturīgs, ugunsdrošu, skaņu necaurlaidīgi, nodiluma izturīgs 2. var izmantot sienas un floor.tv fona, guļamistaba, virtuve, dzīvojamā istaba, biroji, veikals,)

Izskatās arī
MUMS 1916 PSD Pastaigas Liberty Pusē Dolāra Sudraba Pārklājumu Kopēt Monētas
€2.38 €1.36

(labdien!!laipni lūgti mūsu veikalā!!! kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu draugi. es tikai pārdot kopiju(kopija) monētas, lūdzu, nav nopirkt tos kā oriģinālu monētu. es varu pārdot šos kopēt monētas, tikai vēlos, lai padarītu jūsu kolekcijas, vairāk ideāls. mēs esam ražotājs, kas specializējas pētniecības, attīstības un ražošanas monētas,)

Izskatās arī
Karavīrs Bruņu Transportlīdzeklis Metāla Plāksne, Plakāts Pub Sienas Izveidot Virtuves Pielāgot Kino Skārda Parakstīt Plakātu
€18.85 €9.05

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Japāņu Stila Pagalmu Apdare Sveķu Saules Lampas Laternas Pils Zen Ainavas Apgaismojums Dārza Mājas Apdare
€52.05 €37.99

(1. mierīgu statuja :izveidot tranquilharmony un ar jūsu mājas dārzs pavasara apdares un ievieto šo solarpagoda gaismas ainavu jūsu āra bloki.šī laterna pagoda statuja būs radīt burvju zen oāze jūsu āra austrumu dārzs. 2. ideāls izmērs: padarot to perfektu mājas vai meditācija, dārza dekorēšana! 3. augstas kvalitātes statuja:made ar sintētisko sveķu būvniecība, krāsots krāsa ir ar rūsu, laika apstākļiem)

Izskatās arī
robots maza rakstāmgalda robotu manipulatoru var darboties patvaļīgi, ar slodzi 1.9 kg
€2 375.95

(uzvalks 1: arm motoru (galvenajā attēlā) uzvalks 2: arm transportlīdzekļu vadītāja kontrolieris jaudas sadales kārba (saliktas kopā, kā parādīts nākamajā attēlā) iepakojuma kasti iepakojuma lielums: 520x490x390 (vienība: mm) standarta statīva parametri • roku izstāde 63 0 cm • slodzes 2k g • smago sarežģīti precīzi 0 . 3 m m • mašīnu mehāniskās)

Izskatās arī
Fryzem Izdegšanas Plakātu Drukas Apdares Dekoru Attēlu Vintage Istabas Mākslas Smieklīgi Krāsošana Sienas Mūsdienu Mājas Sienas Bez Rāmja
€11.06 €3.54

(1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja. 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5.paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
cool R-Rossi 46 Plakātu Izdrukas Sienas, Attēlus, viesistaba, Mājas Apdare
€24.11 €16.88

(apraksts ★ materiāls: audekls ★rāmis nav iekļauti★ attēls ir bez papildu balta/melna robežām. pielāgotus: apstiprināts pielāgotu attēlu un lielumu, ir laipni lūgti. pircējs bieži uzdotie jautājumi: ----------------------------------------------------------------------------------- 1. cik ilgi būs kuģis pēc pasūtījuma? a: sveiki, normālos apstākļos,)

Izskatās arī
Trippy Skelets Anotācija Psychedelic Sēņu Anime Plakāti Lipīga Vintage Istabas, Bārs, Kafejnīca Dekoru, Sienas Dekori
€8.05 €4.84

(specifikācijas: produkta izmērs: a4:21cmx29.7cm(8.3x11.8inch) / a3:42cmx29.7cm(16.5x11.8inch) materiāls: pp sintezēti papīra krāsa: kā rādīt iezīmes:hd kvalitātes/adhezīvs/ūdensizturīgs/nepievelk putekļus iepakojuma saraksts: 1 x plakāts(lipīga, bez rāmja) funkcijas: viegli pielīmēt un noņemt. piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba,)

