Cena €107.09 €133.86

Pilns apraksts

lūdzu, ņemiet vērā,

1) lai ir tikai viens gabals kāzu kleitu.Tas nenāk kopā ar palīgierīcēm, piemēram, cepuri, tilla cimdi,plīvurs un utt.

2) Mums ir mūsu pašu rūpnīcā,tāpēc jūs varat izvēlēties pasūtījuma izgatavotu vai krāsu izmaiņas, kad jūs veicat, lai šī kleita .

3) Pēc izvietojot savu pasūtījumu, ir vēl VIENA DIENA, lai mainītu savu prātu, vai, Lūdzu, apstipriniet, arī pirms laišanas pasūtījumu.

4) Mēs piedāvājam skriešanās, lai pakalpojumu visiem produktiem.Ja ir jāsteidzas, lai, lūdzu, sazinieties ar mums pirms tā vietā, lai ,thx

Izmēri

Izmērs Ceļvedis

mums 2 krūtis :83cm viduklis :65cm gurni :91cm dobi hem :147cm

mums 4 krūtis :84cm viduklis :68cm gurni :92cm dobi hem :147cm

mums 6 krūtis :88cm viduklis :70cm gurni :96cm dobi hem :150cm

mums 8 krūtis :90cm viduklis :72cm gurni :98cm dobi hem :150cm

mums 10 krūtis :93cm viduklis :75cm gurni :101cm dobi hem :152cm

mums 12 krūtis :97cm viduklis :79cm gurni :105cm dobi hem :152cm

mums 14 krūtis :100cm viduklis :83cm gurni :109cm dobi hem :155cm

mums 14w krūtis :104cm viduklis :86cm gurni :110cm dobi hem :155cm

mums 16 krūtis :104cm viduklis :86cm gurni :112cm dobi hem :155cm

mums 16w krūtis :109cm viduklis :92cm gurni :116cm dobi hem :155cm

mums 18w krūtis :114cm viduklis :98cm gurni :121cm dobi hem :155cm

mums 20w krūtis :119cm viduklis :104cm gurni :126cm dobi hem :155cm

mums 22w krūtis :124cm viduklis :109cm gurni :131cm dobi hem :155cm

Mūsu izmēri ir MUMS izmēra, lūdzu veikt mūsu izmēri kā standarta.

Pasūtījuma Izgatavotu

Ja izmēri piedāvāja nav fit jums, mēs piedāvājam pasūtījuma izgatavotu pakalpojumu, ziņu man šādus mērījumus:

1.Pilnas Krūtis:_____cm/collas

2. Pilna Viduklis:____cm/collas

3. Pilna Gurni:_____cm/collas

4. Plecu(Dobie) uz Grīdas(Hem):____cm/collas

5. Basām kājām Augstumā no Galvas līdz Kājām:____cm/collas

6. Papēži:____cm/collas

7. Dienas, jums nepieciešama kleitu:____

Jūsu apmierinātība ir mūsu ilgtermiņa veikšanu un vislielāko bažas.Gandrīz visi produkti mūsu veikalā var atpakaļ, izņemot custom lika tiem.Lūdzu, ņemiet kleita pilnīgi jauna ar oriģinālo birkas un marķējumu.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms nosūtījāt kleitu atpakaļ!Mēs sniegs jums atgriezt datus.Ja jūs tikai atgriezties kleitu uz adresi, kas uz iepakojuma, mēs nevaram to saņemt un atmaksāt jums.

Padomi:

a.Mēs nepieņemam deklarācijas par kādu custom made kleitas.

b.Mēs nepieņemam peļņu iemesls nekāda sakara ar izmēriem un kvalitāti!Piemēram, "man tas nepatīk", "es varu to pasūtīt nepareizi", "es uzskatu, ka citu kleitu lētāks".

c.

