Cena €400.37 €800.73

Pilns apraksts

Laipni lūdzam DMDRS Puse Kleita Veikals

Silts Padomi:

1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.Mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde.

2.Kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies.

3.Lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē pie kases.

4.!!!Pēc izvietojot savu pasūtījumu, ir vēl VIENA DIENA, lai mainītu savu prātu, vai, Lūdzu, apstipriniet, arī pirms laišanas pasūtījumu.Kad šūšanas process ir sācies, materiālu nevar izmantot atkārtoti.Atsakoties pasūtījumiem līdz pusei radīs mums lielus zaudējumus, jo visi mūsu kleitas ir ne stock, bet pavisam jaunu un pasūtījuma izgatavotas katram pasūtījumam.

5.!!!Mēs piedāvājam skriešanās, lai pakalpojumu visiem produktiem.Ja ir jāsteidzas, lai, mēs iesakām jums sazināties ar mums pirms vietas, lai izvairītos no kļūdu aprēķini.

MODELIS LIECINA,

IZMĒRS DIAGRAMMAS UN KĀ PASĀKUMS

Ja izmēri piedāvāja nav fit jums, mēs piedāvājam pasūtījuma izgatavotu pakalpojumu, ziņu man šādus mērījumus:

1.Pilnas Krūtis:_____cm/collas

2. Pilna Viduklis:____cm/collas

3. Pilna Gurni:_____cm/collas

4. Plecu(Dobie) uz Grīdas(Hem):____cm/collas

5. Basām kājām Augstumā no Galvas līdz Kājām:____cm/collas

6. Papēži:____cm/collas

7. Dienas, jums nepieciešama kleitu:____

ATGRIEŠANĀS POLITIKU

1.Mēs nepieņemam atgriež pēc pasūtījuma kleitas izmēru vai kleitas ar jebkuras pieprasītās izmaiņas.

2.Regulāra izmēra kleitas ar nekādas izmaiņas, lūdzu ziņa mani atgriešanās pieprasījuma 5 dienu laikā no saņemšanas kleitu.Atpakaļ postenī, ir jābūt perfektā stāvoklī (kā jauns), jūs varat mēģināt kleitu, bet pārliecinieties, nevis stiept to vai veikt jebkādas netīrās zīmēm, pretējā gadījumā tas netiks pieņemts.

3.Mēs paturam tiesības noraidīt jebkuru nepamatotu peļņu, piemēram, nepareizi pasūtījuma veikti mērījumi jūs noteikumu vai standarta izmērs, kas mums jādara tiesības, bet jūs izvēlējāties nepareizi, vai jūsu gadījumā tas ir atcelts vai kleita nav vajadzīgs vairāk, utt.

4.Lūdzu, jāpalīdz skaidrs Pasūtījuma Nodokļus.Atpakaļ maksa tiks segti klienta beigās, ja jūs nevēlas sadarboties, rīksti Nodokļu samaksas.Tomēr lūdzam muitas nodokļa, kas ir ārpus mūsu kontroles, mēs nevaram garantēt, visus nodokļus, nodevas un nebūs nekādu nodokļu samaksu.Visas nodevas, kas, iespējams, izriet no muitošanas tie nav iekļauti Bezmaksas Piegāde sniegšanu.

ATSAUKSMES

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai attīstītu mūsu biznesu, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Specifikācijas

  • CN: Shanghai
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Vilciens: Tiesa Vilcienu
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Faktisko Attēlu: No
  • Grūtniecēm: No
  • Kāzu Kleitu Audums: Tills
  • Zīmola Nosaukums: DMDRS
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Stils: Izsmalcinātu
  • Atpakaļ Dizainu: rāvējslēdzēju
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas
  • Modes Elements: Luksusa
  • Piedurknes Stils: TVERTNE
  • Apdare: Noapaļošana, Pērles
  • Izgriezums: MĪĻOTĀ
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

CERMAE Bordo Garā vakarkleita Puses Oficiālu Kleita Eleganta, Romantiska Balles Kleitas Sieviešu Īpašu gadījumu oficiālā Puse Kleita
€228.73

