Cena €3.39 €7.22

Pilns apraksts

Apraksts

Mūsu puses šujamos diegus ir spilgti un skaista krāsu, jums palīdzēs veikt personības aproces.Ideāli piemērots šūšanas projektus, remonts, kurpes, amatniecības DIY, brošēšana.

Funkcijas

Šujamos Diegus Remonts Vaskotu Diegu Vadu Šūšanai Ar Rokām Rīks.par Izšūšanas, Auduma Remonts, Transmisijas Modifikāciju, Apdare, Vairāk.|Vaskotu diegu, kas izgatavoti no poliestera dzijas, tekstilmateriālu,Viegls un pārnēsājamo dod jums komfortablu pieskaroties sajust|vītnes izvēli par diviem gadu desmitiem.Viens no visvairāk elastīgs un universāls šūšanas diegu tirgū.Paredzēti iesiešanas un remonts.|Ārkārtas izturību pret noberšanos, pelējums, puve, ķīmisko vielu, saules gaismas utt.|Ideāli piemērots apģērba iešūšana, palagi , vai citu šūšanas darbu un projektiem.Tiem, šujamos diegus var izmantot savu šujmašīnu.Un viņi arī var izmantot šūšanai ar rokām.Tā ir arī laba bērnu puses šūšanas kursi.

- Kopējais garums: 100 metriem.Vītnes diametrs: 0.6 mm.

- Krāsa: Melns, Balts, Kafija.

- Materiāls: Parafīns Pavedienu.

Paketi, Ieskaitot

3 Ruļļi x Šujamos Diegus Vaskotu Diegu Vadu Šūšanai ar Rokām Rīks

Specifikācijas

  • Feature8: Džinsa Vītne
  • Feature10: Apavu Soma Remonts Vītne
  • Feature9: Mašīna Amatniecības Papildus Spēcīgu Vītni
  • feature3: Augstas Kvalitātes Neilona Diegi
  • feature11: Šūšanas Remonts
  • Feature6: Amatniecības DIY Vītne
  • feature5: Spolei Izšūšanas Diegi
  • feature1: Muitas Neilona Diegi
  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Feature7: Lieljaudas UV Staru Pavediens
  • feature2: Vītne
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • feature4: Šūšanas Vaskotu Diegu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Unisex Tīģera Acs Fāzēm Stiept Vīriešu Lauvu Galvas, Matēts Onyx Jogas Mala Aproce
€23.94 €20.34

(pirms jūs kārtībā pls pārbaudīt informāciju šādi: 1. visi modeļi var jauktā secībā, ja jūs vēlaties,un, ja jūs pasūtāt vairāk nekā 110$,mums būs kuģis ar fedex ,ups, tnt, dhl, dpex, aramex ātra piegāde izlases veidā bez maksas. 2.ja vēlaties pielāgot dizainu vai vēlaties pasūtīt lielā daudzumā, pls sazinieties ar mums,mēs varam darīt kā vēlaties, ja jūsu daudzuma ir labs 3.mēs)

Izskatās arī
Dabīgā Akmens Skaistu Chrysocolla Auskari Krelles 27x15x4mm 5g Moderns Rotaslietas Aaccessory Sievietēm
€15.31 €10.72

(laipni lūdzam skaists džeks! dabīgā akmens skaistu chrysocolla auskari krelles 27x15x4mm 5g moderns rotaslietas aaccessory sievietēm man ir gadu pieredze akmens tirdzniecība.es cenšos piedāvāt jums labu produktu par taisnīgu cenu.es varu padarīt vairumtirdzniecības zemes gabalus, par tirgotāju.mana specialitāte ir saskaņota sodu, kokgriezumi, rets dārgakmens krelles/cabochon, intarsia, un)

Izskatās arī
MY0623 Samaisa Akmens Trīsstūris Punktu, Kulons,Rozā Kristāla Amethysts Zelta Smiltis Opal Aventurine Dārgakmeņi Akmens Kulons Zelta Electroplated
€24.62 €22.15

(produkta kods: my0623 materiāls: pusdārgakmeņu akmens krāsa: daudzkrāsains izmērs: apmēram 30 mm garš dzimums: unisex maksājums: t/t/western union/visa/master/bankas pārskaitījumu sūtījumu: epacket/dhl/fedex/ups iepakojums: katru posteni, iepakojumā ar vienu opp maisā produkta parādīt)

