Cena €24.58

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Šī 4pieces cilindru poda pelējuma carves ar izsmalcinātu un mākslas detaļu, puķu pods amatniecības padara unikālu papildus, lai jūsu mājās, balkons, terase un dārzs.tas parādīs-laimīgs, viegla un silta vide.spice up jūsu iekštelpu vai āra augu displejs un padarīt jūsu rotājumi vairāk jautrības.

Plašu lietojumu pods podu pelējuma silikonu var izmantot, lai veiktu nelielu sukulentu podi, svečturi, glabāšanas tvertnes, utt.veidnes var saglabāt sukulenti, rotaslietas, monētas un atslēgas, utt.tas ir ļoti piemērots diy izveidi vai jūsu draugs.

DIY radošumu, vienkārši aizpildiet tos ar epoksīda sveķiem, pievienot dažas mirdzēt, vizlas-pulveris, zelta lapu, šķidrums sveķu krāsas, sausie ziedi, krelles, lai iegūtu krāsains kuģi.kad jūs nodot gala podi, tas izskatās lieliski izturīgs.

Augstas kvalitātes materiāla, mūsu sveķu veidnes ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona, elastīgi un izturīgi, viegli demold un tīrs, un atkārtoti.

Brīnišķīgo dāvanu ,sulīgs poda pelējums uz silikona var būt unikāla dāvana draugam,ģimenei, vai sev pašam.

Specifikācijas:

Materiāls:Silikona

Krāsa:Zilas,Dzidras

Komplektā Ietilpst:

4Pieces puķu pods Pelējuma Silikona

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Starpības dēļ betweeen dažādu monitoru,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas
  • Zīmola Nosaukums: Rietumu Riteņbraukšanas
  • Modeļa Numurs: 68TD2SS315026
  • Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas Tips: Veidnes
  • Materiāls: Silikona

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

iGame Hamburger aproču pogas Kvalitātes Misiņa Materiāla Jaunums Pārtikas Konstrukcija Bezmaksas Piegāde
€5.46 €4.64

(dianxiaobao_1 dianxiaobao_2 $accept, drop shipping$ tieši rūpnīcas cenu, lielāku daudzumu, lielāku atlaidi, lūdzu, sazinieties ar mani, lai pieprasītu cenu sarakstu un atlaide, ja jūs interesē . produkta apraksts iepakošanas detaļas šo preci ir bez aproču pogas dāvanu iesaiņojuma kārba, bet mēs pack aproču pogas individuāli vienu poli soma katrai tāpēc, ka tā)

Izskatās arī
10pcs Jaunu Kāršu Pokera Spēle Šarmu Lāpsta Sirds Karti DIY, Kaklarota, Auskari Keychain Par Roku darbs Rotaslietas Pieņemšanas Piederumi
€5.87

(10pcs jaunu kāršu pokera spēle šarmu lāpsta sirds karti diy, kaklarota, auskari keychain par roku darbs rotaslietas pieņemšanas piederumi 1)materiāls: cinka sakausējums 2)iepakojums: 10pcs/partijas 3)svars: apmēram 20g 4)izmērs: 11x15mm 5)krāsu: / (1mm=0.03937 collu 1inch=25.4 mm) tur var būt atšķirības no 1 līdz 3mm, pateicoties manuāli mērījumi.paldies)

Izskatās arī
Moderns Matu Ķemme Zelta Lapu Matadatu Side Pin Rhinestone Pērļu Meitenes Tiaras Šarmu Kāzu Headpiece Līgavu Matu Rotas, Vairumtirdzniecība
€6.40 €3.84

(apraksts: funkcijas: 1. tas ir mūžīgas stils, kas lepojas ar dekoratīvu eleganci.piemērots jebkura sezonā un jebkura matu un apģērba krāsu. 2. lieliski dekorēts, lai jūs spīdumu un burvīgs.modes romantisks matadatu, lai visas sievietes, dāmas, meitenes. 3. ar izsmalcinātu formu, vairāk salds un jauniešu, lai jūsu matu apdare. 4. tas padara jums vairāk pievilcīgu, burvīgu,)

Izskatās arī
2GAB Moderns Mīlestība Raud Sirds Kulons DIY Nerūsējošā Tērauda Dāvana Sieviešu, Vīriešu Šarmu, Kulons, Lai Aproce Rotaslietas Secinājumi
€2.72 €2.18

(materiāls: nerūsējošais tērauds lietošana: uz aprocēm, kaklarota, auskari atslēgu piekariņi ect rotaslietas biežāk uzdotie jautājumi j: kad būs mans pasūtījums tiks nosūtīti ārā? a: 95% pasūtījumiem tiks izvesti 48 stundu laikā. j: kad es varu saņemt paku? a: parasti aizņem 10~35 dienām, lai asv un eiropā, 20~60 dienu laikā uz citām valstīm. q: ko darīt,)

Izskatās arī
Broša Sievietēm Luksusa Zircon Ziedu Piespraudes Pušķis Kulons Augstas Kvalitātes Rotaslietas Elegants Apģērbs Atloks Pins Sieviešu Dāvanas
€21.66 €11.91

(krāsa: sudrabaini forma: ziedu broša stils : sieviešu broša materiāls : vara zircon dāvanas : draudzene/ mamma/ ģimenes/ draugiem/skolotājs sakarā : kāzu /party /jubilejas /svētku /jaungada)

Izskatās arī
ALIZERO 925 Sterling Sudraba Dobi Sirds Ķēde, Kaklarota, Rokassprādze noteikti Sieviete, Vīrietis, Kāzas, Saderināšanās ballītes Rotaslietas Pāris Dāvanu
€19.73 €9.67

