Cena €139.25 €207.83

Pilns apraksts

Izmēri

Modelis Attēlā

Pasūtījuma Izmēra, Lūdzu, Izvēlēties jebkuru Izmēru un Atstāt Ziņu par Jūsu Šādus Mērījumus :

Mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti, ko profesionāli ar savu zem valkāt pirms pērkot jebkuru tērpu.

Piemēram:Lieluma vienība :( cm vai collas)

1.Pilnas Krūtis = ___ collas(cm)

2.Vidukļa = ___ collas(cm)

3.Gurni = ___ collas (cm)

4.pleca līdz jostasvietai = ___ collas (cm)

5.shoulde uz grīdas ar kurpes ___ collas (cm)

Jums var būt nepieciešams veikt šīs measurments uz mani, ja jūsu kleita ar lencēm vai ar piedurknēm vai jums ir nepieciešams jaka, lai atbilstu jūsu kleita.

6.Plecu pie pleca = ___ collas (cm)

7.armseye = ___ collas (cm)

8.roku garums = ___ collas (cm)

9.biecp = ___ collas (cm)

nosūtīt measurments man, tiklīdz jūs pabeigt maksājumu.

Mūsu Garantija

Piegāde

a.Mēs tikai kuģis savu apstiprināta adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, pirms iegādāties, P. O. Kastes un militāro adreses (apo, FPO) nevar piegādāt.

b.Ja jums nāk no Brazīlijas vai Krievijas , lūdzu atstājiet savu pilno vārdu. (saskaņā ar koriģēto pasta politiku, Krievijas un Brazīlijas, saņēmēja nosaukums jānorāda pilns nosaukums.)

c.Par Nodokļu, Muitas, ir ārpus mūsu kontroles, mēs nevaram garantēt, par šo un nebūs jāsedz Nodokļu samaksu.Jūs varat ļaut mums zināt, tiesības deklarēt cena jūsu zemes gabalu.

Atgriezties & Kompensācijas

a.Ja mēs nosūtīt nepareiza stila vai nepareizu krāsu, mēs varētu atmaksāt naudu vai reship.Preces, kas ir bojātas vai trūkst detaļu netiek atgriezta.

b.Ja jūs neesat 100% apmierināts ar kvalitāti pirkumu Royce Līgavas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, vismaz 7 dienu laikā no dienas, kad iesniegts.Mēs arī var pieņemt savu deklarāciju.Kurjerpasta kravu, būtu jāmaksā pircējam.

c.Ja preces ir bojātas tranzītā, lūdzu, saglabājiet visus dokumentus un iepakošanu un, sazinieties ar mums 7 dienu laikā no saņemšanas uz atdevi, instrukcijas.

Piezīme

a.Attēlu rezultātā fotogrāfija stāvoklis, iespējams, nav hromatiskās aberācijas, ja jūs neesat pārliecināts par krāsām, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma.

b.Ja jūs veicat kleita frāzi sadalīti nevar atgriezt vai apmainīt

Atsauksmes

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: lakshmigown
  • Modeļa Numurs: 1005005143418982
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Krāsa: White/Ivory/Custom made
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Atpakaļ Dizainu: Mežģīnes Uz Augšu
  • drēbes de mariage sirene: Vestido Novia
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Kāzu Kleitu Audums: Tills
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Vilciens: Tīrīšana/ Otas Vilcienu
  • Faktisko Attēlu:
  • Modes Elements: vintage
  • CN: Dzjansu
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas
  • Stils: Boho, seksīga kāzu kleita
  • Izcelsmes Vieta: CN
  • Piedurknes Stils: Bez piedurknēm
  • Grūtniecēm: No
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmērs: Standard/Custom made
  • Izgriezums: V-Veida Kakla
  • Apdare: Appliques, Mežģīnes
  • vestido sereia casamento: līgavas kleita princese

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Garas Piedurknes Musulmaņu Balles Kleitas, Sieviešu Puses Sirēna, Dubaija Vakara Kleitas вечерние платья turku Couture Celebrity Kleitas
€271.88 €182.17

(garas piedurknes musulmaņu balles kleitas, sieviešu puses sirēna, dubaija vakara kleitas вечерние платья turku couture celebrity kleitas)

Izskatās arī
Luksusa Sweetheat Bumbu Kleita Kāzu Kleitu 2024. Gadam Līgavas Formālās Valkāt Frēzēšana Mežģīņu Aplikācijas Līgava Gala Pasūtījuma Plus Lieluma Sieviete
€254.84 €229.36

