Cena €39.37 €56.24

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Faktisko Attēlu:
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Apdare: Noapaļošana, Sequined
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Stils: Mūsdienu
  • Piedurknes Stils: Bez piedurknēm
  • Modeļa Numurs: CPS1349
  • Vecums-mērķtiecīgi: 25-34
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Vienuma Tips: Līgavas Māsa Kleitas
  • Modes Elements: Ilūzija
  • Izgriezums: V-Veida Kakla
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vecuma Grupa: Pieaugušie
  • Modelis Tips: Citi
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • CN: Dzjansu
  • Auduma Veids: Tills
  • Zīmola Nosaukums: babyonlinedress
  • Siluets: A-LĪNIJAS

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

wang sha
€716.70 €401.35

(mīļie , ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu krāsas, lūdzu, skatiet krāsu diagrammas datu lapā, un, ņemiet vērā, ka par kārtību, vai jāsazinās ar veikala klientu apkalpošana)

Izskatās arī
Krāšņs Slīpumu, Konfektes Krāsu Bumbu Kleita Bez Piedurknēm Kroku Pūkains Tilla Impērija Kleitu Modes Pusei Balli Izlaiduma Kleitas 2023
€283.04 €232.10

(produkta displejs izmērs grozs to, kā pasākums krāsu karte piezīme krāsu skaits, ja pasūtījuma piegāde maksājuma tehnoloģiskais process sertifikācija iepakojums atgriešanās)

Izskatās arī
Aviana Sapghetti Siksnas Kroku Satīna Mermaid Kāzu Kleitas Minimālisms V Kakla Backless Līgavas Kleita Bez Piedurknēm Pasūtījuma
€138.91 €90.29

(klientam vajadzētu izlasīt pirmais: 1.lielumu un krāsu, ir svarīgi, lai kleita,tik tad, kad jūs izvēlējāties krāsu un lielumu , lūdzu, padarīt chioce, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,jo izmēru, varbūt bot atšķiras ar savu valsti . 2.ja jums ir nepieciešams pasūtījuma kleita, lūdzu, makesure sevi atbilstoši mūsu pasākuma instrukciju un sūtīt mums šādus mērījumus)

Izskatās arī
2024 Vienkāršu Pogas Backless Tiesa Vilcienu Strapless Cut-Out-Line Baltā Kāzu Kleita Kāzu Kleita Pielāgot Pasākumus, Apdullināšanas
€162.83 €113.98

(politika j: kura izmērs ir piemērots tieši man? a: mēs varam pielāgot tā, lai jūs un ir nepieciešams papildu $10, lūdzu, izvēlēties jebkuru izmēru maksāt, un pēc tam nosūtīt jūsu krūtis, viduklis, gurni un kopējais augstums par mani čats lapu, mēs pielāgot tā, lai jūs. q: cik ilgi tas veic, lai pielāgot kleitu?ja man vajag šo preci ar rush,ko man darīt? a: kas mums parasti)

Izskatās arī
Sevintage Papildus Maksu,tikai par savu Īpašo klientu, lūdzu, dont jāmaksā
€21.88

(customized izmērs krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni ___collu vai ___cm, gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm , jūsu augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm, roku garums ___collu vai ___cm, armhole___collu vai ___cm. q:es esmu sajaukt, kāda lieluma kāzu kleitas man vajadzētu pasūtīt? a: kāzu tērpi palaist mazāki nekā)

Izskatās arī
Sevintage Izsmalcinātu Tīkams Stils, Balles Kleitas Strapless Bow Josta Ruched 3D Ziedu Oficiāla Vakara Kleitu Virs Ceļgala Puses Gown2024
€156.42 €96.98

(paziņojums lūdzu, izvēlieties izmēru no zemāk lieluma diagrammu.mēs parasti izmanto mūs izmērs.lūdzam mūs atšķir izmērs, uk izmērs un eiropā lielums uzmanīgi. customized izmērs krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni ___collu vai ___cm, gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm , jūsu augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm, roku)

Izskatās arī
Ilgi Puff Piedurknēm Seksīga Nāriņa Balto Kāzu Kleitu Mežģīnes Appliques Rāvējslēdzējs Atpakaļ Tiesai Vilcienu Līgavas Kleita Sievietēm Vestido De Novia
€379.30 €227.58

(caterinasara mīļā līgava būtu,laipni lūgti mūsu veikalā padomi, pirms veicat pasūtījumu jūs varat izvēlēties piederums katra kāzu kleitu: plīvuru vai fāzēm kaklarota (jāsazinās ar klientu apkalpošanas nosūtīt jums bildes) pirms piegādes,mēs nosūtīsim jums informāciju par kāzu kleitu hd bildes, lūdzu būt pārliecināti, lai mēs izsekot pielāgošana,)

