Cena €39.65 €74.81

Pilns apraksts

Apraksts:

【Boksa Sienas Uzstādīts Pad] aicina: Funkcijas smart tālrunis savienojums, gaismas krāsu izriet mūzikas ritmu spilgtumu; mērījumu 43cmx43cmx8.5cm/16.93inchx16.93inchx3.35inch.

【Premium un Uzticamu] aicina: boksa treneris ir izgatavotas no augstas kvalitātes ABS plastmasas materiāla, kas ir nonslip, pret nodilumu izturīgs, izturīgs, un to var izmantot ilgu laiku.

【Sporta klases] aicina: boksa treneris mašīna ir piemērota, lai uzlabotu fizisko sagatavotību, uzlabot īpašas kaujas iemaņas, kas reaģē un uzbrūk, stūres un kondicionēšanu, kustību veiklību un izturību.

【Viegli lietojams] aicina: Boksa Treneris ar 1 pāris boksa cimdi, viegli apmācīt.Boksa mācību sienas mērķis var tikt uzstādīta pēc individuālas augstums, ideāli piemērots pieaugušajiem un bērniem, mācības mājās.

【Plašu Piemērošanu] aicina: Elektronisko boksa sienas mērķa mašīna ir ideāli piemērots boksa, fitnesa nodarbības, veidošana, un boksa sacensībām.Jums būs izmantot ieraduma ar šo caurumošanas kluči boksa.

Specifikācija:

Materiāls: ABS

Izmērs: 43cmx43cmx8.5cm/16.93inchx16.93inchx3.35inch

Komplektā Ietilpst:

1 Boksa Mašīna

1 Pāris Boksa Cimdi

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • MainKey5: Sandbag Pārsteidzoši Prasmes Sacensībās, Fitnesa Spēle
  • MainKey3: Smart Home Boksa Mašīna Pieaugušajiem, Bērniem, Treniņu
  • MainKey1: Boksa Treneris
  • MainKey4: Mūzikas Elektronisko Boksa Sienas Mērķu Iekārtas
  • MainKey6: Mūzikas Boksa Kluči, Iekštelpu Spēka Trenažieru Zāle
  • Modeļa Numurs: Boksa Treneris
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: perfeclan
  • MainKey2: Boksa Apmācību Mašīna, Gaismas Cimdus Sienas Stiprinājums

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Profesionālās Ķermeņa Fit Vērpšanai Velosipēdu Lietošanu Mājās Spinning Bike, Spararata Velosipēdu 60kg Spararata Vērpes Bike Iekštelpu Fitnesa vingrinājumi
€191.99

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-2{margin-bottom:0}#detail_decorate_root .magic-3{pozīcija:radinieku;width:100%}#detail_decorate_root .magic-4{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Pedometrs trenažieru Zāle, Fitness Vingrošanas Rīki, Pārgājieni, Pastaigas Darbojas Veselības 1PC LCD Pedometrs Solis Kaloriju Skaitītājs
€2.65 €1.32

(aprakstīt: šis pedometrs var efektīvi palīdzēt jums panākumus un uzlabot savu izturību. skaits pastaigas darbības tiek aprēķināts, pamatojoties uz kustības vidukli. precīzu skaitu, veikt to pedometrs vertikāli, apmēram 14 cm un 6 cm no centra līnijas no vidukļa. maksimālais skaits skaitīti soļi ir 99999 skaits attāluma palaist aprēķināt kalorijas nodedzinātas materiāls:)

Izskatās arī
Svars Pacelšanas Āķi Roktura Atbalstu Delnas Siksniņas, Deadlift Kāti ar Āķiem Sporta Mācību Siksnas Vīriešiem un Sievietēm
€28.02 €14.01

(funkcijas: ootdty āķis ir izgatavots no smaga, cieta tērauda, tāpēc tas var tikt izmantots, bieži laikā bez lietojuma pazīmes nodilumu.paceļot rokas siksniņa spilventiņi ir sabiezēt, lai sniegtu stingru atbalstu un novērstu traumas. ērti un sabiezēt, ar labāku aizsardzību, tas tiek izmantots, lai palielinātu rokas atbalstu, smago celšanas, pavelciet uz leju, stienis rindas un paraustīt)