Izskatās arī
Krāsains Galerija Izstāde Plakātu Maximalist Dekoru, Sienas Māksla Mūsdienu Drukas Uzstādītu Žurnāla Vāka Radošumu Audekls Painitng Attēlu
€20.33 €15.25

(piezīme: tas ir plakāts, tikai,nāk bez koka rāmi un baltu apmali,lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams ar baltu apmali; krāsa)

Izskatās arī
Kristāla Maz Pūķis Statuetes Stikla Mākslas Mazo Mītisko Dzīvnieku Prese Statuja Mājas Dekoru
€0.88 €0.60

(*100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. stils: crystal dragon ornaments materiāls: citrine krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: kā parādīts attēlā iepakojums: opp maisā lietošana: ikdienas dekorēšana, dāvanas, suvenīri pakete ietver: 1pc **saskaņā ar attēlu, kas jums izvēlēties, paziņojums: 1. lūdzu atļaut nelielas atšķirības,)

Izskatās arī
Mintura Roku Apgleznoti Mūsdienu Anotācija Eļļas Glezna Uz Audekla,Roku Darbs, Liela Izmēra Sienas Mākslas Ainu, Viesistaba, Mājas Apdare
€86.35 €43.18

(cienījamie klienti, laipni lūgti manā veikalā !!ļoti priecājamies, ka jūs izvēlējāties mūsu produktiem, un uz veikalu.es ceru, ka jums ir laimīgs iepirkšanās laiku!ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, ļaujiet man zināt.es no visas sirds par savu pakalpojumu.paldies ! produkta informācija..................................................................... postenis apraksts: mintura roku)

Izskatās arī
Āfrikas sieviete, sienas uzlīmes Afro sieviete Frizūra Āfrikas stila Sienas Uzlīmes, Frizūra, Vinila Decals Mājas Mākslas Istabas Interjeru Izmantot B219
€18.72 €14.78

(cienījamie klienti , laipni lūgti mūsu veikalā informāciju par produktu 1: mūsu vinila sienas uzlīmes tiek ražota ar zīmolu ražotājiem, produkti ir augstas kvalitātes, ūdensizturīgs, nav toksisks un videi draudzīgs. 2 : decal ir die-cut un netiek drukāti, tāpēc tas neietver fona. 3: decal papīrs ir viegli pastas, viegli izjaukt, ir ļoti ērti lietot, un to var uzlīmēts uz visu gludu, līdzenu, sausā, no putekļiem)

Izskatās arī
Izskatās arī
Smieklīgi Rotājumu Jūras Stikla Eglīšu Rotājumu 2023 Amatniecības Karājas Jūras Stikla Star Dāvanu Roku Darbs Kristāla Jūras Zvaigzne
€4.89 €3.18

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes! nosaukums: jūras stikla zvaigžņu dāvanu veids: ziemassvētku eglīte apdare materiāls: jūrā stikls+metāls izmērs: 8**4cm krāsa:kā rādīt šie handcrafted sudraba ziemassvētku zvaigzne ir nozīmīgs veids, kā svinēt zvaigznes savu dzīvi, jo īpaši tiem, kas lolot okeāna un mīļš atmiņām no pludmales. paketē iekļauts: 1×)

Izskatās arī
Cute Karikatūra Kāmji Statuetes Jauki Pīlings Zemesriekstu Žurkas Mantkārīgs Ainavu Smieklīgi Mājās Rotas Bērnu Dāvanu
€1.31 €0.65

(tēma: dzīvnieki dzīvnieki: kāmis materiāls: sveķi izmērs:kā picture show(apm.) paketē iekļauts:1 kāmis statuetes apdare kuģiem motīvs: -augstas kvalitātes materiālu. -var izmantot, lai rotā dzimšanas dienas kūka -piemērots sukulenti,dažādas citas dekoratīvās sētas podos. -tie būs, lai izdaiļot savu kūka vai vislabāko partneri, dārza,bērnu)

Izskatās arī