Cena €0.84 €1.67

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Metālu Tips: Cinka sakausējums
  • Sods vai Modes: Modes
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Piekariņi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Dabas zilā Zelta smilšakmens Buda Apbur Krelles ar Griešanai Zelta Pūķis Ķīniešu Pixiu Aproce DIY par Rotaslietu izgatavošana
€6.85 €6.51

(tērps aproce un kaklarota diy pieņemšanas rtfy5 par mums kuģniecības pakalpojumu quastion un atbildes mūsu solījums)

Izskatās arī
Vintage Gothic Howlite Akmens Galvaskauss Elastīga Aproce Rokas Joslā par Draudzību
€0.75 €0.49

(funkcijas: ootdty teicamu kvalitāti un saprātīgu cenu, palutiniet sevi, lai šo ārkārtas rokassprādzi vai ar mīļoto cilvēku laimīgu. šī aproce būs lielisks aksesuārs, lai katrs apģērbs ir eleganta acu ķērējs. wellmade un ērti-būs valkājot to bieži. augstas kvalitātes, nav rūsas, nav alerģijas.)

Izskatās arī
Simulācijas Rags, Briežrags Matu spraudes Dārgakmeņi Sieviešu Galvassegu Buļļiem Ragi Piederumi
€2.45

(apraksts šie imitācija buļļa ragi varētu pievienot vairāk festivāla atmosfēru padara šo halloween puse pozitīvāku.jūs varat padarīt savu stilu halovīni mati piederumu vai amatniecības ar šiem viltus vērša ragi saskaņā ar jūsu vēlmēm.viņi jums sniegs patīkamu diy pieredzi. funkcijas -krāsa: melna -materiāls: plastmasa -izmērs: 12.00x4.00x4.00cm/4.72x1.57x1.57inch -)

Izskatās arī
10pcs Izsmalcinātu Kristālu Lapu Piekariņi, Zelta Krāsas Pārklājumu Sakausējuma Kuloni, DIY, Kaklarota, Aproce Rotaslietu izgatavošana Konstatējumiem, Roku darbs Dāvana
€3.64 €2.22

(atlaide informācija: nopirkt 2 saņemt 2% atlaidi $2 off uz vienu $19 padoms: pērc vairāk un ietaupi sekojiet mums iegūt papildus atlaidi!!! reklāmas informācijas: lai jums, lai iegūtu vairāk labumu, lūdzu, noklikšķiniet uz sekot mājaslapā veikala kļūt par mūsu fanu un saņemt fanu kuponu!!! 10pcs izsmalcinātu kristālu lapu piekariņi, zelta)

Izskatās arī
Jauno Modes Daudz 3pcs vairumā Tīra Nerūsējošā Tērauda Roku darbs Ķēdes Saite Aproce 8mm 8.26"
€18.59 €17.10

(: tāpat kā attēlu materiāls : augstākās kvalitātes 316l nerūsējošā tērauda stāvoklis: augstas kvalitātes un 100% brand new maksājumu: * mēs pieņemam tikai paypal, kā arī ārvalstu klientiem. * nav apvienojumā kuģniecības atlaidi vairākus objektus. * jūs varat iegūt viszemāko cenu, par kādu produktu mūsu jaunajā veikalā, lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes)

Izskatās arī
Jaunais Katoļu Mazais Jēzus, Miera Balodis Krusta. Mazumtirdzniecības Miera Balodis Jēzus Krusta Cinka Sakausējums
€2.19 €1.33

(modname=images&cols=1&colspace=0&rowspace=0&align=center modname=ckeditor atsauksmes: lūdzu, novērtējiet dsr (detalizēti vērtējumi) tirdzniecības kyocera pasaules express ideāls (1) mēs vienmēr nodrošinātu vislabāko preču andservices par zemāko cenu (2) ja jums ir pielāgot veidu, kas jums patīk, lūdzu, sazinieties ar mums.modname=products&cols=5&colspace=10&rowspace=10&showname=true&showprice=true asv dolāru)

