Cena €54.91 €57.79

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Postenis Svars: ±13.65g
  • Vienuma Tips: Kuloni
  • kulons izmērs: 40-26mm
  • Galvenais Akmens: NAV
  • Sertifikāts:
  • Metāla Zīmogs: 925, Mārciņa
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sods vai Modes: Sods
  • Stils: Hiphop/Rock
  • Metālu Tips: Sudraba

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Anime TIGER & BUNNY Keychain BLUE ROSE Agnes Joubert Kaede Kaburagi Skaitļi Lelle Akrila Jumta Keyring Kulons Xmas Dāvanas
€0.92 €0.46

(ieteicams izmantot standarta express, ātra piegāde ātruma, ceļa, var tikt apšaubīts. produkta parametri: nosaukums:tiger & bunny materiaal:akrils izmērs: 6cm iepakojums: opp neatkarīga iepakojums motīvs: 1.naudas sodu meistarība, izsmalcinātu dāvanu 2.spēle genshin ietekmes aksesuāri, ekskluzīvas faniem 3.piemērots guļamistaba, dzīvojamā)

Izskatās arī
Karalienes Kroni Quinceanera Gājienā Vainagi Princese Rhinestone Kristāla Kāzu Tiaras Sievietēm
€22.87 €8.69

(roku darbs mākslas darbus: šī tiara ir oriģināls dizains, pilnīgi roku darbs ar levery.katru skaistas rokas-vadu headpiece ar augstas kvalitātes kristāli. dzirkstošais ar dārgakmeņiem un kristāliem: šis leģendārais skaistums atsauc atmiņā veco pasaulē žēlastību un eleganto eleganci.pārliecināts, lai jūs spīdēt jūsu kāzu dienā!dramatisku headpiece ar mūžīgas kvalitāti.piemērots kāzām,)

Izskatās arī
6CM Anime ZILĀ BLOĶĒŠANAS Skaitļi Seishiro Nagi Reo Mikage Bachira Meguru Gudrs Akrila Keychains Kulons Dekoru Valentīna Diena Dāvanu
€1.51 €0.75

(6cm anime zilā bloķēšanas skaitļi seishiro nagi reo mikage bachira meguru gudrs akrila keychains kulons dekoru valentīna diena dāvanu produkta nosaukums: blue bloķēšanas anime skaitļi taustiņu ķēdi izmēri: aptuveni 6cm iepakojums: opp neatkarīga iepakojums amats: dāvanu, rotaļlietas ,kulons labdien, dārgie draugi, paldies jums par ierašanos. mēs sniegs jums)

Izskatās arī
Vintage Gothic Howlite Akmens Galvaskauss Elastīga Aproce Rokas Joslā par Draudzību
€0.75 €0.49

(funkcijas: ootdty teicamu kvalitāti un saprātīgu cenu, palutiniet sevi, lai šo ārkārtas rokassprādzi vai ar mīļoto cilvēku laimīgu. šī aproce būs lielisks aksesuārs, lai katrs apģērbs ir eleganta acu ķērējs. wellmade un ērti-būs valkājot to bieži. augstas kvalitātes, nav rūsas, nav alerģijas.)

Izskatās arī
925 Sterling Sudraba Sirds Auskari Sievietes, Meitenes, Pusaudži Stud Sīkiem, Maziem Pēc Sadursta Auss Halloween, Pateicības Rotaslietas, Dāvanas
€5.39 €3.77

(apraksts: postenis metāla tips: 925 sterling sudraba krāsas: sudraba,zelta un rožu zelts krāsu daudzums : 1 pāris postenis izmērs : 7mm*6mm,auskaru garums 11.5 mm īsta sudraba ir ne alerģijas, ne krāsas, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.mēs atbildēsim 24 stundu laikā. padomi: 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu)

Izskatās arī
Smaids Žetons Metāla Broša Modes Mīksto Pogu Pin Mīļāko Radošo Dāvanu Apkakles Dekoru Pielāgojamu
€9.76 €1.96

(laipni gaidīti!mēs atbalstām pielāgošana !arī dropshipping ! jūs varat sūtīt man uz dizaina, kuru vēlaties izdrukāt uz jūsu žetona, un es varu radīt unikālu žetons tieši jums! izmērs: s : 3cm m : 4.5 cm l : 5.9 cm)