(atgriešanās un kompensāciju politiku mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!ja jūs neesat pilnīgi apmierināti ar objektu(ieskaitot kvalitātes problēma, ne pareizo izmēru utt.)jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju.(izņemot piegādes izmaksas) atgriešana un apmaiņa prasības precei jābūt unworn un sākotnējā stāvoklī pat pēc tam, kad mēģināja fit kompensāciju:)

Izskatās arī
Eightale Musulmaņu arābu vakartērpi, Augsta Kakla Fāzēm Kristāli Tējas Garums garām Piedurknēm Samta Balles Kleita vestidos de fiesta
€190.33 €106.59

(laipni lūgti mūsu veikalā lūdzu, lūdzu, norāda: 1.lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,becase izmēru, varbūt nedaudz atšķiras ar savu valsti. 2.ja jūs vēlaties pasūtījuma kleita,lūdzu, atstājiet ziņu, lai mums par savu sīku izmēra krūtis___,vidukļa___,gurniem,___,)

Izskatās arī
Mūsdienu Viena Pleca Līgava Drēbes Mirdzoša Grīdas-garums Vakara Kleita Romantiska Mermaid Kāzu Kleitas Vestidos De Novia
€262.54 €131.27

(laipni lūdzam saroulu kāzu puse, veikals silts padomi: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē)

Izskatās arī
Qanz Sexy Strapless Sirēna, Vakara Kleitas, Augsti Sadalīt Balles Kleitas, Ilgu Vilcienu Dubaija Celebrity Kleitas Puse Kleitas 2023
€119.18 €83.42

(akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) gurni________ 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______ 5) dabas augstums bez kurpes________ 6) tiek lēsts, kurpes papēža augstums var izmantot, lai šī kleita)

Izskatās arī
Vienslāņa Kāzu Plīvurs par Līgavas Dušas Īsās Kāzu Plīvuru, Matu Ķemme Tilla Plīvurs Pludmales Kāzu Plīvuri Bridesmaids
€6.95 €4.45

(funkcijas: ootdty šo vienoto slāni, īsās kāzu plīvurs ir papildus līgavas izskatu.maiga lapu un modes detaļu padarīt to standout aksesuārs līgavas. izstrādāts ar sietu, šis plīvurs nodrošina ērtu un perfektu fit, kas saglabā savu īso izstrādāta, piebilst jaunības un dinamiskas pieskarieties, lai jūsu vispārējo izskatu. paredzēta personām, kuri novērtē modernu un stilu,)

Izskatās arī
Puķu Meitene Kleitas Dzeltena Tilla Elsojošs 3D Ziedu Ar Trailing Ilgi bez Piedurknēm Kāzu Puse, Dzimšanas dienas, Banketu Princese Kleitas
€119.23 €59.61

(- jūs varat izvēlēties izmēru, jūs vēlaties no iepriekš izmēru tabulu vai sniegt mums izmēriem, jūs vēlaties, mēs varam pielāgot kleitu, lai jūs bez papildu maksa.lūdzu, sekojiet measurement instrukcijas, un mērīt sevi uzmanīgi.informāciju, kas nepieciešama custom-made kleitas lieluma vienība: centimetri vai centimetru (cm) 1. krāsa: ------- 2. krūtis: ------- 3 cm. viduklis: -------4 cm. gurni:-------5 cm.)