(jauniešu infinity šobrīd nav pieņemt deklarācijas par precēm, kas sakarā ar raksturu šīs nozares.preces tiek identificēts kā galīgo pārdošanas un nevar atpakaļ vai apmainīt.visas preces ir jaunas vai nu no mūsu veikala vai dizaineri noliktavā.ņemiet vērā, ka krāsas dizaineru fotogrāfija var precīzi attēlot precīzu krāsu atšķirību dēļ apgaismojuma vai datora displeju.kompensācijas un atgriešana)

Izskatās arī
Elegants Ilgi-Line V-veida Kakla Vakara Kleitas, ar Jostu, Rāvējslēdzēju Atpakaļ Kroku Putekļainās Rozā Abendkleider oficiālā Puse Kleita Sievietēm
€742.60 €141.09

(laipni lūgti mūsu veikalā elegants ilgi-line v-veida kakla vakara kleitas, ar jostu, rāvējslēdzēju atpakaļ kroku putekļainās rozā abendkleider oficiālā puse kleita sievietēm apstrādes laiks mūsu apstrādes laiks ir ap 7~15 darba dienu laikā.russ ir akceptēts. kuģniecības laiks dhl, ups, fedex, tnt ir aptuveni 5~7 darba dienu laikā; ae standard shipping(ķīna post, epacket))

Izskatās arī
Pieticīgs Musulmaņu Kāzu Kleitas ar Cape O Apkakli, garām Piedurknēm Slaucīt Vilcienu Spalvas Frēzēšana Hijab, Līgava, Līgavas Kleitas
€268.27 €160.97

(1 jautājums: cik ilgi es varu saņemt savu kleitu? atbilde : parasti tas aizņem apmēram 7-15 darba dienās, lai padarītu kleitu ,piegādāt laiks ir atkarīgs no piegādes metodi jūs izvēlaties.ja jūs izvēlaties pack24.lv standarta piegādi vai pārdevēja piegādes metodi,tas parasti aizņem apmēram 10-25 darba dienu laikā piegādāt.ja jūs izvēlaties, dhl vai fedex express,parasti tas aizņem apmēram 7-10)

Izskatās arī
Annija Šampanieti 3D Ziedi, Balles Kleitas, Greznas Pasaku Tilla Vakara Kleita Princese Puse Kleita Pasūtījuma Kleitu فساتين السهرة
€197.63 €98.82

(laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 darba dienu laikā pēc pasūtījuma)

Izskatās arī
Apvalks Vakara Kleitas Sievietēm Full Sleeve Jersey 2024 Vasaras New Jersey Prom Kleitas ar Plisēt Rāvējslēdzējs Atpakaļ Apmetni De Soirée
€144.92 €79.71

(lūdzu, apstipriniet savu rīkojumu (pareizo izmēru, krāsu, stilu) uzmanīgi, pirms jūs nolemjat, lai pasūtījumu.visi rīkojumi tiek sakārtoti pēc jūsu pasūtījuma apstiprināšanas. kā vienmēr, ja tur ir problēma vai ja prece ir neapmierinošs, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms ātri un atisfactory rezolūcija, piemēram, kompensāciju vai maiņas citu jaunu posteni, lai jūs. lūdzu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
A-Līnijas Kokteilis Kleitas Bez Piedurknēm, Spageti Siksnas Tafta Atklātu Atpakaļ Kleitu, Kāzu Viesu Puses Slaucīt Vilcienu Sliit
€76.30 €45.78

(ražošana modelis liecina, izmēri lūdzu, sniedz mums savu informāciju izmēra, tāpēc, ka mēs varam pielāgot kleitu precīzāk( collās vai cm ): 1.pilnas krūtis =___collas 2.vidukļa =___collas 3.gurni =___collas 4.plecu pie pleca =___collas 5.dobi līdz stāvs =___ collas 6.augstums=___ collas 7.svars=___ kg 8.garums plecu, lai krūtis)

Izskatās arī
Tilla Puķu Meitene Kleitas, Kāzu un Puse Ilgi Princese Grezna Kleita Junior Līgavas Kleita Oficiāli Bērniem Dzimšanas dienas Kleita
€113.75 €56.87

(pasūtījuma izgatavotu custom made apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu. vai sazinieties ar mums, mums ir vienmēr pie jūsu pakalpojumu. 1. krūtis: ___cm/collas 2.viduklis:___cm/collas 3. gurni: ___cm/collas 4. gravu hem ar papēdi: ___cm/collas 5.augstums ar papēdi: ___cm/collas 6. plecu pie pleca:___cm/collas 7:rokas)

