Cena €101.32 €149.00

Pilns apraksts

Svarīga piezīme:

Dārgie draugi, kā jums?Paldies par jūsu mīlestību un atbalstu mūsu produktiem!Par

šādus jautājumus jūs, iespējams, ir, kad pasūtīšanu mūsu produktiem.Mēs ceram, ka tie būs

noderīga, lai jūsu iepirkšanās

1. Sagatavošanas laiks:

Kā mums ir liels pasūtījumu skaits katru dienu, un lielākā daļa no mūsu produkti tiek izgatavoti uz pasūtījuma,parasti mums ir aptuveni 5-7 dienas, lai sagatavotu pasūtījumu.

2 .Paredzamais piegādes laiks (izņemot brīvdienas un svētku dienas):

(1) Par 15 līdz 60 darba dienām: Bezmaksas Piegāde Veids

(2) Par 3. 10working dienas:DHL / UPS /FEDEX

Piegādes laiks ir aptuveni un nav iespējams garantēt 100%. (Visvairāk pakas tiks piegādātas klientiem jau iepriekš)

3.Līdzības

Kā godīgs pārdevējs, mēs garantējam, ka kleita būs 90%- 99% pats, kā sākotnējā attēlu, kas parāda.Ja vēlaties 100% tieši to pašu, lūdzu, piedod.Nav divu tieši tas pats l karnīzes pasaulē.Mēs nevaram garantēt, tāpēc, lūdzu, nav pasūtījumu, ja jūs joprojām pieprasa 100% līdzība.Paldies par jūsu saprast.

4.Papildus Maksas

Parasti, lieluma 24W 26W 28W vai lielāka, mēs maksas liels izmērs maksu 30 USD dolāru, jo izmaksas par materiāliem un kravas nepieciešama pielāgošana šādu produktu būs augstāka.Mēs jums nosūtīt ziņu uz jums, tiklīdz mēs saņemsim jūsu pasūtījumu.

5.Atcelt, lai, pirms nosūtīšanas

Jo lielākā daļa no mūsu produktiem ir pasūtījuma izgatavotu,ja jūs vēlaties, lai atceltu rīkojumu: Mēs pieņemam pilnu atmaksu 24 stundu laikā pēc tam, kad esat pasūtījuma; tur ir tikai 30% daļēji atmaksāt pēc tam, kad esat vietā, lai vairāk nekā 24 stundas(30% ir maksa par mūsu materiāls).

6. Pēc Pārdošanas Pakalpojumus

(1) Pēc tam, kad saņemts paketi, ja ir kādi bojājumi, lūdzu, sazinieties ar mums laika.Mēs sniegs jums pilnu kompensāciju.Nekad ievainots jūsu tiesības!Nav apstiprinātu saņemšanas un izvērtēšanas vispirms.

(2) Ja tas ir saistīts ar loģistikas iemeslu dēļ, lūdzu, neuztraucieties, lūdzu, sazinieties ar mums laika.Mēs nosūtīsim jums jaunu vai pilnu kompensāciju.Es uzskatu, ka jums saprast, ka šie nav faktori, ka pārdevējs var kontrolēt.Paldies par jūsu sapratni.

(3) Ja neesat apmierināts ar pasūtījumu esat saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums pēc iespējas ātrāk, un mēs garantējam, ka jūsu problēma tiks atrisināta veiksmīgi!

Vairumā gadījumu problēmu ir radījusi neizpratni, ko var novērst ar sirsnīgu paziņojumu.

MODELIS LIECINA,

Izmēru Tabula

Tāpēc, ka mūsu kleitas ir pasūtījuma izgatavotu,tā būs labāk, ja jūs varētu sniegt mums sekojošus izmērus:

1.Krūtis =___collās vai cm

2.Vidukļa =___collās vai cm

3.Gurni =___collās vai cm

4.Dobi līdz stāvs bez kurpēm =___collās vai cm

5.Augstums =___collās vai cm (no augšas galvu uz grīdas bez shoes)

6.Kleita, krāsa =___(jebkuru krāsu izvēlēties, vai attēlā rādīt krāsu )

pasākums diagramma

Atgriešanās Politiku

Jūsu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums !

Ierodoties jūsu pakete, mēs jums iesakām pārbaudīt un pārliecināties, ka kleita vai apģērbs ir veidots, lai standarta izmēri vai pēc pasūtījuma mērījumi, kas jums norādījis.Pielaikot apģērbu vai apģērbu, cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, grozot, vai veļas kleita.Ja jums ir atgriešanu vai apmaiņu kleitas, apģērbs, vai aksesuāri, lūdzu, pārliecinieties, ka viņi ir savā sākotnējā stāvoklī - unworn, nemazgājies, nemainītā veidā, veselas, tīras, bez vilnas un spalvu un ar birkām neskarts, un pievienots.

Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Dārgais, desses ar custom-made Visas no tām ar roku, šūšanas un viņiem ir nepieciešams ilgs laiks, lai transporta, tur varbūt nedaudz vizuļi/malu noapaļošana/crystal/spalvu/ziedi nokrist, tas ne pie kvalitātes jautājumiem, lūdzu, veida, lai to saprastu, mums būs darīt vislabāk jums, mums ir sincerly ceru, ka jūs varat mīlēt to, paldies jums tik daudz!

1.Izmēru vai Fit Jautājumiem

Tā kā visi mūsu kleitas ir roku sašūtām un klientu vajadzībām pielāgotus, gatavo tērpu, var mainīties par apmēram 1 collu norādītos mērījumus.

Lai nodrošinātu, ka jūsu kleita joprojām būs fit jums perfekti, mūsu šuvēju ir radījuši visus mūsu kleitas ar papildus audumu vīles, lai ļautu nelielas izmēru izmaiņas jāveic viegli.Ja jums atrast produktu, kas ir piemērots jums, un ir jautājumi, jūs varat sazināties ar mums tieši.

2.Krāsu Neatbilstība

Atšķirības krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu displejs, apgaismojums, fona utt.Tomēr, ja jūs uzskatāt, ka prece ir saņemta nepareizu krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai noskaidrotu atgriešanas vai kompensācijas, ir iespējams.

3. Atgriešanās Process

Sazinieties ar mums 7 dienu laikā pēc pasūtījuma saņemšanas.Ietver paskaidrojumu, un, fotogrāfijām dokumentējot atgriešanas iemeslu.Atgriež netiks pieņemti bez iepriekšēja apstiprinājuma.

Kad mēs apstiprinātu jūsu pieprasījumu, lūdzu, sūtiet uz objektu pēc iespējas ātrāk.

Nauda tiks atgriezta jums ar Pack24.lv tieši

Specifikācijas

  • Vecums: Grūtniecības un dzemdību
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Auduma Veids: Broadcloth
  • Krāsu Stils: Dabīga Krāsa
  • Kleitas Garums: Potītes Garuma
  • Apkakle: V-Veida Kakla
  • Stils: Īsumā
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Sezona: Vasaras
  • Izmērs: as shown
  • Krāsa: Vairākas krāsas (pielāgojams)
  • Nodaļas Nosaukums: Grūtniecības un dzemdību
  • Apdare: NAV
  • Modelis Tips: Cietie
  • Paketē ietilpst: maternitātes fotogrāfija kleita
  • Siluets: Apvalks
  • CN: Dzjansu
  • Materiāls: Poliestera

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

3pcs/set Baby Klaidonis Elkoņbalsti Vāka Aizsargs Universālā Pushchair Stūres Aizsargājošu Uzmavu Segtu Jostas Plecu Vāciņu
€7.26 €4.72

(funkcijas: ootdty nodrošina jūsu mazulim komfortu un drošību, ar mūsu 3pcs bērnu ratiņus, auto siksnas aptver & elkoņbalsti gadījumā. izgatavots no mīkstas un maigas kokvilnas materiāla, šie vāki ir paredzēti, lai ietilptu lielākā daļa ratiņi un sniedz pievienoto komfortu. vecākiem zīdaiņiem un maziem bērniem, mūsu vispārējo attiecas piedāvājam praktisku risinājumu āra)

Izskatās arī
Vasaras Navy Stilā, kas Meiteņu un Zēnu Kokvilnas Apģērbs ar Īsām Piedurknēm T-krekls + Šorti par Toddler Bērniem, Bērnu Kostīmu Gudrs Uzvalks
€18.38 €10.47

(bērnu zēnu apģērbu komplekti audums: 95% kokvilnas 5% spandex izmērs: s m l xl xxl cena tostarp :t + bikses = 2gab meiteņu drēbes s piemērotas 65-73cm augstums,lūdzu, izvēlies, 9m m piemērotas 73-80cm augstumā,lūdzu, izvēlieties 12m l piemērotas 7380-88 cm augstums,lūdzu, izvēlieties 18m vai 24m xl/100 piemērota 88-95cm augstums,lūdzu, izvēlieties 3t xxl)

Izskatās arī
Bērnu Swaddles Segu Karikatūra Izdrukāt Kokvilnas Mazo Segas, Dušas Dāvanu Zīdaiņiem
€20.28 €10.14

