Cena €13.83 €17.29

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Saglabāt jūsu vinila ierakstus, droša un sakārtota ar Mayrecords Portatīvo Kokvilnas Maisiņā.Izgatavots no mīksta un komfortabla materiāla, šī soma nodrošina lielisku uzglabāšanas, par savu mīļāko ierakstu.

Šī universāls soma ir ne tikai ierakstus, tas var arī saglabāt jūsu Cd un citus objektus.Veikt mūzikas kolekciju ar jums, kur jūs ceļot un baudīt to kustībā.

Paredzēti mūzikas cienītājiem un kolekcionāriem, šī soma ir ideāls ikvienam, kas vēlas, lai saglabātu savu ieraksti top stāvoklī.

Vai mājās vai ceļojot, ar Mayrecords Portatīvo Kokvilnas Maisiņā, ir jābūt par jebkuru vinila mīļāko.Saglabāt jūsu pierakstus, viegli pieejamā un izbaudiet savas iecienītākās melodijas, lai kur jūs atrastos.

Ar izturīgu gleznas dizains un ērta pleca siksna, uzglabāšanas maisā ir gan praktisks un stilīgs.Parādīt jūsu mīlestība uz mūziku, vienlaikus saglabājot savu ieraksti aizsargāti un sasniedzams.

Specifikācijas:

Materiāls: Audums+ TPU

Izmērs: aptuveni 29.8x30.5x32.5cm/11.7x12x12.7inch

Komplektā Ietilpst:

1xVinyls Uzglabāšanas Maiss

Piezīme:

Lūdzu atļaut 1. līdz 3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cena,

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Saderīgs Marku/Modeli: NAV
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: ANNEPRO

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

PIEAUGUMS-Mobilās Spēles Kontrolieris Mobilo Gamepad PUBG Rīkoties ar Kursorsviru L1 R1 Pogu Trigger Spēle Šāvēja Kontrolieris Tālruni
€14.24 €8.54

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. spēlē uzlādes neietekmē spēlē uzlādes un ēšanas vistas laimīgi. jūs varat ēst vistas kad jūs nodot to.jūs šeit ierodas, lai ēst vistas, un jūs esat dzimuši, lai ēst vistu. jaunām pretbloķēšanas dizaina, plašu redzējumu, ļauj voldemorts nekur tupēt. 115mm-170mm)

Izskatās arī
Neslīdoša Silikona Spēle Kontrolieris Segtu Aizsardzības Gadījumā Aizsarga Apvalku Sony PS4
€4.37 €3.84

(apraksts 1. virsmas apsmidzina ar pieskārienu eļļa, kas ir unikāls dizains un ērts, lai pieskarties. 2. anti-slip, anti-sviedri, nav pretrunā ar kursorsviru un pogas, lai nodrošinātu jūs ar jautru spēļu pieredzi 3. aizsargāt jūsu personas datu apstrādātāju no iespiedumiem un skrāpējumiem 4. stilīgs dizains, elegants izskats, ilgs kalpošanas laiks 5. materiāls: silikona oem)

Izskatās arī
Augstas kvalitātes Spēli Kontrolieris Stāvēt Atbalsta Turētājs ar Slēdzi Pro PS5 Xbox Sērijas Universāls Gamepad Mount Kursorsviru Plaukts
€27.17 €19.02

(augstas kvalitātes spēli kontrolieris stāvēt atbalsta turētājs ar slēdzi pro ps5 xbox sērijas universāls gamepad mount kursorsviru plaukts roktura modelēšana jums, skaisti un viegli izmantot, pievienot tehnoloģijas, lai jūsu darbvirsmas! rozā un balto nogāzi, zilā un zaļā ceļa slīpumā, zilā un violetā slīpums šīs trīs krāsas, caurspīdīgs, gaismas nepieciešams, lai atbilstu to pašu)

Izskatās arī
Esports Rokai Piedurknēm Spēļu Pirkstu Cimdi Īkšķi Cimdi Spēļu Pirkstu Aproces Skārienekrāna Cimdi
€1.30 €0.54

(materiāls: sudraba šķiedras/ice zīds krāsa: zila, melna,sarkana izmērs: 4,5 cm(1.77)un x2.3cm(0.91 gadā) biezums: ≤0.25 mm(0.01 gadā) iezīmes: ultra-plānas, sviedriem un pierādījumi, kas nav atvienots kontakts, labu vadāmību, elastību iepakojumā:2 gab ledus zīda sudraba šķiedras pirkstu cimdi piezīmes: tur varētu būt mazliet krāsu traucējumus, sakarā ar)

Izskatās arī
Grūti Eva Maisiņš Uzglabāšanas Soma Nintend Slēdzis OLED Rokas somiņa 10 Spēles Karšu Īpašniekiem, Lai Pārslēgtos Konsoles Portatīvo Vāciņu
€6.02

