Cena €2.29 €7.62

Pilns apraksts

Apraksts:

Zīmols: SKEDS

Tips: Broša

Stils: Baroks

Materiāls: Sakausējuma

Krāsa: Kā attēlu

Komplektā Ietilpst: 1* broša

Vairumtirdzniecība: Atbalsts, 10% atlaidi, pērkot vairāk kā 10 gab.

Pielāgošana: vairāk nekā 100 daudzumos atbalstu kartes pielāgošana.

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!

Piezīme:

Ietekmes dēļ gaismas, foto iekārtas, utt., tur var būt krāsu atšķirības starp faktisko lieta un attēlu, lūdzu, saprast.

Specifikācijas

  • Metālu Tips: Cinka sakausējums
  • Piespraudes Tips: Piespraudes
  • CN: Zhejiang
  • Materiāls: Metāla
  • Formas\raksts: Ģeometriskas
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: MODERNS
  • Modeļa Numurs: zy0603
  • Sods vai Modes: Modes
  • Vienuma Tips: Piespraudes
  • Zīmola Nosaukums: SKEDS

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Koka Juvelieru Gredzens Spīļveida Žokļu Rokas Instrumentu Akmens Iestatījumu, Gravēšana Remonts Rotaslietas, Pulēšana Pieņemšanas Instruments, Kas
€10.88 €5.44

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: gredzens spīļveida ir galvenais instruments, lai ik uz stenda juvelieris, lai kāds, kas var padarīt rotaslietas vai veicot remontu darbu par rotaslietām. spīles var izmantot arī, lai noturētu un bloķēšanas maza un smalka daļas dažādām lietojumprogrammām. tas gredzens spīļveida ir ideāli piemērots saimniecībā, gredzeni)

Izskatās arī
Samta Rotaslietas Organizators Roll Bordo Samta Salokāms, lai Auskari Brauciens
€20.20 €11.11

(apraksts: izlikt apskatei vai, ievietojot savu vai rokassprādzes,krelles ,gredzeni,auskari. modes, viegls un ērts dizains,padara praktisku un elegantu neatkarīgi roll jūsu rotaslietas. vienkāršs dizains, mūsdienīgs, klasisks un mūžīgas stils var izmantot juvelierizstrādājumu veikals,ceļot ,hotography ,veikalu, galerija, izstādes, kāzas, saderināšanās, jubilejas un mājas lietošanai)

Izskatās arī
Dabīgā Akmens Zīmuli Vadītājs Amethysts Kulons Lapis Lazuli Tīģera Acs, rozā Kvarca Piekariņi, Rotaslietas Pieņemšanas DIY Kaklarota Piekariņi 1gab.
€2.65 €1.86

(apraksts + sekot veikalu, lai saņemtu kuponus nopirkt produkta informācija: 1. dabīgā akmens zīmuli vadītājs amethysts kulons lapis lazuli tīģera acs, rozā kvarca piekariņi, rotaslietas pieņemšanas diy kaklarota piekariņi 1gab. 2. materiāls: dabīgā akmens 3. forma: zīmulis vadītājs 4. krāsa:kā picture rādīt 5. piemērots: rotaslietas diy šarmu rokassprādzi,)

Izskatās arī
Metālisks Loks Auskari Sievietēm Meitene Dāvanas Kulons Rotaslietas Ziemassvētku Dāvanu Auskari Karstā Pārdošanas Sirds Auskari Skaisto Dizainu
€6.41 €3.21

(metālisks loks auskari sievietēm meitene dāvanas kulons rotaslietas ziemassvētku dāvanu auskari karstā pārdošanas sirds auskari skaisto dizainu)

Izskatās arī
Pasūtījuma Nosaukums Kaklarota Sievietēm Nerūsējošā Tērauda Ūdens Vilnis Ķēde, Kaklarota, Personalizētu Plāksnītē Kulons sānslīdi kaklasaite Dzimšanas dienas Dāvanas
€7.42 €3.70

(materiāls: nerūsējošais tērauds galvenā krāsa: sudraba/zelta sakarā: gadadienu, saderināšanās, dāvanas, svinību, kāzu, dzimšanas dienu dāvanas: draugiem/ziemassvētku dāvanas/jaungada/pāri/mīļotājiem/mammas/tēti/draudzenes/valentīna diena/ģimenes)

Izskatās arī
Jautri Keycap Stress Atvieglojums, Kulons Tastatūras Maņu Rotaļlietas Keychain Izklaides D7WB
€9.28

(funkcijas: ootdty iegremdēt sevi aizraujošu displejs šīs tastatūras slēdži.krāsains gaismas iekšā tastatūru ar katru nospiediet, pievienojot pieskārienu uztraukums, lai jūsu diena. izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, šis portatīvais keychain nodrošina izturību un komfortu.galvenais ir izgatavotas no plastmasas materiāla, kas ērti pieskarties, bet uz pjedestāla ir izgatavota)

Izskatās arī
Personalizētu Krāsu Foto Pasūtījuma Keychain Nosaukums Iegravēts Teksts Keychain, Jubileju, Dzimšanas dienas Dāvana Draugs, Draudzene Pāris
€10.82 €5.41

(personalizētu pāris keychain pielāgotus foto iegravēts datums keychain, jubileju, dzimšanas dienas dāvana draugs, draudzene pāris)

