Cena €41.70 €66.19

Pilns apraksts

1 Gab. Asinsvadu Patoloģija Modelis & 1 Gab Cilvēka Anatomija Mugurkaula Skelets 4-Posmu Modelis

1 gab. Asinsvadu Patoloģija Modelis & 1 gab Mugurkaula 4-Posmu Modelis

Holesterīna līmenis: 4-Posms šķērsgriezuma artēriju pierāda, aterosklerozes, kurā sašaurinājums artērijas izraisa uzkrāšanos tauku audos (holesterīna) un aplikumu.

4-Posmos: normāls artēriju, trekna švīka, šķiedru plāksne, un blokādes.Posmi izraisīt samazinātu asins plūsmu, kas var izraisīt asins receklis vai trombs.Visos posmos pagriezt uz viru pin.

Piemērots sirds un Asinsvadu, Kardioloģijas un internās Medicīnas, vispārējās anatomijas studiju, apmācību sadalīšanas, vai pacientam izglītības vai demonstrācijas procedūras.Daudzums atlaides ir pieejamas.

Izgatavots no izturīga, materiālu, precīzi izstrādāta un krāsainu pārstāv galvenās struktūras un, dažos gadījumos, bojājumi vai citas anomālijas, kā aprakstīts iepriekš.

Materiāls: PVC

Asinsvadu Modelis:

Izmērs: 10.5x10.5x10cm

krāsa: sarkana

Mugurkaula modelis:

Temats: Zinātne

Tips: Skeleta Modelis

krāsa:balta

Enerģijas īpašības:

Šis modelis ir sadalītas divās grupās pa četri normālu proporcionāli lielumam skriemeļu sastāv no parastā mugurkaulāja struktūru un trīs grupas bojājumi mugurkaula kombinācija var iedalīt divās grupās.Pirmā grupa displejs normālu mugurkaula struktūru un starpskriemeļu disku un starpskriemeļu disku pamanāms kontrasts; otrais grupas izstāde skriemeļa kaulu un starpskriemeļu disku deģenerācija, kaulu un osteoporoze izraisa kompresijas un prezentācija stimulēt.PVC plastikāta kartes, atmiņas karte ar ražotu plastmasas!

Videi draudzīgs PVC, rokas krāsaina

izmērs :27 x 15.8 x 10cm

Iepakojuma Saturs:

1 * Asinsvadu Modelis

1 * Mugurkaula modelis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Gumijas Aizbāzni Buchners Gumijas Aizbāzni Buchner Konuss Buchner Piltuves Kolbā Konusi Apkakles Gumijas Aizbāzni Filtra Sietiņš Konuss
€14.16 €7.08

(apraksts izgatavota no premium gumijas, ar labu elastību, gluds un izturīgs.izmantot filtrēšanas bloki, kopā ar kolbu filtrācija.izturība pret ķīmisko vielu iedarbību, izturība pret skābēm un sārmu ir lieliska, izņemot fluorūdeņražskābi.ķīmiskās, zinātniskās pētniecības eksperimentu, par dekompresiju un filtrēšana lietot ar filtru pudeles un filtru papīrs. funkcijas - krāsa:)

Izskatās arī
1 GAB Universālā Sejas Viena Stiprinājuma Etiķetes Turētājs Express Elektronisko Sejas Vienas Kastes Balts
€11.50 €8.39

(universal savietojamība etiķetes turētājs-piemērots roll etiķetes un locīšanas etiķetes, un lietot kopā ar termālo printeri un daudzi citi rakstāmgalda etiķetes printeriem, tāpēc, ka uzlīmes var tieši ievadīt printeri, samazināt etiķetes, papīra ievārījums, un veikt drukāšanas procesā, vieglāk un gludāk un ietaupīt laiku. karstumu jutīga etiķetes turētājs ir viegli montēt.rullis papīra)

Izskatās arī
Stikla Vārglāzes Uzstādīt Ķīmija Kausi Mērīšanas Kauss Laboratorijas Vajadzībām
€7.94 €4.45

(apraksts pieredze ērtību un precizitāti, stikla mērīšanas kauss.skaidrs un redzams absolvēšanas zīmes, kas ļauj bez pūlēm mērījumu rādījumus, novēršot jebkādus minējumus.tā unikāla trīsstūrveida forma nodrošina izcilu stabilitāti, samazinot risku noplūdes vai noglabāšana.ar savu augsto precizitāti, tā ir svarīgs instruments, kas precīzus mērījumus, jo zinātniskie eksperimenti. funkcijas -)

Izskatās arī
Stīpas, Galda, Galda Skava Skavas, Universālās C Skava Ar 1/4 Collu Un 3/8 Collu Vītni Caurumu Alumīnija
€64.06 €30.75