(modname=ckeditor grūti eva maisiņš uzglabāšanas soma nintend slēdzis oled rokas somiņa 10 spēles karšu īpašniekiem, lai pārslēgtos konsoles portatīvo vāciņu 1.pirms shippping katras preces tiks pārbaudīta arī.mēs varam darīt tā : 1,kvalitātes kontrole:visi video spēli rezerves daļas ir pārbaudītas ar mūsu profesionālo qc komanda. 2,piegādes laiks: sagatavošanās laiks ir 1 vai 2 darba)

Izskatās arī
Silikona Vāciņš Ādas Portālu Kontrolieris Mīkstas Gumijas Gadījumā, ja Spēļu Konsole Nav Slīdēšanas Silikona Ādas T5EE
€13.37 €9.49

(funkcijas: ootdty īpaši izstrādāta portāla spēļu konsole, šo sadalījumu silikona gadījumā nodrošina visapkārt aizsardzību.tas wraps ap kontrolieri, lai novērstu skrāpējumus, pilieni, un citas ikdienas zaudējumiem, nodrošinot izturību. izgatavota no mīksta un maiga silikona materiāla, šajā gadījumā piedāvā ērtu pieskārienu.ar lietu, jūs pieredzi, uzlabot stabilitāti laikā)

Izskatās arī
Somiņa Spēļu Konsoles Ceļojumu Uzglabāšanas Gadījumā, Galda Statīvu Ēnojumu Panelis Spēļu Piederumi Aizsardzības Gadījumā, Cietā Apvalka
€16.64 €11.15

(aizsargāt jūsu spēļu konsole ar mūsu izturīgs pārsegs, kas piedāvā profesionālo optisko konstrukciju un sejsegu, ka var brīvi regulēt, lai optimāli spēļu pieredzi.nav nepieciešami instrumenti un gaismas un portatīvo on-the-go spēļu.baudīt izcilu izturību un aizsardzību, lai jūsu konsole. nosaukums: 3-in-1 protective cover sejsegu turētājs modelis: st-zf40 piemērojamie modeļi: tvaika)

Izskatās arī
18-Pin Oglekļa Šķiedras Pirkstu Uzmavas PUBG Mobilās Spēles Kontaktam Ekrānā Pirksta Uzmavas(120 Gab.)
€6.80 €4.36

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. [oglekļa šķiedras 100% pārklājumu] virsma ir pilnībā pārklāta ar oglekļa šķiedras, un pirkstu gultiņas ir super augstas jutības visur.ne tikai samazina berzi uz ekrāna, bet arī varētu precīzi atjaunot katru mikrometru, katru klikšķi, nav kļūda, bīdāmo, ļauj iegūt)

Izskatās arī
KARSTI, Lai Mister FPGA 32MB Mātesplati+USB Hub V2.1 Ar DIY Metāla Gadījumā Komplektu Terasic DE10-Nano Mister FPGA
€109.00 €92.65

(augšpus micro-usb ports 5v līdzstrāvas savienojumu. pamatojoties uz fe2.1 čipu par mister-usb hub valde: tas ir izvēles add-on usb centrmezglu, ērta usb ierīces savienojumu.ar šī kuģa, lai mister ir papildus usb porti, kas der snugly saskaņā ar spēkā esošo šasiju.usb tilts, nemanāmi pieslēdzas de10-nano soc valdē, bez papildu vadiem. par mister io valdē, par mister io valde ir)

Izskatās arī
Single/Dual SIM Kartes Turētāja Slota Galaxy S23 FE SIM Kartes Slots SM-S7110 Plastmasas Tālruņa Remonta Daļas
€8.08 €6.06

(single/dual sim kartes turētāja slota galaxy s23 fe sim kartes slots sm-s7110 plastmasas tālruņa remonta daļas funkcija s: l izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un nodilumizturīga l viegli un ērti uzstādīt un noņemt l saprātīgu dizains padara to viegli un ērti uzstādīt un noņemt, un tas ir brīnišķīgi nomaiņa sasmalcinātas vai veco l piemērots samsung)

Izskatās arī
2mm USB Lādētāja Kabeli Mazo Pin USB Lādētāju, Svina Vadu USB Kabelis Nokia 7360 N71 6288 E72, ātrgaitas
€0.27 €0.18

(apraksts: usb uzlādes kabelis nokia. tālruņa uzlāde caur jebkuru usb portu. kompakts, stilīgs un ērts. garums: 1m izejas jauda: 5v, 600ma atbalsta: e sērija: e5 e50, e51 e61 e61i e62 e65 e66, e71, e72, e75 e90 n sērija: n71 n72 n73 n85, n86 n85, n81 n93 n93 n93 x sērija: x3 x6 c sērija: c5-00 c5-01 c5-03 c5-04 c5-04 c5-06 c5-06 1 sērija:)