Izskatās arī
1Meter Misiņa Zelta Pārklājumu Spirāli Saiti, Ķēdes, Rotaslietu izgatavošana Diy Aproce, Kaklarota, Anklet Secinājumi Augstas Kvalitātes Piederumi
€5.59 €3.80

(1meter misiņa zelta pārklājumu spirāli saiti, ķēdes, rotaslietu izgatavošana diy aproce, kaklarota, anklet secinājumi augstas kvalitātes piederumi materiāls:misiņš daudzums:1 metru (39.37 inche) krāsa:14k zelta pārklājumu.18k zelta pārklājumu izmērs:ķēdes platums:1.7 mm konversija:1inch=25.4 mm vai 1mm=0.0393 collas attiecībā uz jebkuru iestatījumu – apdullināšanas)

Izskatās arī
Sieviešu, Vīriešu Dabas Dārgakmens Akmens Arbūzs Sarkanu Aproci Šarmu Rokassprādze Aproce
€3.81

(zīmols:nav dzimums:unisex materiāls:balts opāla dārgakmens metālu veids:nav aproces veids:aproces daļa izcelsmes valsts:ķīna ķēdes tips:nav vienuma tips:rokassprādzes aizdare veids:nav saderība:visas saderīgās formas\modelis:apaļa iestatīšanas veids:nav sods vai modi:modes stils:etniskās daudzums: 1gb)

Izskatās arī
Klasiskās Pērle Kulons Piederumu Stiprinājumi 18K Gold-Plating Kulons Uzstādījumi Rotaslietas Secinājumi Piederumi Savienojumu Pērlīšu Cepurītes A250
€12.03 €4.21

(motīvs:uzvalki 9-11mm izmēra pērles/agates/ dārgakmeņiem. klāts ar 18k zelta, netiks izbalināt krāsas viegli, nevarēs iegūt alerģiskas viegli. ne pērle, ne ķēdes)

Izskatās arī
5gab Akrila Ziedu Kulons ar Caurumu Dobi Ziedu Šarmu Rotaslietas DIY Piegādes Kaklarota, Aproces, Auskari, Rotaslietas XXFB
€2.53 €1.79

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes izceļas ar šiem puķu dobi kulons-unikālu un pievilcīgu gabals, kas liks jums . puķu dobi kulons šarmu, unikālās rotaslietu izgatavošana piederumi,ideāls handcrafted auskari, kaklarotas, rokassprādzes, keychains, kuloni, un vairāk. spilgtas krāsas un vienkāršs un svaigu-stils ir ideāli piemērots sievietēm un meitenēm .dot saldu un)

Izskatās arī
6mm 1meter augstas kvalitātes rūpnīcas krāsu Rotaslietas Melna brūna BALTA nekustamā Kārta Īstas Ādas auklas Bracele Vadu stīgu Virvi
€3.50 €3.33

(k978 sajauc brūno krāsu sarkanais zelts 100m 3mm x 1,5 mm dzīvoklis mākslīgās zamšādas korejas samta, ādas aukla, auklu, virvju diegu mežģīņu aproce diy asv dolāru 22.56 /daudz metri / daudz sajauc krāsu 100m 3mm x 1,5 mm dzīvoklis mākslīgās zamšādas korejas samta, ādas aukla, auklu, virvju diegu mežģīņu aproce, kaklarota, secinājumi asv dolāru 22.56 /daudz metri / daudz 100m)

Izskatās arī
Jaunu, Radošu Personību Dizains Melnā Zircon Unicorn Broša Vīrieši Sievietes Banketa Tendence Aksesuāri, Rotaslietas, Dāvanu
€2.07 €1.42

(laipni lūgti mūsu veikalā! ! ▲materiāls: augstas kvalitātes sakausējuma ▲iepakojuma saturs: 1 broša ★★piezīme: 1. tur var būt nelielas atšķirības starp partijām, jo ražošanas pielaides un manuālo mērījumu. 2. ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums. *iepirkšanās padomus: 1. cēloņi ir dažādi, ekrāns un apgaismojuma uzstādījumus, produkta krāsa var nedaudz atšķirties)

Izskatās arī
Jaunu 10pcs Saldu, Krāsainu Sveķu Zvaigžņu Sirds Kārta Kuloni, Piekariņi, Rotaslietas Pieņemšanas DIY, Kaklarota, Auskari Amatniecības Piederumi
€6.55 €3.35

