Cena €0.88 €1.88

Pilns apraksts

Motīvs:

--Jaunā versija TDA7297 tīra pēc pastiprinātājs valdes sastāvdaļas un kits ir pievienota anti-reverse savienojuma ķēdes, kas var efektīvi novērst čipu izdegšana, ko izraisa reverse elektrības pieslēgums, un sastāvdaļas, kas tiek no jauna sakārto.Caurumu attālums ir standarta 3.96 mm, kas ir ērts, lai tiešā metināšanas Vai pievienot standarta spaiļu bloki uz kuģa.

--Darbināmi ar baterijām. 12V var tieši.Sprieguma diapazons ir 9-15V, ieteicamā spriegums ir 12 V, izejas jauda ir 15w+15W, ar maksimālo jaudu var sasniegt 30W+30W, tās apjoms ir ļoti mazs, bet tas ir pārsteidzošs.Piemērots jebkuram gadījumam.

--Tas jaudas pastiprinātāju valdes nepieciešams instalēt radiatoru ar sevi.

Apraksts:

Nosaukums: Stūres Pastiprinātājs Valde

Spriegums: DC 9-15V, ieteicams spriegums 12V, strāva 2A vai lielāku

Nominālā jauda: 15w+15w

Izejas pretestība: 4-8 Ω;

Iepakojuma saraksts:

1 komplekts x Stūres Pastiprinātājs Valde

Piezīme:

Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 1-3 cm kļūdu, paldies.

Sakarā ar ekrānu un citu objektīvu iemeslu dēļ, var būt ar noteiktu krāsu atšķirību, lūdzu, saprast.

Specifikācijas

  • Savietojamas Audio Un Video Iekārtas Stils: Ciparu-Analogais Pārveidotājs (DAC)
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: TWISTER.CK

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Taisni Klausīties Tikai caurspīdīgi Elastīgu Akustisku Caurules Klausules 3,5 mm Austiņas austiņas Mono Jack par Walkie-talkie
€3.72 €3.09

(tips: piederumi karstajiem punktiem: pret radiācijas, trokšņu līmeņa samazināšana caurspīdīga elastīga akustisko caurules labāk slēpšana ekonomikas un izturīgs pavisam jaunu un augstas kvalitātes caurspīdīga elastīga akustisko caurules diez vai varētu konstatēt ar cilvēkiem ap jums un aizsargā jūs no radiācijas mīksta plastmasas auss pumpuru der snugly uz auss, kas uztur sarunu privāti.jūs varat klausīties)

Izskatās arī
Putekļu Vāciņa, Vai Tas Gadījumā ForHomepods 1/2 Seguma Triecienizturīgs Skaļrunis Gadījumā Nomaiņa Bezvadu Skaļruni, Soma Nepievelk Putekļus Ar Polsteriem
€20.82 €14.57

(funkcijas: 1. piemērots apple 1/2 gudru runātāju. 2. nodilumizturīga, netīrumiem, izturīgs, triecienu izturīgs un drop-pierādījums. 3. perfekti ar mini skaļrunis, augstas kvalitātes oxford audums + eva + poliestera materiāls liek cilvēkiem justies kā atgriezt dabu un būt tuvu dabai.interjers ir izgatavoti no mīksta materiāla, kas ir mīksts uz tausti, un dod skaļrunis visvairāk maigu aprūpi. specifikācijas: saderīgs)

Izskatās arī
Gudrs Plīša Baby Elephant Austiņas Gadījumā AirPods Par Airpods 1 2 3 Pro 2 Bluetooth Bezvadu Uzlādes Lodziņā Karikatūra Segtu D9R4
€9.08 €5.45

(materialsilicone+plīša colorblue bt headest seguma nepievelk putekļus austiņu seguma triecienizturīgs anti-kritums atbalsts par airpods 1 2 lieta par airpods pro gadījumā par airpods 3 2021 gadījumu par airpods pro 2 lieta iepakojums 1case cienījamais pircējs,laipni lūdzam mūsu veikalā.tur ir tik daudz noderīgu)