Izskatās arī
Portatīvo Picosecond Tetovējumu Noņemšanas Mašīna, Q-Switch ND Yag mikro Pigmenta Noņemšana / Pinnes Noņemšanas Nesāpīga un Traceless
€945.43

(dārgais, draugs,mūsu noklusējuma režīmā pārvadājumus ar jūras vai dzelzceļa pārvadājumiem.šāda veida pārvadājumus no durvīm līdz durvīm, un tam nav nepieciešama muitas deklarācija.termiņš ir 45-70 dienas.jūs varat arī izvēlēties express.novecošanās ir 15-30 dienas.izvēloties express piegādi prasa, lai jūs maksāt papildu maksu, un jums ir nepieciešams, lai risinātu ar muitas deklarāciju, nodevu)

Izskatās arī
Boulinga Lentes 20 Pack Boulinga Īkšķi Lentes Bowlers Tape Flex Boulinga Pirkstu Lente, Elastīga Boulinga Īkšķi Aizsargs
€6.18 €2.29

(apraksts: mērīšanas 2.95x0.98 collas, tas ir ideāls, lai jūsu īkšķi un nodrošina praktiskumu.boulinga īkšķi lentes ir heartwarming lentes boulings, piemērot tā, lai atpakaļ uz savu īkšķi, vidējo pirkstu, pirksta gredzenu, vai jebkura cita vieta, kas var ieskrāpēt savu pirkstu, pirms izmantošanas.aizsargā ādu no čūlas, iegriezumiem, un iekaisumiem. specifikācija: materiāls: elastīgs)

Izskatās arī
300 kg Gultņu Trīsi Celšanas Klusa Riteņa trenažieru Zāle U-Rievotas lieljaudas Trīsi Riteni Uz Treniņu, Iekārtas Kabeļu Mašīna
€13.06 €10.45

([lielas slodzes kapacitātes un izturīga]: 300 kg / 661lb nesošajām.izturīga neilona groove, izturīga, nodilumizturīga, anti-rūsas, droša, sniedz jums visvairāk ērtības darbā. [klusums]: double-sided klusums gultnis, bez trokšņa. [360 grādu šarnīrsavienojums top gredzenu & vienmērīgu]: elastīga un grozāms, novērš virvi no vīšanas.gluda veltnis nodrošina labu virvi šķērsot. [wide)

Izskatās arī
Ceļa Pad 1Pc Ērti Adīšanas Atkārtoti Vīrieši Sievietes Kāju Lencēm Atbalstu Sporta
€9.84 €6.89

(ceļa pad 1pc ērti adīšanas atkārtoti vīrieši sievietes kāju lencēm atbalstu sporta specifikācijas: šo ceļa pamatni, ir izgatavoti no vieglsvara acs auduma, kas ir mitruma wicking, elpojošs, perfekti un ērti valkāt. stretch audums ir augstas stiepes izturība, var cieši wrap ceļgaliem, samazina muskuļu vibrāciju, un ļauj pārvietošanās brīvību. tā ir veidota no neilona materiāla. ir)

Izskatās arī
Īkšķis Šinas pa Labi & pa Kreisi, Rokas Īkšķa Lencēm, artrīta Un Atbalstu
€12.21 €6.35

(funkcijas: ootdty stabilu atbalstu īkšķi: regulējams īkšķa siksna nodrošina fit, viegls lencēm ļauj pilnībā izmantot atlikušos pirkstu, lai jūs varētu pabeigt ikdienas uzdevumiem ar vieglumu. relef: regulējama kompresijas īkšķi lencēm ļauj lietotājiem iegūt individuālu korekcijas, lai labāk atbalstītu, efektīvi samazina un pārvalda puses diskomfortu. materiāls: tā ir)

Izskatās arī
Pieaugušo Silikona Mouthguard Sporta Mutes Aizsargs Zobu Lencēm Aizsargs, Gumijas Vairogs 55KD
€3.92 €2.86