Izskatās arī
Handmaded Capybara Auss, Kniedes/Videoklipus, Multiplikācijas filmu Dzīvnieku Rotaslietas Īpašos Gadījumos
€2.34 €1.74

(funkcijas: ootdty pievienot pieskārienu cuteness, lai jūsu ar šo adorable capybara akrila auskari.ideāls ikvienam, kas vēlas moderns un atšķirīgu izskatu. izstrādāts ar augstas kvalitātes materiāliem, šie auskari ir drošs un izturīgs, nodrošinot ilgstošu izmantošanu.viegls dizainu, kas piedāvā komfortu visu dienu valkā, padarot tās piemērotas jebkurā gadījumā. piemērots)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda, Grozāms Romiešu Cipariem, piem Stress Atvieglojums, Gredzeni, Vīriešu, Sieviešu Gredzeni Ikdienas Ikdienas Anti Trauksme Piederumi, Dāvanu
€2.12 €1.46

(laipni lūgti mūsu veikalā! ! materiāls: nerūsējošais tērauds stils: moderns, moderns, vienkāršs gadījumā aina: banketu, atpūtas iepakojums: viens gredzens pirkt piezīmes: 1. ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums. 2. sakarā ar ražošanas pielaides, tur var būt nelielas izmēru atšķirības starp partijām. 3. izvairīties)

Izskatās arī
8x6x6cm/3.15x2.36x2.36in Veidnes Ziemassvētku Augstas Kvalitātes Silikona, Izgatavoti Cietas Veidnes
€4.53 €3.03

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes to plaši izmanto ģimenes puses, kāzās, valentīna dienā, ziemassvētku rotājumi, lai radītu siltu un romantisku sajūtu. tas būs naudas sodu dekoratīvie dāvanu espically uz ziemassvētkiem. izgatavots no izturīga silikona elastīgu un atkārtoti. tā var tikt izmantota kā cepšanas veidnē, lai padarītu roku darbs,)

Izskatās arī
Sieviešu Krekls kakla Izgriezumu Samless Pin Svārki Viduklis Mainīts uz Mazo Artefakts Fxed Apģērbu Broša Etiķetes Anti-glare Noņemams metāla
€76.57

(šajā postenī ir tikai atsaucei.mēs customzied etiķetes. lūdzu, sazinieties ar mums, lai uzzinātu vairāk.paldies. metāla broša pin diametrs: 1.2 cm krāsa: sudraba, balts un sarkans epoxy tehnikas: atpakaļ ar pin un bloķēšanas tauriņa pogu --------------------------------------------------------------------------- priekšējā pusē - piepildīta ar balto un)

Izskatās arī
Tukšums, Akrila Sirds Piliens Auskari Ziedi, Augļi Flamingo Zemenes Vilināt Valentīna Diena Auss Rotaslietas, Aksesuāri
€3.53 €2.30

(tukšums, akrila sirds piliens auskari ziedi, augļi flamingo zemenes vilināt valentīna diena auss rotaslietas, aksesuāri materiāls:akrils/dzelzs)

Izskatās arī
Gotu, Punk Kulons Sarkano Asins Piliens Aproce Rokassprādze Pieaugušo Atdzist Hip Hop Aproce Paziņojumu Rotaslietas, Aksesuāri
€3.56 €2.38

(funkcijas: ootdty asins piliens aproce ir unikāls un tendenci aksesuāru, kas papildina edginess uz jebkuru apģērbs. izgatavots no augstas kvalitātes leģēta un puv želeja, šī aproce ir izturīgs un ērts valkāšanai. paredzēts gan vīriešiem, gan sievietēm, kas ciena netradicionālās modes paziņojumus. šī aproce ir ideāls ikdienas gadījumos, puses, koncerti, un citu notikumu,)

Izskatās arī