Ja jums nav apmierināt ar kvalitāti un kleitu, kas nav fit jums ( Tikai standarta izmēra kleitu ), lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc tam, kad jūs saņemat kleitu !Objektiem ir jābūt oriģinālajā nosūtīti nosacījumu, unworn, nemainīgi, un ir visu oriģinālo iepakojumu.Ja ir putekļi , netīrās vietās , mainīt un tā tālāk , mēs nepiedāvājam kompensācijas.

d.

Klientiem vajadzētu atļauties kuģniecības izmaksas par kuģniecības atpakaļ kleitu, un muitas nodokli, ja ir.

e.

Bezmaksas piegāde un bezmaksas pielāgoto izmēru pasūtījumus atgriešanās kuģniecības izmaksas, kas mums maksā, lai kuģis ar kleitu, lai jūs un pasūtījuma lieluma maksa tiks atskaitīta no jūsu kopējās summas.

F&Q

1. Kad man vajadzētu, lai manu kāzu kleitu?

Visi mūsu tērpi var būt individuāla pasūtījuma, kas nozīmē, ka mums nav sākt veidot savu kleitu līdz brīdim, kad esat ievietots jūsu pasūtījums ar mums.Made-to-lai kleita aizņem apmēram 15-25 dienām, lai veiktu.Ja process ir sarežģīts, tas prasīs vairāk laika.Lūdzu, dodiet pietiekami daudz laika ražošanas un transporta kleitu.Mēs iesakām 2-5 mēnešiem.

Kā par standarta izmēra kleitas, tas aizņem aptuveni 2 nedēļas pirms mēs kuģis no jūsu tērpu.

2. Manas kāzas notiks pēc dažām nedēļām, vai jums ir jāsteidzas, lai iespējas?

Mēs piedāvājam skriešanās, lai iespējas līgavas ka vajag savu kleitu ASAP.Rush maksu piemēros.Ja jums ir nepieciešams skriešanās, lai, lūdzu, sazinieties ar mums laika.

3. Man būs izmaiņas?

Visas līgavas kleitas parasti ir dažas izmaiņas, lai būtu ideāls fit jūsu īpašu dienā.Mēs nepiedāvājam izmaiņas pakalpojumiem pēc tam, kad esat saņēmis savu kleitu arī tie ir iekļauti cenā jūsu kleita.Mēs piedāvājam pamata pielāgoto izmēru, izmantojot jūsu krūtis, viduklis, augstums, un dobie uz grīdas mērījumus pirms, lai palīdzētu samazināt savu potenciālu pārveidošanas izmaksas.Mēs jums ieteiktu atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.

4. Jūs varat custom padarītu kleitu, ja man jums nosūtīt dažas bildes?

Jā, mēs esam profesionāla kāzu kleitu rūpnīcas, un mēs varam pasūtījuma padarītu kleitu pēc jūsu attēlus ar augstu kvalitāti, laipni aicināti padarīt jūsu kāzu kleitu .

.

Specifikācijas

  • Atpakaļ Dizainu: Backless
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Grūtniecēm:
  • Apdare: Appliques, Mežģīnes
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Modes Elements: Ilūzija
  • Izgriezums: V-Veida Kakla
  • CN: Dzjansu
  • Modeļa Numurs: 9898
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas
  • Zīmola Nosaukums: BestTailor Līgavas&Oficiālu
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Stils: Mūsdienu
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Faktisko Attēlu: No
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Kāzu Kleitu Audums: Šifons un Satīna
  • Vilciens: Tīrīšana/ Otas Vilcienu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Elegants Ilgi Strapless Kāzu Kleitas Līgavas ar Baltu Satīna Priekšgala Slaucīt Vilcienu Kāzu Kleita bez Piedurknēm Kroku vestidos
€235.75 €117.87

(produkta rādīt: izmēri: ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būs ideāls jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie)

