Cena €8.33

Pilns apraksts

Laipni jauno un veco klientiem Shenzhen Jiexincheng Microelectronics Co., Sia

1. Esat laipni lūdzam nosūtīt mums savu RFQ vai BOM sarakstu, mēs sniegsim jums mūsu labāko cenu!

Jūs varat atstāt mums ziņu, vai sūtīt e-pastu, mēs atbildēsim jums, asap!

2.Ja jūs nevarat atrast arī mikroshēmu, kas jums nepieciešams, mūsu veikalā, lūdzu, sazinieties ar mums tieši, un mēs dos jums pieņemamu cenu!

Shipping Noteikumi:

Starptautisko pārvadājumu varētu aizņemt ilgāku laiku, Tas var kavēšanās dēļ stingra muitas un slikti laika apstākļi (lietus, plūdi, sniega).

Atsauksmes :

Kad esat saņēmis savu preci, lūdzu atstājiet atsauksmi par mums, jo šīs būs informējiet mūs, ka ir saņemta jūsu vienumus.

Mums tiešām ir nepieciešama jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 Zvaigžņu vērtējumu pēc tam, kad jūs saņemat jūsu pasūtījumu, mēs arī sniegs jums pozitīvas atsauksmes.

Jūsu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums .

Negatīvas atsauksmes neatrisina neko.Mēs vienmēr esam gatavi darba lietas.Tātad, justies brīvi sazināties ar mums.

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums vēl NAV saņēmis preci pēc 15-60 dienās, mēs, pārbaudiet to ar post office, un pēc tam nosūtīt vai kompensācijas trūkstošos vienumus.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Disks IC
  • Zīmola Nosaukums: JXCWGOO
  • Stāvoklis: Jauns

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Izskatās arī
EPM1270F256C5N Iekapsulēšanas BGA256 programmējamie ieejas bloki (fpga) chip
€16.41

(laipni lūdzam findchip veikalā ! ja jums ir nepieciešams vairāk daudzums vai vairāk produktiem,lūdzu, sazinieties ar mums. maksājuma 1.mēs pieņemam alipay, west union, tt.visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors . 2.ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz maksājums ir jāpabeidz 3 dienu)

Izskatās arī
Jaunu tuvuma sensora slēdzis E2E-X8C3L18 noliktavā
€13.72

(mūsu veikalā darbojas vairākas firmas sensori.sakarā ar platformas kontroli pār vairākiem produktiem, kas uzskaitīti, ir daudzi plaši izmantoti produkti, kas nav uzskaitīti.ja jums nepieciešams tos, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas aktīvi, un es jums dos lielu atlaidi, jo ir vairāki modeļi vienā saites.lūdzu, atstājiet ziņojumu par modeli, jums ir nepieciešams, ja pasūtījuma, tā, ka es ātri varat)

Izskatās arī
5/GAB Jaunu Oriģinālu UCC2893PWR UCC2893 TSSOP16 PWM un rezonanses kontrolieris mikroshēma Noliktavā
€8.95 €7.34

(par mums mums solījums: * ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošina visaugstāko kvalitāti. * ātra un precīza preču piegāde klientiem, visur klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem jums ir, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs darīsim visu iespējamo, lai saņemtu atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams. uzņēmuma)

Izskatās arī
1GB/DAUDZ fotoelektrisks sensors detektoru BIP2 T167098 728201-0
€212.22 €188.88

(par honeywell fotoelektrisks sensors detektoru bip2 t167098 728201-02)

Izskatās arī
L7812 Trīs termināla Sprieguma Regulators DIP Tranzistors L7812CV Triode Elektronisko Komponentu 1A 12V UZ 220
€1.68 €1.34

(l7812 trīs termināla sprieguma regulators dip tranzistors l7812cv triode elektronisko komponentu 1a 12v uz 220 piegāde: 48 stundas ātra piegāde 1. mēs garantējam kuģis veic 48 stundu laikā pēc maksājuma confimation (izņemot brīvdienas) 2. ja jūs neesat recived sūtījuši, un 60 dienu laikā,lūdzu, ļauj mums 3-5 darba dienu laikā par pārbaudes nepiegādāts paketes, pirms mēs jautājumu,)

Izskatās arī
10PCS/DAUDZ MDC47U01 47U01 HSSOP-30 MDC48U01 48U01 HSSOP30 Jaunu un oriģinālu
€37.21 €29.77

(integritāti un kvalitāti mēs koncentrējamies uz pasaules slavens zīmols, mikroshēmas, ar vislabāko kvalitāti un godīgs dienests kā savu mērķi, un piegādāt mikroshēmas, lai ikviens klients tajā ātrākais ātrums. paldies par jūsu uzticību un sadarbību!)

Izskatās arī
1gb CP2102 MICRO USB uz UART TTL Modulis 6Pin Sērijas UART Pārveidotājs STC Aizstāt FT232
€1.42

(vadītāja lejupielādēt: http://www.silabs.com/products/mcu/pages/usbtouartbridgevcpdrivers.aspx moduļa apraksts: 1, oriģināls cp2102 čipu, kas rada com pēc tam, kad instalēt draiveri. 2, standarta mikro mini - usb līnijas ieeja ar datoru, izmantojot usb saskarni, ar 3,3 v un 5 v spriegumu izejas jauda 3, ar sevis atveseļošanās drošinātāju.gadījumā, ja nejaušs īssavienojums, kas var efektīvi aizsargāt jūsu)

Izskatās arī
Piegāde.RL00D Bezmaksas jaunu SOP8 integrēto mikroshēmu (IC)
€2.08

(laipni lūgti mūsu veikalā var tiešo maksājumu organizēt 1-3 dienas mums ir daudzas kompānijas veidu preču veikalā!piegāde!), un, kas vēl svarīgāk, jūs saņemsiet augstas kvalitātes, zemāko cenu un ātru piegādi.es gaidu jūs!!!ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, gan, lūdzu, sazinieties ar mums.pērc vairāk detaļas.izmantot.pievienot grozam mēs atlaidi par jums.ja jums ir nepieciešams, jūs varat sazināties)

Izskatās arī
Waveshare USB Audio Kodeku, kas Paredzētas Jetson Nano USB Skaņas Karti, Vadītāja-Bezmaksas, Plug And Play
€31.16

(apraksts usb audio kodeku, kas paredzētas jetson nano usb skaņas karti, vadītāja-bezmaksas, plug and play usb audio kodeku jetson nano ierakstīšanas un atskaņošanas atbalsts, iebūvēts mikrofons un skaļruni galvene demo kodi runas sintēze, runas diktāts, runas wake-up, un runas dialoglodziņa vadītāja-bezmaksas, plug and play funkcijām, īsumā usb savienotājs, uzvalki jetson)

Izskatās arī
1GB/LOTE ATMEGA88PA-ĀS ATMEGA88PA ATMEGA88PAAU TQFP-32 100% Jauns un oriģināls
€1.23 €1.11

(nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte, ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs pielāgot cenas, lai kalpotu jums labāk pircējs padomi 1: vispirms pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza 2: pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkta)

Izskatās arī