Izskatās arī
Gaismas Necaurlaidīgu Gaisa Cirkulācijas Dzesēšanas Ventilatoru Pico 4 Austiņas
€26.31 €17.10

(1407 funkcijas: ootdty piemērots pico 4 austiņas; tas elpo ar iebūvētu ventilatoru, kas paredzēti, lai uzlabotu savu pieredzi un glabāt jūs ērti par stundas beigām. izgatavots no izturīga abs materiāla, tas ir viegls un izturīgs, nodrošinot izcilu aizsardzību pret sviedriem. tas ir ideāls ikvienam, kas vēlas veikt savu pieredzi uz nākamo līmeni. labi izstrādāta)

Izskatās arī
12Pcs 40X20mm Alumīnija HIFI AMP Skaļrunis Izolācija Stāvēt Vinilplašu APK Pēdu Spilventiņu (Melns)
€36.63 €24.54

(jauns cnc mehāniski virsma: anodēta,smilšu strūklu ar noņemama neslīdoša gumijas gredzens piemērots skaļruņu,pastiprinātāju,instrumenti,iekārtas,diska,cd / dvd atskaņotāju,apk utt. diametrs: 40mm augstums: 20mm montāžas skrūvju caurumu diametrs: 4,5 mm vienuma tips: banānu dzimums: vīrietis modeļa numurs: ft4020b krāsa:melna materiāls:alumīnija iepakojuma)

Izskatās arī
Bezvadu Peles/Klaviatūras USB Bluetooth Saderīgu 5.0 Dongle Adapteri, ātrgaitas Raidītājs Mini 5.0 USB Uztvērējs PC Dators
€4.35 €2.52

(specifikācijas: +bluetooth savietojamu versiju: v5.0 savietojamas bluetooth saderīgu v4.2 v4.1 v4.0 +jaunākais starpsavienojumu protokolu, vairāk stabila un uzticama, transmisijas. +saņemšanas / nolaišanas attālums: ≤ 20 m(atklātā vietā) +iespraust un atskaņot windows 8/10 +vajag draiveri par windows xp/7 +ko piemēro produktiem: bluetooth saderīgu peli, tastatūru,)

Izskatās arī
Elastīga Galvas stīpa Segums Atkārtoti Headbeam čaula ATH-AR5BT AR5IS Austiņas
€6.57 €4.60

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga pret netīrumiem un nodiluma, izturīgs, mīksts un ērts. rāvējslēdzēja pārsegs, viegli izjaukt un viegli tīrāma. iekarināšanas āķis dizains ērtai karājas un uzglabāšanas austiņas ar mīkstu drāniņu, kas nodrošina lielisku komfortu un izturību. piemērots ath-ar5bt ar5is austiņas. specifikācijas: materiāls:audums izmērs:apm.280x80mm/11.02x3.15)

Izskatās arī
Alumīnija Sakausējuma Austiņu Pakaramo Turētājs Sienas Stiprinajums Austiņas, Statīvs Galda Displeja Turētājs Iekarināšanas Āķis Austiņas Rack Aksesuāri
€3.60 €1.37

(alumīnija sakausējuma austiņu pakaramo turētājs sienas stiprinajums austiņas, statīvs galda displeja turētājs iekarināšanas āķis austiņas rack aksesuāri apraksts: uzstādīšanas metode: 1. notīriet vietu, uzstādīt un glabāt instalēšanas jomā sausa. 2. asaru pie lipīgās uzlīmes un nospiediet stiprinājuma uz montāžas jomā。 3. efekts ir labāk pēc tam, kad fiksēta)

Izskatās arī
1Pc 4Inch Audio Portatīvo Skaļruņu 4 Ohm 15W Basu Skaļrunis DIY Profesionālo Multimediju Subwoofer Skaļruņi Skaņas Sistēma
€24.84 €14.90

(pretestība jauda: 4 omi +/- 15% nominālā jauda: 15w jutība: 91db frekvence: 90-10k bungas papīra: gumijas sānu pītā podi svars: 390g nominālais spriegums: 7.75 v ārējais diametrs: 104 x 104 x 52hmm magnēts: φ70 x 32 x 10mm balss spole: φ25.5mm alumīnija pārklājumu krāsa: krāsu attēlu materiāls: abs iepakojuma saturs: 1 * audio portatīvo skaļruni, tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
Planšetdatora Vispārējo Akrila Austiņas, Austiņu Uzglabāšanas Displejs Stāvēt Atbalsta Plaukts
€6.18 €4.02