Izskatās arī
Elegants Daudzpakāpju Ruffles Tilla Vakara Kleitas Strapless Bez Piedurknēm Plisēt Ruched Balles Kleita Kāzu Kleitas 2023
€244.16 €122.08

(custom made apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu.vai sazinieties ar mums, mums ir vienmēr pie jūsu pakalpojumu. 1. krūtis: ___cm/collas 2.viduklis:___cm/collas 3. gurni: ___cm/collas 4. gravu hem: ___cm/collas 5.kopējais augstums(no galvas līdz grīdai) : ___cm/collas 6.augsts papēdis:___cm/collas 1.man vajag citu)

Izskatās arī
Simin Satīna Sirēna Liekšķere Izgriezums, Vizuļi Oficiālās Balles Kleita Populer pusgarās Vakarā Elegants Puse kleitas sievietēm 2023
€228.73 €96.07

(apraksts laipni lūgti mūsu veikalā ! dārgie draugi, lai padarītu jūsu kleita fit jums perfektu un padara jums vairāk apmierināti ,mēs jums iesakām pasūtījuma standarta izmēra ,tādēļ, lūdzu, atstāt mums savu precīzus mērījumus ,mēs esam priecīgi pasūtījuma lielumu vai krāsu, lai jūs par brīvu(saskaņā ar asv size18)!kad jūs vieta jūsu pasūtījumu , vienkārši atstājiet savu mērījumus,)

Izskatās arī
Tumšā Rudens Sieviešu Kostīmi, Bikses Kopa Žakete+Bikses 2 Gabali Balles Kleitu Oficiālu Biroja Dāma Mētelis Apģērbs Pielāgota Jaka
€78.76 €63.00

(silts piezīme: ja standarta izmērs neder jums, mēs varam to pielāgot, lai jūsu personīgo izmērs bez papildu maksas ,ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas par piesardzības pasākumi: 1. mūsu produkti(uzvalks, veste, bikses, krekls utt.), kas nav ietverti aksesuāri, piemēram, ziedu, cepure, kruķis, utt. (ja šie piederumi rādīt attēlus). 2. krāsas var atšķirties)

Izskatās arī
Aleeshuo Klasisks Melnā Tilla Cape Piedurknēm Backless Balles Kleitu Dziļu V-Veida Kakla Puse Kleita Ar Garām Piedurknēm Backless Vestidos De Noche 2024
€149.50 €97.17

(jautājumi un atbildes: q: vai produkts ir tieši tāds pats kā attēlā? a: godīgi sakot, mēs nevaram veikt produkts, 100% tāda pati, kā bilde, bet mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu to vairāk nekā 95% līdzīgi j: kura izmērs ir piemērots tieši man? a: mēs varam pielāgot kleitu, lai jūs par brīvu, lūdzu, izvēlēties jebkuru izmēru maksāt, un pēc tam nosūtīt jūsu)

Izskatās arī
Garas Piedurknes Musulmaņu Balles Kleitas, Sieviešu Puses Sirēna, Dubaija Vakara Kleitas вечерние платья turku Couture Celebrity Kleitas
€271.88 €182.17

(garas piedurknes musulmaņu balles kleitas, sieviešu puses sirēna, dubaija vakara kleitas вечерние платья turku couture celebrity kleitas)

Izskatās arī
Modes Sievietes Jumpsuits Vakara Kleitas Ar V-Veida Kakla Garām Piedurknēm Melnā Un Rozā Īpašu Gadījumu Kleita Kontrasta Krāsu Pasūtījuma Balli Valkā
€166.18 €116.33

(izmērs dati: us2 krūtis :83cm viduklis :65cm gurni :91cm dobi hem :147cm augstums :160cm us4 krūtis :84cm viduklis :68cm gurni :92cm dobi hem :147cm augstums :160cm us6 krūtis :88cm viduklis :70cm gurni :96cm dobi hem :150cm augstums :165cm us8 krūtis :90cm viduklis :72cm gurni :98cm dobi hem :150cm augstums :165cm us10 krūtis :93cm viduklis :75cm gurni :101cm dobi hem :152cm augstums)

