Cena €320.30 €359.89

Pilns apraksts

Laipni lūgti mūsu veikalā !

Introducation : Mūsu veikalu, ir vairāk nekā desmit gadu vēsturi, padarot kleitas un citas drēbes,mēs esam profeional rūpnīcas,vislabāk pirms pārdošanai/pēc pārdošanas dienestu.Kad mēs saņemsim jūsu pasūtījumu,mēs sazināsimies ar jums nekavējoties, lai pārliecinātos, ka visu informāciju, kas būs tieši tā, kā jūs vēlaties,tad mums būs darīt, lai jūs.Lielākā daļa no mūsu kleitas un citi cles ir pasūtījuma izgatavotu,tādēļ, ja jūs varat sniegt mums savu faktisko mērījumu būs labāk,mēs varam padarīt to unikālu, lai jūs.Mēs ceram, ka ne tikai pārdevējs, bet arī draugs jums !

1.Lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita, tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru, lūdzu, atbilstoši lieluma bildi, jo izmēri var būt dažādi, lai jūsu valstī. 2. Ja jūs vēlaties, lai padarītu pasākumu, kleita ,atstāt mums ziņu par jūsu sīka izmēra.krūtis =, viduklis =, gurni =, dobu uz grīdas ar apaviem (collās vai cm) un pasākums pats kā mūsu mērīšanas instrukcijām. 3.Ja jūs izvēlēties piedurknēm kleita ,lūdzu, contack mums ,mums ir nepieciešama arī cita izmēra,Armhole= plecu pie pleca=,Roku Garums=.Padušu=(collās vai cm) 4.ja jums ir evething jautājumi,lūdzu, contack mani .paldies

Kā pasākuma:

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1.man vajag citu krāsu un pielāgoto izmēru,bet es nevaru izvēlēties to, kad es ielieku šo rīkojumu, ko man darīt?

Mūsu izmēru un krāsu, ir bez maksas.Jūs varat ievietot šo rīkojumu, ar savu pieprasījumu.Mums būs kleita saskaņā savu jauno ziņu.

2. Es varu darīt dažas izmaiņas uz sākotnējo projektu vai Var jūsu rūpnīcas padarīt savu dizainu?

Absolūti OK!Lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma.

3.Es varu izvēlēties dažādu krāsu un pielāgoto izmēru?

Pārliecināts,lūdzu, skatīt informāciju zemāk.

4. Steidzami vai Skriešanās, Lai

Mēs arī pieņemt steigā, lai.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms lai apstiprinātu datumu un bezmaksas attiecīgi,paldies.

5.Muitas nodevas

Vairumā laiku,dažreiz dažās valstīs muitas amatpersona var būt stingra.mums nav atbildīgs jebkuras muitas nodevas,Lūdzu, pārbaudiet to muitas politiku uz savu vietu.

Piezīmes:

1. Kā godīgs pārdevējs, mēs garantējam, ka kleita būs 90%-95% pats kā sākotnējā attēlā parādīts.Ja vēlaties 100% tieši to pašu, lūdzu, piedod.Mēs nevaram garantēt, tāpēc, lūdzu, nav pasūtījumu, ja jūs joprojām pieprasa 100% līdzība.Paldies par jūsu undertstanding.

2. Kāzu kleita nav nevienas accessaries, piemēram, plīvuri, cimdi, apakšsvārki iekšpusē un tā tālāk.Cenu noteikšana ir tikai kleita!Ja jūs vēlaties accessaries, lūdzu, sazinieties ar mums!

3. Mēs iesakām jums izvēlēties mežģīnes augšu, kas ir labāk, lai pielāgotu izmēru, lai atbilstu jūsu ķermeņa labāk.

4.Kleitu var veikt pielāgoto izmēru, krāsu, dizainu.Mēs iesakām jums atrast proffessional speciāli uz pasākumu, lai jūs rūpīgi pēc Pasūtījuma Mērījumi Guidelinebefore pērkot kleita tiešsaistē.

5.Nav gatavu jebkuru kleita.Visas kleitas ir izgatavotas pēc pasūtījuma!Visu pasūtījuma procesu(no dienas, kad būsim saņēmuši jūsu maksājumu, un mērījumus) būs 8-15 darba dienu laikā(Steidzamības rīkojumus, izņemot gadījumus).