Izskatās arī
Rezerves Nintendo Slēdzis Pro Kontrolieris ABXY Krusta Pogas Gumijas Vadītāj Spilventiņi
€3.05 €1.99

(rezerves nintendo slēdzis pro kontrolieris abxy krusta pogas gumijas vadītāj spilventiņi)

Izskatās arī
Par PS5 Spēļu Konsole Sienas Uzglabāšanas Plaukts PS VR2 Roktura/Headphone Statīvā PS5 Spēles Disku Kastes Uzglabāšanas Plaukts
€68.00 €33.99

(par ps5 spēļu konsole sienas uzglabāšanas plaukts ps vr2 roktura/headphone statīvā ps5 spēles disku uzglabāšanas plaukts apraksts: produkta parametri. produkta nosaukums: par ps5/ps vr2 spēļu konsole sienas uzglabāšanas turētājs glabāšanas ietilpība: p5 uzņēmējas 1, rokturis, 4, psvr 1, austiņas 1, lai saglabātu 14 spēļu diskus krāsa: balta materiāls: abs)

Izskatās arī
Aizsardzības Pārredzamu TPU Case For Bitzee Interaktīvās Rotaļlietas Digitālo Pet Spēļu Konsole, Ierīces, Piederumi, Triecienizturīgs Izturīgs Maiss
€3.83 €1.91

(nosaukums: piemērots bitzee aizsardzības lietās materiāls: tpu krāsa: caurspīdīga gadījumā modelis: bitzee motīvs: tpu mīksts apvalks aizsargā spēļu konsole no bojājumiem iepakojums 1 * tpu seguma paldies par jūsu atbalstu!laipni lūgti pirkt no mums!mēs garantējam mūsu produkcijas kvalitāti.laipni lūdzam apmeklēt.ceru, ka jums ir jauka diena!)

Izskatās arī
Power Slēdzis, Flex Kabelis LR Pogu Valdes Lente Kabeļu Nomaiņa PSVITA 1000 PSV 1000
€1.13 €0.74

(produkta apraksts: 100% zīmolu un augstas kvalitātes krāsas: skatīt attēlu izmērs: garums-4.5 cm/1.77; b garums 3.8 cm/1.5; d garums 2,2 cm/0.86 gadā; e garums ir 1.7 cm/0.66 jo, platums: 1.3 cm/0.5 gadā pakete ietver:1pc strāvas padeves kabelis saderīgs ar: par psvita 1000 psv 1000 piezīme: lūdzu atļaut 0-0.5 cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties,)

Izskatās arī
Jaunas oriģinālas 100GEA R5F100GEAFB QFP48 LCD chip
€22.86 €19.89

(1.mums ir daudz dažādu veidu preču (viss vienā veikals),un vairāk svarīgi ,jūs saņemsiet viszemāko cenu, ar augstu kvalitāti . 2.ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums .pērc vairāk detaļas.izmanto pievienot grozam mēs veikt atlaides par jums.ja jums ir nepieciešams kaut kas, jūs varat sazināties ar mani,jo lielākā daļa no viņiem mēs vēl joprojām nav publicēti internetā. 3.mēs)

Izskatās arī
1~5GAB Portatīvo Controler Rotācijas Kustības Sensoru makšķeri Roktura, N-Switch Kontrolieris Pārvietot Jēgas Stāvēt Turētāja Maiņa
€22.55 €15.78

(1~5gab portatīvo controler rotācijas kustības sensoru makšķeri roktura, n-switch kontrolieris pārvietot jēgas stāvēt turētāja maiņa apraksts: produkta parametri: produkta nosaukums: piemērots slēdzis spēle ar makšķeri produkta materiāls: abs produkta krāsa: melns atbilstošajiem produktiem: ar slēdzi/oled specifikācijas: rotācijas dizains-modelēšana)

Izskatās arī
1set Īpašais Izdevums DIY Pilns komplekts īpašu korpusa apvalks uz lietu w/ vadošu gumijas spilventiņu pogas, lai Game Boy Advance GBA
€12.76 €10.98

(1set īpašais izdevums diy pilns komplekts īpašu korpusa apvalks uz lietu w/ vadošu gumijas spilventiņu pogas, lai game boy advance gba)

Izskatās arī
1.8 m RGB Scart Video Vadu Kabelis piemērots Wii Wii-U Video Spēle
€2.30 €1.63

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes wii, un wii u. jūsu wii un jūsu un ļauj rgb video. signāli uzlabota video izeja. lieliski aizstājot sākotnējo. vadu, kabeļa garums: 1.8 m/70.87 gadā. specifikācijas: materiāls: plastmasa tips: ntsc komplektā ietilpst: 1 gab scart kabeli. piezīme: lūdzu)

Izskatās arī