Izskatās arī
Sevintage Izsmalcinātu Tīkams Stils, Balles Kleitas Strapless Bow Josta Ruched 3D Ziedu Oficiāla Vakara Kleitu Virs Ceļgala Puses Gown2024
€156.42 €96.98

(paziņojums lūdzu, izvēlieties izmēru no zemāk lieluma diagrammu.mēs parasti izmanto mūs izmērs.lūdzam mūs atšķir izmērs, uk izmērs un eiropā lielums uzmanīgi. customized izmērs krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni ___collu vai ___cm, gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm , jūsu augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm, roku)

Izskatās arī
Smago Roku Darbs Fāzēm, Balles Kleitas, Ilūziju Sexy Celebrity Kleitas Filmu Atklāšanas Ceremonija, Kleitas Sievietēm Vestidos De Noche
€555.34 €344.31

(smago roku darbs fāzēm, balles kleitas, ilūziju sexy celebrity kleitas filmu atklāšanas ceremonija, kleitas sievietēm vestidos de noche)

Izskatās arī
LORIE Luksusa Black Oficiālās Balles Kleitas, Viena Pleca-Line Ruched Sexy Augstas Sānu Spraugas Vakara Kleita Grīdas Garums Puse Kleitas
€133.73 €84.25

( ražošanas liecina izmēri | custom mērījumi pakalpojumu ----- ja standarta izmērs neder, vai jūs nezināt, kā izvēlēties savu izmēru.pēc tam, kad veicat pasūtījumu.komentārs savu mērījumus, lai piezīmi vai e-pastu man, jūsu mērījumiem. man vajag šādus mērījumus: a : augstums ___in/cm b : dobi līdz stāvs___in/cm c : cust ___in/cm d)

Izskatās arī
Apvalks Vakara Kleitas Sievietēm Full Sleeve Jersey 2024 Vasaras New Jersey Prom Kleitas ar Plisēt Rāvējslēdzējs Atpakaļ Apmetni De Soirée
€144.92 €79.71

(lūdzu, apstipriniet savu rīkojumu (pareizo izmēru, krāsu, stilu) uzmanīgi, pirms jūs nolemjat, lai pasūtījumu.visi rīkojumi tiek sakārtoti pēc jūsu pasūtījuma apstiprināšanas. kā vienmēr, ja tur ir problēma vai ja prece ir neapmierinošs, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms ātri un atisfactory rezolūcija, piemēram, kompensāciju vai maiņas citu jaunu posteni, lai jūs. lūdzu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Eightale Musulmaņu arābu vakartērpi, Augsta Kakla Fāzēm Kristāli Tējas Garums garām Piedurknēm Samta Balles Kleita vestidos de fiesta
€190.33 €106.59

(laipni lūgti mūsu veikalā lūdzu, lūdzu, norāda: 1.lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,becase izmēru, varbūt nedaudz atšķiras ar savu valsti. 2.ja jūs vēlaties pasūtījuma kleita,lūdzu, atstājiet ziņu, lai mums par savu sīku izmēra krūtis___,vidukļa___,gurniem,___,)

Izskatās arī
PEORCHID Pastāvīgiem Viktorijas Plecu Piedurknēm Līgavas Dvesma, Lai Aprīkoti Satīna Tilla Volāns Aproces Kāzu Piedurknes Ar Kroku 2023
€53.84 €35.00

(peorchid pastāvīgiem viktorijas plecu piedurknēm līgavas dvesma, lai aprīkoti satīna tilla volāns aproces kāzu piedurknes ar kroku 2023 1.ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes. 2.ja jums nav apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes, vai to dara detalizētu)