(detalizēts apraksts vienuma tips:ar šarmu materiāls: akrils krāsa: kā attēlā daudzums: 10 gab./komplekts konversija:1inch=25.4 mm vai 0.0393 inch=1mm piezīme: 1. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis. manuāla mērīšana, 2. izmēri, visi produkti ir novērtēti manuāli, tur būs)

Izskatās arī
ALIZERO 925 Sterling Sudraba Sirds Lapu Lucky Grass Kulons, Kaklarota, Auskaru Komplekts, Sievietēm, Kāzas, Saderināšanās ballītes Rotaslietas
€6.84 €3.62

(alizero 925 sterling sudraba sirds lapu lucky grass kulons, kaklarota, auskaru komplekts, sievietēm, kāzas, saderināšanās ballītes rotaslietas)

Izskatās arī
40 Gab. Korpusa Pērļu Krelles Asaras Saldūdens Pērļu Krelles Distances Pērle Zaudēt Krelles par DIY Amatniecības Padarīt Rotaslietas
€17.30 €1.46

(iepakojuma saturs-ir 1. daļa no dabas kultivētas saldūdens pērļu krelles iepakojumā, pērļu krelles ir par 0.26 collas plata, 0.39 collas garš, caurumu: 0.03 collas; par 40pcs/daļa, 15.7 cm, kas ir pietiekams, lai atbilstu jūsu vajadzībām un nomaiņa vajadzībām.dabas pērlēm materiāls-šie saldūdens pērles ir dabas materiāls, kas tiek audzēti mākslīgi, nav izbalināt, gluda un spīdīga virsma, skaidrs, līniju)

Izskatās arī
Ātri Sasniegt Karikatūra Plīša Pildījumu Lelles Rotaļlietas Dopamīna Puņķis Zēns Lelles Mugursoma Kulons Keychain, Dzimšanas dienas Dāvanas un Zēni
€2.52 €1.71

(funkcijas: ootdty izgatavotas no plīša materiāla, tas ir mīksts, ērts un izturīgs. unikālo dizainu un izsmalcinātu detaļu, kā puņķis un acis, pievienot savu cuteness un šarmu. šī burvīga plīša ir piemērots gan bērniem, gan pieaugušajiem, kuri novērtē un smieklīgi aksesuāri.tas padara liels pārsteigums, dāvana draugiem un ģimenes locekļiem. izmantot to kā keychain)

Izskatās arī
Vara Bultiņas Caur Sirdi Sedz Atsevišķas Lodītes Ķēdes 1gb Rotaslietas Pieņemšanas Aproces Spolei
€3.27 €2.94

(postenis izmērs : apskatīt attēlu rādīt postenis materiāls : augstas kvalitātes vara / misiņa metāla + 14plated 14plated var saglabāt krāsu uz ilgu laiku, noturīgu krāsu saglabāšanu, nebaidās no ūdens, nav viegli būt alerģija, spēcīga un nodiluma izturīgs.mūsu 14plated ir laba krāsu un vienmērīgu virsmas, nebojājot ādu. lielisks pulēšana spogulis pulēšanas tehnoloģijas,)

Izskatās arī
Cukurs Haws Rotājumu Silikona Veidnē Kulons Roku Maisā Apdare Pelējuma E0BE
€2.91 €2.07

(funkcijas: ootdty izgatavoti no silikona materiāla, izturīga un elastīga, lai to izmantot, laba siltuma pretestība, nav viegli, lai izjauktu. mazs un viegls, ir viegli, lai padarītu rotājumi un veikalā,var padarīt skaistu, amatniecība, un nosūtīt to draugam kā dāvanu. jūs varat pievienot kādu izsmalcinātu zelta pulveris, sudraba vizuļi, pigmenti un dažādus skaistus rotājumus pelējuma,)

Izskatās arī
2023 Karogu Amerikāņu Soma Piederumiem Pušķis Bell Rhinestone Sievietēm Zelta Krāsas Ķēdi Rotaslietas Dāvanu llaveros para mujer KXH76S0
€6.55 €4.59

(karogu amerikāņu soma piederumiem pušķis bell rhinestone sievietēm zelta krāsas ķēdi rotaslietas dāvanu llaveros para mujer stils: karogu, amerikāņu atslēgu piekariņi pušķis bell materiāls: sakausējuma rhinestone karogu amerikāņu pušķis bell atslēga, gredzena izmērs:(kā parādīts attēlā) valkā iespēja: kāzu / balles / jubilejas / puse dāvana:zēns draugs/draudzene / sieva /mamma derīgas: zēnu, jauniešu)

Izskatās arī