Izskatās arī
Qanz Sexy Strapless Sirēna, Vakara Kleitas, Augsti Sadalīt Balles Kleitas, Ilgu Vilcienu Dubaija Celebrity Kleitas Puse Kleitas 2023
€119.18 €83.42

(akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) gurni________ 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______ 5) dabas augstums bez kurpes________ 6) tiek lēsts, kurpes papēža augstums var izmantot, lai šī kleita)

Izskatās arī
Aileen Līnijas Gala Kleitas 2024. Gadam Mežģīnes Balles Kleitu Puse Vakarā Elegants Luksusa Slavenību Bumbu Kleita Kārtojumu Debesis Zilas Absolvents Sieviete
€238.47 €119.23

(laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas. 4.)

Izskatās arī
Jessica Melna Balles Kleitas, Greznas Satīna Vakara Kleita Krokainajām Malas Oficiālu OccasionsParty Kleita Pasūtījuma Kleitu 2024فساتين السهرة
€179.94 €89.98

(laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 darba dienu laikā pēc pasūtījuma)

Izskatās arī
Doymeny Homecoming Kleitas Dzirkstošais V-Veida Kakla Mirdzoša Stiept Formālu Kleita Spageti Siksnas Oficiāls Pasākums Kleita Suknie Homecoming
€173.80 €76.47

(lasīt mani lūdzu, izlasiet zemāk vārdiem ļoti carefull pirms jūsu pasūtījuma.u varētu sazinieties ar mums brīvi, ja u ir kādi jautājumi par zemāk politiku. 1. piegādes izmaksas: noklikšķiniet uz piegāde un apmaksa tab par produktu detalizēti lapā, un jūs redzēsiet piegādes detaļas.jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju. 2. tranzīta laika:)

Izskatās arī
Īss vienslāņa Roku darbs Rindā Līgavas Plīvuru ar Ķemmi Līgavas Plīvuri un analogi izstrādājumi:
€20.76

(izmērs garums 90cm, platums 130cm izšūtām mežģīnēm līgavas plīvuri un analogi izstrādājumi:)

Izskatās arī
kāzu kleitas apmetni de mariée
€228.73

(laipni lūgti arī mūsu veikalā-zhezhiyuan 1. oem ir pieejami, pircēju etiķetes akceptēt 2. uzticami maksājumu darījuma tiešsaistes 3. minimālais pasūtījuma daudzums 4.ja jums vietu pasūtījumu, ja jums nav standarta izmēra ,lūdzu, rakstiet detaļu lielums ir skaidrs.ja jums ir standarta izmērs, pārbaudiet mūsu lieluma diagrammu, mēs padarītu kleitu izmērs pēc mūsu izmēri kāzu kleitas apmetni de)

Izskatās arī
KSDN garām Piedurknēm Slaucīt Vilcienu Appliques O-veida Kakla tīrtoņa Krāsu Oficiāls pasākums Elegants Sieviešu Vestidos de Fiesta Luksusa Balles Kleita 2024
€224.25 €183.89

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1. mēs esam profesionāla veikals, kas nodarbojas apģērbu izgatavošanas un ir iesaistīti kāzu kleitu nozarē daudzus gadus.mums ir progresīvas ražošanas iekārtas, augstas kvalitātes audumiem, un pieredzējušu šuvēju 2. mūsu kleitas ir visas pielāgotas un nosūtīti ietvaros 10-20 dienu laikā pēc pasūtījuma veikšanas.ja jums ir nepieciešams ātrāk)

Izskatās arī
Modes Garām Piedurknēm Balles Kleita Satīna Appliques Fāzēm V Kakla Vakara Oficiālā Puse Kleitas Sieviešu Drēbes De Saviesīgs Vakars
€191.43 €95.71

(modes garām piedurknēm balles kleita satīna appliques fāzēm v kakla vakara oficiālā puse kleitas sieviešu drēbes de saviesīgs vakars)

Izskatās arī
Booma Melnā un Baltā Sirēna Vakara Kleitas Pavada Plisēt Kāzu Viesu Kleitas Sievietēm Saūda arābu Oficiālu Balli Puse Kleitas
€126.88 €88.82

(veikts pasākums ja jūs nevarat atrast fit izmērs uz izmēru diagrammas, lūdzu, sūtiet savu mērījumus, lai man, mēs varam piedāvāt bezmaksas pielāgotus pakalpojumus. krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni ___collu vai ___cm, gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm , jūsu augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm, roku garums ___collu vai ___cm. q:)

Izskatās arī