Izskatās arī
Qanz Sexy Strapless Sirēna, Vakara Kleitas, Augsti Sadalīt Balles Kleitas, Ilgu Vilcienu Dubaija Celebrity Kleitas Puse Kleitas 2023
€119.18 €83.42

(akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) gurni________ 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______ 5) dabas augstums bez kurpes________ 6) tiek lēsts, kurpes papēža augstums var izmantot, lai šī kleita)

Izskatās arī
Krāšņs Viena Pleca, Arābu Eveing Kleitas Spalvu Ilgi Cape Piedurknēm Vizuļi Aso Ebi Kristāli Puse Balles Kleitu Halāti De Saviesīgs Vakars
€492.25 €191.97

(laipni lūdzam mr zhu kāzu un notikumiem kleitas co., sia mēs esam profesionāla kāzu kleitas ražošanas rūpnīca ķīnā.mēs esam bijuši iesaistīti ražošanas un eksportējošo kāzu & modes kleitas par 10 gadiem.mēs varam pasūtījuma kopēt veikt visdažādākās kleitas, tostarp stilu. mūsu ražotne iezīme: 1.izcila kvalitāte--superior auduma, veltīt meistarība, precīzu mērījumu un)

Izskatās arī
Puķu Meitene Kleitas Dzeltena Tilla Elsojošs 3D Ziedu Ar Trailing Ilgi bez Piedurknēm Kāzu Puse, Dzimšanas dienas, Banketu Princese Kleitas
€119.23 €59.61

(- jūs varat izvēlēties izmēru, jūs vēlaties no iepriekš izmēru tabulu vai sniegt mums izmēriem, jūs vēlaties, mēs varam pielāgot kleitu, lai jūs bez papildu maksa.lūdzu, sekojiet measurement instrukcijas, un mērīt sevi uzmanīgi.informāciju, kas nepieciešama custom-made kleitas lieluma vienība: centimetri vai centimetru (cm) 1. krāsa: ------- 2. krūtis: ------- 3 cm. viduklis: -------4 cm. gurni:-------5 cm.)

Izskatās arī
Sexy V-neck Backless Kleita Līgava Klasiskās Mežģīnes Appliques Līgavas Kleita Elegants-line Garo Kāzu Kleitu Drēbes De Mariée
€245.03 €132.32

(laipni lūdzam dmdrs kāzu puse, veikals silts padomi: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē pie)

Izskatās arī
Bealegantom Dzirksti Līnijas Īsā Homecoming Kleitas Spageti Siksnas Mini Graudation Kokteilis Oficiālu Balli Puse Kleita B60
€80.82 €64.66

(laipni lūgti mūsu veikalā jautājums: es nezinu, kuru izmērs ir piemērots man, kā es varu izvēlēties izmēru? atbilde: mūsu izmēri ir usa standarta izmērs, ja jums nav skaidrs, kāda ir jūsu izmēra, lūdzu, lūdzu, piegādes krūtis, viduklis, gurni un augstumu mums. jautājums: vai ir pielāgota kleita pieejama? atbilde: mēs varam padarīt kleita kā jūsu mērījumiem, lūdzu, lūdzu)

Izskatās arī
Divi Gabali Balles Kleitas Ar Vienu Plecu Atpakaļ Spraugas Mežģīnes Sirēna Puse Kleita Dubaija Aso Ebi Slavenību Vakara Tērpi
€249.78 €124.89

(pircējam paziņojums 1.visas kleitas mēs, kas būs nedaudz atšķiras no sākotnējā attēlu, jūs redzēt šajā vietnē , un izmērs būs vairāk vai mazāk, liels vai mazs, no 1 līdz 3 cm . 2.ja esat veicis pasūtījumu ,mūsu apstrādes laiks ir 15-18 darba dienas ,piegādes laiks 5-7 dienas, kad jūs izvēlieties dhl/ups/fedex .ja jums ir steidzami ,jūs varat maksāt papildus par rush maksa ,vēlas jūs)

Izskatās arī