Cena €173.75 €289.58

Pilns apraksts

Foto Parādīt

Izmērs Ziņas

Piezīmes pirms jums iegādāties preces,

1. Cena ir tikai par kleitu, neietver piederumus, piemēram, cimdus,jaku,plīvurs un apakšsvārki.

2. Mēs darām standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma,cena ir tāda pati, lūdzu, atstājiet mums savu measurments ja jūs izvēlaties, pasūtījuma izgatavotu, lūdzu, skatiet tālāk mērīšanas instrukcija.

1) Pilnas Krūtis = collās vai cm

2) Vidukļa =

3) Gurni =

4) Garums no plecu pie pleca =

5) Garums pleca līdz stāvs = (no pleca uz grīdas ar savu kurpes)

6) Armseye(armhole)=

7) Augstums= (no augšas, galvenais, lai grīda ar savu kurpes)

8) Kleita, krāsa =balta vai ziloņkaula

9) Kleita atpakaļ=mežģīnes augšu vai rāvējslēdzēju

To, kā Pasākums

Materiāls

Materiāls:visi mūsu kāzu kleita,kāzu kleita,kāzu kleitas,vakara kleitas,balles kleitas,līgavas kleitas,svētku kleitas,māte no līgavas kleitu un citus kāzu aksesuāri audumi ir Satīns, šifons, tafta, tills, organza, samta utt.Visu izdarīt, izmantojot tikai augstas kvalitātes materiāla.

ja klients pieprasa, piemēram, zīda, satīna, kokvilnas.Mēs cenšamies visu iespējamo, lai apmierinātu klienta prasības.

Krāsa

Krāsa: jūs varat izvēlēties jebkuru krāsu vēlaties no krāsu kartes ,tad pateikt mums, ka krāsu skaits.

Kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp CRT ekrāna un LCD ekrānu, mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs tieši tas pats ar fotogrāfijām, jūs redzējāt.

Atgriešanās un Atgriešanās Politiku

Lūdzu, apstipriniet savu rīkojumu (pareizo izmēru, krāsu, stilu) uzmanīgi, pirms jūs nolemjat, lai pasūtījumu.Visi rīkojumi tiek sakārtoti pēc jūsu pasūtījuma apstiprināšanas.

Kā vienmēr, ja tur ir problēma vai ja prece ir neapmierinošs, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms ātri un atisfactory rezolūcija, piemēram, kompensāciju vai maiņas citu jaunu posteni, lai jūs.

Lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos pie pirmo 48 stundu laikā pēc preces saņemšana.

Atpakaļ postenī, ir jābūt ideālā stāvoklī, kā tas tika nosūtīta uz jums, nav mainīts un nav valkātas.Ja ir putekļi, netīrās vietās, mainīt un tā tālāk, mēs nepiedāvājam kompensācijas.

Mēs piedāvājam BEZMAKSAS REMONTU uz jūsu kleita!Bet pastmarkas nosūtīt to atpakaļ un re-piegādes izmaksas ar jums tiks gan uz jūsu kontu.

Atsauksmes

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes, ja jūs esat apmierināts ar kleitu,lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, ja ir kādas problēmas.jūs varat sarunāties ar mani brīvi caur Pack24.lv vai wasapp,visiem tiks atbildēts ietvaros 12hours,ja jūs nesaņemat mūsu atbildi,lūdzu, lūdzu, nosūtīt,mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.

Youlanda

Wasapp:+86-17344016042

Specifikācijas

  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Jostasvietu: impērija
  • Faktisko Attēlu:
  • Grūtniecēm: No
  • Kāzu Kleitu Audums: Izšūtās Mežģīnes uz Neto
  • Apdare: Appliques, Noapaļošana, CRYSTAL, Izšūšana, Mežģīnes, Lentes, Daudzpakāpju
  • Piedurknes Stils: Spageti Siksnas
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Izgriezums: MĪĻOTĀ
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Siluets: Sirēna/Trompete
  • Zīmola Nosaukums: Caterinasara
  • Modes Elements: vintage
  • Modeļa Numurs: GHH025
  • CN: Dzjansu
  • Atpakaļ Dizainu: Mežģīnes Uz Augšu
  • Vilciens: Tiesa Vilcienu
  • Stils: Classic
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Aleeshuo Klasisks Melnā Tilla Cape Piedurknēm Backless Balles Kleitu Dziļu V-Veida Kakla Puse Kleita Ar Garām Piedurknēm Backless Vestidos De Noche 2024
€149.50 €97.17

(jautājumi un atbildes: q: vai produkts ir tieši tāds pats kā attēlā? a: godīgi sakot, mēs nevaram veikt produkts, 100% tāda pati, kā bilde, bet mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu to vairāk nekā 95% līdzīgi j: kura izmērs ir piemērots tieši man? a: mēs varam pielāgot kleitu, lai jūs par brīvu, lūdzu, izvēlēties jebkuru izmēru maksāt, un pēc tam nosūtīt jūsu)