Izskatās arī
Romantisku Tauriņu, ceriņi lavandas Quinceanera Kleitas Pie Pleca Caftan Fāzēm Mežģīnes-up korsete balli Sweet 16 Kleita Vestidos
€341.30 €324.23

(izmērs chfaq:mākslas to, kā pasākums krāsu diagrammas kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp crt ekrāna un lcd cscreen, krāsu atšķirība nevar izvairīties, tāpēc mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs excetly pats kā uz bildes, jūs redzējāt, lūdzu, saprast.ja jums ir ļoti ļoti stingru krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms)

Izskatās arī
KSDN garām Piedurknēm Slaucīt Vilcienu Appliques O-veida Kakla tīrtoņa Krāsu Oficiāls pasākums Elegants Sieviešu Vestidos de Fiesta Luksusa Balles Kleita 2024
€224.25 €183.89

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1. mēs esam profesionāla veikals, kas nodarbojas apģērbu izgatavošanas un ir iesaistīti kāzu kleitu nozarē daudzus gadus.mums ir progresīvas ražošanas iekārtas, augstas kvalitātes audumiem, un pieredzējušu šuvēju 2. mūsu kleitas ir visas pielāgotas un nosūtīti ietvaros 10-20 dienu laikā pēc pasūtījuma veikšanas.ja jums ir nepieciešams ātrāk)

Izskatās arī
Kāzu Cimdi-Kāzu Cimdi Pirkstiem Īsu Punktā, Elegants Rhinestone Kāzu Aksesuāri Līgava
€7.23 €4.98

(1.brazīlijas draugiem, pievērsiet uzmanību: lūdzu atstājiet jūsu cpf par jūsu rīkojumu, ja jūs izvēlaties fast express, piemēram, dhl,ems.muitas tas ir nepieciešams .paldies par jūsu sadarbību.)

Izskatās arī
Lorencia Zilā Līgavas Kleitas ar V-veida Kakla Spageti Sirēna, Līgavas Kleitas, Seksīga Kalpone, par Godu Kāzu svinības Viesu Tērpu YBD38
€190.46 €123.79

(96854 jums var patikt laipni lūdzam lorencia kāzu veikals , labākais ražotājs 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu ap)

Izskatās arī
Booma Melnā un Baltā Sirēna Vakara Kleitas Pavada Plisēt Kāzu Viesu Kleitas Sievietēm Saūda arābu Oficiālu Balli Puse Kleitas
€126.88 €88.82

(veikts pasākums ja jūs nevarat atrast fit izmērs uz izmēru diagrammas, lūdzu, sūtiet savu mērījumus, lai man, mēs varam piedāvāt bezmaksas pielāgotus pakalpojumus. krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni ___collu vai ___cm, gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm , jūsu augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm, roku garums ___collu vai ___cm. q:)

Izskatās arī
2024 Elegants Princese Kāzu Kleitas Ilgi Puff Piedurknēm Ar Mežģīņu Appliques Ilūziju Pogu Līgavas Kleita Vestido De Novia Pasūtījuma
€183.12 €109.88

(produkta apraksts biežāk uzdotie jautājumi: cik ilgi piegādes ņems? piegādes laiks = apstrādes laiks + piegādes laiks standarta piegādes 15-25 dienām rush piegāde 7-15 dienās piezīme: 1.par rush piegāde.ja jums ir nepieciešams, kleita mazāk nekā 7 vai 15 dienas.lūdzu, ņemiet vērā, mums dienas, kad jums ir nepieciešams, kleitas, mēs ieliekam jūsu pasūtījumu)

Izskatās arī
Romantiskas Pērles Ilgu Vilcienu Vāciņu Piedurknēm Mīļotā V Kakla Pie Pleca Kroku Kāzu Kleita
€117.49 €70.49

(ražošana modelis liecina, izmēri lūdzu, sniedz mums savu informāciju izmēra, tāpēc, ka mēs varam pielāgot kleitu precīzāk( collās vai cm ): 1.pilnas krūtis =___collas 2.vidukļa =___collas 3.gurni =___collas 4.plecu pie pleca =___collas 5.dobi līdz stāvs =___ collas 6.augstums=___ collas 7.svars=___ kg 8.garums plecu, lai krūtis)

Izskatās arī
CloverBridal Pasakaina Rozes Ziedu Pie Pleca Rozā Vestidos De 15 Quinceañera 2023 Iespiests Kleitas Dzimšanas dienas svinības WQ9736
€122.41 €116.28