(pietiekamā daudzumā un universāls izmērs: jūs saņemsiet 6 darbvirsmas skavas ar aptuveni 1/4 collas-20 vītni caurumi un 3/8 collu -16 vītņotiem caurumiem, kas ir saderīgi ar šo skrūves pats izmērs un piemērota jūsu ikdienas lietošanai un nomaiņa viegli skava un pielāgot: šīs mazās c-skavas ir spēja turēt priekšmetus apmēram 1.9 collas biezs, un to skrūvi rokturi nodrošina ērtu ekspluatāciju)

Izskatās arī
Izskatās arī
Gumijas Aizbāzni Buchners Gumijas Aizbāzni Buchner Konuss Buchner Piltuves Kolbā Konusi Apkakles Gumijas Aizbāzni Filtra Sietiņš Konuss
€11.56 €5.78

(apraksts vai jūs meklējat produktus ar saprātīgām cenām?vai jūs meklējat izturīgs, izturīgs un uzticams filtra adapteris konusu, kas var izpildīt vairākus uzdevumus? mūsu produkti būs jūsu labākā izvēle!mūsu profesionālā filtra adapteris konuss atbildīs jūsu vajadzībām. funkcijas - krāsa: zaļa. - materiāls: gumija. - izmērs: 8.40x8.40x3.20cm/3.30x3.30x1.26 collu. -)

Izskatās arī
Bērnu Galvas Kaulu Modelis ar Noņemamiem apakšžokļa 1:1 Dzīves Izmēra Cilvēka Galvaskausa Modeli, Medicīnas Mācību Demonstrēšanas Modelis
€53.37 €25.62

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes bērnu galvas galvaskausa modeli.šis mazulis galvas galvaskausa modelis ir ar kustamo apakšžokļa.galvaskausa modelis lieliski parāda ļoti pamata anatomisko galvas detaļu 30 nedēļas nedzimušo bērnu.ideāli piemērots anatomijas studijām un klīnikās. 1:1, dzīves izmēra.šis rokas kaulu izmērs: 3.93 3.93 4.72 collu.vienkāršas)

Izskatās arī
Ultechnovo Biroja Dzelzs Stāvēt Universāls Ēdiens, Kas Parāda Sienu Pan Drainboard Tīrīšanas Plaukts
€26.43 €13.21

(apraksts testa mēģeņu caurules drenāžas stāvēt caurules, pilošs turētājs cauruļu peg plaukts vārglāzē žāvēšanas turētājs centrifūgas mēģenes turētājs laboratorijas skolas piederumi funkcijas dzelzs materiāla, kas ir droši un izturīgi, ko izmanto uz ilgu laiku.mēģeņu turētājs|mēģenē drenāžas plaukts ir ļoti piemērots laboratorijas organizēt un sausa mēģenes.mēģeņu)

Izskatās arī
Titāna Helveston Scleral Marķējums Valdnieks Oftalmoloģijas Valdnieks Ķirurģijas Instrumenti 0-10 mm
€7.94 €5.56

(titāna helveston scleral marķējums valdnieks 0-10 mm, oftalmoloģiskās ķirurģijas instrumenti izgatavots titāna izmērs ;0-10 mm izmantots 125mm ilgi iepakojuma saraksts: 1gb (lūdzu izvēlēties veidu, kuru vēlaties))

Izskatās arī
10 Gabals Tuning Dakšiņu Komplekts , Tūnings Dakšām Dziedināšanas Čakru Skaņas Terapiju Saglabāt Ķermeņa Zelta Izturīgs
€95.11 €65.62

([high quality]regulēšana dakšiņu komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla.salīdzinājumā ar tērauda tuning dakšas tirgū, tā ir tīrāka meistarība, vieglāks svars un izturīgs izturīgs pret koroziju alumīnija sakausējuma konstrukcija. [precīzas frekvences]tuning dakšiņu komplekts ir vairāk precīzu frekvenci un frekvences līdz 25 sekundēm. [daudzfunkcionāls]korekcijas dakšiņu)

Izskatās arī
6870C-0325A LOĢIKA valdes izveidotu savienojumu ar LCD inverter BoarD LC320WXN-SCC1 T-CON savienot valdes
€1.80

(dēļi tiek izmantotas un pārbaudītas visas preces tiks pārbaudīta .mēs varam jums parādīt attēlus testēšanai pilnībā pārbaudīts, garantija dienas: 60 dienas geleibo elektronika ir profesionālās portatīvo datoru piederumi piegādātājs, tas pieder vareno resursu priekšrocības un pabeigta vadības sistēmas. mēs piedāvājam visu veidu portatīvo datoru pamatplates , ekrānu un piederumi ķīnā,)

Izskatās arī
Havajiešu Ģitāra Horda Mainītājs,Havajiešu Ģitāra Atbalstu Izglītības Sistēma, Mācību Atbalstam, Lai Iesācējs
€23.49 €15.27

(havajiešu ģitāra horda mainītājs,havajiešu ģitāra atbalstu izglītības sistēma, mācību atbalstam, lai iesācējs atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. havajiešu ģitāra horda mainītājs ir piemērots mūzikas mīļotājiem, kuri ir ieinteresēti, bet mums nav laika, lai praksē. operācija ir vienkārša un ērta,baudīt mūzikas svētki. šī ir lieliska havajiešu ģitāra)