(funkcijas: ootdty daudzfunkcionāls segu, to var lietot kā vannas dvielis, jo mazi segas, kā spēlējot pad; swaddles segā ietīt jūsu mazuli pēc tam, ņemot vannas, var būt ļoti parocīga, laikā katru līmeni jūsu dzīvē. izgatavots no kvalitatīvas kokvilnas, drošu un smarža-bezmaksas, mīksts un ādai draudzīgs, ērts, elpojošs, un ticamas, lai izmantotu. pasākums par 110x110cm,)

Izskatās arī
Bērnu Komplekts Vasaras Zēnu 2023 Īsām Piedurknēm Krekls Karikatūra Drukāšanas Top Mazas un Vidēja Bērniem Bērnu Bikses Gadījuma Divas Gabals Uzvalks
€20.29 €14.20

(bērnu komplekts vasaras zēnu 2023 īsām piedurknēm krekls karikatūra drukāšanas top mazas un vidēja bērniem bērnu bikses gadījuma divas gabals uzvalks)

Izskatās arī
Toddler Zēnu Rudens Bikses Komplekti ar garām Piedurknēm Crewneck sporta Krekls un Dinozauru Drukāt Bikses Komplekti
€5.71 €4.57

(toddler zēnu rudens bikses komplekti ar garām piedurknēm crewneck sporta krekls un dinozauru drukāt bikses komplekti izmērs(cm) 12-18m topi garums: 34 krūtis: 60 viduklis: 41 bikses garums: 47 18-24m topi garums: 36 krūtis: 62 viduklis: 43 bikses garums: 51 2-3y topi garums: 38 krūtis: 65 viduklis: 45 bikses garums: 55 3-4y topi garums: 40 krūtis: 68 viduklis: 47 bikses garums: 59 4-ź5)

Izskatās arī
Bērniem, Baby Zēni Meitenes ar garām Piedurknēm ar Apaļu Kakla Adīti Džemperi Rudens un Ziemas Bērnu Zēniem Meitenēm Adīt Bērnu Džemperi H12
€48.02 €24.01

(* svarīga piezīme * 1. jo atšķiras dažādu monitoru,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā,bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.paldies! 2. lūdzu atļaut 2-4 cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.paldies par jūsu sapratni.izmēri: (1cm = 0.39 gadā) 3. lūdzu, neatveriet strīdu)

Izskatās arī
Baby Silts Klp Mājīgu Bērnu Ziemas Cepure Dimanta Formas Modelis Plīša Earflap Klp Āra Būtiski, lai Zēni un Meitenes
€8.87

(baby silts klp mājīgu bērnu ziemas cepure dimanta formas modelis plīša earflap klp āra būtiski, lai zēni un meitenes ootdty bērnu siltā auss klp rudens ziemas bērnu cepure zēniem, meitenēm, siltu cepurīti auss aizsardzības likumi, cepure kids ziemas cepure bērnu klp dimanta formas modeli, cepure, regulējams siksnu, cepure, silta un ērta cepure ziemas āra cepure korejiešu stilā,)

Izskatās arī
Meitenes Kleitu, Drēbes Komplekti, Rudens, Ziemas Bērni, Trikotāžas Svārki, Džemperi 2gab Puse Tērps Bērnu Ziemassvētku Kostīms Bērniem Tērpiem
€35.85 €21.87

(12m: fit augstums 70-80cm 24m: fit augstums 80-90cm 3t:fit augstums 90-100 cm 4t:fit augstums 100-110cm 5t:fit augstums 110-120 cm 6t:fit augstums 120-130cm ja mazulis ir tauki, lūdzu, izvēlēties lielāku izmēru. visi mērīšana cm, lūdzu, ņemiet vērā, 1 cm = 0.39 collas,1 inch=2.54 cm lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana. padomi:)

Izskatās arī
Yundfly 1 Pāris Retro Bērniem, Meitenēm, Savīti Bowknots Matadatas Bērnu Princese Paštaisītas Bantītes Matu Spraudes Barrettes Dāvanu
€1.85 €1.30

(yundfly 1 pāris retro bērniem, meitenēm, savīti bowknots matadatas bērnu princese paštaisītas bantītes matu spraudes barrettes dāvanu motīvs: 1) 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2) cute cepures padarītu jūsu mazulim vairāk burvīgs 3) īpašu dizainu un unikālu struktūru, kas ir populārs objekts. 4) sakrīt ar piemērotu apģērbu, dažādām svinībām. 5))

Izskatās arī
Rudens Ziemas Jaundzimušo Aploksnē Segu Kapuci Dvieļu Siltu Mazuli Ietīt Auduma Jaundzimušajiem Elpojošs Segas Mīkstu Segu
€31.83 €15.60