Izskatās arī
OEING Eleganti Pie Pleca Vakara Kleita Pusē Sadalīt Balles Kleitas, Grīdas Garuma Kleitas Oficiāls pasākums Vestidos De Fiesta
€121.99 €82.95

(laipni lūdzam oeing vakara kleitu veikalu akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______cm/collas 2) vidukļa ______cm/collas 3) gurni________cm/collas 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______cm/collas 5) dabas augstums bez kurpes_______cm/collas uzmanību)

Izskatās arī
Līgavas Kāzu Headpieces Mākslīgā Pērle Rhinestone Princese Stila Teatralizēts Uzvedums Līgavas Puse Matu Aksesuāri
€5.03 €4.03

(【paldies, ka tuvojas geeying juvelierizstrādājumu veikals.] aicina 【mēs garantējam, ka katrs viens ir pilnīgi jauns.] aicina 【mēs pārbaudīs objekta jums, pirms mēs nosūtīt to ārā.] aicina 【 lūdzu, skatiet mērījumu.tiny mērīšanas kļūda ir pieļaujamā normālā diapazonā.] aicina 【tur varētu būt nedaudz krāsu atšķirība, jo displejā, fotokamera vai citi faktori,)

Izskatās arī
Puķu Meitene Kleitas, Bantes, Lentes, Pūkains Bez Piedurknēm Grīdas Garums Dzimšanas Dienu, Pirmo Komūniju Kāzu Balli Puse Izlaiduma Runas
€115.15 €61.03

([xlmodel]-[produktu]-[58475] [xlmodel]-[foto]-[0000] [xlmodel]-[custom]-[58477] gdybao veltīt, lai nodrošinātu jaunākās modes bērniem drēbes, lai jūsu maz eņģeļu visā pasaulē.tostarp meitene puse kleitas, kleitas puķu meitene kleitas, meitene cēloņu kleitas, meitene mēteļi & apģērbu komplekti, tutu kleitas un svārki, zēnu apģērba komplekts, topi un bikses, utt.vecums sakārtoti)

Izskatās arī
LORIE Luksusa Black Oficiālās Balles Kleitas, Viena Pleca-Line Ruched Sexy Augstas Sānu Spraugas Vakara Kleita Grīdas Garums Puse Kleitas
€133.73 €84.25

( ražošanas liecina izmēri | custom mērījumi pakalpojumu ----- ja standarta izmērs neder, vai jūs nezināt, kā izvēlēties savu izmēru.pēc tam, kad veicat pasūtījumu.komentārs savu mērījumus, lai piezīmi vai e-pastu man, jūsu mērījumiem. man vajag šādus mērījumus: a : augstums ___in/cm b : dobi līdz stāvs___in/cm c : cust ___in/cm d)

Izskatās arī
Apvalks Vakara Kleitas Sievietēm Full Sleeve Jersey 2024 Vasaras New Jersey Prom Kleitas ar Plisēt Rāvējslēdzējs Atpakaļ Apmetni De Soirée
€144.92 €79.71

(lūdzu, apstipriniet savu rīkojumu (pareizo izmēru, krāsu, stilu) uzmanīgi, pirms jūs nolemjat, lai pasūtījumu.visi rīkojumi tiek sakārtoti pēc jūsu pasūtījuma apstiprināšanas. kā vienmēr, ja tur ir problēma vai ja prece ir neapmierinošs, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms ātri un atisfactory rezolūcija, piemēram, kompensāciju vai maiņas citu jaunu posteni, lai jūs. lūdzu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
LISM Elegants-Line Kāzu Kleitas Pavada bez Piedurknēm Grīdas Garums Līgavas Kleitas Par korejas Sieviešu Pasūtījuma Vestido de noiva 2024
€127.21 €89.05

(laipni lūdzam lism veikals 1. labākais pirmās puses-rūpnīcas cenu - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu.plz ziņu vai piezīme klientu apkalpošanas...(pielāgotu krāsu, pielāgoto izmēru,)

Izskatās arī
Klasiskās Regulāri Piedurknēm Tējas garuma Kāzu Kleitu, Vienkārša, ar garām Piedurknēm ar Mežģīņu Kāzu Kleita Mūsdienu Vestido De Novia
€218.54 €109.27

(laipni lūdzam dmdrs shop1102149345 veikals silts padomi: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē)

Izskatās arī
Bērni, Zēni, Kungi Veste Ar V Veida Kakla Vienotā Krūtīm, Bez Piedurknēm, Kostīmi, Vestes Bērniem Britu Stila Veste Oficiālas Personas Kostīmi
€21.46 €12.87

(komplekts ietver : 1pc veste stāvoklis : jauns materiāls : 100% poliesteris funkcijas : izgatavots no ādai draudzīgiem poliesters, elpojošs un mīksto valkāt, premium audums dod labāku valkā pieredze zēniem. paredzēti, ar v kakla, viena krūšu, dekoratīvās kabatas, norādīja hem un pilnībā oderēta, regulējamas muguras siksnas slim jostasvietu. tumši svītrainu audumu)