Izskatās arī
1GB Personības Hantele Keychain Sports Modes Auto Keyring Soma Karājas Rotaslietas Kulons Sievietēm Populārs Fitnesa Dāvanu
€0.74 €0.49

(apraksts: izturīgs: šie keychains ir izgatavoti no augstas kvalitātes sakausējuma, izturīga un izturīga. taustiņu ķēde ir piemērots visu veidu somas, mugursomas, maki, atslēgas, utt. paredzētas hanteles, izskatās, izsmalcinātu un modes. vieglā svara un kompakto izmēru, lielisks sabiedrotais jūsu taustiņus, maisus vai jebkurus citus objektus, kurus vēlaties jauku dekoru. fitnesa)

Izskatās arī
Jaunais Katoļu Mazais Jēzus, Miera Balodis Krusta. Mazumtirdzniecības Miera Balodis Jēzus Krusta Cinka Sakausējums
€2.19 €1.33

(modname=images&cols=1&colspace=0&rowspace=0&align=center modname=ckeditor atsauksmes: lūdzu, novērtējiet dsr (detalizēti vērtējumi) tirdzniecības kyocera pasaules express ideāls (1) mēs vienmēr nodrošinātu vislabāko preču andservices par zemāko cenu (2) ja jums ir pielāgot veidu, kas jums patīk, lūdzu, sazinieties ar mums.modname=products&cols=5&colspace=10&rowspace=10&showname=true&showprice=true asv dolāru)

Izskatās arī
8MM Dārgakmens Kārta Fāzēm Stiept Rokassprādzes Sievietēm, Vīriešiem Čakru Dziedināšanas Crystal Energy Power Reiki Hematīts Akmens Krelles, Rokassprādze
€1.67 €1.54

(6mm dabīgā akmens fāzēm, rokassprādzes sievietēm, vīriešiem.dažādas akmens krelles, aproces sniedz jums dažādas valkā izvēli.jūs saņemsiet matēts krelles, rokassprādzes,lavas akmeņu krelles, rokassprādzi,tiger eye krelles, rokassprādzes,amazonite krelles, aproces,sarkana, agate krelles, rokassprādzes un tā tālāk.delikāts dārgakmeņiem aproces iet arī ar savu jebkuru apģērbu,lai jums būtu vairāk burvīgs)

Izskatās arī
Jauna Lieldienu Olu Trušu Auskari Bohēmijas Ziedu Trušu Krāsains Svītru Auskari Priecīgas Lieldienas Rotaslietas Dāvanu
€2.44 €1.21

(jauna lieldienu olu trušu auskari bohēmijas ziedu trušu krāsains svītru auskari priecīgas lieldienas rotaslietas dāvanu)

Izskatās arī
Punk Rhinestones Atvērt Čūska Gredzens Regulējams Dzīvnieku Gredzeni Rāpuļu par Vīriešu un Sieviešu Modes Gotisks Puika Meitenei Dzimšanas dienā, Rotaslietas, Dāvanas,
€5.11 €1.94

(komplektā ietilpst: 1 gab. * gredzenu neviens mazumtirdzniecības kastē.pildīta droši burbulis soma. produktu parādīt tehniskās apkopes 1.925 sudraba sudraba: nav izbalināt.sakarā ar dzīvesveida un personas physique, daži cilvēki ir sudraba rotaslietas būs oksidējušies un blackened.jūs varat tīrīt to ar sudraba pulēšanas audums/zobu pastu un zobu suku, lai atjaunotu)

Izskatās arī
Izskatās arī
Sieviešu Cute Radošais Piloša Eļļa Spāre Broša Personības Kukaiņu Pin Vienkārši Modes Aksesuāri, Ņieburs Adatas, Rotaslietas
€8.18 €3.27

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes! vairumtirdzniecības&dropshipping : atbalsta materiāls: sakausējums +rhinestone komplektā ietilpst:1*broša paziņojums: 1. lūdzu, ļaujiet 2-3% kļūdas dēļ manuāla mērīšana. lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. 2. krāsas var būt dažādas, tā kā atšķirības displejs, lūdzu,)

Izskatās arī