(funkcijas: ootdty daudzfunkcionāls kapuci segu: var izmantot kā thicked vannas dvielis, saņem segu, sleepsack, mazo segas, spēlējot pad; iekšējā kārta dot atjauno simulācijas mamma ķēriens ja jūs wrap bērnu, dot bērniem, kas skar drošības, palīdzēt viņiem vieglu miega un novērst no viņas vai viņa pamošanās. izgatavots no kvalitātes kokvilnas materiāla, drošu un elpojošs, mīksts)

Izskatās arī
Varavīksnes Draugs Kapuci Komplekti zēniem meiteņu drēbes Rudenim anime pelēkā vārna Vilnas krekls pulovers y2k sudadera bērniem, veikals apģērbi
€25.15 €15.59

(laipni lūdzam mūsu veikalā!!! dropshipping un vairumtirdzniecības lielākoties atzinīgi novērtēja mūsu veikalā.lūdzu, sazinieties ar mums īpašais piedāvājums brīvi.vairumtirdzniecības cena būs zemāko cenu jums! firmas nosaukums : n/a gadījumā sezona : četri gadalaiki stils : gadījuma gadījumā ainas : dienas izcelsmes valsts : cn(izcelsmes valsts) piedurknes)

Izskatās arī
Modes Rudenī Krekli 2-7 Gadus Veci Zēni Vēstuli Izdrukāt Raibs Undershirts Zemāko Krekli, Bērnu Apģērbi
€6.02

(izmērs garums krūtis/2 plecu piedurknes augstums 90 37 33 33 29 75-85cm 100 40 34 34 30 85-95cm 110 43 35 25 32 95-105cm 120 46 37 36 34 105-115cm 130 49 39 38 36 115-125cm 140 51 41 40 38 125-135cm)

Izskatās arī
2020 Jauns (YAS) 2017 Koka Rokturi Suku Bērnu Hairbrush Jaundzimušo Matu Suka Zīdaiņu Ķemme Galvas Massager MAR30_17
€1.67 €1.27

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: mīkstu otu netraucēs mazuļa ādas jaundzimušo matu suka brīnišķīga dāvana jūsu bērnam specifikācijas: materiāls:koks izmērs:kopējais garums: 15 cm/5.91 , suka galvas: 6cm/2.36 krāsa:kā picture rādīt daudzums: 1 gab. piezīme: 1.pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas 2.lūdzu atļaut)

Izskatās arī
Toddler Bērnu Ziemassvētku Vecītis, Kostīmu Kontrasta Krāsu Apaļu Kakla Garām Piedurknēm Topi, Bikses, Cepure,
€6.81 €3.75

(toddler bērnu ziemassvētku vecītis, kostīmu kontrasta krāsu apaļu kakla garām piedurknēm topi + bikses + cepure izmērs(cm) 80 topi garums: 34 krūtis: 54 piedurknes: 28 viduklis: 40 bikses garums: 42 liecina vecums: 6-12 mēneši 90 topi garums: 36 krūtis: 56 piedurknes: 30 viduklis: 42 bikses garums: 44 liecina vecums: 12-18 mēneši 100 topi garums: 38 krūtis: 58 piedurknes: 32 viduklis:)

Izskatās arī
Pusaugu Zēni, Rozā, Melna Jaka+Bikses 2gab Apģērbu Komplekts Džentlmenis Bērniem Oficiālu Kāzu Tērps Bērniem Sniegumu Izlaiduma Kleita
€34.35 €22.33

(------laipni lūdzam mūsu veikalā------ šeit jums būs iegūt labāko produktu, žēlīgs pakalpojumus un ātra piegāde.detalizēti ( 1 komplekts = jaka +bikses ) uzmanību plz: ja jūsu mazulis ir apaļš, mēs iesakām, izvēloties lielāka izmēra, paldies.lūdzu, lūdzu, atsaukties, lai savu bērnu patieso augstumu un izmēri pirms pirkšanas/cenu.paldies. izmērs ieteikto tagu izmērs garums krūtis plecu pannas)

Izskatās arī
Toddler Meitene Summer Set Apaļu Kakla Īsām Piedurknēm Vēstuli Izdrukāt, Topi, Elastīga Vidukļa Bikses, Zīdainis, Mazulis 2 Gabals Tērpiem
€6.00

(toddler meitene summer set, apaļu kakla īsām piedurknēm vēstuli izdrukāt, topi+ elastīga vidukļa bikses, zīdainis, mazulis 2 gabals tērpiem izmērs(cm) 0-6m topi garums: 32 krūtis: 48 šorti garums: 24 viduklis: 36 ieteicams vecums: 0-6 mēneši 6-12m topi garums: 34 krūtis: 50 šorti garums: 25.5 viduklis: 38 ieteicams vecums: 6-12 mēneši 12-18m topi garums: 36 krūtis: 53 šorti garums:)

Izskatās arī