(funkcijas: ootdty mouthguard: mūsu sporta mouthguard par lencēm ir piemērots tiem sporta veidiem, kas prasa zobu aizsardzību, ar biezu spilvenu bāzes var absorbēt trieciena spēks & izplatīt trieciena spēku vienmērīgi. netoksisks: mūsu gumija vairogs mouthguard ir paredzēti cieto krāsu bez teksta drukā.nāk ar bezmaksas veikt kastē.mīksts un ērts valkāšanai, nav viegli deformēties, neizraisīs)

Izskatās arī
Boksa Pretestības Joslas Komplekts Lēkt Treneris Rezistenci Apmācību Basketbols
€19.78 €10.29

(apraksts: 【kvalitātes materiāls] aicina izgatavots no mīksta tpe materiāla, tas boksa apmācību pretestības joslas komplekts ir ērti un viegli lietot.sprādzes konstrukcija ļauj pievienot vairāk elastīgās virves, lai palielinātu izturību, nostiprināt savu varu un, ņemot jūsu fiziskās sagatavotības uz nākamo līmeni. 【funkcija] aicina šis komplekts ir ļoti noderīgs, par fitnesa rutīnu,)

Izskatās arī
GTUBIKE Pusi-pirkstu Velo Cimdi Palmu neslīdoša Fitnesa Svarcelšana Mācību nodilumizturīga Hantele Horizontāla Josla, Cimdi
€7.78 €5.44

(gtubike pusi-pirkstu velo cimdi palmu neslīdoša fitnesa svarcelšana mācību nodilumizturīga hantele horizontāla josla, cimdi funkcijas: 🚴ir sūklis pad palmu, kas der plaukstas muskuļus un uzlabo saķeri triecienu absorbciju un anti slīdēšanas. 🚴silikona anti slip palmu, anti slip šūnveida karstspiedes, palielinot palmu berzes. 🚴ātri atbrīvot dizains padara cimdus ērtāk valkāt)

Izskatās arī
Pavasara daudzfunkcionāls airētājs pats par sevi Tvēriena stipruma ierīces Trīs mērķi paplašināt krūšu/roku ierīci Izmantot krūšu muskuļu equipmemt
€9.62 €8.37

(pavasara daudzfunkcionāls airētājs pats par sevi tvēriena stipruma ierīces trīs mērķis izvērsiet krūtis/arm ierīci izmantot krūšu muskuļu equipmemt ja jums ir kaut kas cits, lai saprastu, lūdzu, sazinieties ar mums-mēs atbildēsim jums rūpīgi. produkta displejs nosaukums: trīs izmantot pull ierīces funkcijas: multi-funkcionālas fitnesa materiāls: inženierzinātņu)

Izskatās arī
2023 Augstas Kvalitātes Kulongda Āra Iekārtas Mat - Galvenais Sporta Jogas Paklājiņš par Nepārspējamu Veiktspēju un Komfortu
€129.64 €58.34

(2023 new augstas kvalitātes kulongda āra iekārtas mat sporta jogas paklājiņš neslīdoša sabiezējumu līmeņa mācību mat vīriešiem un sievietēm)

Izskatās arī
Regulējams Rīcineļļa Pack Wrap Elastīgo Siksnu Atkārtoti Veļas Uzglabāšanas Maisi Anti Naftas Noplūde Organisko Rīcineļļa Pack Kājām
€2.88 €2.04

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes! nosaukums:rīcineļļa pack wrap izmērs:kā rādīt materiāls iezīme:bioloģiskās lietošana: masāžas un veselības aprūpes motīvs: 1.galvenā funkcija: rīcineļļa ir labi, lai uzlabotu asins cirkulāciju un atvieglo muskuļu sāpes, artrīts un citas iekaisuma. 2.paredzētas kājām: castor oil pakotnes ir izliekta dizaina uzstādīšanai)

Izskatās arī
Vibrācijas Mašīnas Masāža Jostas Vibrēt Mašīna Piederumi Skrejceļš Masāža
€40.76 €22.42

(apraksts: 【labu piederumu] aicina: skrejceļš jostas krustu masāža jostas, liels uzdevums piederumi, iekštelpu un āra treniņu iekārtu piegādēm. 【daudzfunkcionāls jostu] aicina: vibrācijas mašīnas roller jostu svara pacelšanas siksnas vīriešiem un sievietēm, stiprums apmācību, masāžas un fitnesa. 【portatīvo veiktu] aicina:kompakts, viegls dizains slaidinoša josta padara to viegli)