6. Pirms pasūtījuma, lūdzu izlasiet visus mūsu saraksti uzmanīgi, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Standarta Izmēri :

Ir daudzi maksājumu metodēm, kas pieejamas onThere ir daudz maksājumu metodēm, kas pieejami par Pack24.lv .com piemēram, kredītkartes, reālā bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar Pack24.lv, un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to.

1. Piegādes izmaksas: Noklikšķiniet;"Piegāde un apmaksa"tab par produktu detalizēti lapā, un jūs redzēsiet piegādes detaļas.Jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju.

2. Tranzīta laika: Tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes.

3. Postenis Apstrādes Laiks: apstrādes laikā, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.Galvenokārt, apstrādes laiks var būt no 3 līdz 15 darba dienu laikā.

1.Jums ir 5 dienas, lai izlemtu, ja šīs preces ir piemērots tieši jums pēc tam, kad esat saņēmis.

2.Jūs varat atgriezties vai apmainās unworn,nemazgājies,nemainītā veidā,nebojāta priekšmetus, oriģinālajā iepakojumā, ieskaitot jūsu pasūtījuma Nr.

3.Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs.

4.Lai slove jūsu problēmu, cik drīz vien iespējams,lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, un pastāstiet mums savu atgriešanās sezonā.4.Lai slove jūsu problēmu, cik drīz vien iespējams,lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, un pastāstiet mums savu atgriešanās sezonā.

5.Pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu atgriešanās sūtījumu info un uzskaites Nav.mēs atmaksāsim jūsu naudu uz jūsu kontu 3-10 darba dienas.

6.Mēs esam tik žēl par to, ka, saņemot preci, kas ir, nevis to, ko patiesībā vēlaties pasūtīt, vai nav tāds pats kā attēlos redzamas vai apraksts, kas saka uz tīmekļa lapas.

7.Visas kleitas ir kopijas no web lapas,kas nav tieši tas pats absolūti.bet mēs centīsimies mūsu labāko, lai padarītu kleitu tuvu, lai bildes.tāpēc, lūdzu, iegādāties racionāli.lai gan tas ir lēti.

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jautājiet man pirms maksājuma vai atstāt jaunu ziņu ar mani, kad jūs darīt to,mēs atbildēsim jums pēc 24 stundām.paldies

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Apdare: Appliques, Mežģīnes
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Atpakaļ Dizainu: rāvējslēdzēju
  • Zīmola Nosaukums: NCDIMS
  • Grūtniecēm:
  • Siluets: Apvalks
  • Izgriezums: MĪĻOTĀ
  • Piedurknes Garums(cm): Īss
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas
  • Faktisko Attēlu:
  • CN: Dzjansu
  • Modes Elements: vintage
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Piedurknes Stils: Pie Pleca
  • Vilciens: Tīrīšana/ Otas Vilcienu
  • Kāzu Kleitu Audums: Mežģīnes
  • Stils: Classic

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2024 Jaunu Sirēna Vakara Kleitas Pie Pleca, Balles Kleitas, Grīdas Garums Kroku Šifona Oficiāls Pasākums Kleitas
€141.81 €107.77

(fdy kleitu veikalā jūs mīl, un mēs vēlamies, lai jūs būtu laimīgs.tāpēc, lūdzu, lasīt atgriešanās politiku turpmāk uzmanīgi. 1. veicot pasūtījumu, lūdzu, uzmanīgi, lai postenis informāciju un lieluma informāciju.ja jums ir kādi jautājumi, mēs esam priecīgi palīdzēt; nosūtīt visi produktu vaicā man, izmantojot kyocera, un mēs saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams; 2.)

Izskatās arī
Laivu Kakla Līgava Kleita Spageti Siksnas Appliques Backless Pogas Kāzu Kleitas 2023 Šifona Tīrīšana Vilcienu Vestido De Novia
€150.96 €143.41

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1. mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. 2. visas kleitas var custom made in adulet un meitenes izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu lūgumiem, tādēļ, lūdzu, nosūtiet savu)

Izskatās arī
Backless Pērles Puķu Meitene Kleita Piekabes Elsojošs Kāzu Tērpi Bērniem Pirmās Komūnijas Euharistijā Piedalījās Princese
€129.20 €62.01

