Cena €3.39 €5.07

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Izveidot kaķis kuloni ar mūsu DIY Kaķis Silikona Veidnē, ideāls kaķu mīļotājiem un Halloween entuziasti.

Spogulis, piemēram, konstrukcijas mūsu veidnē, pievieno dzirkstošo ietekme uz gala kaķi, kuloni, padarot tos vēl vairāk acu nozvejojot.

tiem, kam patīk crafting un paust savu unikālu stilu, mūsu kaķis silikona veidnes ļauj jums, lai kaķis kuloni dažādos stilos.

Valkāt jūsu roku kaķis, kuloni, kā kaklarotas, aproces, vai tālruņa šarmu, pievienojot pieskārienu cuteness un unikalitāti, lai jūsu aksesuāri.

Vai tas ir par Halloween puse, vai jebkuru tēmu notikumu, mūsu kaķis kuloni ir ideāls, lai demonstrētu savu radošumu un stilu.

Specifikācijas:

Materiāls:Silikona

Izmērs:Apm.18.7x19.2cm/7.36x7.55"

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Kaķis Silikona Veidnes

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: JAVRICK
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas
  • Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas Tips: Veidnes
  • Materiāls: Silikona

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Luksusa Zelta Krāsā Bambusa Eleganta Aproce Salds Ķēdes Sieviešu Zircon Kristālu Rokassprādze, lai Meitene Puse Aksesuāri, Rotaslietas, Dāvanas,
€6.39 €3.90

(materiāls: vara+zircon valkā accasion:iepazīšanās / dienas / kāzu / jubilejas / puse, dāvana: vīrieši / sievietes / brālis / draugs / mamma / sieva piemērots:sieviešu,jauniešu un sieviešu termiņš)

Izskatās arī
Radošā Multicolor Pītā Virve Keychain Krāsains Mezgls Siksna Kulons Anti Zaudēja Siksniņa Keyring Automobiļu Atslēgu Soma Dekori
€0.93 €0.51

(detaļas vienība: keychain materiāls: sakausējuma, terylene stils: vienkārši garums: 12cm/4,72 in paketē iekļauts: 1 gab keyring lūdzu, ņemiet vērā: 1.efekts attēls ir paredzēts tikai atsaucei faktisko lielumu attiecas dati. 2.lūdzu atļaut novirze no 1 līdz 3 mm izmēra, jo manuāla mērīšana, paldies. 3.ietekmē gaismas vai iekārtas, faktiskā)

Izskatās arī
Dreamtimes 5GAB/Daudz Nerūsējošā Tērauda Dzīvības Koks Kaklarota Šarmu Kulons Modes Retro DIY Roku darbs Rotaslietas Pieņemšanas Atklāšana
€1.86 €1.30

(dreamtimes 5gab/daudz nerūsējošā tērauda dzīvības koks kaklarota šarmu kulons modes retro diy roku darbs rotaslietas pieņemšanas atklāšana)

Izskatās arī
Jaunas Nerūsējošā Tērauda Rotaslietas Pārspīlēti Gluda Profilētas Roku Gredzenu Sieviešu Modes Rādītājpirksta Gredzenu Sieviešu Puses Dāvanu
€6.27 €4.27

(postenis apraksts krāšņs gredzens sievietēm jaunu . materiāls:316l nerūsējošā tērauda. asv izmērs:6#, 7#, 8#, 9#. krāsa: zelta, sudraba. iepakojums: opp somas, aploksnes. piemērots objekts:piemērots gan sievietēm. informācija attēlu piegāde 1. mums ir bezmaksas piegāde visiem mūsu objektus visā pasaulē, lai 48 stundu laikā ar ems/dhl/ups)

Izskatās arī
6Pcs Anti-Static Nerūsējošā Tērauda Taisni Izliektu Galu Pincetes, Stangas Elektronikas Silikona Sveķu Rotaslietu izgatavošana
€1.17 €0.63

(6pcs anti-static nerūsējošā tērauda taisni izliektu galu pincetes, stangas elektronikas silikona sveķu rotaslietu izgatavošana ootdty funkcija: pincetes ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda, anti-static un esd drošu apšuvuma konstrukcijas, un pincetes nāk ar aizsargājošu uzmavu, drošs un nav toksisks, ar ādas vai rotaslietas, stabils un izturīgs, lai jūsu ilgtermiņa)

Izskatās arī
Spoži Glancēts Silikona Sveķu Veidnes angļu Numurus Pelējuma DIY Keychain Kulons Rotaslietas Epoksīda Sveķu Crafting Pelējuma F19D
€4.67 €2.33

(3pcs maza izmēra numuri, burti pelējuma kulons uv silikona sveķu pelējuma rotaslietas pieņemšanas instrumentus, mākslas amatniecību ootdty motīvs: šīs veidnes ir viegli veikt visu veidu skaitļus un burtus, izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, tas ir izturīgs, atkārtoti un elastīgu. pelējuma ražo smalka, gluda interjera, viegli izmantot, un nav vienmērīga)

Izskatās arī
PVD Zelta Pārklājumu korejas Vienkāršu Dabas Kristālu Rokassprādze Dubultā Slāņa Nerūsējošā Tērauda Sievietes, Meitenes Mīļākais Vairumtirdzniecības Rotaslietas Dāvanu
€8.38 €5.45

(posteņa nosaukums: dabiskā kristāla dubultā slāņa rokassprādze postenis materiāls: nerūsējošais stee l, anti-scratch, ūdensizturīgs augsta kvalitāte: krāsa kalpos tiešām ilgi, tā nebūs ade viegli mērīšana:kā attēlā(lūdzu atļaut novirzes sakarā ar manuālo mērījumu) dāvana : sievietes, meitene, dāma, sieviete kvalitāte: 100% jauns augstas kvalitātes sakarā:)