Izskatās arī
1pc Sloksnes, Rokas Atbalsta Svarcelšana Sporta Mācību Kultūrisms Rokas Aizsargs, Siksnas Wraps Lencēm Band Aizsargs
€3.55 €2.48

(iezīme 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2.piemērota plaukstas aizsargs, siksnas paredzēti, lai palīdzētu mazināt sāpes un pietūkumu, kas saistīts ar karpālā tuneļa sindromu. profilaksei un dzīšanas sporta traumas vai atkārtojas stresa, traumām. atbalsta vājas vai ievainotas plaukstas, saglabājot pilnu apriti īkšķi un pirkstiem. viegls un ērti visu)

Izskatās arī
1 Pāris Elastīgs Elkoņa Lencēm Kompresijas Ietīšanas par Roku Atbalstu Pārsējs Regulējams Teniss Vieglatlētika Sporta Aizsargātu Sāpju Aizsargs
€7.70 €0.45

(paka ietver vienu pāri (divas gabals). produkta funkcijas: 1. izgatavots no augsti elastīgs un elpojošs materiāls: elpojošs audums nodrošina mīksto audu atbalstu, elpojošs, quick-žāvēšana un sviedri-wicking, ērti un mazina nogurumu. 2. tas ir ideāls, lai novērstu elkoņa traumu.saglabāt elkoņa stabilu un mazinātu traumas.izmantot trenažieru zāle, svarcelšana, kultūrisms, teniss, basketbols)

Izskatās arī
Iegurņa Pamatnes Muskuļu Apmācību Ierīce, Pretbuksēšanas Gurnu Trenažieris Viegls Portatīvie Daudzfunkcionālā Sporta Aprīkojums
€1.86 €1.23

(funkcijas: 1. uzlabot ķermeņa stāvokli: ilgtermiņa un pareizi izmantot fitnesa kāju klipu var efektīvi izmantot muskuļus skartās zonas, palīdzēt cilvēkiem zaudēt svaru un saglabāt veselīgu. 2. biezs un izturīgs: pavasaris var nest lielāku svaru un ir piemērots dažādām sporta vajadzībām.augšstilba mācību aprīkojumu, komfortablu putu, sviedru absorbcijai, anti-skid, droši izmantot. 3.)

Izskatās arī
Velotrenažieris Locīšanas Stacionāro Velosipēds Magnētisko Atgāzies 3-in-1 Velosipēdu Slim Velosipēds ar Rokas Pretestības Joslas & LCD displejs
€394.19 €374.48

(preces nosaukums mājās, spinning bike materiāls tērauds izmērs 105*67*124cm svars 28kg reizes, izmērs 152*67*68cm iepakojuma lielums 124cm * 53 cm * 23 cm par šo preci 【stabila konstrukcija] aicina - stacionāro velosipēds 's rāmi, kombinējot ar x-veida dizains fizisko līdzsvaru theorys dizains, jūs varat justies velosipēds ir izturīgs un darīt n jāuztraucas, jūs kritums uz leju. 【apvienot slodzes] aicina -)

Izskatās arī
3x Tupēt Ķīlis Bloķēt Muskuļu Ēkas Pamatnes Slīpums Valdes Sievietēm, Vīriešiem, Teļu Stiepjas Saspringts Teļiem, Potītes, Pēdas Balansēšanas Prakse
€9.61 €6.05

(apraksts: 【pastiprinātu treniņu efektivitāti] aicina: tupēt ķīlis komplekts (3pcs) ir izstrādāts, lai maksimizētu jūsu treniņu efektivitāti, veicinot pareizu formu un saskaņošanas laikā, squats, deadlifts, un līdzīgi vingrinājumi.tas palīdz samazināt spriedzi jūsu locītavām, kas ļauj jums veikt šo uzdevumu vairāk, droši un efektīvi. 【augstākās kvalitātes materiāls] aicina: izgatavots)

Izskatās arī