(cloverbridal pasakaina rozes ziedu pie pleca rozā vestidos de 15 quinceañera 2023 iespiests kleitas dzimšanas dienas svinības wq9736 instrukcijas šeit zemāk ir standarta izmēri un krāsu diagrammas, mēs varam padarīt savu kleitu, vai nu standarta izmēru vai klientu izmēra, tikmēr mēs varam padarīt jūsu kleita ne tikai ļoti līdzīgu krāsu vai pat pašu krāsu, kā tas ir bildes, bet arī jūs varat)

Izskatās arī
Sevintage Elegants Arābija Satīna Balles Kleitu Spageti Siksnas Sequineds Plaet Ruched Puse Kleitas Grīdas Garums فساتين السهرة 2024
€156.42 €93.85

(paziņojums lūdzu, izvēlieties izmēru no zemāk lieluma diagrammu.mēs parasti izmanto mūs izmērs.lūdzam mūs atšķir izmērs, uk izmērs un eiropā lielums uzmanīgi. customized izmērs krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni ___collu vai ___cm, gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm , jūsu augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm, roku)

Izskatās arī
Elegants Rozā Sirēna, Balles Kleitas, Noņemams Vilciena Pusi Sadalīt Strapless Sievietes Vakara Tērpi Pasūtījuma Izgatavotu Tērpu De Soirée Pasūtījuma
€302.49 €157.29

(custom made apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu. vai sazinieties ar mums, mums ir vienmēr pie jūsu pakalpojumu. 1. krūtis: ___cm/collas 2.viduklis:___cm/collas 3. gurni: ___cm/collas 4. gravu hem ar papēdi: ___cm/collas 5.augstums ar papēdi: ___cm/collas 6. plecu pie pleca:___cm/collas 7:rokas garums:___cm/collas)

Izskatās arī
POMUSE Sexy Laukumā Apkakles Kāzu kleitu plisēt-line Grīdas-Garums Līgava Kāzu Kleita Pasūtījuma Vestido De Novia Sievietēm
€183.12 €91.57

(apraksts laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 dienu laikā pēc pasūtījuma)

Izskatās arī
Luksusa Appliques Oficiāla Vakara Kleitas, Elegants Pavada Puse Spīdīga Kleita Sievietēm Salds Balli Acs Kleita Vestidos De Noche
€84.52 €47.33

(xs pleca: cm krūtis:80 cm viduklis:62cm hip:80cm garums: cm piedurkne: cm s pleca: cm krūtis: 83cm viduklis:65cm hip:84cm garums: cm piedurkne: cm m pleca: cm krūtis: 85cm viduklis:69cm hip:88cm garums: cm piedurkne: cm l plecu: cm krūtis:88 cm viduklis:72cm hip:90cm garums: cm piedurkne: cm xl plecu: cm krūtis:90 cm viduklis:75cm hip:93cm garums: cm piedurkne: cm 2xl pleca: cm krūtis:)

Izskatās arī
grezns Bumbu Kleita Kāzu Kleitas 2024. Gadam Bling Mirdzoša Mežģīnes Sequined O Apkakli, garām Piedurknēm Vestido Casamento Musulmaņu Kāzu Kleitas
€437.43 €209.96

(sākt mēs vēlētos izmantot izturīga materiāla,audums ir mīksts un izskatās awesome, sausas, tīras, vai auksta ūdens roku mazgāšanai. kāzu kleitu veikti ar mīkstu tilla ,appliques mežģīnēm un augstu kvalitāti līnijas ,veikts kleita vairāk cēls un cienīgs. standarta izmēra kleitu.mēs varētu iznākt, pamatojoties uz mūsu standarta izmēra galda, pirms jūs kārtībā, lūdzu, pārliecinieties,)

Izskatās arī
Jessica Sarkana Balles Kleita Off-the-plecu Tilla Vakara Kleita Halāti De Soirée Oficiālās Reizēs, A-veida Kāzu Kleitu
€165.11 €82.56

(laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 darba dienu laikā pēc pasūtījuma)

Izskatās arī