Izskatās arī
Izliektās Ķirurģijas Šķēres pretrūsas Medicīnas Šķērveida Ārsts Izmanto Šķēres Operācijas Piegāde
€5.49 €2.74

(apraksts tas ir ķirurģiska šķērveida ar izsmalcinātu meistarība.izgatavots no nerūsējošā tērauda, šī šķērveida ir izturīga un ilgstošu izmantošanu.funkcijas nav viegli rūsas un grūti deformēt, šķēres ir ļoti izmantot ķirurģija.tas ir par slimnīcas izmantošanu. funkcijas -krāsa: sudraba -materiāls: nerūsējošais tērauds -izmērs: 13.00x4.50x0.50cm/5.11x1.77x0.20in -izgatavots)

Izskatās arī
10 Gabals Tuning Dakšiņu Komplekts , Tūnings Dakšām Dziedināšanas Čakru Skaņas Terapiju Saglabāt Ķermeņa
€92.07 €63.53

([high quality]regulēšana dakšiņu komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla.salīdzinājumā ar tērauda tuning dakšas tirgū, tā ir tīrāka meistarība, vieglāks svars un izturīgs izturīgs pret koroziju alumīnija sakausējuma konstrukcija. [precīzas frekvences]tuning dakšiņu komplekts ir vairāk precīzu frekvenci un frekvences līdz 25 sekundēm. [daudzfunkcionāls]korekcijas dakšiņu)

Izskatās arī
Bloki 4x4Inch Rakstīt par Noslaukiet Saliktas Cube 96BA
€6.89 €4.48

(funkcijas: ootdty piemērots: to var izmantot kā rokas par mācību līdzekli un pārskatot matemātiskās koncepcijas studenti pie bērnudārza un augstāk.noapaļotām malām, ir drošāki un nav izraisīt traumas. rakstīt un noslaukiet dizains: šis dizains ļauj izmantot atkārtoti, un ir paredzēti, lai būtu tukšs bez ciparu apzīmējumi un var būt rakstveida un noslaucīja. izskats dizains:)

Izskatās arī
1Set Lab Kombinētās Immunohistochemical Kasetnes Antigēna Remonts Kārtridži Ar Plastmasas Krāsošana Plaukts
€12.57 €8.80

(1set lab kombinētās immunohistochemical kasetnes antigēna remonts kārtridži ar plastmasas krāsošana plaukts produkta nosaukums: krāsošana plaukts materiāls: polipropilēna specifikācija: 24-gabals, kas (aptuveni 330ml ir pilna) krāsa: balta vai pelēka daudzums: 1set mērķis: izmanto, lai uzsūktu slaidi ar dažādiem reaģentiem.slaidi 25*75 var uzglabāt.)

Izskatās arī
1:1.5 Cilvēku Jostas Disku Trūces Demonstrācijas Modeli Jostas Skriemeļu un Mugurkaula Modelis par Cilvēka Anatomiju
€23.68 €15.39

(1.5 reižu palielinājuma--šis modelis ir veidots ceturto un piekto jostas skriemeli ar 1.5 reižu palielinājumu un starpskriemeļu disku, muguras smadzeņu nervu.ar starpskriemeļu disks ir izgatavots no mīksta elastomēru, kas ir ērts, lai lietotājiem, lai pierādītu.skaidrs, sadales--modeli jostas disku trūces parāda, kas notiek ar sadales cilvēku starpskriemeļu diskiem, kad cilvēka ķermenis lokās un cirtas.plaši)

Izskatās arī
Klases Grafiku, Diagrammu DIY sīki mājas darbi Diagrammas Bērniem Plānošanas Atgādinājums Diagrammas Bērniem Piederumu Bērniem, Studentiem Grafiku sīki mājas darbi Valde
€6.78 €3.39

(apraksts šis produkts ir bērnu sīki mājas darbi diagrammas, kas izgatavoti no augstas klases materiāls.jūsu jaunā sīki mājas darbi diagramma ir jautri, lai izmantotu, un jūsu bērni nekad neaizmirsīšu uzdevumu vēlreiz.mainīt bērna uzvedību, un ir jautri ar savu jauno bērnu sīki mājas darbi topā!mūsu sīki mājas darbi diagrammas funkcijām nedēļas, mājas uzdevumu diagrammas, kas palīdz turēt jūsu)

Izskatās arī
10pcs 15*150mm Plastmasas Mēģenē Ar Korķa Vāciņu 20ml Skaidrs, Eksperiments Laboratorijā Labu Dāvanu Caurules uzpildāmas Pudeles
€1.34 €0.91

(krāsa:dabas skaidrs kā stikls materiāls: plastmasa jaudas un lieluma: 15*150mm komplektā ietilpst: 10 x plastmasas mēģenē)

Izskatās arī