Izskatās arī
Zheru Rotaslietas Dabas Mjanmas Jade 54mm-62mm izsmalcinātu rokassprādzi princese aproce sūtīt draudzene, mamma sūtīt
€85.32 €23.89

(piezīme: dabas jade raw akmens veidojas pēc būtības, pēc tam, kad desmitiem tūkstošiem gadu, veidojot neapstrādātu akmens būs dabas waterlines un līnijas, lai visi dabas jade raw akmens griešanai produktiem ir dažādas krāsas.tas ir normāli.tātad, katru gabalu preces ir pasaulē unikāls un ir vērts ņemot.bet, lūdzu, esiet droši, ka mēs jums izvēlēties vispiemērotākos un vistuvāk krāsu attēlu no produktiem,)

Izskatās arī
5gab Akrila Ziedu Kulons ar Caurumu Dobi Ziedu Šarmu Rotaslietas DIY Piegādes Kaklarota, Aproces, Auskari, Rotaslietas XXFB
€2.53 €1.79

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes izceļas ar šiem puķu dobi kulons-unikālu un pievilcīgu gabals, kas liks jums . puķu dobi kulons šarmu, unikālās rotaslietu izgatavošana piederumi,ideāls handcrafted auskari, kaklarotas, rokassprādzes, keychains, kuloni, un vairāk. spilgtas krāsas un vienkāršs un svaigu-stils ir ideāli piemērots sievietēm un meitenēm .dot saldu un)

Izskatās arī
Kinel Karstā 585 Rožu Zelta Krāsā Kāzu Gredzenu Sievietēm, Mikro-vasks Kastīšu Dabas Zircon Augstas Kvalitātes Smalkas Rotaslietas Ikdienas Valkāšanai Dāvanu
€5.26 €3.15

(produkta informācija produkta lietošanas kinel karstā 585 rožu zelta krāsā kāzu gredzenu sievietēm, mikro-vasks kastīšu dabas zircon augstas kvalitātes smalkas rotaslietas ikdienas valkāšanai dāvanu postenis tyle:gredzens galvenais akmens: dabīgs zircon citi akmens:dabīgs akmens materiāls:vara + dabas kubikmetru zircon + 585 pieauga zelta pārklājumu + micro vasks)

Izskatās arī
6mm/8mm Krusta Forma Tibetas Antīkas Sudraba Krāsas Metāla Krelles Zaudēt Distances Krelles Rotaslietas Pieņemšanas DIY Šarmu Aproces
€3.19 €2.33

(6mm/8mm krusta forma tibetas antīkas sudraba krāsas metāla krelles brīvs distances krelles rotaslietas pieņemšanas diy šarmu aproces materiāls:metāla krelles krāsa:retro sudraba forma: krusta forma izmērs:6mm/8mm cauruma izmērs: 2 mm/2,5 mm iepakojums:30pcs/20pcs lietošana:diy rotaslietas, kaklarota, aproce un tā tālāk... piezīme: 1.)

Izskatās arī
HANGZHI Ģeometriskā Laukumā Stīpas Auskari Sievietēm, Meitenēm pie Auss, Sprādzes Modes Pusei Rotaslietas franču Jaunas
€8.59 €6.36

(iepirkšanās ceļvedis izmērs: attēlā materiāls:metāla iepakošanas metode: opp daudzums: 1pair 1. pēc garas transports, daži objekti varbūt salūzis .ja salūzis, pleasedo nevilcinieties sazināties ar mani. 2. t viņš liels, lai mēs varētu piedāvāt atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde.lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums vietu pasūtījumu. veida tip)

Izskatās arī
4/6/8/10mm AAA Rozā Opāls Kvarca Akmeņi Kunzite Obsidian Kārtas Zaudēt Dārgakmeņi Bedas par Rotaslietu izgatavošana DIY Aproces 7.5 collas
€12.85 €8.74

(vārds: 100% dabīgiem akmeņiem aaa rozā opāls kvarca kunzite obsidian kārtas zaudēt dārgakmeņi bedas par rotaslietu izgatavošana diy aproces 7.5 collas izmērs : 6mm 8mm 10mm 12mm quantites: garums: 7.5 collas katrā starnd (apmēram 19cm) lietojums: ideāls diy rotaslietu izgatavošana un roku darinājumus.jūs varat izmantot tos, lai veiktu rokassprādzes, kaklarotas, auskari, anklets vai otras puses)

Izskatās arī
Alisouy 2gab Galvaskausa Zvaigžņu ausu aizbāžņi palielinātāji Nerūsējošā Tērauda Punk Auss tuneļi Strechers ķermeņa pīrsings rotaslietas vīriešiem
€4.68 €4.12

(sku:em0943 em0929 materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: lūdzu, skatīt attēlu iepakojums: 1 pāris = 2 gabali izmērs: diametrs ir 8mm / 10mm / 12mm / 14mm / 16mm / 18mm / 20mm / 22mm / 25mm piezīme: 1.tur varētu būt nedaudz krāsu atšķirība pēc dažādiem gaismas,dažādu monitoru.tātad, ja cienījamie jūs nevarat pieņemt šo ļoti maza atšķirība, jābūt piesardzīgiem,)

Izskatās arī
1 Pāris Anime Gothic Vilināt Auskari Zobenu Auskari ar Koši Asaras rotaslietas
€2.07 €1.39

(1 pāris anime gothic vilināt auskari zobenu auskari ar koši asaras rotaslietas 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes tips: auskari krāsa: sudraba krāsā materiāls: sakausējuma iepakojums:opp maisā tā ir laba dāvana jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem)

Izskatās arī