(alizero 925 sterling sudraba dobi sirds ķēde, kaklarota, rokassprādze noteikti sieviete, vīrietis, kāzas, saderināšanās ballītes rotaslietas pāris dāvanu)

Izskatās arī
Radošā Multicolor Pītā Virve Keychain Krāsains Mezgls Siksna Kulons Anti Zaudēja Siksniņa Keyring Automobiļu Atslēgu Soma Dekori
€0.93 €0.51

(detaļas vienība: keychain materiāls: sakausējuma, terylene stils: vienkārši garums: 12cm/4,72 in paketē iekļauts: 1 gab keyring lūdzu, ņemiet vērā: 1.efekts attēls ir paredzēts tikai atsaucei faktisko lielumu attiecas dati. 2.lūdzu atļaut novirze no 1 līdz 3 mm izmēra, jo manuāla mērīšana, paldies. 3.ietekmē gaismas vai iekārtas, faktiskā)

Izskatās arī
Japāna korejas Atslēgu Pāris Kulons Personības Sirds Kaklarota Sievietēm, Vīriešiem Mīļotājiem, 2gab/Set Puse Rotaslietas Valentīna Diena Dāvanas
€0.68 €0.40

(produkta apraksts: 1. produkta nosaukums: pāris taustiņu mīlestība atslēga kaklarota 2. produkta izmērs: 1.8*1cm(0.71*0.39 gadā),2cm(0.79 gadā),kaklarota, garums 45+5cm (17.72+1.97 gadā) 3. produkta stilu: patīk stils 4. produkta krāsa: sarkans,melns,balts,zils 5. produkta materiāls: sakausējuma funkcijas: 1. šī minimālisma un stilīgs taustiņu bloķēšanas)

Izskatās arī
Pārnēsājams Mini Galda Vise Skava Mazo Priekšsēdētāja Mazo Darbs, Hobijs, Rotaslietas Diy Amatniecības Remonta Rīku, Darba Galda Vise Rīks
€11.28 €4.85

(viegls un pārnēsājams mini galda vise ir neticami viegls, sver tikai 4,8 unces.gaismas svars un 11/2 collu izmēra, priekšsēdētāja vietnieks, padara to neticami portatīvo celt ap rīku somas super izturīgs - tas mini galda vise ir izgatavotas no izturīgiem alumīnija sakausējuma, kas ir ne tikai viegls, bet neticami izturīgs.priekšsēdētāja nebūs pārtraukuma, kad samazinājās, un tā var ilgt caur gadu)

Izskatās arī
Jaunas Ielidošanas BL Anime Sasaki, lai Miyano Akrila Statīvs Modeļa Plāksne 15cm Miyano Yoshikazu Sasaki Shumei Cosplay Standee Galda Dekori
€3.26

(cienījamie pircēji, ja jums rodas kādas problēmas, veicot pirkumu procesu, jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā, mēs to rīkoties. saņemot paku un ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar mums, lūdzu, sniedziet mums slikti komentārus un strīdiem, mēs augsti vērtējam katru klientu, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, kas jums uzdots, lūdzu, iedodiet man vairāk)

Izskatās arī
Sieviešu, Vīriešu Dabas Dārgakmens Akmens Arbūzs Sarkanu Aproci Šarmu Rokassprādze Aproce
€3.81

(zīmols:nav dzimums:unisex materiāls:balts opāla dārgakmens metālu veids:nav aproces veids:aproces daļa izcelsmes valsts:ķīna ķēdes tips:nav vienuma tips:rokassprādzes aizdare veids:nav saderība:visas saderīgās formas\modelis:apaļa iestatīšanas veids:nav sods vai modi:modes stils:etniskās daudzums: 1gb)

Izskatās arī
Lii Ji Etiopijas Opal/Tanzanite/Safīrs Smaragds Rubīns Dārgakmens Stīpas Auskari 925 Sterling Sudraba Zelta Pārklājumu Rotaslietas
€33.90 €30.51

(zīmols:lii ji akmens tips: etiopijas opal/tanzanite/sapphire,emerald,ruby akmens izmēri: apm 1x4mm/2x4mm/2x3-4mm auskaru garums:apm 2cm metāla materiāls:925 sterling sudraba zelta pārklājumu iepakojums:dāvanu maisu)

Izskatās arī
Unikālo Halloween Matadatu Punk Kniežu Matu Klipu Roku darbs Ragu Matu Barrettes Bērniem un Pieaugušajiem N0HE
€0.85 €0.66

(funkcijas: ootdty ar matadatu pieņem tumši stila dizains ar kniežu rotājumu, demonstrēs unikālu un personības stils. matu klipus var izmantot ne tikai kā parastās matu spraudes, bet arī kā piespraudes vai sānu klipus, lai apmierinātu dažādas frizūras un stilus. matu klips ir izgatavoti no sakausējuma materiāla, kas ir zināma izturību un stabilitāti, un nav viegli deformēta vai)

Izskatās arī
R8639 Lefei Modes Luksusa Moderns, Klasisks Balto Moissanite Izsmalcinātu Dizainu Zvaigžņu Gredzeni Unisex s925 Sudraba Puses Rotaslietas Dāvanu
€1 036.92 €362.92

(kā šis postenis ir reāla 100% 925 sterling silver, mēs ar prieku tad, ja jūs varat pārbaudīt ar jūsu vietējo testēšanas centrs!produkta nosaukums: sudraba gredzenu zīmols :lefei rotaslietas materiāls: 100% 925 sterling silver vairāk uzmanības lūdzu : galvenais dimants ir moissanite, bet mazu dimanta var moissanite vai zircon.lūdzu, pievērsiet uzmanību produkta apraksts pērkot.ja rodas domstarpības, nebūs nekādu)

Izskatās arī