(laipni lūgti manā veikalā izmēru diagrammas - childre kā izmērīt - bērniem 1.modeļa mērījumi 2.mērīšanas ceļvedis ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtot šūti no kleita dhgate.com stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi. šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi)

Izskatās arī
Rozā Milzīgais Mežģīņu Garās Vakara Kleita Ruffles Pusē Sadalīt Sirēna Spageti Siksnas Apvalku, Balles Kleitas, Puse Sieviešu
€156.30 €78.14

(ja jums ir nepieciešams pielāgot kleitu izmēru, lūdzu, izvēlieties līdzīga izmēra, lai nopirktu, tas ir vienkārši samaksāt, nekā atstāt mērījumus, lai piezīmi vai ziņu mums, kā zemāk: *krūtis__________collas/cm *viduklis __________collas/cm *gurni __________collas/cm *plecu pie pleca (mērot no atpakaļ)_______collas/cm *dobi līdz stāvs bez kurpēm _______collas/cm *jūsu)

Izskatās arī
Ella Vienkārši Kāzu Kleitas Strapless Pusi Piedurknēm Līgavas Kleita Atpakaļ Plisēt Rāvējslēdzēju Nāriņas Kleitu Slaucīt Puse Kleitas Sieviete, Balles Kleitas
€158.10

(produkta rāda jautājumi un atbildes: q1. kuru izmērs ir piemērots tieši man? a1:mēs varam pielāgot kleitu, lai jūs par brīvu, lūdzu, izvēlēties jebkuru izmēru maksāt, un pēc tam nosūtīt jūsu krūtis, viduklis, gurni un kopējais augstums par mani čats lapu, mēs pielāgot tā, lai jūs. q2.atgriezties & kompensācijas? a2:pilnu kompensāciju, ja jūs nevarat saņemt savu)

Izskatās arī
OUSIRUI Balta Kāzu Kleita ar V-veida kakla Kroku Satīna Līgavas Dāma Romantiska Kvadrātveida Kakla Backless garām Piedurknēm Kāzu Pogu, Vienkāršu
€141.81 €107.77

(jautājumi un atbildes: j: kura izmērs ir piemērots tieši man? a: mēs varam pielāgot tā, lai jūs un ir nepieciešams papildu $10, lūdzu, izvēlēties jebkuru izmēru maksāt, un pēc tam nosūtīt jūsu krūtis, viduklis, gurni un kopējais augstums par mani čats lapu, mēs pielāgot tā, lai jūs. q: cik ilgi tas veic, lai pielāgot kleitu?ja man vajag šo preci ar rush,ko man darīt? a:)

Izskatās arī
Aenyrst Sexy Red V Kakla Sirēna Vakara Kleitas Satīna Noņemams Cape Balles Kleitas Grīdas Garums Ziemassvētku Un Jaunā Gada Puse Kleita
€157.02 €94.21

(laipni lūgti mūsu veikalā svarīgi klientam ir jālasa pirmais: mēs arī var piedāvāt pielāgotus, pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums ar šādu izmēru parametri. 1. krūtis = ___ cm/collas. 2. vidukļa = ___ cm/collas. 3. gurni = ___ cm/collas. 4. augstums (no augšas galvu uz grīdas bez jūsu kurpes) =___ cm/collas. 5. dobi līdz stāvs ar kurpes =___ cm/collas. 6.)

Izskatās arī
Sexy Backless Kāzu Kleitas Sieviete Nāru Pie Pleca Ar Garām Piedurknēm Izsmalcinātu Appliques Vienkārši Mopping Jaunas Kāzu Kleitas
€206.75 €105.44

(laipni lūgti mūsu veikalā un paldies, ka izvēlējāties mūsu komanda, lai padarītu kāzu kleitas par jums.mēs esam no suzhou starptautiskā kāzu kleitu pilsēta, viena no lielākajām kāzu kleitu nozares bāzēm pasaulē.mums ir ļoti bagāta pieredze ražošanā, kāzu kleitas, vakara kleitas, balles kleitas, utt.mēs esam apņēmušies nodrošināt pircējus ar pielāgotiem augstas kvalitātes kāzu pakalpojumi.ja jums)

Izskatās arī
2024 Vienkāršu Pogas Backless Tiesa Vilcienu Strapless Cut-Out-Line Baltā Kāzu Kleita Kāzu Kleita Pielāgot Pasākumus, Apdullināšanas
€162.83 €113.98