(universālā akrila austiņas, austiņu uzglabāšanas displejs stāvēt tablete atbalsta plaukts specifikācijas: austiņu turētājs ir unikāli izstrādāti, kas var noteikt austiņas ar pareizu pozīciju un padarīt jūsu darbvirsmas tīrs un kārtīgs. to var novietot gan vadu, gan bezvadu austiņām. produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes akrila, kas ir videi draudzīgs un izturīgs. tas)

Izskatās arī
Skullcandy Drupinātājs, Hesh 3 bezvadu austiņu aizvietotāji, ļoti mīksts un ērts elastīgs iekļautās
€18.01 €9.01

(pieejamie modeļi; hesh3 ausu spilventiņi ir saderīgs ar skullcandy smalcinātājs un hesh3 bezvadu austiņu protēzes; ar protēzēm apvieno augstas kvalitātes putas ar caurspīdīgu ādas, lai radītu perfektu līdzsvaru starp komfortu un izturību.mīksto sākotnējā spilvenu, kas paredzēti, lai baudīt mūziku visas dienas garumā, ne * vai * .skaņas izolācija; austiņas spilventiņu, kas izgatavoti no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Anti Zaudēja Atslēgu Meklētājs Smart Bluetooth 4.2 GPS Tracker Signāls Seifa KeyFinder Locator Pet Suns, Bērns Tracker Meklētājs
€13.16 €8.56

(app pieņem skaista ui dizaina interfeisu, kas ir ļoti ērts, lai kontrolētu.izmantojot mazjaudas bluetooth mikroshēma, akumulators ir vairāk izturīgas, signāla savienojums ir stabils, un atgriešanās ātrums ir ļoti ātri anti-zaudēts: ja ierīce atstāj noteiktu attālumu (10-15m), mobilajā telefonā saņems atgādinājumu ziņas atrast objektus: ja meklē ierīci ar mobilo aplikāciju, ierīci atskan)

Izskatās arī
par Edifier TWS NB2 Genie / NB2 Pro / NeoBuds Pro / S Austiņu Silikona Gadījumā Karikatūra Astronauts Pārredzamu Mīkstā seguma
€4.88

(laipni lūdzam ankey veikalā. visas preces, kas šeit ir gatava akciju mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes produktus kvalitāte pārbaudīta, pirms kuģis no piegādes laiks: 24 stundas 48 stundas pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu ir daži kuponus, jūs varat izmantot to, kad jūs veicat pasūtījumu. visbeidzot, ja jums ir kādi jautājumi, pls tērzēšana ar mums! paldies,)

Izskatās arī
Piemērota Epson WF-C5790/C5710/C5290/C5210 Apkopes Kaste/Atkritumu Tintes Tvertne Dekoderi Resetter T6716 Dekoderi
€28.06 €22.45

(piemērota epson cartridge t6715 t6716 t3661 t04d1 t04do dekoderi resetter atrisināt problēmu, ka tradicionālo dekoders ir palicis uz ilgu laiku, elektroniskā jaudas ir izsmeltas, un jauda ir miris vai zems, tās lietojot aizplūšana elektronisko elektrolītu corrodes dekoderi, un dekoderi nevar izmantot, parasti novietojiet mikroshēmas ar attiecīgo groove tā, ka zonde, kas atbilst kontakta mikroshēmā par tehniskās apkopes)

Izskatās arī
Skaļruņu Nelielu Sienas Turētājs Skaļruņu Stiprinājums Turētājs AmazonEcho Pop Portatīvo Skaļruņu Stabilu & Stingri Nostiprināts Stiprinājumi
€14.13 €10.18