Izskatās arī
Toofgon Tumši Zaļa Satīna Midi Vakara Kleitas Ar Vienu Plecu Pusi Piedurknēm, Sieviešu, Balles Kleitas Oficiālu Īpašs Notikums Puse Kleita
€131.23 €82.68

(laipni lūgti mūsu veikalā ★ paldies par jūsu interese par mūsu veikalu un mūsu kleitas. ★ laipni gaidīti katru patiesu klientu, kas vaicā, vai iegādāties mūsu kleitas!mūsu rūpnīcas ir daudzi dizaineri un darbinieki ar daudzu gadu pieredzi.mēs izvēlamies augstas kvalitātes auduma mūsu tirgū, lai katru kleitu.tāpēc jums nav jāuztraucas par kvalitāti. ★ mums ir ļoti liela kolekcija)

Izskatās arī
Eightale Musulmaņu arābu vakartērpi, Augsta Kakla Fāzēm Kristāli Tējas Garums garām Piedurknēm Samta Balles Kleita vestidos de fiesta
€190.33 €106.59

(laipni lūgti mūsu veikalā lūdzu, lūdzu, norāda: 1.lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,becase izmēru, varbūt nedaudz atšķiras ar savu valsti. 2.ja jūs vēlaties pasūtījuma kleita,lūdzu, atstājiet ziņu, lai mums par savu sīku izmēra krūtis___,vidukļa___,gurniem,___,)

Izskatās arī
Mūsdienu Viena Pleca Līgava Drēbes Mirdzoša Grīdas-garums Vakara Kleita Romantiska Mermaid Kāzu Kleitas Vestidos De Novia
€262.54 €131.27

(laipni lūdzam saroulu kāzu puse, veikals silts padomi: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē)

Izskatās arī
Sexy Ilūziju V Kakla Mermaid Kāzu Kleitu Mežģīnes Greznība Appliques Līgavas Kleita Pie Pleca Līgava vestidos de novia
€284.41 €142.21

(laipni lūdzam meitene baltā veikals speciāla visas sirds, lai arī projektēšanas un ražošanas kāzu kleitas silts padomi: 1. cena ir tikai par kleitu, neietver piederumus, piemēram, cimdus,jaku,plīvurs un apakšsvārki. 2. mēs darām standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma,cena ir tāda pati, lūdzu, atstājiet mums savu measurments ja jūs izvēlaties, pasūtījuma izgatavotu, lūdzu,)

Izskatās arī
Bumbu Kleita Kāzu Kleitas Mīļotā Sieviete Izsmalcinātu Izšuvumu Kāzu Kleita Vestidos De Novia
€135.78 €95.05

(biežāk uzdotie jautājumi: 1.man vajag citu krāsu un pielāgoto izmēru,bet es nevaru izvēlēties to, kad es ielieku šo rīkojumu, ko man darīt? mūsu izmēru un krāsu, ir bez maksas.jūs varat ievietot šo rīkojumu, ar savu pieprasījumu.mums būs kleita saskaņā savu jauno ziņu. 2. es varu darīt dažas izmaiņas uz sākotnējo projektu vai var jūsu rūpnīcas padarīt savu dizainu? absolūti)

Izskatās arī
Īss vienslāņa Roku darbs Rindā Līgavas Plīvuru ar Ķemmi Līgavas Plīvuri un analogi izstrādājumi:
€20.76

(izmērs garums 90cm, platums 130cm izšūtām mežģīnēm līgavas plīvuri un analogi izstrādājumi:)

Izskatās arī
Luksusa Dubaija Sirēna Vakara Kleita Vienu Plecu Fāzēm Kristāla Formālās Drēbes, Sieviešu Kleitas Vestido de festa
€991.29 €793.03

(laipni lūdzam siliweya! mēs esam profesionāla ražotājs ar iespaidīgu dizainu un augstu reputāciju.zemas cenas un kvalitātes produkts, ir mūsu mūžīgās vajāšanu.mums ir paredzēti, lai piedāvātu jums spilgtu un neaizmirstamu atmiņu.katra meitene ir uzmanības centrā un shining star ne tikai viņas kāzām, bet jebkurā brīdī dzīvē.mūsu kleitā būs palielināt jūsu skaistumu un paplašināt savu šarmu.lūdzu,)

Izskatās arī
1PC Jaunu Modes Sieviešu Ziedu Matu Klipu Loku Cepures Plīvuru, Mežģīnes, Spalvas, Maza Mini Top Hat Kāzu Kokteilis Tējas dzeršanas Piederumus
€4.67 €2.33

(1.postenis apraksts nosaukums:fashion roku darbs lady sieviešu fascinator loku matu klipu cepures mežģīnes spalvu mini cepure, kāzu svinības, piederumu sacensībā 5 krāsas veids:kāzu vai persona, matu spraudes stils:modern stilā krāsa:bordo,zila,melna,ziloņkaula,baltā materiāls:grenadīnas iepakojumā ietilpst 1 gab. matu klipu 2.produktu foto 3.sūtījumu)

Izskatās arī