Izskatās arī
drēbes de saviesīgs vakars Vestido De Festa arābu Modes Skrejceļa Potītes Garums Violeta Satīna Īss Balles Kleitas 2019 Lēti Formālu Kleita
€123.50 €104.98

(ja jūs vēlaties pasūtījuma , lūdzu, piedāvāt mērījumiem, kā šādas izrādes: (1) krūtis: ____cm (2) viduklis: ____cm (3) gurni: ____cm (4) plecu uz grīdas (ar kurpēm): ___cm (5) plecu pie pleca: ___cm (6) augstums(ar kurpēm) : ____cm, ja kleita ir garas piedurknes , kas mums vēl ir nepieciešami citi izmēri: (7) armhole : ____cm (8) bicep: ____cm (9) rokas/piedurknes garums: ___cm par mums: mēs)

Izskatās arī
Īss vienslāņa Roku darbs Rindā Līgavas Plīvuru ar Ķemmi Līgavas Plīvuri un analogi izstrādājumi:
€20.76

(izmērs garums 90cm, platums 130cm izšūtām mežģīnēm līgavas plīvuri un analogi izstrādājumi:)

Izskatās arī
Vienslāņa Kāzu Plīvurs par Līgavas Dušas Īsās Kāzu Plīvuru, Matu Ķemme Tilla Plīvurs Pludmales Kāzu Plīvuri Bridesmaids
€6.95 €4.45

(funkcijas: ootdty šo vienoto slāni, īsās kāzu plīvurs ir papildus līgavas izskatu.maiga lapu un modes detaļu padarīt to standout aksesuārs līgavas. izstrādāts ar sietu, šis plīvurs nodrošina ērtu un perfektu fit, kas saglabā savu īso izstrādāta, piebilst jaunības un dinamiskas pieskarieties, lai jūsu vispārējo izskatu. paredzēta personām, kuri novērtē modernu un stilu,)

Izskatās arī
Spageti Siksnas Piedurknēm Balles Kleita ar Augstu Šķēlumu Satīna Ilgi Līgavas Kleita Sievietēm Līnijas Oficiāla Vakara Puse Kleita ON5
€131.14 €98.35

(laipni lūgti mūsu veikalā apraksts izmērs diagrammas to, kā pasākums)

Izskatās arī
Viisher Melna Balta Satīna Sirēna, Vakartērpi, Viena Piedurknes Saspringts Bodycon Balli Puse Kleita Potītes Garums Formāls Vakara Tērpi
€178.26 €80.21

(pirkt piezīmes 1. visi mūsu kleita (izņemot tādus, kas speciāli marķēti) nesatur piedurknēm, plīvuri, apakšsvārki un citi saistītie piederumi, lūdzu, sazinieties ar mums, ja nepieciešams 2. sakarā ar dažādiem monitoriem, būs nelielas krāsu atšķirības starp kleitu un krāsu kartē, lūdzu, saprast, 3. mēs piegādāt preces noteiktajā laikā un piegādāt preces laikā.ja jums ir īpašas)

Izskatās arī
Divi Gabali Balles Kleitas Ar Vienu Plecu Atpakaļ Spraugas Mežģīnes Sirēna Puse Kleita Dubaija Aso Ebi Slavenību Vakara Tērpi
€249.78 €124.89

(pircējam paziņojums 1.visas kleitas mēs, kas būs nedaudz atšķiras no sākotnējā attēlu, jūs redzēt šajā vietnē , un izmērs būs vairāk vai mazāk, liels vai mazs, no 1 līdz 3 cm . 2.ja esat veicis pasūtījumu ,mūsu apstrādes laiks ir 15-18 darba dienas ,piegādes laiks 5-7 dienas, kad jūs izvēlieties dhl/ups/fedex .ja jums ir steidzami ,jūs varat maksāt papildus par rush maksa ,vēlas jūs)

Izskatās arī
Tautas Balts Ziloņkaula Īsā Viens Slānis Pirksta Garums Mežģīnes Appliqued Kāzu Līgavas Plīvuri ar Ķemmi
€5.46 €4.64

(klientu apmierinātība lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.maksājuma ir daudzi maksājumu metodes pieejama pack24.lv piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus).jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.lai aizsargātu)

Izskatās arī
Serendipity Taures Vakara Kleita Grīdas-Garums Viena-Pleca Atvērt Sadalīt Milzīgais Bodice Oficiālā Puse Kleita Sexy Sievietes 2024
€177.65

(serendipity taures vakara kleita grīdas-garums viena-pleca atvērt sadalīt milzīgais bodice oficiālā puse kleita sexy sievietes 2024 kā ražotājs, kas specializējas ražo augstākās kvalitātes kāzu tērpi. kāzām-kleitas kleitas ir izvēlēts augstas kvalitātes auduma.tas ir izstrādāts ar aprūpes un minūti uzmanību detaļām un paredzēts, lai kritērijiem atbilst modes. mēs)

Izskatās arī