(funkcijas: paaugstināt jūsu skaļrunis ar šo stabilu un uzticamu wall mount bracket, dizains, lai droši turēt savu skaļruņa vietā bez nokrišanas risks. izgatavots no augstas kvalitātes abs materiāla, tas wall mount stiprinājums ir ne tikai izturīgs, bet arī piedāvā gluds un minimālisma dizains, kas nemanāmi saplūst jebkuru istabas interjeru. ideāli piemērots mūzikas entuziasti un)

Izskatās arī
5.1 CH Digitālā Audio Converter Dekoderi SPDIF Koaksiālais Uz RCA DTS, AC3 HDTV Par Pastiprinātājs Soundbar
€45.70 €29.25

(apskats:šajā audio dekoderi var automātiski pārvērst optisko / koaksiālo kanāls (lpcm / pcm / raw atbalstu) no ieejas līdz analogās audio izejas, un atbalsta dolby ac-3 / dts dekodēšanas.tāpēc tas ir plaši izmanto ģimenēm, skolām, laukumiem, koncertu zālēs, kinoteātros un citās publiskās vietās, lai baudīt šoka efektu, dts vai dolby. funkcijas:audio decoder --- digitālo audio converter ne tikai)

Izskatās arī
Jaunu 50gab 12" 32.3 cm*32cm Ierakstu Aizsargājošu Uzmavu par Vinilplašu Atskaņotājs LP Vinila Ieraksts pašlīmējošās Ieraksti Soma dropship
€5.20 €2.55

(funkcijas: ootdty ★anti-static. ★aizsargātu jūsu vinila ierakstus no putekļiem, skrāpējumiem un datu korupciju piedurknēm ★var lieliski aizsardzības vinila ierakstus, kas samazina berzi un nodilumu. ★piedurknēm atloks-bezmaksas ērtai ievietošanai un piekļuvi diskiem. ★aizsargātu jūsu vinila ierakstus , ļaujiet jūsu vinila ierakstus drošāku un izmantot ilgāk. ★šis)

Izskatās arī
NUROUM HP11-S Augstfrekvences Trokšņu Atcelšana Austiņas ar Vienu Ausu Austiņas Ar Mikrofonu Konferenču Sistēmas
€154.13

(universālā komforts, bizness klases audio sniegumu metāla galvas funkcijas, komfortablu ādas nuroum vadu datora austiņas nodrošina optimālu sviest, bet elpojošs spilvena, mīksti ausu spilveni pieredzi tās trokšņu slāpēšanas mikrofons, ai-pamatojoties piedāvā īpaši labu lietotāja pieredzi.denoise,un properclean pašu izstrādāto tehnoloģiju. plaša saderība nepārspējamas audio)

Izskatās arī
Nomaiņa Ādas Ausu Spilventiņi Spilvens Segums Iekļautās par Jabra attīstīties 20se 30II 40
€1.94 €1.07

(funkcijas: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties.br/>,par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas.br/>,kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi.br/>,efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas.br/>,viegli uzstādīt un lietot.br/>,perfect fit: par attīstās 20se 30ii 40 65+ 75 headsetsbr/>,ņemiet vērā,: modelis ir)

Izskatās arī
Silikona Ausu Padomi par Sitienu Eartips X/ Austiņas Padomi
€4.70 €2.25

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 8 gabali, lai viens komplekts, kas izgatavots no mīksta silikona, un detaļas ir ļoti standarta. piemērojamo: piemērots sitienu x bezvadu bluetooth saderīgas austiņas, kas vienāda izmēra. skaņas kvalitātes uzlabošana: ausu uzgaļi ir izgatavoti no premium silikona, ērti valkāt, jūsu x headphone. viegli izmantot:)

Izskatās arī
Stilīgs galda Statīvu Atbalss Skaļrunis , kas Izgatavoti no Akrila
€7.56 €5.89

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes saglabāt atbalss skaļrunis droši vietā ar šīs modernās galda statīvu, kas izgatavots no augstas kvalitātes akrila. paredzēti, lai novērstu skaļruņa no velmēšanas vai pārvietojas, šis stends ir paredzēts stabila un izturīga bāze echo nodrošinātu optimālu skaņas kvalitāti un veiktspēju. piemērots visiem lietotājiem,)

Izskatās arī