Izskatās arī
Ķīniešu Zodiaka Pūķis Keychain Dekoratīvās Keychain Rhinestone Pūķis, Atslēgu, Gredzenu, Kulonu
€7.35 €3.46

(apraksts vai jūs meklējat pūķis atslēgu piekariņu?šī keychain, kas ir izgatavots no izturīga metāla materiāla ilgi lietot.ar gredzenu, keychain, var viegli un ērti pievienots jūsu atslēgu gredzens, soma, mugursoma rāvējslēdzēju, utt.šis pūķis dizaina keychain ir ideāls kulons, lai jūsu soma, automašīnu atslēgu vai citu apdare. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:metāls -izmērs:12.00x5.00x1.50cm/4.72x1.97x0.59in -)

Izskatās arī
Korejiešu Jaunā Modes 8cm Ģeometrija Mīlestība-Sirds Matu Klipu Sweet Meitenes Vienkārši Etiķskābes Rhinestones Haizivs Klipu Matu Aksesuāri
€10.53 €7.36

(produkta apraksts: korejiešu jaunā modes 8cm ģeometrija mīlestība-sirds matu klipu sweet meitenes vienkārši etiķskābes rhinestones haizivs klipu matu aksesuāri nosaukums: jsh1610 materiāls:acetāts izmērs:8*4.5 cm svars:22g tips: mati, nagi,nagu klips,matadatas,barrette dāvanu: ziemassvētku,svinības,kāzas,dzimšanas dienas,jubilejas piezīme:sakarā ar dažādiem)

Izskatās arī
Ķīniešu Stilā Zodiaka Pūķis Broša Mākslīgās Pērles Dekoru Pavasara Festivāls Pin Karikatūra Dzīvnieku Formas Tērps, Atloks, Soma, Cepure, Nozīmīte
€1.31 €0.82

(ķīniešu stilā zodiaka pūķis broša mākslīgās pērles dekoru pavasara festivāls pin karikatūra dzīvnieku formas tērps, atloks, soma, cepure, nozīmīte augstas kvalitātes cinka sakausējuma materiāls nodrošina izturību un ilgstošu izmantošanu bez fedings, corroding, vai sadalīšana. universāls broša var piestiprināt pie apģērba, cepures, somas un citus apģērba gabalus, par pieskārienu)

Izskatās arī
BOCAI Nekustamā S925 Sudraba Pūce Gredzenu Vīriešiem un Sievietēm Vintage Personalizētu Regulējams Modes Pāris Rotaslietas, Piederumi, Vairumtirdzniecība
€39.38 €29.54

(materiāls: s925 sudraba kuģis: retro platums: 13mm biezums: 6.5 mm svars: apmēram 10g)

Izskatās arī
10pcs Augstas kvalitātes Sakausējuma var pielāgot RN māsa Stethoscope medicīnas Rotaslietas, Atslēgu Turētājs/keychain
€27.35 €21.88

(detalizēts produkta apraksts: spe cifications cifications 1) augstas kvalitātes materiāla 2) labs meklē, un labu pieskaras 3) modes stils -izmērs:jebkura izmērs ir pieejams -logo:saskaņā ar klienta dizainu -izgatavoti pēc pasūtījuma dizainparaugiem, kas ir pieņemamas -logotips, šeit ir tikai atsauce ----------------------------------------------------------------------- iepakošana)

Izskatās arī
ZXZ 50gab Antīka Sudraba Sātans Dēmons, Velns Halloween Piekariņi, Kuloni, Lai Aproce DIY Rotaslietu izgatavošana Secinājumi 18x14mm
€4.37 €3.27

(zxz 50gab antīka sudraba sātans dēmons, velns halloween piekariņi, kuloni, lai aproce diy rotaslietu izgatavošana secinājumi 18x14mm daudzums: 50 gabalu krāsa: antīka sudraba materiāls: cinka sakausējums ( svina un niķeļa bezmaksas ) ārējais izmērs: apm 18x14mm caurumu izmērs:apm 1mm postenis stāvoklis: 100% pavisam jaunu konversija: 1 inch = 25.4 mm vai)

Izskatās arī
Cute Dzīvnieku Stud Auskari Sievietēm Kaķis Imitētu Pērļu Auskaru Kaķēns Zirgu, Putnu Rhinestone Auskars Meitene Puse Dzimšanas Dienu Rotaslietas
€1.46 €1.05

(1.kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp crt ekrāna un lcd ekrānu, mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs tieši tas pats ar fotogrāfijām, jūs redzējāt. 2. ķīna post parasto mazo pakešu plus , cainiao super ekonomiku,cainiao super ekonomikā, pasaules ātrums ir lēns un nav stabila.dažas valstis varbūt vairāk nekā divas gada.visi no tiem , mēs nevaram garantēt,)

Izskatās arī
Ir 0,7-1mm 18K Zelta Pārklājumu Misiņa Vara Frēzēšana Vadu Vītni Vadu, Virvi DIY Kaklarota, Aproce Rotaslietu izgatavošana Amatniecības Piederumi
€3.51 €2.45

(1.materiāls: 18k zelta 2.krāsa: zelta 3.produkta izmērs: 0.4 0.5 0.6 0.7 0.8 1mm 4.quatity:1m/daudz padomi: 1. pateicoties roku mērījumu, tur ir izmēru kļūdas par 1-2mm 2. postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo programmas nav kalibrēts pats)

Izskatās arī