(politika j: kura izmērs ir piemērots tieši man? a: mēs varam pielāgot tā, lai jūs un ir nepieciešams papildu $10, lūdzu, izvēlēties jebkuru izmēru maksāt, un pēc tam nosūtīt jūsu krūtis, viduklis, gurni un kopējais augstums par mani čats lapu, mēs pielāgot tā, lai jūs. q: cik ilgi tas veic, lai pielāgot kleitu?ja man vajag šo preci ar rush,ko man darīt? a: kas mums parasti)

Izskatās arī
2024 Jaunu latīņu Masas Mežģīņu Plīvuru Mantilla Līgavas Katoļu Baznīca Īpašu Svētku Dienām
€3.56 €2.95

(funkcijas: 1. izgatavots no augstas kvalitātes mežģīnēm.viegls, mīksts un ērts. 2. plīvurs pasākumu apmēram 18 , 20 -35 (l x w). 3. šis plīvurs ar smalku izšuvumu ražotājiem, ir ļoti skaists un krāšņs.tas ir piemērots svinīgu masu vai apmeklēt vatikāna.šis plīvurs ir piemērots arī apstiprinājumu, kristības, īpašo svētku dienu un līgavas izmantot. 4. plīvuri ir rokas mazgāt)

Izskatās arī
Ilgi Puff Piedurknēm Seksīga Nāriņa Balto Kāzu Kleitu Mežģīnes Appliques Rāvējslēdzējs Atpakaļ Tiesai Vilcienu Līgavas Kleita Sievietēm Vestido De Novia
€379.30 €227.58

(caterinasara mīļā līgava būtu,laipni lūgti mūsu veikalā padomi, pirms veicat pasūtījumu jūs varat izvēlēties piederums katra kāzu kleitu: plīvuru vai fāzēm kaklarota (jāsazinās ar klientu apkalpošanas nosūtīt jums bildes) pirms piegādes,mēs nosūtīsim jums informāciju par kāzu kleitu hd bildes, lūdzu būt pārliecināti, lai mēs izsekot pielāgošana,)

Izskatās arī
Luksusa Melna Meitene Sirēna Balles Kleita Ar Fāzēm, Kristāla Elegants Sudraba Satīns Aso Ebie Vakara Tērpi Ar Vilcienu Oficiālo Dzimšanas Dienu
€230.69 €156.87

(izmēri visas kleitas ir nepieciešams pielāgotus, ja jums ir steigā, lūdzu, sazinieties ar mums būs jāsteidzas made īpašības un specifikācijas pieņemt pasūtījuma kā mērīšanas ja kleitas ir piedurknēm, lūdzu, sniedziet mums piedurknēm izmērs)

Izskatās arī
Toofgon Tumši Zaļa Satīna Midi Vakara Kleitas Ar Vienu Plecu Pusi Piedurknēm, Sieviešu, Balles Kleitas Oficiālu Īpašs Notikums Puse Kleita
€131.23 €82.68

(laipni lūgti mūsu veikalā ★ paldies par jūsu interese par mūsu veikalu un mūsu kleitas. ★ laipni gaidīti katru patiesu klientu, kas vaicā, vai iegādāties mūsu kleitas!mūsu rūpnīcas ir daudzi dizaineri un darbinieki ar daudzu gadu pieredzi.mēs izvēlamies augstas kvalitātes auduma mūsu tirgū, lai katru kleitu.tāpēc jums nav jāuztraucas par kvalitāti. ★ mums ir ļoti liela kolekcija)

Izskatās arī
Angelsbridep 2023 Spīdīga Sarkana Sieviešu Vakara Kleitas Ar Vienu Plecu Backless Seksīga Nāriņa Balles Kleitas Vestidos De Ocasión Formales
€85.32 €66.55

(laipni lūgti manā veikalā mēs apsolām jums izmantot labākās kvalitātes audumi, lai padarītu jūsu kleita.high-end kvalitāte ir mūsu mērķis ! lūdzu, sūtiet uz šiem mērījumiem, ja jūs izvēlaties pielāgota izmēra 1.krūtis _____collas vai ___cm 2.vidukļa _____collas vai___cm 3.gurni _____collas vai ___cm 4.dobi līdz stāvs(bez apaviem) ___collas vai ___cm 5.dabas)

Izskatās arī